|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
17.2.2007 19:27:58   
Anonimen
Sandra, če ne bi bila noseča, kdaj bi morala biti tvoja menstruacija? Mogoče je to. Nekatere imajo vso nosečnost malo izcedka ob tistih dnevih.Mogoče je le več belega toka ali pa kakšno vnetje. Jaz sem imela v prvo malo rjavega zaradi glivic. Moj nasvet je, da se pomiriš in počivaš.Kaj pa Pušenjakov forum na MON-u? Povprašaj še tam.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
17.2.2007 19:28:25   
Rožica*
Živijo!

Jaz sem ravno končala s peko krofov in imam malo časa za RR.

Sem včeraj dobila 4 nosečniške hlače, Jupi.. Kako so udobne, jaz nisem navajena na tako udobje imam občutek, kot da nisem oblečena. Kupila sem si kavbojke, ene tanjše hlače in dvoje športnih za po hiši, oz. za doma jaz pravim.
Že katera nosi nosečniška oblačila?

Jaz jih do sedaj še ne, moram še oprati.
Me pa moti, ker nisem dobila kakšne daljše majice, da bi jih nosila zraven kavbojk, da se nebi videl tisti črni pas za trebuh ven.  Sem si vzela model ki se da zavihat na osminke ali kapri, da bodo lahko malo dlje v uporabi tudi, ko bo topleje ali zdaj na škorne, predvsem pa malo večje v riti po nasvetu prodajalke, kar mi seveda zdaj ni všeč, bodo pa mogoče uporabne  celo nosečnost.user posted image
Čeprav se je dragi spraševal, če mi bo to res kdaj "prav" (mislil je bolj oprijeto)? Čeprav upam, da mi nebi ostalo prevč kilogramov, mislim da se ni treba bati, da mi ne bi bile "prav".user posted image

LP. Rožica.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.2.2007 19:31:53   
lemavrica
Meni še ni treba nosit nosečniških hlač, je pa res da imam večino hlač z zelo nizkim pasam in jih nosim na bokih. Ne prenesem hlač z visokim pasom oz. take da bi ble okoli trebuha.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.2.2007 19:38:23   
sandra85
anonimna najprej hvala ti za odgovor(ne veš koliko mi je odleglo)
m. bi morala dobit okrog 3.2. tko da to ni to...
kateri forum...kako je ime internetne strani?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.2.2007 20:11:03   
Anonimen
http://med.over.net/phorum/list.php?f=19 To je ta forum. Vendar je treba malo počakati na odgovor. Lahko bo šele jutri popoldne, ker zdravnik odgovori, ko ima čas.Te še kaj drugega muči? Te kaj boli? Ti se kar pomiri. Mogoče je varianta, da ti ginekolog v ponedeljek predpiše Dabroston ali italijanski Prometrium. Lahko ga le biksajo hormoni. Si kaj takega jedla? Se spomnim (ne vem pa ne, če je kaj povezano), da sem imela izcedek po svežem peteršilju, ali pa kadar sem bila zaradi česa zelo vznemirjena pa je potem samo od sebe minilo. Zdaj imamo pa enga lumpka doma user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
17.2.2007 20:12:22   
Anonimen
če si pa zelo nestrpna, pa se da po forumu, ki sem ti ga dala, ogromno najti z iskalnikom..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
17.2.2007 20:28:18   
sandra85
anonimna danes sem itak sam krofe jedla (4) user posted image
pa odojčka pri očetu, svežega peteršilja ne...
vsake toliko me malo zaščipa v levem jajčniku, pa okrog maternice-ma to ni hudo, na začetku je blo bolj...
joške pa me še vedno tak bolijo kot da mi jih bo razneslouser posted image

problem je v tem, da imam pregled šele v torek, ne v ponedeljek...sej če se bo to nadaljevalo, bom šla mal prej...še enkrat hvala za odgovoreuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.2.2007 20:51:55   
Rožica*
Lemavrica tudi jaz nosim le nizek kroj, zato se v teh nosečniških počutim kot klovn.
Trenutno lahko še nosim svoje stare hlače, vendar opažam, da me po daljšem času nošenja ali po sedenju izredno boli spodaj, zato sem se odločila da preneham z nošenjem teh hlač, čeprav si jih zaklenem pod mojim rastočim trebuhom.
Je pa bilo zanimivo kako me je prodajalka prepričevala, da so to hlače za nosečnice in da niso zame, da naj grem na drug oddelek. Saj ne, da se mi ne pozna, le hlače pod trebuh in jakna čez, lepo skrijejo trebušček, mislim, da je kasneje s profila opazila moj trebušček. user posted image

Kako pa ostale se vam pozna trebušček?

LP. Rožica.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.2.2007 21:04:09   
nora
Ojla!
Rožica, ti si zelo zgodaj zacela z nosecniškimi nakupiuser posted image Bos povedala kje si kupila, da ne bomo mi prevec iskale. Jaz se zmeraj nosim stare kavbojke, ceprav so visoke. Trebuh mi je tako ful napihnjen (kod pred menstruacijo vcasihuser posted image ), vendar ne izgleda da sem noseča. Vidim da si ti ze v 11 tednu, jaz sem pa sele v 8, mogoce zaradi tega se se ne pozna.
LP,
Nora

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
18.2.2007 8:12:37   
Zoya27
čao!
mislim, da ni odvisno od tega, ker sem tudi jaz v 11 tednu, pa so mi hlače še prav. se mi zdi, da se trebušček mogoče malo nakazuje. saj je še čas, bo že zrasel

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.2.2007 8:50:08   
žarnica
tudi jaz sem že pri nosečniških oblačilih. Imam že kar opazen trebušček (v 1. nosečnosti  sem imela takšnega kot zdaj v 5.mescu), zato me vse normalne hlače tiščijo. Imam pa še hlače od prej- sem si kupila v H&M ene nosečniške kavbojke, pa ene malo bolj športne, ene elegantne, pa kapri (samo te bom morala zdaj nove kupituser posted image ). Pa eno bolj dolgo kratko majico.

So pa imeli zdaj v Hoferju v akciji majice na tričetrt in dolge rokave, sem vzela 2 paketa in so super. Dolge, ena celo zgleda čist nosečniška- s tistim pasekom pod joškami.user posted image

Drugače grem v torek al pa sredo v laboratorij, v četrtek imam pregled. Bomo videli kako bo  zdaj z bolniško.user posted image A mislite,da bi me v petek dal G že v službo? Bi lahko os. zdravnico pregovorila,da bi bila v petek še doma?user posted image

Kako bom pa po enem mesecu šla v službo, mi pa tudi ni jasno. Že sedaj vsak dan hodim za kakšne dve urce ven, pa pridem nazaj čist boga, vse me boli,še posebej v trebuhu. Zdaj si pa ne predstavljam 8 ur delat-še posebej z 20. otroki v skupini.user posted image pa še popoldan sama ostanem.

Držite se

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.2.2007 9:15:21   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

pozdravljene!

js sem "malo" v skrbeh...user posted image
zjutraj mi je začel teči svetlo rjav izcedek!!!

pozdravljenA...

jaz sem krvavela oz. imela nek svetlo roza izcedek, ko sem se obrisala, je na wc papirju bil nek krvavi strdek. Takoj sem šla do G, pa je bilo vse vredu. je rekel,da je možno, da od pregleda (imela sem ga prejšnji večer) krvavim. Sem pa dobila Dabroston,diagnoza grozeči splav, od takrat sem na bolniški. Pojedla sem eno škatlico dabrostona,sedaj mi ni treba več.

Upam,da bo vse vredu z našii pikicamiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.2.2007 10:18:54   
CUKRČEK
Jutrouser posted image

Kako ste? Jaz sem zdajle šele vstala...sem bila tako utrujena včeraj, da sem ob polnoči samo v posteljo padla. Aja, bila sva včeraj v Benetkah. Bilo je krasno, sonce ful toplo..prav nenavadno za Benetke.Gneča pa tud taka, da sva se skoz mogla držat za roke, da se nisva izgubila. Ampak je bilo lepo. So mi pa skoraj noge odpadle.

Virozo sem pa na srečo pozdravila...toda sedaj me je začel grozno bolet zob...kaj vse jaz ne bom dobila letos. Prej mi nikoli ni bilo nič...zdaj pa skoz nekaj.

Imam pa v sredo pregled. Da spet vidim naša dvauser posted image user posted image . Nosečniških cunj pa še ne nosim in nih tudi še nisem kupila. Komot nosim kavbojke, ker imam zelo nisek pas na njih. PA tudi pozna se mi še skoraj nič.

lepo pustovanje vam želim...se boste kaj našemile?? JAz še ne vem...ta malo moram nekaj našemiti..mogoče se še jaz zraven kaj napacam. Bom še videla.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.2.2007 12:03:56   
lemavrica
Ojla,
kako ste danes? Jest sem bolj tko tko, sem zmatrana za ubit se. Še dobro da nama ni treba doma kuhat, greva k tašči jestuser posted image .
@CUKERČEK: lepo je prebrat da sta se imela fino v Benetkah in da ti viroza ni preprečla izleta.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.2.2007 12:54:46   
dorotea
Mi gremo tud h tašče jest...res paše, da ni treba kuhat...še vedno imam vonj kot lovski pes...mi gre počasi prou na živce...nič z užitkom ne kuham več, pa ko skuham kavo, me kar sili na bruhanje...da ne govorim , če kaj res smrdi...je za znoret. Drugače sem bolje. Po nosečniške nakupe bo pa res počasi treba...tudi mene že vse tišči...saj ni problema zapet, sam pole bit v teh hlačah cel dan...pa da še kaj poješ...je treba odpet. No, grem zdej...pobožajte svoje trebuščke in mejte se lepo danes!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.2.2007 18:20:29   
sandra85
ojla punce...najprej bi se še žarnici zahvalila za odgovoruser posted image

meni pa je danes spet dragi skuhal kosilo (sem delala do 15huser posted image )
je reku da mi je zdravo skuhal, kr moram zdravo jest
je naredu domačo zelenjavno juhico, kuhane domače klobase , kuhan krompir z maslom in zeleno solato z jajčkom user posted image priden moj dragi
aja in juhica je bila iz špinače, graha in cvetače (dosti folne kisline user posted image priden je)

danes mi še ni nehal teči ta izcedek...ma bom kr do pp (torek) počakala in takrat vidla kaj je
sej ste me ful pomirle tak da nisem več tak panična user posted image
pridne moje souser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.2.2007 19:40:45   
Anonimen
Sandra85

Tudi jaz sem imela rjav izcedek. Tole stvar sicer opisujem že kake 10-tič, ampak bom še enkrat. Najprej roza, potem rdeč in nato vse rjave barve. Je bilo kar menda 3 ali 4 tedne. Tudi pri meni grozeči splav, grozljivo pričakovanje naslednjega UZ, ampak zaenkrat je bilo vse ok. Moram rečt, da če sem se manj sekirala sem manj kravela (rjavela user posted image ). In počitek, počitek, počitek.
Od takrat ne dvignem ničesar težjega od 5kg, na sprehod sploh ne grem, do 12t bom počakala. Drugače pa sem tudi jaz sem dobila progesteron Utrogestan. Drage tablete, kt žafran. Jemati sem jih morala vaginalno, 3x2/dan. Sem se že tko naveličala te zoprne packarije.....groza. Sem ravno danes izvedela, da moram kljub vsemu še do 13. t jemati, ampak zdaj lahko kar pojem kapsule. Res sem se jih naveličala.
Drugače pa je običajno izcedek posledica hematoma. Ker maternica ni dovolj prožna pač na določenih delih malo zakrvavi. Jaz sem imela 1,5x2cm velik hematom, pa se je 3-4 tedne čistil.
Najbolj, da si čim bolj skulirana in sama sebe prepričaš, da bo vse OK. Trdno verjemi in res bo!
Če si prispela že tako daleč (največ SS je v 6. in 8.t) zakaj nebi še naprej.
Srečno, držim pesti zate. Vse bo OK!!!!!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
18.2.2007 19:58:43   
sandra85
nefretiti hvala ti, zlata si eno user posted image še zate...
oprosti če si morala še 1x to pisat, sam sem mogoče zgrešila, ko si to napisala, ker včasih nisem vse prebrala...
js se itak prepričujem, da bo vse ok, ker hočem bit optimist, čeprav sem po naravi kr pesimistka...

ej punce ste kej gledala uno razpredelnico, ki ti 93% pove keri spol bo?
js sem si danes kupla eno revijo nosečnica (od supermama) in je not ena razpredelnica...js bom baje punčko imela...
in sem pogledala vsem za nazaj(šefici,teti,mami,kolegicam,ki so že rodile, če prav pokaže in od 20 primirov mi je vse prav pokazalo user posted image user posted image )

naj mi kera pove, kolko je bila stara, ko je zanosila(kera ki je zdaj v 2. ali 3. noseča) in v kerem mesecu je zanosila, pa ji bom povedala, kaj pokaže razpredelnica(kaj je rodila)
tista ki jo še zanima, kaj nosi v sebi(punčko ali fantka) naj mi pome, iste podatke...

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.2.2007 19:59:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.2.2007 20:07:27   
žarnica
tudi jaz sem gledla na to razpredelnico (imaš jo tudi na www.mama.si), pa mi je prvič pokazalo punčko (in je tudi bila), zdaj pa spet kaže punčko (bomo pač tri babe pri hišiuser posted image ).

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.2.2007 20:10:08   
sandra85
aja...nisem vedla, da je na netu...
ampak js sem se hotla mal igrat z mamicami user posted image ...
bi bila vesela, če mi kera da te podatke, da vidim če bo tudi pri vas(ki ste že rodile) držalo, da bom bolj vrjela v to razpredelnicouser posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.2.2007 20:16:48   
Anonimen
Jst bom mela fantka. Pa ne samo po tej, še enih kup takih vprašanj moraš rešit in je vedno bolj na fantka prišlo. Pa v šali moja G pravi, da bo ziher fantek, ker je tak kompliciral. Pa mama kr nekak ve, da bo fantek. Bomo vidli.
Jaz velikokrat rečem: sploh ni važno kaj je, glavno da bo poba zdrav user posted image

Upam, da bo NS pokazala. Je rekel moj sestrič, da je dal 50€, pa Tinček ni hotu lulčka pokazat, je baje preveč migal.
Imate ljubkovalno ime za svojega user posted image ?
Jaz ga imam.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
18.2.2007 20:20:39   
žarnica
no,sandra- sej ti vseeno lahko povem.
Prvič zanosila pri 21., novembra.
Drugič pri 23., decembra

Zdaj pa poglejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.2.2007 20:29:58   
sandra85
hvala žarnica user posted image
1. punčka
2.punčka ?
je prav?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.2.2007 20:31:05   
sandra85
ej pardon...sem sklerozna, sej si že zgori napisala...
no ja tak pokaže :)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.2.2007 20:44:34   
žarnica
haha,za drugič še bomo videli.user posted image

upam,da ti še katera naredi malo veselja

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?