|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.2.2007 18:52:07   
Bonni
Punce, pozdravljene!

Kapica, čestitke za user posted image . Tudi jaz imam obcutek, da ga bomo imeli. Si sploh ne predstavljam, da bi mi rekli, da je puncka (pa ne da bi bilo kaj narobe, samo filing imam tak).

Kar se pa višine in pridobljene teže tiče - zgleda da smo julijke kar visoke punce. Tudi sama imam 1,77 in do zdaj prav tako 3 pridobljene kg. Punce, če bo šlo tako naprej, bo super user posted image .

Super se imejte!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.2.2007 19:27:45   
tigi212
Pozdravljene vse julijke!

Še ena nova sem med vami, Korošica. Rok imam 27.7., jutri pa grem na GP in že komaj čakam. Ne morem verjet, kako se sedaj veselim teh pregledov.user posted image

Sicer pa nimam kakšnih ekstra težav. Trebušček raste, čeprav sem na teži pridobila samo 1kg - upam, da G ne bo hud zaradi tega user posted image

Mam pa eno vprašanje za vas: katera ve kje lahko kupim kopalke za nosečnice?!? Povsod jih zamanj iščem.

Uživajte in počivajteuser posted image !

tigica

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.2.2007 20:57:39   
rumba
Pozdravček vsem!
Dobrodošla tigi212!
Kapica, čestitke za lulčka!!! user posted image  Kako lepo je brati tako navdušenje. Si imela morfologijo? Upam, da boste vse, ki si želite, izvedele za spol. Jaz sem še vedno na tem, da počakam na porodno sobo.
Jelenche, predlagam, da pišeš na tabelco še spol user posted image , ker vas je že kar nekaj izvedelo. Bomo lažje sledile, kdo vodi, user posted image  ali user posted image .
No, jaz sem s svojim 1,65m izgleda med dosti manjšimi, pridobila pa sem 2kg. Meni se to zdi kar malo, mogoče celo premalouser posted image  Kaj pa vem, trebušček pa lepo rase, izgleda, da sta oba kg tam.
Lep večer vam želim!

(odgovor članu tigi212)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.2.2007 8:21:05   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81
03. anja7
04. tani33
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
12. lejca user posted image user posted image
13. mary82
15. zvesta
15. bačko
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27

22. pikam
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni

imamo 56 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image         imamo 1 user posted image  in ? user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                 

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.2.2007 8:30:34   
*maja
Uf zgleda da sem tudi jaz med manjšimi tukaj (1,67 cm) do zdaj pe imam pridobljene slabe 3 kg, pa se mi zdi to že ful ogromno, če pomislim da sem se v prvi nosečnosti zredila samo za 4 kg user posted image . No ja sem pa potem v drugi nadoknadila s 14 kg-ji...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.2.2007 8:46:24   
Jelenche
pozdravljene souser posted image ,

kako smo?
Je katera zdaj zbolela, ko razsaja ta nek prehlad, viroza, gripa, saj ne vem kaj je to. Vem samo, da je zelo veliko ljudi zbolelo. Med njimi je tudi moj možek. Danes je obležal,... user posted image  mi je bilo kar hudo ga pustit samega doma (kok me bo šele skrbelo za user posted image , noooo pa če smo iskrene, ženske itak moške smatramo za  otroke user posted image )

no, srčno upam da tudi jaz ne fašem ...

Sicer pa sem dobro,... komaj čakam na morfologijo, vendar je 2.3. še daleč. user posted image   user posted image
Včasih me v križu špikne,... ampak ok nič pretresljivega,... moram G vprašat kje ga nosim, ker  zdi se mi,  da je ravno v križu user posted image

Zdaj so naši sončki že veeeeliikiii, sicer ne vem koliko so veliki, ker povsod piše različno, ... npr nekje piše 16 cm, nekje 20 cm, nekje 22cm (govorim za 19 teden nosečnosti)
na ringaraji "tabela rasti zarodka" je tut narobe mere, saj piše za 19 teden da je 15,3cm, 20 teden 16,4cm , 21 teden pa kar 26,7cm,... pa saj ne more ravno 10 cm zrasti v enem tednu user posted image

no, pa dobrodošle nove user posted image , vidim da se naš krog veča in veča,...

napišite mi spol oz če želite da še kaj dodam na seznam, ... pa ne pozabite dajte boldat moje ime ... ker včasih letim skozi

imejte seeee

pa pa

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 16.2.2007 8:47:54 >

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.2.2007 9:11:51   
anja7
Hojla punce!

Ko tkole mal tale naš forum prebiram, mi je kar mal nerodno. Zgleda, da ste julijke same maekenke. Vse velike, nič se ne redite,.. Jaz pa sem se pri mojih 160 cm zrdeila že 6,5 kg. Res, da sem jih mela prej 48, ampak vseeno. Ve ste vse nekje med 1-3kg. Ne vem kako vam to uspeva. Drugač se pa pri nas kr uredu počutimo, pa najin sonček (baje da je fantek) me včasih že tud kr veselo brcne. kako pa kej ve ostale julijke? Dejte se mal javit

lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.2.2007 9:30:55   
Freycha
No, jaz tudi slučajno nimam manekenske postave. Srečo imam le v tem, da sem relativno velika. Sicer pa sem imela že pred nosečnostjo krepko čez 80 kg. Verjetno pa me je strah, da bi šla čez stotko pa se toliko bolj pazim user posted image

Je pa tudi res, da sem verjetno ena izmed redkih, ki se ji je sedaj, v času nosečnosti prebava uredila. Včasih tudi po par dni nisem šla, sedaj hodim vsaj 1x če ne 2x ali 3x na dan na wc. In tu se zagotovo pozna, da se ne redim toliko.

Jelenche - jaz bom skoraj 100% šla roditi v Feldbach (AUT). Je prvi otrok, občutek imam, da je punčka - vem pa še ne......

Komaj čakam torek, ko imam pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.2.2007 9:43:27   
Anonimen
Haha, ja, prave manekenke smo. Sploh jaz. Freycha lahko to potrdi! user posted image

No, jaz imam pri svojih 152 cm trenutno 89,5 kg (čeprav je to zadnje tehtanje pri G bilo malo čudno), začela sem pa nosečnost s 87 kg.

Ampak jaz sem ful zadovoljna. Namreč julija lani sem imela že 106kg in sem tik po končani dieti zanosila. Me je bilo prekleto strah, da ko sem se morala vrniti na normalno prehrano, da vse v par tednih domin nazaj. Tako da če sem se v  mesecih zredila nazaj samo 2 kili in pol, sem jaz uiber zadovoljna. In zdaj veselo zajtrkujem poleg računalnika.

Skrbi me le, da se ne poredim zadj, ko moram skoraj ves čas samo ležati. ker lačna pa sem vseeno.

Jelenche: Pri meni lahko dopišeš, da je 1. nosečnost in da bom šla najverjetneje rodit kar v Maribor.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
16.2.2007 10:01:02   
kety99
Oj moje julijke!
Je bil že skrajni čas, da se vam spet malo oglasim. Ravno včeraj zvečer sem čutila tako močne brcike, da sem se kr malo ustrašila, ker sem bila do zdaj vajena čisto nežnih. No potem me je pograbil smeh, ker se mi je zdelo, da me zgačka, potem pa nepopisno veselje. Brcala je tako močno, da je čutil tudi mož!

Drugače pa imam jaz morfologijo naslednji teden v četrtek in tudi že komaj čakam. Freycha baje bomo imeli punčico. Sicer se pa zelo dobro počutim, občasno me le malo boli trebuh, ampak imam občutek, da se mi mala tako nastavi, da me potem nekam pritiska in da me zato boli.

Drugače pa sem tudi jaz redna obiskovalka WCja. To ni več normalno. Skoz me tišči. V službi grem na WC in ko pridem nazaj do pisarne me že spet tišči! Za popi......! Da ne govorim o nočnih smenah na školjki!
Tudi meni se je prebava končno uredila, glede na to, kako je bilo grozno na začetku, ko tudi po pet dni nisem šla na blato, je zdaj več kot odlično.user posted image

Z možekom sva zadnjič že kupila kompletek v katerem bo šla najina štuca domov iz porodnišnice. Tko je bil cortkan, da se nisva mogla zadržat user posted image . Se tudi vam kaj podobnega dogaja?

Jaz sem visoka 170cm pa sem sem iz začetnih 60kg zdaj prilezla na 64, kar se mi zdi čist OK!
Punce lep se imejte!

< Sporočilo je popravil kety99 -- 16.2.2007 10:03:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
16.2.2007 10:12:06   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Haha, ja, prave manekenke smo. Sploh jaz. Freycha lahko to potrdi! user posted image

Jelenche: Pri meni lahko dopišeš, da je 1. nosečnost in da bom šla najverjetneje rodit kar v Maribor.

Jaz lahko samo to potrdim, da je Zvesta ena od bolj simpatičnih punc, ki sem jih spoznala v zadnjem času. Drugega ne priznam user posted image

Ja kaj, a mi ne boš v Feldbachu delala družbe?user posted image  Jaz sem pa mislila, da bova skupaj Nemščino spravljali, da bova kaj razumeli in povedali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
16.2.2007 10:14:56   
Mavrična zvezdica
OJla!

Ste se pa razpisale - se mi niti ne da brat vsega.

Imam pa tudi jaz rok v juliju 2007.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
16.2.2007 10:25:49   
tejči77
Tudi jaz se pridružujem ta nižjim. Imam namreč 165cm, pred nosečnostjo sem imela 52kg, zdaj jih imam že 55. Ampak nima smisla da se zdaj obremenjujemo s kilogrami, se bomo potem po porodu. Važno, da so naše user posted image  zdrave.
Jaz sem sicer kar stoje prebolela en prehlad ali virozo, me je zvijal kar ves teden, ampak v službo je pa treba it, ni kaj. Sem pa že OK in mi nič ne manjka. Ta teden se celo neverjetno dobro počutim in delam kot nora.
Morfologijo imam pa 28.02, komaj čakam, kar štejem dneve. Bi zelo rada izvedela spol, ker sem neverjetno radovedne narave. Upam, da se dete ne bo skrivalo do konca.
Me je pa trenutno prijela nakupovalna mrzlica. Sicer še nimam niti ene stvari za naše dete in bi ravno zato rada kupila vsaj kakšno malenkost. Sem pa tako neizkušena, ker je to najin prvi otrok, da ne vem kje začeti. Sva z lubijem tud mal pošpegala na vozičke, zdaj sva pa res zmedena, ker se nama ne sanja kaj je dobro in kaj ni. Kaj je pravzaprav najbolje kupiti za zadovoljivo kvaliteto in primerno ceno. Se bova verjetno morala kar poglobiti in naštudirati vse skupaj, ampak kaj ko ni izkušenj, pa lahko hitro brcneš mimo. Bo vsak nasvet vas, izkušenih mamic prav prišel.
Lep pozdravček vsem skupaj,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
16.2.2007 10:44:38   
bačko
En lep pozdrav.
Jaz pa imam morfologijo 1.3.Komaj čakam da zopet vidim svojega otroka.Meni pa so vse do zdaj rekle da bom imelauser posted image .Bomo videli.Meni osebno je vseeno kaj bo samo da bo zdravo.Moj dragi pa si želiuser posted image .
Glede teže pa tako.Jaz sem se zredila samo za 2 kg.Velika pa sem 169 cm.Nisem se kaj dosti zredila.
Še zmeri pa imam en strah v sebi ko ne čutim svojega otroka.Čeprav ste me zadnjič malo potolažile ampak vseeno me skrbi.Zato komaj čakam pregled pri G in potem morfologijo da bom lahko zopet brez skrbi.
Glede oblekc za naše novorojenčke pa tole.Od moje mame kolegica mi je zadnjič prinesla cekžlo potovalko oblek.Večinoma so nežno plave,bele, rumene in nežno zelene.Ona je imela fantka, ampak če bomo imeli mi punčko jih bomo vseeno porabili.Seveda pa bova tudi midva potem kaj kupila v roza barvi.Seveda če bo punčka.
Lepo se imejte in prijetno nosečnost še naprej!
Pa pa

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
16.2.2007 11:19:21   
Anonimen
Freycha, razmišljam o Feldbachu. Sploh, če bo potreben carsji rez ali pa bodo predvideni kakšni drugi zapleti.
Če bo pa vse teklo kot mora, bom pa verjetno kar v MB ostala.

Bom videla po morfologiji. Razmišljam, da bi šla potem še k dr. Miglarju na dodaten posvet, pa bova se potem začela odločat za opcije Mb ali Feldbach.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
16.2.2007 11:32:36   
pupi
user posted image O julijke, ste se razpisale v enem dnevuuser posted image !
Jaz bi tudi mela morfologijo 1. al pa 2. 3. pa mam komaj 13. !! Kaj pa pravite na to? Kak bi to zdržale? Jaz bom očitno mogla!
Jaz sem trenutno za 1kg težja tak da sem iz 65,5 prilezla na 66.5 pa sem saj sem med tavelikim tak da ima moj  user posted image  kje hrano za jemat. Naši julijski user posted image  pa bodo res velikani, če smo mame tak visoke user posted image !
Fajn da ste načelo temo s cotikami, jaz bom še kar ostale potrebščine priključila. Kdaj bote začele kaj nabavljat potrebščine za bebiko (vozičke, postlce, pa seveda cotike)? Jih imate že veliko?  Jaz bi ful že pa me moj user posted image  krega kaj prehitevam, predvsem se mi meša pri vozičkih!! na morfologijo še počakam pol pa me nič več ne drži nazaj niti moj user posted image , grem kar sama v napad!!! user posted image  
Prebava, tudi moja se je udežno uredila! Res pa je da sem prenehala z Elevit vitamini, zdaj pa jemljem neke druge, mogoče je tudi to vzrok!?
To bi bilo zaenkratvse iz moje strani, ve pa bodite še kar naprej tak zgovorne, čao

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
16.2.2007 11:33:59   
pupi
Pozabla!!
Kapica čestitam za user posted image !!!!!! user posted image user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
16.2.2007 11:59:17   
Bonni
Pozdravljene user posted image ,

Pupi, te malo potolažim - jaz imam pa morfologijo 14.3. Se mi zdi, da je to še takoooooooo daleč. Upam, da se bodo vsaj brcike kmalu pojavile, da se bo user posted image vsaj malo oglasil.

Jelenche (no, koncno mi je uspelo pravilno napisat), jaz bom rodila v Ljubljani, če bo seveda prostor user posted image . Je še katera slišala, da baje primanjkuje postelj?

Fajn se imejte!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
16.2.2007 12:52:37   
Anonimen
Pupi....

Hja, vse nas je že zajel val, da bi kar nekaj kupovale...

Ampak jaz sem še na slebšem. Jaz že vse imam. Imam prešparane še cotike, ki sem jih jaz nosila, pa moj brat, ki je 10 let starejši. Nam je mami vse prihranila. Res so lepe stvari. Pa še sestra e pol za njene tri otroke ful dokupla, tako da imam cotik za tri dojenčke naenkrat. Naj bo fantek ali punčka, vse imam. Imam košek, imam zibko, imam dva kinderpeta... Ni da ni... Imam voziček, pa jajčko, pa biba stolček, pa vse...

Tako da bova midva kupla samo nov voziček (ta ki ga imava doma, je iz paketa, prevelik za v avto, pa strehico ima pokvarjeno), pa jajčko bova kupila (ta ki jo imava doma je iz petnajste roke, no-name in se nama ne zdi varna). No, previjalno mizo imava namen kupit, ampak tudi če je nimamo, bomo preživeli. Pa želim kupit Racman plenice, ker sem rekla, da bom bebico v bombaž povijala. In to je pri nama vse, kar morava kupit.

A zdaj razumeš, kako se moram šele jaz v trgovinah nazaj držat?

Sva pa zadnjič v AUT kupla prvo stvar. Enega lepega medota na lesenih kolcah, da ga bo lahko beba za sabo vlekla, ko bo že muvala okrog. Se pa da medo tui dol s kolc vzet, da ga bo lahko že kaj prej matrala. :)

Sva norca, ne?

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
16.2.2007 14:44:36   
simi27

Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81
03. anja7
04. tani33
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
12. lejca user posted image user posted image
13. mary82
15. zvesta
15. bačko
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
20. simi27; user posted image ; Ljubljana ali Postojna 

22. pikam
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni

imamo 56 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image         imamo 2 user posted image  in ? user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.2.2007 14:49:52   
simi27
Pozdravljene!

Jelenche - upam, da nisi jezna, da sem sama dodala na seznam, da bomo imeli fantka in da bom rodila v Postojni ali Ljubljani (odločila se bom v zadnjem trenutku).

Drugače pa se imam fajn (če odmislim ogromno dela, ki me čaka) in komaj čakam na pregled danes teden. Danes pa sem tudi uradno v 5 mesecu (polnih 18 tednov). Kar ne morem verjeti, da bom kmalu na polovici. Sicer pa je moj dobil ful lepo darilo za valentinovo - prvič je namreč čutil brce najinega miškeca. Kar krepko ga je dvakrat brcniluser posted image  Moj je seveda ves v rožicah. user posted image

No, lep vikend vam želim in se kaj tipkamo!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.2.2007 16:23:39   
*maja
No mi ne bomo skoraj nič kupovali imamo že vse od starejših treh. Voziček je skoraj nov (sem pa dokupila košaro), posteljico tudi imamo, košek dobim na posojo prav tako lupinico, cotk je ogromno tako za pupo kot za fantka. Bom pa kupila previjalno mizo in sicer tako, ki jo bo potem mogoče uporabljati kot samostojno komodo.
Aja pa racmanke imamo tudi smo jih nucali pri tamali in so se super obnesle, tako da bomo z njimi kar nadaljevali (so še čisto v redu). Ja pa tummytaba imamo tudi. Skratka ni da ni....

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.2.2007 19:09:34   
GabiW
Živjo vsem julijkam,

tudi jaz sem ena izmed vas. PDP imamo 19.7. spola pa še ne vemo. Po mojih izračunih, smo danes nastopili v 18. teden. V teh tednih je bilo kar nekaj težav, 12 tednov slabost po cel dan, ko se je to nehalo, pa je nastopil glavobol in se vleče še danes. Trenutno sem na bolniški zaradi vnetih sinusov in pridno jem antibiotike. Na svojih 168 cm sem se zredila 4 kg in zdaj zaradi bolezni shujšala 1,5 kg. Povrhu vsega pa še nič ne čutim, nobenih mehurčkov ali brc. user posted image  Naslednji UZ pa imam šele 5.3.

Ne bom jamrla, še vedno sem vesela in ponosna user posted image .

Lep dan vsem, Gabi

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.2.2007 19:26:29   
kapica
Oooo, punce, hvala za cestitke user posted image . Sem zelo vesela da sva izvedela, da je malo drzal nogice narazenuser posted image . Sem prebrala pri enih, da boste baje dobile puncko. Kaj to pomeni? A to ve cutite, ali je kdo rekel, ali kakouser posted image ?
Simi, a tvoj je tudi fantek? Cestitam user posted image . jaz nisem bila na morfologiji, ampak sem imela navaden UZ in imela sreco da se je tako fajn videlo.
Zvesta in vse, ki imate ze stvari za otrocka, bodite vesele, saj oci si se vendo lahko pasete v trgovini. Vaso energijo in denar pa usmerite v drug konec, sobico ali pa sebi nekaj lepega kupiteuser posted image .
Jaz se nisem v kupovalni mrzlici, mislim da bom okrog aprila, maja, zacela kaj iskat, prej nimam namena.

A sem ze povedala da tudi jaz ze nekaj dni cutim brcikeuser posted image ? Kako je lep obcutek, mi gre kr na smeh ko se dete oglasi. Moj dragi pa se ne more cutit, so se prerahle.
Sem videla da ste spet pri kilah. Koliko sem se jaz na zacetku nazaj drzala, me je sedaj dohitelo. Kar 4 kile so sle gor, meni se zdi veliko, glede na to, da dete se nima neke teze. No, morem  pa priznat da mi vsak dan pase pojest skledo sadja z sladoledom user posted image . Je takoo dobro. Sem bila pa pred user posted image  zelo suha, tako da mi ne bo skodlo mal vec kilc. To je moja tolazbauser posted image .Anja, tako da mislim da nama kr upraviceno kile grejo goruser posted image .
Jelenche, mene tudi daje prehlad, me tako grlo boli, prav gorece je in sem vesela da je vikend, da lahko malo polezim. Upam, da ne bo kaj hujsega.

Lep vikend vam zelim, baje da bo vreme cudovito, samo soncekuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.2.2007 19:54:26   
tigi212
Hojla julijke!

Zgleda da sem še čist "zelena" med vami - vse se že kr dobro poznate.user posted image

Jst sem mela danes GP in je blo vse user posted image .  Zredila sem se za 1,6 kg kar je za mojih 1,67 m kr v redu. G pa mi je rekel, da moram fejst piti zaradi možnosti bakterijskih okužb. Saj bi blo vse čist prav, če ne bi bili potem obiski na WC tako nenormalno pogosti. A kot berem, mate tud ve podobne težave. Poslušala sem user posted image  srčni utrip (140/min), 19.3. pa imam morfologijo in gre moj zraven. Komaj čakam!

Vse mate že tako nakupovalno mrzlico, jst pa komaj kaj. Res je, da imam sedaj v glavi še dokončno ureditev novega stanovanja (nakup laminatov, kopal. pohištva in kuhinje) user posted image  a glede na kar ste napisale se bom morala prisiliti
in kupiti kaj tud za user posted image . No ja saj lupinico že mam, pa tud nekaj cotk od mojih dveh malih nečakov. Sicer pa, bolj ko mi trebušček raste, bolj razmišlam o baby nakupih in baby opremi.

Ej julijke, kdaj pa ste običajno prisotne na forumu? A res nobena ne ve, kje bi dobla kopalke za user posted image ?!?

Počivajte in uživajte!

tigica

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......