rumba
|
Pozdravček! Danes smo pa pridne! Sem rabla kr neki cajta, da sem vse prebrala . Mi tokrat ne bomo veliko nakupovali, saj imamo opremo od prvih dveh. Ta večjega bomo selili v pravo posteljo, dete pa bo dobilo njegovo. Voziček, lupinco, previjalno že imamo. Čebriček si moramo ponovno sposoditi - čebriček je zakon, prvega smo kopali v navadni banjici, za hčerko pa smo sprobali čebriček in smo banjico kar pospravili. Cotk je še cel kup. No ja, verjetno bo dete dobilo tudi kako luštno novo . Jelenche, tudi jaz sem opazila, da so mere v različni literaturi ful različne . A so kateri zadnje čase na UZ kaj povedali, koliko je velik? Bačko, vidim, da si se že uspela naročiti za morfologijo. Jaz imam rezerviran termin šele 19.3 (a še ni potrjeno), tako da Pupi in Bonni, jaz bom še za vama. Tigi212, medve pa imava PDP in morfologijo na isti dan! Izgleda, da bova kar zadnji poročali, kako in kaj. Jaz sem na forumu, kadar najdem čas. Za kopalke pa nimam pojma, mislim da so ti že druge pomagale. Pupi, katere vitamine ješ namesti Elevit-a? Elevit je tudi mene total zamašil. V Lj porodnišnici zmanjkuje postelj? Hudo. Jaz sem slišala, da je trenutno zaradi viroz zaprta za vse obiske, razen očkov. Manda se lahko zgodi, da še njim prepovejo obiske, si predstavljate? Še sreča, da bomo me tam poleti, ko ni toliko bolezni. Zvesta za brcike. Pa si tudi ti dočakala. Res je lepo! E, moram zaključit, ker sem se že kar preveč razpisala . Mejte se!
|