|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
10.2.2007 23:46:50   
micla
Dober večer punce,

se vam malo javljam, da vam sporočim, da je zaenkrat vse uredu. No, razen tega, da mi je po malem slabo cel dan, zjutraj, pa potem spet zvečer.  In nobena hrana mi ne diši, sploh nimam okusa za nič. Kot da bi imela neko kepo v želodcu, ki ne gre in ne gre ven.

Vidim, da ste že pustno razpoložene, super. user posted image Lana meni so tisti vaši kurenti ful všeč. Tle pri nas niamo nič takega, žal. Enkrat bo treba prist na Ptuj.

Grem zdej počivat, ker je že skrajni čas.

Mejte se in naj kmalu katera sporoči vesele novice.

micla

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: skupaj na poti do cilja
11.2.2007 9:11:37   
tinaaja
Micla, proti slabosti so meni pomagali prepecenci, ful pa hvalijo ingver, tko da je za probat. No super, da si drugace OK, naj se le tako nadaljuje, itak da se bo user posted image
Kdaj tocno je pust - a ta cetrtek ze debeu cetrtek? hehehe Krofi here I come user posted image user posted image user posted image

Teri - dolgo se nic nisi javila, si OK, kako muc - mislim nate in upam,d a ste vsi OK user posted image

Drage borke - drzim pesti, da dobimo nove nosecke v februarju user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam zelim.

PS: mi smo OK user posted image , se pripravljamo user posted image  in komaj cakamo naso punouser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
   RE: UPANJE PO SPLAVU
11.2.2007 14:52:28   
belinda
lep pozdrav. pred enim letom sem imela spontani splav, baje za to ker je bil otrok prešibek. z fantom sma pre 4 meseci začela načrtovat otroka, pa še vedno nič.res je da sva že prvega delala leto in pol,potem pa splav. user posted image vsak mesec se morim z vorašanji ali bom sploh lahko še mela otroka,ali je zmano vse vredu , in če bom noseča kaj če ga zopet zgubim.user posted image tab vprašanja me ubijajo. ali je imela mogoče katera iste težave?
lp belinda

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.2.2007 15:31:04   
andreja2000
belinda pozdravljena in žal mi je ,da je tudi tebe doletela izguba pikiceuser posted image .
Ja,veš vse nas morijo ista vprašanja in strahovi kar je v takih slučajih tudi normalno in normalno je žalovanje za izgubljeno pikico,vendar probaj gledati pozitivno in seveda vrjeti,da bo tudi tebi uspelo  in boš user posted image ,ter dobila zdavega user posted image .
Tukaj vse poznamo tvojo bolečino,žalost,strah,zato se lahko vedno javiš,ko ti bo hudo,ali te bo kaj skrbelo,ali pa kar tako.Tu smo,da se spodbujmo in verjemi,punce tukaj so res zlate.
Zato,zaupaj vase,zaupaj,da ti bo uspelo in nekega dne ti bo,tako kot vsem nam tukaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu belinda)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.2.2007 18:01:11   
belinda
ANDREJA2000
hvala za podporo.user posted image  saj se lahko z fantom pogovarjam o tem,ampak mi je hudo ko ga vidim tako žalostnega in vem da on nerad govori o tem. Hvala, zdaj vem kam se lahko obrnem ko mi bo hudo in se bom lahko pogovarjala z dekleti, ki vejo kako se počutim in ki so to kdaj doživele. ko mi reče prijateljica ne misli na to saj bo vse ok, ji ne vrjamem ker tisti, ki tega ne občuti neve kako se počutim. zdaj čakam na to, da bom imela ovoluciske dneve in upam na najbolšeuser posted image
lp belinda

Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.2.2007 18:47:38   
lana38
Dober večer!
Jaz sem pa čisto skrokana danes. Sem do 2 in 30 žurala, tako da sem šla komaj ob 3h spat. Zbudila pa sem se že ob 8h. Zdaj popoldan pa sem še s sinom bila na otroški maškeradi. Sem čisto zanič. Oči se mi zapirajo, tako da komaj gledam. Malo sem vas pozdravila, zdaj pa grem dol, ker ne morem niti gledati več.
Lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu belinda)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.2.2007 22:43:46   
Milamay
Belinda - doborodošla med nami. Tukaj smo vse takšne, ki smo dale nekaj takega skozi, zato točno vemo, kaj občutiš. Večina nas se zdaj že trudi, da bi ponovno zanosile in seveda so strahovi prisotni. Nam pa mnogo poguma in volje vllivajo NAŠE nosečnice - Liona, Tinaaja, Jelenche in najnovejša v tem krogu Micla. Vse ostale pa srčno upamo, da bomo čimprej zagledale magične user posted image user posted image  in kmalu postale mamice malim zdravim otročičkom.
Ko boš hotela, pa se kar javi. Tu smo zato, da si prisluhnemo in si pomagamo ter stojimo ob strani.

Drugače pa - zdaj sem imela dva dni počitka, smo se malo razvajali v toplicah. Vam povem, da mi je prav pasalo in nimam pojma, zakaj tega ne storimo večkrat na leto, ne samo enkrat.  

NO, za zdaj naj bo to vse. Se tipkamo kaj jutri. Lep večer vsem in stiskam pesti za februarske magične user posted image user posted image . Naj jih čimveč izmed nas zagleda.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.2.2007 6:57:06   
krtekxx
Punce zdravo! Po dooolgih pocitnicah spet šljaka šljaka na službenem mestu. Še dobro, da se bo vreme danes skvarilo, kajti drugače bi spet nenehno pogledovala proti snegu, si želela obuti smučke in hajd na kako strmino...
Meli 23, jaz sem bila (sem se mogla zelo potrudit, da sem prišla do nje) pri prof. Geršakovi. Na kratko: zelo mlada (še bolj pa zgleda mlada), ambiciozna, zrihtana, pametna, ... skratka super ženska s karizmo, bi se lahko izrazila. Njena strokovnost je priznana in spoštovana verjetno še bolj v svetu kot pri nas doma. Verjetno se boš kar načakala, ker je strašno zasedena. Če te pa še kaj zanima, kar vprašaj.
Tko, veselo na delo in uspešen začetek tedna vsem skupaj.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.2.2007 10:59:31   
lana38
Belinda, pozdravljena. Včeraj sem bila zako zanič, da sem to čisto pozabila napisati.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.2.2007 11:29:50   
andreja2000
 Hojla,drage moje

Pred nami je Valentinov teden,meni pa se začnejo plodni dnevi,zato bomo veselo user posted image .

Lana38 čisto prav imaš,da si si malo privoščila,to je dobro za dušo.user posted image
belinda čisto prav imaš,nihče,ki ni imel take izkušnje ne more razumti naše žalsti,notranje stiske in parajoče bolečine.Prav zato pa je tale forum fantastičen,ko lahko malo poklepetamo,pojamramo,povemo svoje občutke.
Javi se še kaj,pa tudi jaz čakam v teh dneh O.
Srečmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.2.2007 12:25:39   
lana38
andreja2000!
Vi2 veselo user posted image , ker se bliža Valentin, pa še plodne dni imete, super. Mi2 pa tudi veselo user posted image , čeprav so plodni dnevi že zdavnaj mimo. Morda pa nam februar prinese srečo. Februar je moj mesec, ker imam ta mesec rojstni dan in se mi ponavadi dobre stvari zgodijo v februarju. No, to je malo vraževernosti za boljše razpoloženje, pa malo za hec.user posted image
Ja, sem komaj prišla k sebi po sobotnem žuru. Včeraj sem šal spet že ob 20h in sem spala do 6h danes zjutraj. 10 ur skupaj menda nisem spala že 20 let. Tako da sem zi nazadnje še spanca pošteno privoščila.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.2.2007 12:39:25   
andreja2000
Lana38 a,februarja imaš rojstni dan,ja jih poznam kar nekaj,ki so rojeni ta mesec med njimi je tudi moj oče.
Veš,ta mesec pred dvema letoma sem zagledala user posted image  in bila neizmerno srečna,a potem se je tako žalostno končalo in maja bo minilo dve leti odkar je moja punčka med user posted image ,zato bi bilo res lepo,ko nama bi ta mesec  končno uspelo.

Jaz pa si že kar nekaj časa niem privoščila enega poštenega žuranja,o,pa bi bilo fajn,pol pa eno tako dolgo spanje,kot si ga imela ti.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.2.2007 16:54:54   
meli23
Živjo!
Danes sem se kao naročila na genetsko svetovanje, ampak mi je tista ki se je oglasila rekla, da se prof. Geršakova ne ukvarja s splavi, ampak izključno z neplodnostjo( mislim da so ponavljajoči splavi nekako diagnosticirani pod neplodnost, čeprav seveda res ni isto). Naročila me je k neki dr. Volk in je še rekla, da mi pripada samo posvet in ne tudi preiskave, ker to pač delajo po treh splavih. Se mi je kar zdelo, da to ne bo tako enostavno. Sem pa poklicala mojo gin. in bo še enkrat govorila s to prof. Geršakovo. Mojega uradnega izvida obdukcije oz. histologije še vedno ni.
Ma se sploh ne bom več obremenjevala s tem. 26. 3. bom šla na ta posvet vmes pa bom normalno naprej delala na novi pikici.
Ta vikend sva res veliko jahala- tako in drugače- doma imava namreč konje in med prostimi vikendi jezdiva inuser posted image .
Krtexx hvala za odgovor v zvezi z prof. Geršakovo.
Belinda lep pozdrav še z moje strani (dvomi in strah so mislim da prisotni pri vseh nas, ki smo zgubile svoje pikice).
Pa pa...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.2.2007 12:50:59   
sonchek
Pozdravljene punce...

Belinda, lepo pozdravljena med nami in naj ti povem da mi je resnično žal, da se ti je to zgodilo in upam, da ti čim prej rata uledati magični črtici....

Meli23, tudi jaz sem imela genetsko svetovanje in morm rečt, da v bistvu je čist BV, zato ker verjetno te dajo na preglede edino če imaš v bljižnji družini kakšno osebo s genetsko napako...no po drugi plati pa izveš marsikaj novega....srečno..

Tinaja...TI,TI...pa ste si vseeno privoščili košek...hihiii
DEJ POKAŽ,DEJ POKAŽ!!!!

No jaz sem danes dobila user posted image .....jupi, je že tle...sem kr vesela...
...dobila ivide brisa pri G. vse BP, in tudi kri sem dala za ščitnico, in je tudi BP..
...tako da mine user posted image  in potem začnemo spet ŽIVET!!!!
...resnično sem vesela, ker imamo zeleno luč in ker resnično ni omejitev...seveda je pa prisoten strah!!!!
...Sicer vam lahko povem, da se dost ne obremenjujem, kdaj in kako bo ratalo....sploh, ker se je zdej začela izbira notranje opreme v najini hiški in res nimam časa razmišljat o čem drugem...
jupi,,,pri nas bomo pa imeli ameriški hladilnik, sem komi mojga prepričala v to...sam če pa je toooookkkk hud....

no, to zaenkrat...jaz pa mislim, da nisem zašla iz teme in da se resnično lahko pogovamo tudi o čem drugem...

L.p.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest....hihihiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.2.2007 13:09:03   
lana38
sonchekuser posted image , super, da je vse OK in lahko začneta delati na user posted image . Morda pa bo zdaj takoj ratalo, ko nimaš časa razmišljati o tem. Pri nekaterih je tako.

Jaz pa ta teden čakam na user posted image  ali user posted image . Potem bomo pa videli, kdaj bom imela HSG, če pride user posted image . Drugače pa bom tako vesela do neba, če bom user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.2.2007 13:12:43   
andreja2000
sonchek ah,pa kaj bi zašla s teme,seveda se lahko pogoarjamo tudi o drugih stvareh.
Ja,res me veseli,ker imaš zeleno luč,to je krasno.user posted image .
Jaz p ne vem kakšen je ta tvoj ameriški hladilnik?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.2.2007 13:49:59   
sonchek
oj...

Andreja...verjetno bo tale najin hladilnik...upam, da mi bo uspelo pripet slikco...

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.2.2007 13:50:59   
sonchek
ni mi uspelo...še enkrat....user posted image user posted image

...ne gre...tlele je povezava..če te zanima....hihiiiiuser posted image

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=3636396C-207C-A6CB-CCAF-D5E47E7508C6&linkid=15

lep sončen dan!!!

< Sporočilo je popravil sonchek -- 13.2.2007 13:51:43 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.2.2007 14:00:22   
andreja2000
sonchek ,aha,sedaj pa  že vidim,ja tole je pa res super,jaz bi ga tudi melauser posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.2.2007 14:02:54   
sonchek
al more uspet....čakte še enkrat...

user posted image
...no pa da vidmo...

user posted image user posted image user posted image ...uspelo....
...sam bl sive barve je.....

< Sporočilo je popravil sonchek -- 13.2.2007 14:04:20 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.2.2007 14:17:39   
lana38
To je pa kar velik hladilnik, sonchek.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.2.2007 14:37:48   
sonchek
Velik, VELIK, Lana...sej sam zaradi tega bi ga rada imela..no, pa mal tudi zaradi ledomata...hihihiii

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.2.2007 15:00:21   
krtekxx
Ja, Sonchek, a pol se boste vi že kmal selili????? JUPI! Res ful fancy hladilnik, jaz bi kakega svetlo modrega, če bi ga imeli. Najbolj pa je fajn, ko gor napopaš z magnetki vse sorte neumnosti, naš je že tak.
Jaz pa sem včeri dobila pisemce iz endokrinologije, kjer je napisano, da bi me radi zdravili za PCO. Si ne morte mislit. Sem mislila, da to diagnozo postavijo sam tistim, ki ne morejo zanosit. Jutri grem spet mal tja, da mi kri puščajo, pol bomo pa vidli ...
Uživajte in se mal naleste razposajenosti Sonchka. LP

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.2.2007 15:08:52   
sonchek
Krtexx...kako zdej PCO????
...kako so to ugotovil user posted image ????
ni mi nič jasn...

...aja, jaz grem tudi jutri puščat kri...grem na krvodajalsko...hihiii
...k rabjo mal moje žlehtuser posted image user posted image   krvi!!!!user posted image user posted image  oziroma rabjo A skupino...

l.p.
zdej grem pa (spet) za ploščice pogledat!!!hihihhhuser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.2.2007 16:46:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Velik, VELIK, Lana...sej sam zaradi tega bi ga rada imela..no, pa mal tudi zaradi ledomata...hihihiii

Ti kok otrok pa mislis zdaj narest, d rabis tak hladilnik user posted image user posted image  

Krtexx, PCO ? A ni znak za PCO ful redke M? user posted image  Ampak a PCO lahko povzroca ss? Nic jasno tud men.. Upam, da vsaj dobro zrihtas.

Meli, midva sva imela dr. Volkovo (vsaj tko se spomnim), pomirjujoca oseba, empaticna, OK.. Takrat sva bila mal prevec sokirana nad rezultatom NS, so naju iz UZ direkt v genetiko poslal, da bi se bolj najno koncentrirala. Pol ko sva prisla na posvet glede rezultata Trisomije 13, pa je bila tud kul. Je pa tko, da men jeslo na zivce, da ti ne recejo, to pa to je dobro narest, ampak ti povejo opcije in ti se odloci. Ne poda svoega mnenja direkt. Moras malo pritisnit, da dobis kaksen konkreten odgvoor. Ampak je bilo pa cist pozitivno.

Uzivajte v soncku dame user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.