|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
16.2.2007 10:30:16   
lemavrica
Jutro,

kako ste danes?
@Zoya:  te čisto razumem kako je če se ti ne da ukvarjat z organizacijo poroke, ker sem na istem. Imam sicer obleko, za mojga sva si jo tud že ogledala. Ampak kej več pa nimava, no razen datuma in kraja. Najtežje nama je izbrat gostilno.
Knjige mi pa spet smrdijo, ke rvčeraj ko sem se hotla učit mi je blo pa zvečer spet za znoret slabo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.2.2007 10:38:27   
Zoya27
meni bo obleko šivala šivilja in je rekla, da boma še malo počakale, da vidima, če se mi bo oz. koliko se mi bo poznal trebuščekuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.2.2007 10:51:27   
lemavrica
Jest si jo bom kar sposodila, sem izbrala tak kroj da se trebuščekne bo tolk videl. No sej če gledam do sedaj ko se mi še nič ne pozna mogoče sploh ne bo tolk velik. Upamuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.2.2007 11:27:42   
sandra85
jutro...nisem zaj vstala user posted image sem mal pospravljala do zaj...

punce kak lepo, ve se že menite o poroki...user posted image user posted image user posted image

js pa še čakam user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 954
16.2.2007 11:33:24   
Zoya27
lemavrica, kdaj pa se poročiš?

jaz se 5.5., komaj čakam, ko bi le že bilo vse urejeno.

sandra85, saj bo, mene je moj čisto presenetil, sem bila šokirana in presrečna hkrati, ko me je vprašaluser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.2.2007 11:36:52   
lemavrica
Zoya: jest tud 5.5. user posted image user posted image  na Otočcu
Sandra: sej bo tud tebe doletelo.

jest nisem bila tolk velik presenečena ker sem malo pričakovala ampak je bilo vseeno ful lepo. No 10 dni po tem sva zvedla pa še da sem noseča.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.2.2007 11:46:32   
sandra85

lemavrica ful lepo...kaj se ti je dal na kolena (kot v filmih) user posted image

Zoya kaj pa tebi?

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 16.2.2007 11:47:07 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 957
16.2.2007 12:12:34   
Zoya27
me je peljal v restavracijo in ko sma pojedla, mi je rekel, da gre samo plačat in pride po mene k mizi. jaz čakam in potem prideta on in natakar z ogromnim šopkom belih lilij (moje najljubše rože) in srebrno penino. mi je rekel, da mi mora nekaj priznat (je gledal ful resno, me je prav zaskrbelouser posted image ), nato pa je izvlekel šaktlico s prstanom,... jaz pa v jokuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.2.2007 12:17:27   
lemavrica
Sva šla na kosilo v restavracijo in ko sva pojedla mi je dal prstan in vprašal če bi se poročila z njim.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.2.2007 12:42:05   
Anonimen
user posted image  prav romantično.. Midva sva se pa zmenila in to je bilo to. Nič nismo romantike zganjali, ampak je pa lepo, da so vas tako presenetili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 960
16.2.2007 13:02:37   
Anonimen
Pozdravljene!
user posted image čestitam obema, ki se bosta poročili. Mi čakamo 3. otroka in smo še vedno na koruzi. Po resnici povedano nisem ravno pristaš porok (belih ali manj belih oblek, gostije....), če se bomo poročili bo to čista formalnost - dve priči, starši in večerja.
Je katera od vas, ki boste rodile septembra 2007 iz Maribora?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
16.2.2007 13:48:03   
Anonimen
He he, jaz sem se pa novembra poročila in decembra zanosila. Tako, da sva še mladoporočenca in otrok ni bil spočet v grehuuser posted image . Res se samo hecam, ker nihče od naju ni veren, nisva niti v cerkvi poročena. Sem pa vesela da je tako, da nebo mogel nikoli nihče trditi, da sva se poročila zato, ker sem bila noseča. To NE leti na vas, ampak na dejstvo, da so se v moji familiji že generacije vsi poročali po tem, ko je ženska zanosila ali pa so otroci že bili. Madonca, sedaj ko razmišljam sem zgleda prva v familijiuser posted image .

Nekdo me je spraševal kako dolgo sem že na Obali? Že 8 let. Ampak se še vedno čutim štajerko. Hecna zadeva, da je moj šel po ženo na štajersko, njegov oče je poročil štajerko, njegov nono je poročil štajerko...To samo pomeni, da smo dobri ljudjeuser posted image .

Včeraj sem imela en izpit, sem knjigo 2x predelala. Nimam se časa hecat, sem v zadnjem letniku, še kup izpitov me čaka in nameravam dati vse od sebe in narediti čim več izpitov, ker bo šlo zelo težko kasneje z user posted image , mož dela v Italiji in prihaja pozno domov, jaz nimam nobenih sprodnikov tukaj ki bi mi pomagali in sem večinoma mojster za vse. Meni je user posted image  motivacija za učenje in mi to daje energijo. Drugače pa gre počutje vsak dan na boljše.

Danes sem dobila ponudbo od dveh mamic, da mi bosta dali vse stvari od njunih punčk, to bi bilo fino, da bi bila tudi moja. Imeni imava že zdavnaj izbrani za user posted image user posted image .

Drugače pa pucam bajto, tak sonček je da daje energijo, pa še obiske dobim v nedeljo in mora biti čisto.

A je katera že začela nosit nosečniške hlače? Jaz lahko samo še dvojne hlače zapnem, mislim da bom kmalu morala kaj kupit. A katera ve kje so te trgovine na Obali? Kg pa niso šli še nič goruser posted image .

Lepo božajte trebuščke.

Srček user posted image 11t2d

Lepo božajte trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
16.2.2007 13:54:51   
lemavrica
Midva še nisva nikomur povedala za nosečnost in naju kar malo skrbi da bodo vsi mislili da se bov zato poročila. Ampak je bilo res naključje da je oboje zlo skup padlo. Ma naj si vsak misli kar si če, midva že veva kako je blo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.2.2007 18:21:53   
tanja981
ojla srečke nosečke!

kak ste kaj?

meni še vedno slabo za znoret ampak bo že. Sam skoz moram nekaj mlet po ustih pa je boljš. Upam sam da se na kg ne bo preveč poznalo.

lemavrica in zoja: čestitke!!!! user posted image

mi smo tut še koruzniki in verjetno bomo tut pri drugem še vedno na koruzi. Nekak si moj ne pride gor da bi blo lepo it na kolena user posted image  sicer pa tut jz nisem za velike poroke in razne gostije itd........ tolk daleč pa sva da sva se menla o poroki in kk bi naj zgledla in sva se celo strinjala user posted image
torej: potovanje nekam za kakšen mesec, poleg priče al pa tut ne user posted image  in seveda poroka v tujini, potovanje pa bo tut kao poročno potovanje. Ampak midva nisva lih neki na komfort mahnjena tako da bo to bolj kak treking oz backpacking user posted image  Za naju seveda neki najboljšega. Ko pa prideva domov pa seveda en orng piknik pa pujseka zasukat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vglavnem, tega letos in pa verjetno še drugo leto ziher ne bo. Pol pa....... pitaj boga user posted image

dorotea: ja to da nekdo dobesedno upošteva en nasvet je lahko kar zoprno. Jz mam tako mnenje, da več info kot mam boljš se počutim, na koncu se pa itaq sama odločim. Mam zaupanje v zdravnike, včasih pa se mi zdi da je fajn dobit kako info pa še mogoč na kako drugo stvar poštudiraš in pol tut mogoč zdravnika opozoriš na kaj.

Evo moj je prišu domov (ma še zmeri silent treatment ko mi ga preveč biksa). Sam preveč ga pa tut ne smem zapostavlat user posted image

Pridne bodite!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 964
16.2.2007 21:07:58   
sandra85
evo mene končno spet nazajuser posted image

no...to hočem sam malo pokometirat, kako sta draga vaju zaprosla-zoya in lemavrica...FUL LEPOuser posted image
pohvale zanju iz moje strani!!!

tako se to dela! to je 1x v življenju(odvisno za koga) in mora bit zaprav narejeno!

z mojim sva glih iz večerje prišla-sm jedla polnjene kalamareuser posted image njam... pol pa sladoled-itak

ve ste si naročile nosečniški planer? js sem ga glih danes končno po pošti dobla, sem ga že kaka 2 tedna nazaj naročila...
in je ful dobr-vse si lepo not pišeš, pa nalepke dobiš (vsaka neki pomeni) in pol lepiš na določen dan user posted image ful fajn...

js sem ga v službi že dosti izpolnila, ki mi je bil dolgcajtuser posted image

in kako se kej danes počutite? meni so se pred 3 dnevi spet mal ponovile slabosti in jih imam zjutraj in zvečer!!!user posted image

naj bi se po 16. tednu ponehale dokončno-bomo vidli...

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.2.2007 22:12:51   
Anonimen
Še nekaj besed od mene user posted image user posted image ..

Danes, pri 11t 2d sem imela 4. pregled in naš drugi user posted image  je velik že 3,1 cm. G pravi, da je nekaj dni manjši, ampak lepo raste. Videla sem, kako se je premikaluser posted image
Še zmeraj jem dabroston, zaradi grozečega splava oz. krvavitev, ki jih že 14 dni ni (vmes se mi je še enkrat pojavil rjav izcedek, a za kratek čas).

O slabostih ne bom dosti govorila, ker mi je slabo skozi cel dan, najhuje pa je, ko me po vsaki hrani in še po vodi tišči in boli v želodcu...
G me je vprašala, če želim bolniško, pa sem rekla, da zaenkrat še gre

Čez 14 dni imam znova pregled in laboratorij.

Drugače pa sem veliko s sinčkom, tako da ni toliko časa za RR.

Držite se in pozdravček od user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
17.2.2007 4:12:58   
nora
Pozdravljene punce!

Evo, da se tudi jaz malo javim. Slabosti so skoraj minile, samo si ne morem urediti bioritam. Ob 20.00h zaspim in se zbujam ob 3.30-4.00 zjutraj cist naspanauser posted image tako da se z možem cist malo vidiva, cez dan obadva delava, zvecer jaz zaspim in nič od romantikeuser posted image
Vceraj sem bila na ppregledu in dobila materinsko knižicouser posted image pikica je velika 1,64 cm in sem v 8 tednu. Vse je bilo v redu, samo sem bila zalostna ko mi je G. rekel da dokler ne mine 3 mesec ne smem nič telovadituser posted image da moram počivat...
Priporočil mi je Pusenjaka za NS, tako da v ponedeljek se bom naročila. Naslednji pregled cez 4 tedne.
ČESTITKEuser posted image user posted image puncam, ki se bodo poročileuser posted image oh kolk je to lepo, meni je poroka bila najlepsi dan v zivljenju, ful sva uzivalauser posted image

LP,
Nora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.2.2007 11:12:29   
LINA31
Živjo,
že nekaj časa prebiram vaš forum, saj sem tudi jaz ena tistih,ki bomo septembra postale ponosne mamice (26.9.). Prvi pregled sem imela 6.2. (7t) in je bilo vse ok. Naslednjega imam komaj 15.3., NS pa 12.3.
Ali je normalno, da imaš 2. pregled šele v 12 t? Res je, da mi je G naredila ultrazvok že na prvem pregledu in da je bilo vse normalno (9mm velik pikec, srček bije).user posted image

Pa pa

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.2.2007 11:33:31   
Anonimen
Lina31, ne skrbi. Tudi mene je tako naročil. Če je videl, da je vse v redu, ni razloga za paniko.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
17.2.2007 12:34:32   
andreja32
lina jaz imam rok 28.9, pa imam prvi pregled šele 5.3.user posted image  .....pa sem imela že dve rizični nosečnosti.Mi je sestra pri G , ko sem klicala in povedala da je test pozitiven rekla ,, ja za božjo volja kam naj vas pa uturim.Imava vse polno,,!
Eh, sta me razočaraliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.2.2007 14:52:39   
lemavrica
Ojla,
kako ste danes? Naju je prejle izlet v trgovino čist sesul tko da sva kr dol popadala k sva domov prišla. Zgleda da dones neki dol tišči. Drugače so se pa slabosti vrnile user posted image  in sem spet zvečer vsa boga. A res še ne bo konec?

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.2.2007 15:39:29   
dorotea
AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa, moja sestrična je včeraj rodila...na svoj rojstni dan! Kakšno darilo! Fantek Tine, 3kg težak!Komaj čakam še našo piko!user posted image
Še malo punce, pa bojo počasi slabosti mimo, potrpežljivost!user posted image ...sama sebi pravim...hi, hi. Jaz sem danes kar Ok...utrujena pa sem..mislim da bom kar zalegnit šla...sem sama doma pa se mi nič ne da...niti učit! Danes še ne! Jutri pa res!Sem spekla celega piščanca v pečici, pa ne vem kdo ga bo pojedel...ker tko malo jem...bi kakšna malo...če ne ga bomo mogli cel teden jestuser posted image . Mi je pa grozdje zapasalo...sem ga kupla zadnjič in je blo fino...danes je pa čisto zanič!user posted image Sem bla prav jezna...tko da si bom kakšno papajo al mango prvošla...da vam dam kakšno idejo, po kaj pošljite svoje možičke, ko se vam zalušta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.2.2007 16:17:30   
Anonimen
Lina, jaz sem imela "prvi pregled" v 9. tednu, ker sem kravavela. Drug teden grem na nuhalno pa ne vem ne PDP, ker imam zmedene menstruacije niti kako daleč sem s svojo nosečnostjo user posted image  Prvi pravi pregled imam 28.2. Želim si le, da bi bilo vse v redu in da je pikica zdrava.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
17.2.2007 16:44:09   
lumpa6
dorotea jaz svojega največkrat pošljem po kakšen sladoled , ja sem preštudirala da imaja jo dobre diabetične saj imam nosečniški diabetes, slabosti skoraj ni več, utrujenosti pa tudi ne, samo občasne bolečine v spodnjem delu trebuha me še dajejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.2.2007 18:21:40   
sandra85
pozdravljene!

js sem "malo" v skrbeh...user posted image
zjutraj mi je začel teči svetlo rjav izcedek!!!

presrečna bi bila, če bi mi lahko kaka izkušena znala točno povedat, kaj vse lahko to pomeni, namreč sem takoj pomislila na ss!!! zato mi je tak grozno!

bom nestrpno čakala na biloker odgovor

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?