Jelenche
|
pozdravljene so , kako smo? Je katera zdaj zbolela, ko razsaja ta nek prehlad, viroza, gripa, saj ne vem kaj je to. Vem samo, da je zelo veliko ljudi zbolelo. Med njimi je tudi moj možek. Danes je obležal,... mi je bilo kar hudo ga pustit samega doma (kok me bo šele skrbelo za , noooo pa če smo iskrene, ženske itak moške smatramo za otroke ) no, srčno upam da tudi jaz ne fašem ... Sicer pa sem dobro,... komaj čakam na morfologijo, vendar je 2.3. še daleč. Včasih me v križu špikne,... ampak ok nič pretresljivega,... moram G vprašat kje ga nosim, ker zdi se mi, da je ravno v križu Zdaj so naši sončki že veeeeliikiii, sicer ne vem koliko so veliki, ker povsod piše različno, ... npr nekje piše 16 cm, nekje 20 cm, nekje 22cm (govorim za 19 teden nosečnosti) na ringaraji "tabela rasti zarodka" je tut narobe mere, saj piše za 19 teden da je 15,3cm, 20 teden 16,4cm , 21 teden pa kar 26,7cm,... pa saj ne more ravno 10 cm zrasti v enem tednu no, pa dobrodošle nove , vidim da se naš krog veča in veča,... napišite mi spol oz če želite da še kaj dodam na seznam, ... pa ne pozabite dajte boldat moje ime ... ker včasih letim skozi imejte seeee pa pa
< Sporočilo je popravil Jelenche -- 16.2.2007 8:47:54 >