|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.2.2007 14:52:59   
dorina
Janapan, midva sva tudi ta komplet kupila. PegPerego Pliko P3. Komplet (športni voziček, globoka košara, lupinica, torba in prevleka za dež, pa zimska prevleka za noge) sva dobila prek spletne trgovine mami.si za 420 Eur. So imeli ravno takrat 10% popust. Je pa res, da nimamo tistih lepih barvnih kombinacij. Je moder s svetlo obrobo. No, meni so ti vozički zelo všeč, ker so lahkotni in enostavni za zložit. Za po mestu so super.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.2.2007 20:43:04   
Anonimen
Pozdravljene

Se moram spet pohvalt. Imam en izpit manj. Juhuhu..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela. Ja sej vem da me mate že dost s tem učenjem, ampak še ni konc, da boste vedle  user posted image user posted image user posted image .

Ja vidim, da ste že kar nekaj nakupile. Jaz pa imam le ene par bodijev user posted image . ne vem kdaj bo čas za nakupe. Sicer sva glede vozička kar nekako odločena za PP GT3. Nama je tako všeč. Janapan a si ti vidla kakšno ugodno ceno za GT3? Ma sej bi šla sama pa ne poznam Italije prav nič, sploh pa ne za otroške zadeve. Pa še italijanščina grrrr.. No če kje vidiš ceno mi povej (najraje bi vidla za komplet). Saj mi je že zadnjič ena napisala, ampak ni bilo prav veliko razlike, zato me zanima, kje si ti dobila tako ugodno ponudbo (no ti imaš itak drug model, toda vseeno).
Men se zdi 190.000 sit (EUR še vedno ne grejo v glavo) kar dost za vse, ne vem no.

Ja kar se tiče razgrajanja v trebuščku je tudi moj user posted image pravi akrobat Drnula user posted image . Včeraj je začel ob sedmih zvečer pa do enih ponoč ni miroval. Potem se je potuhnil ob petih zjutraj pa spet. Se mi zdi, da sem ga malo znervirala z izpitom. Cel izpit me je suval proti želodcu, da sem se skoz božala. Prej je malo počival, zdaj pa spet akcija. Ja najbrž je nekaj v zraku.

Grem počivat, dovolj je bilo za danes. Mejte se pa pobožajte male razgrajače user posted image user posted image

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.2.2007 22:04:33   
N _ B
Čer,

tudi jaz se moram danes pohvalit. Hemoglobin je padel....jupiiiiiiiiiiiiiiiii. Aspirin 100 moram sicer jemat do 37. tedna, ampak je to še najmanj, kar lahko naredim za user posted image .  V urinu so odkrili nekaj malega bakterij in moram v ponedeljek ponovno dat vodo za analizo po Stratfordu, da vidijo, če so potrebni antibiotiki. Od danes dalje sem uradno na bolniški. V sredo sem imela tudi drugi del morfologije, ker je user posted image  prvič skrival(a) srček in je vse ok.

Nogica: čestitke za uspešno opravljen izpit.

Jackie: kar malo pogrešam tvoje poste. Očitno te je ta francoski tempo popolnoma okupiral. Pazi nase in prisluhni malčku v bušiju.

Palčica: hvala za želje. Tudi jaz upam, da se bo dobro izteklo in po današnjemu dnevu je upanje večje.

Ronja: moje počutje ni tako slabo, kot tvoje pa sem bila non stop zmerjana, da ne pazim nase. Kaj pravi tvoja g na to? Meni je res vse skupaj malo čudno. Če me spomin ne vara so pred leti mojo sestrično po treh tednih bruhanja zadržali v bolnici in dali na infuzijo. Res, pazi na malčka in nase.

Oprema: za nakupe opreme bom tokrat prikrajšana. Imamo še vse, zelo ohranjeno od prve in nam bo prišlo še zelo prav. Imamo PP voziček s košaro (ta veliko) in verjemite, da kljub temu, da bomo rodile poleti, pride še kako prav. Meni je user posted image  od julija do oktobra cele dneve spala zunaj. Midva sva tudi rekla, saj košare ne rabiva, nepotrebna navlaka....še dobro, da sva takrat ubogala prodajalko. Nama ni žal.

Oblačila: par stvari vem, da mi manjka. Sem jih pri prvi dobila na posodo od prijateljice in tega zdaj ne bo. Že delam seznam in verjetno bom jutri kakšno malenkost kupila. Moram za Niko nabavit. Naša huliganka ima spet vse hlače prekratke in žabice premajhne. user posted image  Zdaj, ko bom doma bom verjetno kaj časa našla za ročno delo. Sam kaj, ko enkrat noter padem, ne znam nehat. Bodo vsi člani družine neoprani, zmečkani,.....user posted image  user posted image

Velikost oblačil: mi smo kar nekaj časa nosili št. 56. Moje izkušnje so, da velikosti oblačil, ki sem jih kupila v C&A in HM ustrezajo dejanskim cm otroka (št. 56 = 56 cm), medtem, ko sem imela od Clar-ja vedno št. večje. In še danes je tako.

Kg: do danes 8 kg. user posted image   Zaenkrat še ni panike, ampak se bo treba malo nazaj držat.

Mons: N&B potrjuje termin: petek, 16.02. ob 18.00.

Nočko in pobožajte buščke.

< Sporočilo je popravil N & B -- 9.2.2007 22:06:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
10.2.2007 15:53:19   
ronja
Ojla, punce!
N&B, hvala za pojasnilo! Upam, da mi nisi zamerila, res nisem nič slabega mislila, zdaj mi je vse jasno. Držim pesti, da bo tokrat s tabo vse tipitopi! Tisti link mi je tudi sicer malo koristil, ker je mela moja mami preeklampsijo pri vseh treh user posted image in če je to otrdevanje trebuha, ko ti naenkrat rata trebušček trd kot kamen, potem jo imam očitno jaz tudi. Ker sicer nimam takega trebuha, mislim, saj ne da je sicer mehek ko žolca, ampak ni pa tak... Sem dala tudi fantu za probat in se strinja, da je fuuuuul velika razlika... Včasih res rata trebuh trd ko kamen...Dogaja se pa to parkrat na dan.

Kaj je to res nevarno?
user posted image Nočem delat panike in definitivno nimam HELLP sindroma, saj so moje ledvice ok in kri je bila za Miklavža še ok, potem mi je niso več gledali... Tak da po moje so ledvice in jetra in vse te zadeve ok, zame me sploh ni strah, amapk nekje sem brala, da to ni dobro za user posted image , če trebušček otrdeva. Ampak trebuh pa res otrdi, pa tudi malo boli to, ne sicer tak fejst, da se ne bi dalo zdržat, definitivno je pa neprijetno... Nočem nič zganjat panike, ampak glede na to, da jo navadno premalo zganjam, rajši vprašam, če katera kaj ve, ker imam pregled šele čez 10 dni, vmes grem pa spet v službo in po stopnicah gor in dol z raznimi napravami... Takrat se mi namreč to večkrat zgodi - da trebušček otrdi - sicer se mi tudi kdaj kar tako, doma. Zanimivo, da v bazenu, na plavanju se pa lahko gonim, kolikor se hočem, pa nikoli ničuser posted image . Ok, če katera kaj ve o tej preeklampsiji in teh zadevah, se priporočam...

Sicer še eno vprašanje: ali katera od vas že čuti popadke? user posted image ne me trapasto gledat, ampak to, kar se meni dogaja zadnje čase kar pogosto, ne more bit nič drugega... Saj vem, kaj boste rekle, saj nimaš pojma, ko še nisi bila user posted image ... Ampak dejstvo je, da sem tudi brcike user posted image začutila nenavadno hitro in se je izkazalo, da je bilo to to... Meni se namreč včasih vse skup naredi kot en krč in mišice se zategnejo nekak in boli ko user posted image včasih, no, saj ni tak hudo kot če si recimo zlomiš stegnenico ( s tem vem primerjatuser posted image ), ampak boli pa... pa pomaga če dihaš tako, kot je navadno na porodih, hehe, tako da nekak sumim, da je to to...user posted image Ne traja dolgo, pol minute mogoče kdaj več, minuto, dve pa pomoje niti ne, pa tudi ni na prav pogosto, niso en za drugim, tako da se nič ne sekiram, saj je verjetno normalno, da lahko imamo že zdaj popadke. Ampak se pa zgodi kar precejkrat na dan. Vam tudi?

Palčica, ja bruham še vedno, nočem, se matram ko user posted image , da ne bi, ampak zadnje dni ne bi mogla rečt, da je kakorkoli boljše kot v "najboljših časih"... In edina taktika, da ne bruham, je, da ne jem... Oz. da pojem 2 kosa sadja in en jogurt v enem dnevu... Od tega pa tudi ne morem živet - sploh ker sem zadnje čase LAAAAČNA!!! (fantuser posted image se mi sam smejeuser posted image ) In seveda jem - kar se pozna tudi na tehtnici, mam že 57,6 kg!user posted image Torej +3 kg do zdaj. Ni še panika, ne?

No, tudi vročino imam še vedno nekje 37,4 navadno. Saj ta naj še ne bi škodovala user posted image , tak da se ne sekiram, če ne prej, bo konec konec junija ali začetek julija, heheuser posted image Pijem ful pridno, tako da zaenkrat še nisem dehidrirala in me zato niso dali v bolnico. Res pa je, da tudi g. nikoli ne jamram, zve bolj, če sama vpraša...user posted image

Tudi meni je super datum petek, 16.2. ob 18h!
To mi ravno najbolj paše!

Drnula, sva si kar glih glede cotic, tudi jaz še nisem šla nič kupovat. Zdaj finiširam tisto honorarno delo in trenutno niti pomislit ne upam na kaj drugega, še na plavanje se komaj zmuznem in še to moram kdaj spustit. Bo že še cajt za cotke, če ne bo, jih bom pa med porodniško sešilauser posted image Vozički tudi pridejo na vrsto, ko stvari v službi (eni in drugi) malo pošlihtamuser posted image
Za user posted image nimam še nič
- razen enih nogavičk, ki jih je dobil/a za novo leto od taščeuser posted image

Moja mami žal niti ne kvačka, niti ne plete, niti nič, sploh sem glede takih stvari bolj jaz tista oseba v širši družini, tako da moram naredit kaj za fantovega nečaka...

Zadnjič sva ga šla pogledat, user posted image je bil čist raznežen, kako so ta bitja mičkena in in nebogljenauser posted image ...  Meni na splošno dojenčki niso tako uvau, rajši imam večje otroke, tisti me pa obrnejo, da je joj! Zato me kar malo skrbi, kako bom z dojenčkom, ampak pravijo, da je drugače, ko je tvojuser posted image Sicer tisti materinski čut imam od nekdaj zelo močen, da bi skočila pod vlak za kateregakoli otroka, pa da jih je treba zaščitit, pa da nekak podzavestno veš, kako jih je treba prijet, ampak niso mi pa takooooo zelooooo všeč dojenčki, kot sem nora na otroke stare od 3 navzgor... Mene ne stisnejo vozički in lupinice, me pa mali razgrajački... Pa vas?

N&B; čestitke, zate in tvoj Hb, očitno ta najina naveza dobro dela, heheuser posted image in za tvojega user posted image , da je vse ok na morfologiji!
Ja, jaz nisem mela še nobene take velike štale kot je HELLP, pa jih po moje ne skrbi toliko, nekatere user posted image veliko jamrajo, nekatere malo manj, potem pa zdravnik težko ve, kako resno je s katero... Moja g. mi je rekla, da naj bom doma še do 2.2.,  kot sem imela dodeljeno bolniško od ZZRS (kar sem potem celo ubogala, malo sicer pod prisilo, ker nisem mogla v službo), potem pa lahko grem dalje v službo, sem seveda šla, prvi dan je bil ubitačen in me je vse začelo bolet, samo se morala ene stvari nosit po stopnicah...
Pregled imam šele 19.2., tako da g. za to otrdevanje trebuščka še ne ve, ker se to dogaja zadnji teden, mogoče 10 dni, vsekakor pa pred 1 mesecem se še ni...

Meni se ne zdi nič strašno hudega, če me tu pa tam kaj boli, pa če bruham, če bo z user posted image vse v redu... Ampak me pa ustraši, če kdo reče, da je nevarno zanj/o... V službi težko pazim, ker enostavno sem rabila si postavit setup, sicer ne morem delat... NO, saj zdaj so ta hude stvari postavljene in ker sem tako grdo gledala sodelavca, mi ne bo treba vsega skup vsak dan nosit 3 štuke gor pa dol...

Če ni nevarno za frocka, bi rajši kar delala, ker imam precej še za naredit v službi, pa bo potem z otrokom verjetno težje kot zdaj, ko sem fraj, pa že tako ne bom mela ne vem kako velike porodniške, s pol leta bolniške bi bila pa še manjša, stroškov bo pa več... In vedno sem hotela bit fit user posted image , ki bo vse delala do zadnjega dne...user posted image potem me je pa že po dveh mesecih zvilo, hehe, ironija...user posted image Pa bi rada zdaj nadoknadila - ampak ne pa za ceno tega, da je z otrokom kaj narobe, ker tole otrdevanje je bistvu res sovpadlo s službo, lahko je sicer slučaj...
Psihično ni, ker sem si v službo želala it, vsi so me lepo sprejeli nazaj, nekateri so em pogrešali, šef je bil itak v tujini... Tak da ni da bi bilo od kakega psihičnega stresa...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
10.2.2007 16:58:42   
ANDREJA 75
Hay
Ronja- naj ti povem da nisi edina ki ti otrdeva trebuh meni se to namreč dogaja sedaj kakšne 4 dni po večkrat na dan trebuh imam kot kamen tisti trenutek ko pride do krča jih pa čutim tudi po nogah moram reč da ni prav nič prijetno to otrdevanjeuser posted image danes sem se celo ponoči zbudila zaradi otrdevanja trebuha in sem potem dve uri sedela v postelji malo me je kar panika ,da bi se šla pokazat v porodnišnico skrbi me če se slučajno ne odpiram ?user posted image drugače imam pa namen poklicati v sredo mojo G. in se ji bom šla  pokazat če ne drugače da mi da nekaj proti krčem sedaj pijem samo magnesol aja punce a veste da se trenutno v nobeni lekarni ne dobi magnesola danes mi je moj srček prinesel namesto magnesolaFIDI-MAG 300mg baje da je isto koliko pa vi spijete magnezija na dan(koliko tablet)Moram pa reč da je dva user posted image user posted image nositi kar velika teža !Kaj še le bo? Upam da zdržimo čim dlje!!!!Pri nas doma vse dela srček razen likanja jaz npr. grem samo dat posodo iz pomivalnega stroja že sem trda kot kamen in grem že likat kavč!
No sedaj pa grem k svojem opraviluuser posted image user posted image
ANDREJA

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
10.2.2007 22:18:42   
Drnula

Ronja - jaz sem tudi danes pomislila, da bi kaj sama sešila in me je prav prijelo, da bi. Ko je sestra prvič rodila sem kar veliko šivala za ta malga. Ne ravno tiste prve cujnice, ampak ostalo pa se kar da lepo naredit. Imam vse živo idej, ko moram delat kaj, ko mi ne paše... sem si delo iz službe prinesla domov.

Mons
- potrjujem 16.2. ob 18.uri.

Nogica - zanimivo, jaz čutim brce večinoma čisto v spodnjem delu trebuha.   še ni postavljen na glavo. Verjetno zato tudi najbolj čutim takrat, ko sedim in sem nagnjena malo naprej in potem čutim bolje. Zdi se mi, da tudi kar pogosto kolcauser posted image . Včasih so premiki nežnejši in zelo enakomerni ??

Jaz pa posebnega otrdevanja trebuha ne čutim, malo ko se polulam. Pa po orgazmu. Ampak sem brala, da je to čisto normalno.
Magnezija pa mislim, da dovolj dobim kar od Donata. Spijem ga 5-6 litrov na teden. Mi prav nič ne škodi, lahko bi ga še več. Kar redno pijem še sok rdeče pese. Od dodatkov pa včasih samo sirup Omega3.
Sem pa danes imela spet glavobol,  do zdaj me je minil. Sicer pa mi malo križ in vačsih kar cel hrbet nagaja, nikakor mi ne paše bit, tud ponoči se zbujam in moram nujno spremeniti položaj.

Delate kaj kegleve vaje?

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.2.2007 11:40:32   
KT
Dobro jutri dame!

Pa še en kisel dan je pred nami - ampak s temi krasnimi trebuščki nam ni nič dolgčas, ane.

Ronja kak hudiča ti sploh funkcionirašuser posted image , ti pa res živiš dobesedno od svežega zrakauser posted image . Že meni pravijo, da me naša frajla lepo "papa", kaj šele tebe. Jaz sem pridelala +4kg, ti pa se mi zdi, da si rekla +3kg. Drži se, pazi nase veŠ user posted image .

Tudi meni trebuh pošteno otrdeva, kar malo zastrašujoče. A katera ve koliko tega otrdevanja je sploh še sprejemljivouser posted image  Mogoče zato ker user posted image  nima dovolj prostora user posted image  Bog si ga vedi, na vsak način pa nameravam poklicati svojo G, da vidim kaj bo rekla - uf, kot, da ne vem - počivati bo treba!!! To je res smešno kako smo vedno polni nasvetov za druge, ko pa pride beseda na nas same, pa pogorimo po celi črti.user posted image  

Keglove vaje delam pridno že odkar sem začela hoditi na Pilates, kjer je glaven poudarek ravno na vajah za medenično dno - in veste kaj - delujejouser posted image . V prvih mesecih nosečnosti nisem uspela zadržati curka urina, sedaj pa mi gre cela vaja že kar dobro od rok. user posted image  Res pa je, da so začetki ubijalski, ker se ti zdi, da nimaš več nobene stvari pod kontrolo. user posted image   Ko sem kihnila ali pa zakašljala je kar curljalo user posted image  zdaj pa se mi to ne dogaja več, tako da vam toplo priporočam, da z vajami čimprej začnete - pa ne prehitro obupat user posted image  - full pomaga.  

Drnula tud meni Donat zelo paše - tako za zgago kot tudi pri zaprtosti. Zraven pa popijem še suhe slive namočene v vodi, za spremembo pa si skuham tudi kompot iz suhih sliv. Ja zgaga me daje k user posted image . Skozi nos mi sili kislina, da se ti zmeša user posted image . Ko je najhuje si dovolim vzeti kakšen Rennie (pravijo, da je veliko boljši kot Rupurut glede na to, da Rupurut vsebuje aluminij, ki se potem nalaga bog si ga vedi kje user posted image .

Lep nedeljo damiceuser posted image  in božajte trebuščke!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.2.2007 23:13:46   
zrak
RONJA in  ostale, tudi meni otrdeva trebuh , nekako 5 do 1o krat na dan.. še najpogosteje pa zvečer.. .Včeraj vzečer sem šibnila na urgenco, ker sem malo zakrvavela.. pa se je tudi takoj umirilo.. Povedala sem tudi za otrdevanje trebuha,,, TO NI NIČ NENORMALNEGA ali škodljivega,. ne zate in ne za user posted image .. NE SME PA BOLET... če krči brez bolečine je normalno.. meni je rekla g., da če boli takoj na urgenco.... in seveda dajte tudi sledit, da otrdegvanje ni v enakih intervali kot. npr na 1o min. ali 5 min..

Tako da mislim, da ni dobro da te tudi boli.. vprašaj g. za mnenje..

lp, vsem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.2.2007 9:39:00   
zabica26

Lepo ste se razpisale v teh parih dneh, ko vas nisem nič prebirala. Jaz sem lenarila in danes je bilo prav težko priti v službo. Presrečna sm, ker sem ta vikend prvič začutila brcike svojega dojenčka…tako lepo občutek. Mi je šlo kar na jok. Zdej se pa držim babine vraže, da rodiš na tisti dan, ko začutiš prvo brco. Bomo videli… user posted image

Sicer pa tudi midva nimava še popolnoma nič za dojenčka in osebno se mi zdijo ti nakupi še prezgodnji. Voziček sem že skoraj 90%, da bo stokke, pohištvo Lip Poljčane, ostalo pa bova nakupovala spomladi. Sicer bodo pa zdej še sigurno kakšne zadeve zamenjali s spomladanskimi. Zadnjič sem želela kupiti kakšen pajacek, ampak so bili vsi tako debeli, prav zimski. Sicer pa mislim, da tudi dobila ne bom veliko, ker imajo tudi prijateljice še majhne otročke in veliko stvari potrebujejo še same. ene imajo pa v planu že drugega otročka. Bomo videli… Imava pa že zbrano ime-za fantka in za punčko. Ampak, ne poveva. user posted image
Od kar sem bila v bolnici, tudi jaz pridno pijem vodo. Vsak dan vsaj 2 litra. Še bolj vesela sem, če je vsaj pol litra več… In seveda šteje sam voda.
Ena je spraševala glede magnezija…jaz zdaj pijem magnesol, ampak ga kakšen dan tudi pozabim vzet. V bolnici sem pila 300mg tablete, 3 dni celo po dva na dan. Če druzga ne, te fajn spuca. Jaz sem mal gledala naokrog po lekarnar, trgovinah in nikjer nisem vidla 300mg. Bom naslednjič mal svojo G vprašala. Mam že drug teden pregled, ker prejšnjič nismo vidl obraza, smo pa vidl spol. user posted image

Vidm, da se pogovarjate o kilah. Jaz sem od 8. do 20. tedna pridelala 3 kile, pa je rekla, da bi lahko tudi malo manj. Meni se sicer to ne zdi veliko, je pa res, da se mi dobro pozna. mam prou fletn trebuh, še posebej v nosečniških oblekah-krajše jopice, oprijete majčke, hlače…svoje stare obleke sem že čisto vse pospravila-vključno s perilom. Sicer sem pa prepričana, da sem na novo tudi še pridelala kakšen kilogram, saj sem vsak dan bolj »ženstvena«. user posted image user posted image
Glede Monsa vam še javim, saj imam do Ljubljane 50 km, tako da bom videla, kako se bom uspela organizirati. Aja, kdaj greste v materinsko šolo?

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.2.2007 10:55:14   
Anonimen
Pozdravljene

Ja ta teden bo pri meni bolj v znamenju lenarjenja, razvajanja in kupovanja za malega user posted image

Drnula  mene je res brcal proti želodcu, ampak zdaj me spet spodaj. Ne vem, ampak se mi zdi, da sem nekje zasledila, da se obrača. Bom pa jutri vprašala ko imam pregled. Je pa res da je bil mali najbolj živahen prejšnji teden v četrtek in petek. Noro res, kako je razgrajal.

Ja jaz sem tudi ogromno pridelala na kilogramih. Že 7 kg.

Danes je tako zoprno vreme, da ne vem ali bi šla malo ven ali ne.

Me zanima če se tudi vam kak dan zgodi da imate toliko energije, da bi delale in delale cel dan pa še ponoči. Ta vikend sem bila aktivna kot že dolgo ne.  No med drugim  sva tudi user posted image   user posted image (zdaj že dolgo časa nisva zaradi mojega čudnega počutja) , skratka energije res toliko... user posted image user posted image user posted image

Ma sej ne vem kaj naj še napišem.

Aja za Monsa še ne vem, ampak sporočim kakšna bo situacija.

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.2.2007 11:00:49   
FLASK_A
Zdravo, punce!!! Evo me nazaj s počitnikovanja :)

Blo je res super! Hotel 1A, 4 zvezdice, spedenan, da se bolj ne da. Ful prijazno osebje, noro zrihtana sobica- mi je blo kar nerodno pripeljat not mojega malega user posted image  user posted image user posted image  
Z mojim dragim sva se razvajala v wellnes centru v osmem nadstropju, z razgledom na morje in otoke, pridno sva pila čajčke in jedla jabolčke (ki so bili non stop na razpolago). Moj user posted image  je švical v savni, jaz pa sem namakala noge v whirpoolu user posted image  SANJSKO!!! Ful sva se spočila, še bolj sva se najedla (sampopostrežni zajtk in večerja) Mali je fuuul brcal, res je že zelo močen in me kar kepo suva- očitno mu je blo tko všeč v wellnesuuser posted image user posted image  Skratka, super je blo. Sprehodi so bli noro dolgi, ker imajo lepo urejene sprehajalne poti in parke, tko da sva še user posted image  čist zdelala in je samo spal v sobi. Sva mela vsaj mir v wellnesu- brez skrbi, da bo kej razgrajal po sobi :) :) Bom probala dat slikce u album, če katero zanima- nej pogleda, kako je blo!

No, pa se še mal vam posvetim- mal sem vas prebrala...
Nogica, čestitke za opravljen izpituser posted image user posted image user posted image user posted image  Ful je noro, ko se nečesa znebiš aneuser posted image

MONS: UUUU sej to je že ta petek!!! Kako čas letiuser posted image  PRIDEM!!

Vozički- kupla bova PP Pramette, sam počakamo še kako ugodno ceno in to je to.

Hm, s trdim trebuhom pa zaenkrat še nisem mela izkušenjuser posted image  Popadki, Ronja, so me pa težili par tednov nazaj, zdej jih zaenkrat ni. Očitno so zginliuser posted image  Čutim samo malega, kako močno me brca user posted image

Zakaj mormo pit magnezij (Donat?) Mislim, res- zakaj je to dobro?? Vidim, da ga vse pijete, pa me mal zanima...

Nič, grem, lepo lepo pobožajte svoje nagajive tebuščke!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.2.2007 11:16:17   
Palčica*
Ojla punce,

Sej ne vem,če bom katero tukaj gor ujela do 12.00,pa vseeno...
Mam spet vprašanje in glede na to,da moja ginekologinja začne delat šele po 12.00 uri se obračam na Vas.
Skratka...včeraj zvečer sem že čutila,da se me loteva prehlad-normalno,popila sem le 2 čaja z medom,brez kakršnekoli tablete.
Danes zjutraj se zbudim in v predelu levega jajčnika čutim špikačo bolečino,ki sploh ne popusti. Ni zdej nekaj tako zelo groznega,da ne bi mogla prenest,a dovolj da me dela nervozno,ker ne vem kaj naj bi to bilo.
Nisem tip,ki bi za vsako malenkost letela k zdravniku,a vseeno nočem niti najmanjšega tveganja,ki bo utegnilo pomeniti kakršnokoli paniko. 
Če se kakšni dogaja kaj podobnega,bom vesela vsakega oglašanja.

Upam,da ste ve v redu.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.2.2007 11:28:35   
FLASK_A
Pačlčica! Hm, nevem, če je to kaj nenavadnega, vsaj jaz ne delam panike.. Mene tudi špika, danes zjutraj me je zelo močno na desni strani. Nevem, kaj bi to bilo, mogoče maternica, prehiter gib, vezi, ki se napnejo... Bolečina pa je popustila. Če me bo dlje časa res močno bolelo (kar dvomim), bom omenila g, drugače to pripisujem nosečniškim radostimuser posted image  Upam, da si vredu in da bolečin ni več!!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.2.2007 12:05:43   
Palčica*
Nikical hvala.
Sem mogoče mal čudn napisala. Ne gre za tisti občasni špik,ko se prehitro obrneš ali kako drugače naprezaš,tega sem navajena in tudi dokaj hitro popusti.
Sedaj gre bolj za bolečino,ki jo čutim v spodnjem delu,poleg tega pa se mi zdi,da mi vse skupaj tišči nekam dol. Kaj pa vem. Upam,da gre res samo za trenutno stanje in da bo bolje.
Zaekrat sta bolečina in pritisk še prisotna. Grem poklicat ginekologa,sedaj bi že mogla začet delat.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.2.2007 12:12:11   
zabica26
Če ti vse tišči dol, se pejt pokazat. Nujno!
Bolš, da te pošlje domov kot da zamudiš. Meni je "vse dol tiščalo" in se je izkazalo za težave z ledvicami.
Nočem strašit...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.2.2007 12:26:19   
FLASK_A
Če je res tko, pol se strinjam z Zabico, pejt se pokazat pa boš stoprocentna, da ni kej narobe. Srecnouser posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.2.2007 13:27:45   
melaverde
Ciao punce !!

da se še jaz malo oglasim, v petek smo imeli morfologijo in celo to čast sem imela, da sta mi UZ delala dva zdravnika. V glavnem ni dvoma da je user posted image  in moj mož je ves iz sebe user posted image . res je full vesel ker ima hčerko iz prejšnjega zakona. Z otrokom je vse v redu, vse mere so v mejah normale.
glede otrdelega trebuha so pa to neki lažni popadki, ki so baje normalni od 5.meseca naprej (vsaj meni je bilo tako rečeno).

sedaj ko poznava spol naju je zagrabila nakupovalna mrzlica, boljše da se držim proč od trgovinuser posted image . Mi je pa sestra predala spisek potrebščin ki ga je dobila v materinski šoli in sedaj počasi počasi nakupujeva, da naju ne bodo vsi stroški čakali maja. Včasih se mi res zdi, da bi se morali otroci roditi že s kreditno kartico user posted image .
Če katera želi, mi lahko sporoči in ji seznam posredujem (verjamem pa da je od šole do šole različen).
Mi imamo tudi voziček že doma, sva ga kupila v četrtek v Italiji in jaz vam iskreno priporočam da če imate le možnost...pojdite raje tja !!! Vsaj tiste ki že veste da bi rade Prametta od PP saj prišparate 56 EUR. Italijani so takšni, da če kupite še kaj vam vedno naredijo še dodaten popust ali kaj podarijo.

No dobro, z moje strani je to vse....imejte se skrajno lepo !!!
ciaoo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.2.2007 13:45:19   
Anonimen
Oj.

Melaverde sem ti poslala Z.S. Pa čestitke za user posted image . Moja oblačilca bodo pa kar nevtralan oranžna, zelena, rumena...

Nikica  pozdravljena spet nazaj. Tud men bi pasal en tak oddih. user posted image

Palčica upam da je/bo vse ok s tabo.

Cao

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.2.2007 13:59:15   
Kati81
Po dolgem času pozdrave še od mene, sem trenutno bolj ležeča. ker se je na pregledu pred 14 dnevi pokazalo, da se je moj vrat maternice zelo hitro skrčil iz 41mm na 29mm in mi je G odredila strogo ležanje, dovoljenje samo na wc, prejšnji ponedeljek je bila situacija že veliko boljša, saj se je popravilo na 40mm a še vedno moram veliko veliko počivati, nič dvigovanja, hoje po stopnicah, vožnja z avtom samo če je nujna, potem bomo pa v naprej še videli kako bo kazalo. Skoraj 100% pa bom okrog 28 tedbna dobila inekcijo da se otročičku hitreje razvijajo pljučka, zaradi tega če bi se prehitro rodil.

Moje počutje je drugače super le ob večerih mi nagaja zgaga. Otročiček je živahen 100na uro, časih prav zaboli ko brcne, ali če gledam trebuh se ta cel premakne, nekaj dni se mu je tudi ponoči dogajalo sto na uro tako da nisem mogla spat sedaj je pa precej bolje, vesele urice ima čez dan ponoči pa samo kdaj pa kdaj pobrcne.

Za voziček smo sedaj 100% da bo stokke, kupiti moramo še previjalno mizo in nekaj malenkosti, a to bo prišlo na vrsto  aprila ko se bom lahko sprehajala že malo več do takrat bomo še malo počakali, pa saj čas gre hitro.

Janapan samo glede bugabooja bi ti povedala da ta ima tisto varovalo odspredaj, pa 5 točkovni varnostni pas za pripet, sem si ga šla kar nekajkrat ogledat tukaj v Lj, ker smo se najprej odločali med tem in stokkejem. Prevladal je pa stokke ker je višje dvignjen. Drugače je pa tudi bugaboo zelo v redu, praktičen in lahek.

No ampak vask se odloči za tisto kar mu je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.2.2007 14:04:06   
ronja
Punce, hvala za odgovore! Torej če prav razumem, me zaradi tega ne bojo silili na bolniško (če me zaradi bruhanja in vročine neuser posted image ) Pri meni popadki in otrdevanje niso isto, popadki so krči, seveda je trebušček tudi takrat malo bolj trd, ampak niti približno tako trd, kot kadar res rata trd. Boli oboje, ampak popadki precej bolj. Je pa otrdevanje meni bolj neprijetno, ker je bolj čudno, popadki se mi zdijo naravni, čeprav bolijo. ne vem, bom mogoče jutri poklicala in vprašala g.

Sicer sem ful vesela, da spet 100/h delam, poskusi šibajo, jaz delam ko utrgana, ker vem, da me preganja rok, ki se ga ne bo dalo raztegnituser posted image Na porodniško bom morala najkasneje začetek junija, prej mam pa še dopust za pokurit, ker šenkala ga pa res ne biuser posted image Tak da sem zdaj 100/h pridna v službi, ko bom pa doma, bom pa 100/h pridna doma. Mi je pa očetova punca včeraj tudi rekla, da bi morala na bolniško, je fizioterapevtka, pa se malo spozna tudi na to (pa otroka ma tudi, hehe:)

Jaz včasih vzamem Mg šumečko, ne vem katero, fant kupu;), včasih Centramed mami, včasih nič. Zdaj že velikokrat sadje ostane v meni, bruham bolj ostale stvari, čeprav sem včeraj veselo zbruhala ananasov šejk (ananas, banana, jabolko, limona, nič slabega, sami vitamini, skratka in grem to zbruhat, grrrrrrr!!!!!). No, sicer vse po staremuser posted image

Andreja, jaz med tem otrdevanjem normalno delam dalje, med popadki se navadno malo sprehajam in globoko diham. kaj misliš, da bi morala takrat počivat?

drnula, hehe, tako se rojevajo hobiji - ko moraš delat kaj, kar ti ne paše, najdeš nekaj, kar ti bolj pašeuser posted image ko bom na porodniški in na dopustu, bom tudi jaz naredila vsega vraga, idej mam vsaj še do praprapravnukov, predno jih bo zmanjkalo...

Mene muči zgaga in bruhanje, zatekam (še) ne, prekomerne teže mislim, da tudi nimam, no, bojo povedali v pon., ampak se mi ne zdi pretirano 3 kile do zdaj, čeprav Žabica pravi,da so ji za 3 kile že zatežiliuser posted image , drugih problemov tudi nimam, razen vročine, otrdevanja, krčev in predvsem pomanjkanja časauser posted image

keglovih vaj ne delam, vsaj ne redno, ker mam te mišice medeničnega dna že itak zelo močne (ne me prašat, kako to vem in s čim so ratale take, hehe:) Namig:user posted image user posted image ). Tudi g. mi je rekla, da če nimam problemov, mi ni treba delat, sem bila takrat malo začudena, ampak ok, če ona tak reče... Saj res mi ni problem ustavit curka med lulanjem, nikoli mi to ni bil problem, pa nikoli mi ni uhajalo... Mogoče je to bolj problem v naslednjih nosečnostih...

zrak, hvala za info iz prve roke, bom klicala g. in jo vprašala, kaj je s  tem... Bi pa rada ostala v službi, če bi se dalo...

glede monsa: moj user posted image bi se nam tudi rad pridružil,me je včeraj vprašal, če lahko gre on tudi, bi katero motilo, če ga pripeljem zraven?user posted image
Žabicain nogica, pa le pridita!In ostale, ki še razmišljate!user posted image
nogica, naši dečki so na istem, moj je tudi kar malo bogi... Je bil malo razvajen glede user posted image prej, zdaj sem pa bolj, khmkhm... nezainteresiranauser posted image

nikica, jaz pijem Donat zaradi kisline, ki se mi non stop dviguje, probavam pa ga pit čim manj, ker imam že tako vsak teden vsaj 1x drisko...
Super, da sta se mela lepo na dopustu! Upam, da bova midva šla za prvomajske v pariz! Sicer ne tako nobel, bolj kak hostel, ampak se že veselim, to bo zadnje dopustovanje brez otrok za kar nekaj časa, se mi zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.2.2007 14:22:45   
Anonimen
Ja Ronja se bom potrudila prit. Nimam tako blizu do Ljubljane, pa petek je še daleč, tako da bom najbrž povedala v zadnjem trenutku. Ja ti pa si še vedno uboga s tem bruhanjem. Kolk se mi smiliš.
Ja kar se pa tiče user posted image se je moj že kar navadu, da mi nekako ni bilo. Saj ko me pa prime je pa veselo.

Ja danes pa res samo zabušavam. Že od juta se sprehajam po hiši gor pa dol pa nič. No pa glih prej sem se hvalila glede energije. Ma mi je dolgčas, ker sem sama doma. Saj če imam zraven user posted image potem je bolj luštno delat.
Ja ronja ti pa kar pripelji svojga. Mene nič ne moti. Moj pa žal ni tak tip, da bi prišel. Sicer gre rad v družbo, tudi s samimi puncami, ampak mislim, da bi bilo to pa preveč zanj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.2.2007 14:24:53   
ronja
No, v sob. in ned. pa sva bila doli, na primorskem pri očetu in sva se srečala še z dvema prijateljema, ki imata točno 8 mesecev staro hčerkico in smo šli na tortico in sprehod in sva sprobala njun voziček  in izvedela marsikaj koristnega njun je Peg Per-nekeja, mislim, da tavno ta, ki ga nikica namerava kupit. Sta zadovljna z njim, čeprav jima je en drug zdaj še bolj všeč, samo meni ni, ker je na 3 kolesa. Edino slabo lastnost ima ta njun, da nima bremze, jaz bom pa ziher rolala ob njem in pravojo, da je takrat dobro, da ima bremzo... kaj če bi naredile en seznam o tej otroški opremi, na kaj je dobro bit pozoren? Bom jaz začela s tistim, kar se mi je zdelo pomembno že prej in kar sem se zdaj naučila, pa da ne pozabim, hehe:

VOZIČEK
- gibljivost sprednjih koles: da ti ga ni treba dvigovat spredaj, če češ elegantno v krogu obrnit, skratka bolj okreten
- zaklepanje sprednjih koles: da grejo samo naravnost - baje se brez tega skoraj ne da vozit po makadamu...
- bremze oz. zavoreuser posted image : statične ali tudi med vožnjo (na ročke, kot pri kolesu - nujno, če se češ zraven rolat, baje), sicer pa popolnoma neuporabne. Tiste fiksne so pa verjetno itak na vseh vozičkih...
- velikost spodnje košare: jaz se sploh ne pogovarjam, če ni ogromna. Ne bom še ruzaka zraven nosila, če že voziček porivam, torej mora it not ena ornk fura iz tržnice... trikolesniki pri meni že zato odpadejo
- velikost in zložljivost samega vozička: pomembno je predvsem to, da gre v tisti avto, ki ga imata, heheuser posted image
- teža samega vozička: manj je več, heheuser posted image
- velikost in raztegljivost ročajev, s katerimi voziš zadevo okoli: če je namreč vaš dragi moškiuser posted image veliko bitje (moj jeuser posted image ), sploh če ima dolge ude, potem se bo z nogami skoz zabijal v spodnji del vozička, če bo malo hitreje hodil, č eniso ročaji zelo dolgi, to je mojega user posted image zelo motilo pri tem vozičku, ki sva ga probala, meni je bil sicer zelo všeč, razen da nima bremz - teh na ročkah, tiste za zahaklat ma, seveda
- ponjava za dež: bo nekak obvezna, vsaj za nas, žabarke, pri nas namreč jeseni kar rado dežuje, mali pa do takrat še ne bojo sami hodili okoliuser posted image
- zimska dekica: toplota in enostavnost zapiranja: pri tem je prijateljica rekla, da je malo štorasto tisti gumb zapenjat in da ni tako topla kot pri onem drugem, kjer je prava spalka, hehe:) in ima zadrge. Ampak to se mi ne zdi tako važno, naši bojo že večji ko bo zima in jih bomo lahko ornk oblekleuser posted image No, sicer tuid njena je bila rojena junija... no, skratka, dobro je, če je fina dekca in da se enostavno zapira
- za katera leta je primeren: od... do... seveda najboljše čim več
- dodajajte na seznam, prosim:) Sploh izkušene mamice, polne nasvetov za začetnice... Bomo z odprtimi usti brale, obljubim...

AVTOSEDEŽ:
- najbolj važno je seveda, da gre oz. paše v vaš avto, torej ga v večini štacun lahko sprobate in nesete v avto... Vprašat!
- fino je, če ima različne naklone, da lahko dokler je mali, spi v ležečem položaju in kasneje sedi...
- nekateri imajo možnost montiranja proti smeri vožnje in v smeri vožnje - to je fajn, ker na začetku baje mora bit otrok s hrbtom obrnjen proti smeri vožnje, ker je še tak mali, da ne bi prenesel sunka, če bi bilo kaj narobe. mimogrede: kam boste namontirale sedež - spredaj ali zadaj? Jaz sem vedno mislila, da se da otroke zadaj, pa tudi zato, da sta s partnerjem skup, tadva kolega mata pa stolček na prednjem sedežu, potem pa on zadaj sedi, če ona vozi in obratno. Kako se vam to zdi?
- dobro je tudi, da ima sedež oporo za glavico, kolegica s tem ni bila najbolj zadovoljna, ker pravi, da ne drži dobro glave in dokler je mali in je sam ne more, mu kar opleta, če voziš po kakih rovtah...
- velikost - torej za koliko starega otroka je še primeren - zdaj sem zvedela, da imajo dojenčki durgega kot otroci in da ne moreš met takega, da bi bil za oboje, no, nič hudega, itak jih bova mela več, heheuser posted image
- zatički za nakupovalni voziček, nekateri modeli imajo to, da ga lahko pripneš na voziček v kakem supermarketu. Je baje fino, da ti ni treba budit otroka in ga nosit do stolčka v vozičku, ampak ga kar z avtostolčkom vred vzameš ven, mali spi in se ne dereuser posted image in da mir, ti ga lepo  namontiraš na voziček in kupuješ v blaženem miru, heheuser posted image V principu in teoriji, sevedauser posted image Ampak sigurno bolj v miru, kot če ga budiš vmesuser posted image

Ok, to je vse, kar sem izvedela, dajte še povedat za ostale stvari: lupinica, kengurujček,... Meni vsekakor ne bi škodilo, če bi pri teh zadevah kje bil še link, kaj to sploh bit, ker zaenkrat š enimam pojmauser posted image Torej, stare mačke na dan z idejami!

Še dve nedolžni in neuser posted image vprašanjci:
kako boste drage razveselile za valentinovo  (nima veze, a ga praznujete a ne, razveselite ga vseeno lahko, a ne, hehe:)
kaj boste za pusta? ne mi rečt, da nič, ker vem, da junijke nismo neke zamorjene odrasle osebe, ampak smo totalni froci v srcuuser posted image
pozdravček, zdaj se mi ravno en poskus izteka, pa grem nastavit naslednjega. jupiiiii!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.2.2007 15:47:24   
janapan
kar se tiče vozička : nama dvema se ne da komplicirat, sploh ne vem kaj mi je ampak jaz sem tako nezakomplicirana zadnje čase, hvalabogu da so se mi hormoni obrnili tako, no nekaj pa je meni se za voziček niti pod razno ne sanja dajat 200.000 jurjev, ker se mi zdi da je to predrago je pa res daje hvalabogu toliko vrst vozičkov na tržišču da zadovoljijo vsak okus

počutje sedaj trkam po lesu kar pišem ampak mene nič ne špika, nič mi ne otrdeva, nič me ne boli, čutim le dojenčkove brcike in to je to.

hormoni no edino nekaj me muči zadnje čase...občutljiva na to kar mi rečejo ali naredijo drugi: npr. žalostna sem če em kolegice nič ne povprašajo kako sem (vse so več noseče kot jaz ali pa so že rodile in mojo nosečnost smatrajo kot ah saj ne veš kaj te še čaka), potem me moti če me glih ne nosijo po rokcah- tega niti nisem nikoli zahtevala ampak sedaj bi mi pasalo...no v glavnem vsi so že pozabli da sem noseča in mi samo nalagajo...še več zadnjič me je ful presenetilo ko sem prišla k tašči na kosilo in nas je bilo več svakinji, svaka tašča, tast, moj dragi...in po kosilu so vsi vstali od mize in se ulegli na kavč jaz pa sem morala pospravit in prav nihče mi ni prišel dat ene roke...ne vem res je da nisem bolana ampak no, vsaj pomoč...no ne vem

služba ma kaj pa vem, mislim da so me že mal odpisali, sicer mi šef nalaga za vse soude ampak same neumnosti...ne vem dopusta lahko izkoristim samo en del ker ne bom delala 6 mesecev, torej lahko vzamem 8 dni kar znese da bom doma glih za prvomajske praznike...no potem pa imam še 150 ur za koristit in sem študirala če bi jih kar izkoristila že sedaj cel april, itak moram še magistrsko nalogo skončat, tako da bi mi prišlo prav.

oblekice jaz še nič ne kupujem, ker enostavno še nima tega čuta, bom že

spol ful si želim vedeti, pa ga na morfologiji ni bilo videti

3d uz ma jaz sem se kar naročila, naročena sem v 29 tednu v Postojni, meni se zdi malo pozno ampak tako pravijo...

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.2.2007 16:14:19   
melaverde
Ejla,

še jaz pripomnem svoje:

Lupinica:
- baje se na nakupovalni voziček pritrdi samo PegPeregova lupinica. Drži??
- meni se zdi full v redu lupinica od Bebe Confort - mislim da je najbolj položna in novorojenček komot leži notri, se mu glavica nikamor ne nagniva (meni se zdi super)

Voziček:
- midva sva kupila takega kjer lahko otroka obračava proti sebi ali v smer vožnje (na Primorskem je burja user posted image )
- parapioggia je pritrjen (prevleka za dež)
- s strehico in pokrivalom za noge pokrijeva komplet otroka - ga ne premoči ni šans !!

Previjalna miza:
- moje kolegice pravijo naj si vse tako naštimam, da imam res vse pri roki (ali dovolj velika previjalna kjer stoji tudi posodica in škatla s pripomočki ali pa vsaj namontirana kaka polica zraven)

Banjica - kad:
- babica mi je svetovala naj vzamem čim bolj enostavno, brez vseh tistih nastavkov za ležanje in nikakor ne čebrička ?!

janapan, kar se tiče nakupovalne mrzlice te full razumem. Mene do petka ni brigalo nič, sedaj bi pa samo po trgovinah hodila...vse pa imajo že poletno spomladanske stvari user posted image  ke lepo !!
Mene tudi hormoni zafrkavajo...mož mi stalno ponavlja da si ne smem vse vzet k srcu kar drugi rečejo, ma sem tako jezna ko komentirajo imena v ožjem krogu...zakaj ni Miha ali Tine ?! Ma kaj niti imena ne morem izbrat sama????? user posted image

Ok bom nehala....
ciaoo

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.2.2007 16:18:24   
lunca2
Lep pozdrav!

Midva z user posted image sva danes bila na morfologiji v Trbovljah in sicer pri dr. Pogačniku. Lepo nama je povedal, da so vsi organi uredu in da je tudi z user posted image vse O.K. Velik je 14 cm in tehta 474 grame. Imeli pa bomo fantka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.