|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.2.2007 20:09:20   
Anonimen
Tigi, jaz si nisme nič kopalk za nosečke kupovala. Mam kar stare bikinke. modrc mi je prav, hlačke pa zaenkrat še grejo na bušija, ko bo pa ta prevelik, jih bom pa pod bušija zbasala.
Ali pa kupi ene take fajn raztegljive enodelne, da ti bodo skoraj do konca prav.

(odgovor članu tigi212)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.2.2007 20:16:22   
siskamiska
Tigi212, kopalke boš dobila v kaki nosečniški trgovini, samo uprašanje je če so na voljo že v tem letnem časuuser posted image . Iz kje pa si? V Ljubljani imaš Baby Center, pa Kepico, Popek...
Drugače te bo pa pomoje ceneje prišlo če si kupiš kakšno številko večje pa bo tudi ok. Jih daš pod trebuh če misliš dvodene.

Jaz sem imela pa danes pregled in sem bila zelo pohvaljena od G kako dobro izgledam. Ji je šlo kar na smeh ko je zagledala moj trebuhuser posted image user posted image . Zredila sem se pa za 2.4 kg. Je rekla da je to super, meni pa se tudi zdi čisto OK, glede na to da sta user posted image user posted image . Poslušali smo srčka, obema bije zelo lepo. Moj pritisk se pa spet nekam čudežno niža. Pa že tako sem bila vesela, da sem imela vsaj enkrat normalen pritisk. Mah, mogoče bo pa še kaj začel naraščati.
Pa še pohvalit se moram, da sem bila spet zapravljivka in sem si kupila novo denarnicouser posted image user posted image user posted image . Je pa spet rdeča. Zgleda da sem mahnjena na rdeče denarniceuser posted image .

Lep sončkan vikend vam želim, jaz grem jutri na vikend hvatat brawn bojuuser posted image .

lp od trebušaste nosečke

(odgovor članu tigi212)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.2.2007 20:30:18   
tigi212
Siskamiska se zame sončka pozdravi, pa še z moje strani pohvale glede kg-glede na to da sta user posted image  user posted image !!!

Tud jst sem bolj poletni tip in komaj čakam toplejšega sončka. Ker pa bo letos letovanje v pravem pomenu besede odpadlo, bom malce pohitela in "bomo" user posted image že kakega maja al junija šli probat, če je morje še slano, še prej bomo pa do kakih toplic zavili. Vodo obožujem - upam samo, da ne bo kako vnetje vsega pokvarilouser posted image

Pa hvala za nasvete vsem!

Uživajte vikend

tigica

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.2.2007 20:43:49   
rumba
Pozdravček!
Danes smo pa pridne! Sem rabla kr neki cajta, da sem vse prebralauser posted image .
Mi tokrat ne bomo veliko nakupovali, saj imamo opremo od prvih dveh. Ta večjega bomo selili v pravo posteljo, dete pa bo dobilo njegovo. Voziček, lupinco, previjalno že imamo. Čebriček si moramo ponovno sposoditi - čebriček je zakon, prvega smo kopali v navadni banjici, za hčerko pa smo sprobali čebriček in smo banjico kar pospravili. Cotk je še cel kup. No ja, verjetno bo dete dobilo tudi kako luštno novo user posted image .
Jelenche, tudi jaz sem opazila, da so mere user posted image  v različni literaturi ful različne user posted image . A so kateri zadnje čase na UZ kaj povedali, koliko je user posted image  velik?
Bačko, vidim, da si se že uspela naročiti za morfologijo. Jaz imam rezerviran termin šele 19.3 (a še ni potrjeno), tako da Pupi in Bonni, jaz bom še za vama.user posted image  Tigi212, medve pa imava PDP in morfologijo na isti dan! Izgleda, da bova kar zadnji poročali, kako in kaj. Jaz sem na forumu, kadar najdem čas. Za kopalke pa nimam pojma, mislim da so ti že druge pomagale.
Pupi, katere vitamine ješ namesti Elevit-a? Elevit je tudi mene total zamašil.
V Lj porodnišnici zmanjkuje postelj? Hudo. Jaz sem slišala, da je trenutno zaradi viroz zaprta za vse obiske, razen očkov. Manda se lahko zgodi, da še njim prepovejo obiske, si predstavljate? Še sreča, da bomo me tam poleti, ko ni toliko bolezni.
Zvesta user posted image  za brcike. Pa si tudi ti dočakala. Res je lepo!

E, moram zaključit, ker sem se že kar preveč razpisalauser posted image .
Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.2.2007 21:35:26   
kapica
Tigi, za kopalke tudi jaz ne vem prav. Mislim da jih v H&M-u nisem videla, imeli so jih pa v C&A. Jaz imam namen imeti moje dvodelne, zakaj pa ne. Sicer jih se nisem oblekla odkar sem nosecka, ampak imam v naslednjih dneh namen se malo kopat. Na forumu sem jaz razlicno, ponavadi enkrat na dan preletim tisto kar me zanima.
Siskamiska, super in cestitke za kilograme. Uh, denarnice si pa ze dooolgo nisem kupila nove user posted image . Imam kr eno in isto dolgo, dolgo user posted image . Nisem taksna zapravljivka kot ti user posted image .
Rumba, meni ni vceraj nic vec merla, kako velik je mali, mogoce je ze prevelik in se ne da? Morem pa priznat da sem sama cisto pozabila na to in nisem vprasala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.2.2007 8:56:23   
*maja
No pa bom danes jaz prva kaj napisala...user posted image . Naj se malo pohvalim, da se tokrat javljam kar iz postelje, po nekem neznanem čudežu me mularija pusti čisto pri miru, tanajmlajša pa še veselo spi. Je možek že poskrbel za zajtrk in vse kar spada zraven, tako da sem lahko po zeloooooooooooooo dolgem času malo potegnila. Madona kako paše user posted image .

Aja da v LJ porodnišnici zmanjkuje postelj user posted image ? Ja kaj pa potem naredijo, če prideš rodit in se že nekako mudi, kam te pa potem stlačijo, domov te ravno ne morejo poslati user posted image ...
Mogoče nas bojo pa zaradi tega prej domov spuščali.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.2.2007 10:38:25   
Anonimen
Ja, danes so zgleda vsi partnerji čudežni.

Moj mi je ob osmih, ko sem še spala, v posteljo prinesel sendvič s svežo žemljico, svež krofek in šalčko toplega mleka.

Srčece...

Samo me j pa potem v trgovini razkuril.. user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.2.2007 11:51:16   
lali82
Jelenche - tud jaz sem bla od ful zbegana ko sem gledala te otrokove mere na rr. Pol sem pa na eni drugi strani prebrala da se do 20. tedna šteje dolžina od glavice do ritke (crl) od 21. tedna naprej pa se še nogice zraven štejejo. Tako da mislim da je otroček pri 20. tednih velik okol 16cm, naslednji teden pa že 26user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.2.2007 12:14:34   
pupi
Kje delijo tak pridne partnerje, bi jaz tudi enega user posted image !! Jaz ne vem moj pa je tak levi, da kar joj! Pa da bi me vsaj malo razvajal... mam doma tolko dela, ker renoviramo, pa z nogo mama take težave in po novem sem ugotovila, da mi sapo jemlje. se vam kateri to tudi dogaja? No dobro "težave" z mojim gospodom so že za drug forum  user posted image !!!!!!
No glede cotik, bi še jaz nekaj dodala: Mene tudi čakajo dve polni skatli oz. vreči cotik od sestrične za oba spola, pa sem tak vraževerna da do maja ne bom šla po njih! Samo vozički mi pa res ne dajo mira!!! Pa samo vozički nič druga, ne vem kaj je touser posted image  
Rumba zdaj jemljem New life od Calivite. Res, da moraš vzet 2x po 2vit. na dan samo jih je 120 v posodici pa te cenovno isto pride za 1 mesec kot Elevit!! Saj ti pa ne rabiš ravno teh jemat, če jih ne boš dobila, ker se v lekarni ne dobijo. V lekarni vprašaj, če imajo še katere druge vit. pa je 100% še kaj na izbiro.
Ženskice, fajn bodit pa se še tipkamo

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.2.2007 14:54:58   
GabiW
Živjo,

tudi jaz moram pohvalit mojega najdražjega. Njemu je hobi kuhanje meni pa pospravljanje. Tako da ga ne morem prikrajšat za ta užitek. Poleg zajtrkov in kosil, ki mi jih pripravlja, sem danes dobila še sveže zvončke. Res sem dolgo zbirala partnerja, ampak dobila sem pa najbolše zame. user posted image user posted image

Da se ne bom samo hvalila, moram povedat, da v 18.tednu še nič ne čutim gibov. user posted image  Za to pa sem prikrajšana.

Lep pustni vikend.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.2.2007 16:33:01   
kapica
Uh, imate dobre mozeke doma. Saj prav tako user posted image . Moj me je dva dni nazaj tako razkuril, da sem se danes jezna user posted image  in ne morem nic lepega povedat. Mogoce jutri user posted image .
A greste kaj na pustovanje? Midva greva zvecer z par prijatelji, se bomo zenske oblekle v hudicke, mozje pa v pirate. Se ze veselim, nazadnje ko sem bila pust, sem bila se otrok, tako da se res veselim danasnjega vecera.
Gabi, nic hudega ce brcik se ne cutis, baje da se jih cuti najpozneje v 20-21.tem tednu. Pocakaj se malo, pa bojo prisle same od sebeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.2.2007 20:17:49   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81
03. anja7
04. tani33
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
12. lejca user posted image user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
19. GabiW
21. simi27

22. pikam
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 56 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image                                   imamo 1 user posted image  in ? user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                  

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.2.2007 20:27:18   
Jelenche
eheeej punce,

matr ste veliko napisale ,... user posted image

lali82, tvoja info o načinu merjenja bebike, mi je zelo prav prišla, ... no zdaj mi je vse jasno. Hvala.

No, se vam samo na hitro oglasim, tok pazim na moža, da že mene mal v grlu stiska, pa upam da ne bom fasala no user posted image

Drugače se pa jaz še vedno nazaj držim glede stvari (razen vozička, ki sem ga pač že kupila) sem danes šla spet mal v ariela in babycenter pogledat,... no, pa grem samo ferbcat user posted image

drugače zvesta, bi te pa vprašala glede teh racmank, se to obnese? Jaz bi tud imela te bombažne. Mi je kolegica (ki je rodila decembra) povedala, da se njeni tamali prav na obrazu vidi da ji paše bit brez pleničk,...  brez pampersk,... no saj če pomislim da ko sem še vložke nosila,.. mi je bilo tud neprijetno jih met teh par dni gor,... kako je šele bebiki...user posted image

no, bomo še videli ...

zdaj pa grem ležat v drugo sobo, da ne bom preblizu moža user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.2.2007 20:38:55   
rumba
Pozdravček!
Jelenche, jaz sem prvega povijala v pamperske, drugo pa v bombažek - štorkljice. Ritka je bila v bombažu neprimerno lepša, dete zadovoljno, pa še posebnega širokega povijanja nisem rabila. Sem jih pa žal uporabljala le do petega meseca, nato pa smo mogli prekiniti, saj je mala močno hipotona in se je v bombažu še težje gibala. Hipotoni porabijo ful energije za vsak gib, tako da žal ni šlo. Sicer mi bombaža tako zdravnica kakor fizioterapevtka nista odsvetovali, sem vseeno poskusila in videla, da bo telovadba lažje stekla. Drugače pa bombažek priporočam in ga bom tudi sama ponovno z veseljem uporabljala. Sploh če imaš sušilec, ni nobenega problema. Likat ni potrebno, pleničke vržeš v stroj, posušiš in spet so na ritki user posted image .

Ste kaj pustovale? Mi nameravamo jutri skočiti nekam, a še ne vemo kamuser posted image  Lani smo bili na Ptuju, tako da letos odpade. Mogoče Cerknica? Bomo videli, kako bomo na volji.

Uživajte!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.2.2007 21:22:09   
Kristina_1
Tigi212, jaz mam kr dvodelne kopalke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.2.2007 11:17:17   
*maja
No da pristavim svoj lonček glede racmank: mi smo jih uporabljali pri mlajši pupi do pred kratkim, in so se super obnesle. Naša je imela alergijo na neko snov, ki je v pleničkah za enkratno uporabo, tako da je mela ritko skoraj krvavo. Potem pa smo prešaltali na te bombažne plenice in od takrat nobenega problema več.
Z racmankami pa tudi ni ne vem kako veliko dela (tako kot je napisala rumba) jih vržeš v stroj, opereš in posušiš pa so spet v uporabi. Skratka jaz jih vsekakor priporočam.
Mi jih bomo vsekakor uporabljali tudi za tega user posted image , se jim ne odrečem...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.2.2007 11:53:47   
Bonni
Pozdravljene Julijke (in tiste, ki nas še berete) user posted image ,

Kako smo? Vreme je sicer bolj tako tako, ampak saj bo. Punce, tiste, ki ste že rodile, dajte še nam prvouser posted image malo razložit, kaj je s temi bombažnimi planicami. Kar se mene tiče, sem skoraj čisto nepodučena, me je pa začela stvar zanimat. Planice Štorklja sklepam, da so tiste, ki jih prodajajo na (www.storklja.si), kaj pa Racmankeuser posted image ? Kakšna je pa cena? Jaz sem samo nekje prebrala, da bombažne planice niso ok, če otrok nima 1a kolkov, ker mu ovirajo gibanje (nekaj takega). A to tudi za te velja?

Kopalke - ah, jaz bom za morje imela dvodelne bikini, za plavanje v bazenu imam pa ene dobro raztegljive plavalne.

Cunjice in drugi pripomočki za otročičke - mene tudi malo vraževerje daje, tako da bom z nakupi še malo počakala (razen z vozičkom, ki ga že imam). Je pa tako, da tudi jaz že veselo firbcam naokoli (in se izobražujemuser posted image ). Naslednji nakup bosta posteljica in previjalna miza, potem pa lupinica itd. Še tole za tiste, ki že imate otročke doma - kaj predlagate za previjalno mizico? Moja mama pravi, da se ji zdijo omarice, na katerih je na vrhu previjalna, preozke (globina nekaj čez 50 cm). Kakšne izkušnje imate pa ve?

Lepo preživite tale ponedeljek user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.2.2007 12:08:28   
rumba
Pozdravček!
Bonni, racmane najdeš na http://www.pleniceracman.com/ ,
štorljice pa si že našla. Katere so boljše, bodo različne uporabnice zelo različno komentirale, tako da.... Meni osebno so zakon frotiraste štorkljice, sledi zeleni racma, najmanj vpojne pa se mi zdijo flanela štorkljice. Če imaš malo teh, malo onih je najbolje in za različne priložnosti (ponoči, podnevi, odvisno za koliko časa...) uporabljaš različne planičke. Prekrivne pa so bile meni zakon volnene (tiste na štumf). Racmane mislim da lahko vidiš/kupiš v Baby centru.
Kar se pa tiče kolkov... moja je bila nedonošena in kolki so bili vse prej kot o.k., pa so mi vsi zdravniki in fizioterapevti te plenice celo priporočali. Nikoli mi jih nihče ni odsvetoval.
Glede previjalne: meni je bilo najpomembnejše, da imam takoj pri roki tekočo toplo vodo (pa ne v čebričku), zato je zame najprimernejši prostor za previjalno v kopalnici (toplo + voda). Previjalna mora biti tudi zadosti velika, saj je previjanje lažje. Jaz sem zelo zadovoljna s tisto iz Ikeje, ki se pritrdi na zid. Je velika pa še zapre se in ne zavzame veliko prostora. Uporabna je še sedaj, pri skoraj dveh letih user posted image .
Toliko o mojih izkušnjah.
Pa lep dan vam želim!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.2.2007 12:34:32   
Freycha
JOJ, SEM BESNA ZDELE... SEM ŽE CEL POST NAPISALA IN KO SEM GA OBJAVILA, MI JE NET PADEL IN SEDAJ PIŠEM VSE OD ZAČETKA user posted image user posted image

ok, od začetka.

Najprej vsem lep pozdrav. Tu na štajerskem sije sonce in razsaja dobro razpoloženje user posted image

Kar se previjalnih miz tiče, sem do sedaj poštudirala to: obstajajo klasične komode, ki imajo gor možnost previjalnih miz in so široke 50 cm. Pri teh se otročička previja od strani, sicer imaš premalo prostora. Obstajajo pa tudi komode, ki so tako velike, da se otročička previja normalno od spredaj. Te sem videla tako v Baby-centru kot v Ike-i kamor jo grem jaz tudi kupiti. So lepe in še poceni so. Sicer sem na začetku preferirala previjalne mize v kopalnici, ampak ko sem videla, koliko placa to zavzame, sem opustila idejo, ker je kopalnica enostavno premala.

Sicer pa se tudi meni zdi, da o bambinotih še vedno nič ne vem. Treutno sem pri dojenju in prebiram članke o tem, do previjanja še nisem prišla..... včasih me paranoja zagrabi, da ne bom mogla vsega osvojiti do poroda user posted image

Te racmanke in štorklje itd.. bom mogla še preučiti. Hvala za link rumba.

Sicer se pa že full veselim, ker imam danes spet telovadbo, jutri imam zjutraj učno uro nemščine (je nujno potrebno - delno tudi zato, ker grem v AUT roditi), ob 11h pa imam pregled pri G. Komaj čakam, da spet kaj novega izvem o bambinotu (predvsem da poslušam njegov srček). Sicer pa je tudi že čas za morfologijo.

Kopalk jaz ne rabim (še), ker na bazene ne hodim (alergična na klor), poleti pa sem najraje v evinem kostumu, pa tudi dvomim, da bom šla letos kaj na morje.

Sicer pa me ima ideja, da bi šla po porodu na "plavalni tečaj" za novorojenčke. Baje noro uživajo, pa še utopiti se ne morejo user posted image  No, tam bom pa rabila kopalke....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
19.2.2007 12:51:08   
rumba
he, he... še enkrat jazuser posted image
Freycha, plavanje z dojenčki je res zakon. Bila sem z obema in seveda grem tudi s tretjimuser posted image . Sicer pa, ne boj se, da ne bi osvojila vsega znanja, saj boš potem večina delala tako ali tako po instinktu in boš zagotovo uspešnauser posted image . Jutri pa uživaj pri G.
Sonček je končno prišel tudi v Ljubljano. Hura!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
19.2.2007 13:15:50   
siskamiska
Cao user posted image ,

no da še jaz povem svoje mnenje o bombažnih plenicah. Tudi mene že dolgo drži da bom uporabljala pralne plenice ala Racman ali Štorklja. Čeprav pričakujem dvojčke, mislim da mi ne bojo vzele preveč časa. Vsakemu, ki že ima otroka in ki omenim da se nagibam k pralnim plenicam ( sam pa jih seveda ne uporablja), me gleda kot da bi z lune dol padlauser posted image user posted image .
Vsi me sprašujejo če sem normalna, da koliko dela bom imela z dvema user posted image user posted image  in koliko ga nanesejo še te plenice.  Pa naj vam povem da sem preko maila govorila z eno zelo prijazno mamico dvojčkov, ki je uorabljala pralne plenice in mi je rekla da so zakon in če imaš sušilni stroj potem sploh ni panike. Grugače jih moraš še obešati in se sušijo kar dolgo časa ( nekje 2 dni).

Začetni strošek je malo večji, ker kupiš kar nekaj plenic, ena pa je mislim da okrok 2.500 sit, potem pa rabiš še prekrivne hlačke. Le te kupuješ ko otrok raste, same plenice pa rastejo z otrokom, tako da jih kupiš samo enkrat.

Midva sva se odločila da jih bova kupla za začetek za vsakega prib 5, pa nekaj pampersk, potem bojo pa že zdravniki povedali če jih lahko uporabljamo in jih bova še dokupila.

Mislim da se to poletje ne bom kopala, zato ne bom rabila kopalk, ker če se bom jaz spravila z svojim trebuhom v morje bo cunamiuser posted image . Bom videla kako bo z mano poleti in kdaj se bosta user posted image user posted image  odločila da se spoznamo.

Počutje je super razen zelo boleče trtice cele dneve. Kako ste pa kaj ostale mamice dvojčkov?

Lep sonček pošiljam vsem user posted image  po Evropi ki nas berejo..............

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
19.2.2007 14:48:38   
katis
Zdravo punce,

ker ste ravno pri pleničkah (jaz bom šla verjetno na racmanke - predvsem na zelene) ampak vseeno. Mož je zadnjič na radiu zasledil, da štorklja pripravlja CDfilmček o uporabi njihovih planic in se lahko brezplačno naročimo nanj. Moj je potem pisal en njihov mail (info al kaj) in so naju že zabeležili, da ga v par tednih, ko bo dokončan še ovitek, tudi dobimo.

Se mi je zdelo ful dobro, da so se tega spomnili. Ker itak vedno obstajajo kaki triki, ki jih same izvemo od drugih ali pa šele na podlagi lastnih izkušenj.

Lep dan!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

Neposredna povezava do sporočila: 1272
19.2.2007 20:43:55   
kapica
Rumba, jaz se tudi zanimam za to povijalno, ki v kopalnici visi na steni. Ze od vsega zacetka sva v to zagledana, ampak v Ikei je se nisem zasledila. Mogoce sem povrsno pogledala, bom vsekakor se poskusila. Super da si povedala, sploh ce jo lahko tako dolgo uporabljas. Ker glede ostalih previjalnih, se mi zdi da so premajhne. Ne vem, saj nimam izkusenj, ampak glede na to da dete hitro raste, je tista previjalna hitro premala. Mogoce se motim, sem pa se vedno samo za to stensko zainteresirana.  A mogoce ves kaksna je priblizno cena?Splo pa se mi dopade ce imam cimvec prostora, za kar je ta zelo prakticna.

Super ste dale nasvete za plenicke, morem priznat da tako dalec se sploh nisem razmisljala. Sem pa mislila da bom uporabljala tiste enkratne. No, sedaj bom malo premislila.
Freycha, si pridna, da toliko beres in se zanimas, ne vem zakaj, ampak jaz kr naprej mislim, da imam se veliko casa. Sicer pa upam, da bom cimvec izvedela v materinski soli. Tudi jaz sem slisala da je plavanje za dojecnke super in razmisljam o tem, da se bom prijavila.

Ja, drugace pa mene se vendo bolece grlo in suh kaselj mucita, tako da me ze vse boli, ne vem, upam, da bo cimprej bolje.
A mogoce veste ce ima vpliv na otroka poseben stres, oz. zelo stresna situacija oz. ce te nekaj tako prizadane ali sokira, da k sebi ne prides. Me je v familiji v soboto nekaj presenetlo in me je strah kaj je z detetom. Je pa celo nedeljo precej brcal in bil aktvien, mogoce mi je zelel kaj povedati.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.2.2007 20:45:03   
kapica
Siskamiska, juhu za nosecke po Evropi user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.2.2007 20:57:24   
rumba
Pozdravček!
Kapica, za ceno previjalne v Ikei nimam pojma, ker smo jo kupili pred 4 leti. Sem jo pa pred kratkim še videla. Aja, sem pozabila dodati, da lahko še danes po kopanju oba spravim gor! Res je velika in močna hkrati, placa pa itak ne zasede veliko, ker jo montiraš npr. nad banjo in zapreš na steno. Glede stresa, mislim, da se za sedaj še ni kaj bati. Kasneje v nosečnosti, zlasti, če se pogosto pojavlja, pa je menda lahko tudi vzrok prezgodnjega poroda.

Kako pa kaj ostale? Prvim se že verjetno bliža morfologija in spet bomo občudovale nače user posted image . Jupi! No, jaz šele čez 1 mesec, sem prav na koncu.
Mene se je končno lotila energija! Nisem več neskončno utrujena in nasploh se čez dan počutim enkratno.

Pa mirno noč vam želim!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......