![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 10.2.2007 23:46:50
|
|
|
|
micla
|
Dober večer punce, se vam malo javljam, da vam sporočim, da je zaenkrat vse uredu. No, razen tega, da mi je po malem slabo cel dan, zjutraj, pa potem spet zvečer. In nobena hrana mi ne diši, sploh nimam okusa za nič. Kot da bi imela neko kepo v želodcu, ki ne gre in ne gre ven. Vidim, da ste že pustno razpoložene, super. Lana meni so tisti vaši kurenti ful všeč. Tle pri nas niamo nič takega, žal. Enkrat bo treba prist na Ptuj. Grem zdej počivat, ker je že skrajni čas. Mejte se in naj kmalu katera sporoči vesele novice.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 11.2.2007 9:11:37
|
|
|
|
tinaaja
|
Micla, proti slabosti so meni pomagali prepecenci, ful pa hvalijo ingver, tko da je za probat. No super, da si drugace OK, naj se le tako nadaljuje, itak da se bo Kdaj tocno je pust - a ta cetrtek ze debeu cetrtek? hehehe Krofi here I come Teri - dolgo se nic nisi javila, si OK, kako muc - mislim nate in upam,d a ste vsi OK Drage borke - drzim pesti, da dobimo nove nosecke v februarju Lepo nedeljo vam zelim. PS: mi smo OK , se pripravljamo in komaj cakamo naso puno
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 11.2.2007 14:52:28
|
|
|
|
belinda
|
lep pozdrav. pred enim letom sem imela spontani splav, baje za to ker je bil otrok prešibek. z fantom sma pre 4 meseci začela načrtovat otroka, pa še vedno nič.res je da sva že prvega delala leto in pol,potem pa splav. vsak mesec se morim z vorašanji ali bom sploh lahko še mela otroka,ali je zmano vse vredu , in če bom noseča kaj če ga zopet zgubim. tab vprašanja me ubijajo. ali je imela mogoče katera iste težave? lp belinda
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 11.2.2007 15:31:04
|
|
|
|
andreja2000
|
belinda pozdravljena in žal mi je ,da je tudi tebe doletela izguba pikice . Ja,veš vse nas morijo ista vprašanja in strahovi kar je v takih slučajih tudi normalno in normalno je žalovanje za izgubljeno pikico,vendar probaj gledati pozitivno in seveda vrjeti,da bo tudi tebi uspelo in boš ,ter dobila zdavega . Tukaj vse poznamo tvojo bolečino,žalost,strah,zato se lahko vedno javiš,ko ti bo hudo,ali te bo kaj skrbelo,ali pa kar tako.Tu smo,da se spodbujmo in verjemi,punce tukaj so res zlate. Zato,zaupaj vase,zaupaj,da ti bo uspelo in nekega dne ti bo,tako kot vsem nam tukaj.
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 11.2.2007 18:01:11
|
|
|
|
belinda
|
ANDREJA2000 hvala za podporo. saj se lahko z fantom pogovarjam o tem,ampak mi je hudo ko ga vidim tako žalostnega in vem da on nerad govori o tem. Hvala, zdaj vem kam se lahko obrnem ko mi bo hudo in se bom lahko pogovarjala z dekleti, ki vejo kako se počutim in ki so to kdaj doživele. ko mi reče prijateljica ne misli na to saj bo vse ok, ji ne vrjamem ker tisti, ki tega ne občuti neve kako se počutim. zdaj čakam na to, da bom imela ovoluciske dneve in upam na najbolše lp belinda
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 11.2.2007 18:47:38
|
|
|
|
lana38
|
Dober večer! Jaz sem pa čisto skrokana danes. Sem do 2 in 30 žurala, tako da sem šla komaj ob 3h spat. Zbudila pa sem se že ob 8h. Zdaj popoldan pa sem še s sinom bila na otroški maškeradi. Sem čisto zanič. Oči se mi zapirajo, tako da komaj gledam. Malo sem vas pozdravila, zdaj pa grem dol, ker ne morem niti gledati več. Lepo se imejte. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 11.2.2007 22:43:46
|
|
|
|
Milamay
|
Belinda - doborodošla med nami. Tukaj smo vse takšne, ki smo dale nekaj takega skozi, zato točno vemo, kaj občutiš. Večina nas se zdaj že trudi, da bi ponovno zanosile in seveda so strahovi prisotni. Nam pa mnogo poguma in volje vllivajo NAŠE nosečnice - Liona, Tinaaja, Jelenche in najnovejša v tem krogu Micla. Vse ostale pa srčno upamo, da bomo čimprej zagledale magične in kmalu postale mamice malim zdravim otročičkom. Ko boš hotela, pa se kar javi. Tu smo zato, da si prisluhnemo in si pomagamo ter stojimo ob strani. Drugače pa - zdaj sem imela dva dni počitka, smo se malo razvajali v toplicah. Vam povem, da mi je prav pasalo in nimam pojma, zakaj tega ne storimo večkrat na leto, ne samo enkrat. NO, za zdaj naj bo to vse. Se tipkamo kaj jutri. Lep večer vsem in stiskam pesti za februarske magične . Naj jih čimveč izmed nas zagleda.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 6:57:06
|
|
|
|
krtekxx
|
Punce zdravo! Po dooolgih pocitnicah spet šljaka šljaka na službenem mestu. Še dobro, da se bo vreme danes skvarilo, kajti drugače bi spet nenehno pogledovala proti snegu, si želela obuti smučke in hajd na kako strmino... Meli 23, jaz sem bila (sem se mogla zelo potrudit, da sem prišla do nje) pri prof. Geršakovi. Na kratko: zelo mlada (še bolj pa zgleda mlada), ambiciozna, zrihtana, pametna, ... skratka super ženska s karizmo, bi se lahko izrazila. Njena strokovnost je priznana in spoštovana verjetno še bolj v svetu kot pri nas doma. Verjetno se boš kar načakala, ker je strašno zasedena. Če te pa še kaj zanima, kar vprašaj. Tko, veselo na delo in uspešen začetek tedna vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 10:59:31
|
|
|
|
lana38
|
Belinda, pozdravljena. Včeraj sem bila zako zanič, da sem to čisto pozabila napisati. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 11:29:50
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla,drage moje Pred nami je Valentinov teden,meni pa se začnejo plodni dnevi,zato bomo veselo . Lana38 čisto prav imaš,da si si malo privoščila,to je dobro za dušo. belinda čisto prav imaš,nihče,ki ni imel take izkušnje ne more razumti naše žalsti,notranje stiske in parajoče bolečine.Prav zato pa je tale forum fantastičen,ko lahko malo poklepetamo,pojamramo,povemo svoje občutke. Javi se še kaj,pa tudi jaz čakam v teh dneh O. Srečmo
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 12:25:39
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000! Vi2 veselo , ker se bliža Valentin, pa še plodne dni imete, super. Mi2 pa tudi veselo , čeprav so plodni dnevi že zdavnaj mimo. Morda pa nam februar prinese srečo. Februar je moj mesec, ker imam ta mesec rojstni dan in se mi ponavadi dobre stvari zgodijo v februarju. No, to je malo vraževernosti za boljše razpoloženje, pa malo za hec. Ja, sem komaj prišla k sebi po sobotnem žuru. Včeraj sem šal spet že ob 20h in sem spala do 6h danes zjutraj. 10 ur skupaj menda nisem spala že 20 let. Tako da sem zi nazadnje še spanca pošteno privoščila. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 12:39:25
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 a,februarja imaš rojstni dan,ja jih poznam kar nekaj,ki so rojeni ta mesec med njimi je tudi moj oče. Veš,ta mesec pred dvema letoma sem zagledala in bila neizmerno srečna,a potem se je tako žalostno končalo in maja bo minilo dve leti odkar je moja punčka med ,zato bi bilo res lepo,ko nama bi ta mesec končno uspelo. Jaz pa si že kar nekaj časa niem privoščila enega poštenega žuranja,o,pa bi bilo fajn,pol pa eno tako dolgo spanje,kot si ga imela ti.
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 12.2.2007 16:54:54
|
|
|
|
meli23
|
Živjo! Danes sem se kao naročila na genetsko svetovanje, ampak mi je tista ki se je oglasila rekla, da se prof. Geršakova ne ukvarja s splavi, ampak izključno z neplodnostjo( mislim da so ponavljajoči splavi nekako diagnosticirani pod neplodnost, čeprav seveda res ni isto). Naročila me je k neki dr. Volk in je še rekla, da mi pripada samo posvet in ne tudi preiskave, ker to pač delajo po treh splavih. Se mi je kar zdelo, da to ne bo tako enostavno. Sem pa poklicala mojo gin. in bo še enkrat govorila s to prof. Geršakovo. Mojega uradnega izvida obdukcije oz. histologije še vedno ni. Ma se sploh ne bom več obremenjevala s tem. 26. 3. bom šla na ta posvet vmes pa bom normalno naprej delala na novi pikici. Ta vikend sva res veliko jahala- tako in drugače- doma imava namreč konje in med prostimi vikendi jezdiva in . Krtexx hvala za odgovor v zvezi z prof. Geršakovo. Belinda lep pozdrav še z moje strani (dvomi in strah so mislim da prisotni pri vseh nas, ki smo zgubile svoje pikice). Pa pa...
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 12:50:59
|
|
|
|
sonchek
|
Pozdravljene punce... Belinda, lepo pozdravljena med nami in naj ti povem da mi je resnično žal, da se ti je to zgodilo in upam, da ti čim prej rata uledati magični črtici.... Meli23, tudi jaz sem imela genetsko svetovanje in morm rečt, da v bistvu je čist BV, zato ker verjetno te dajo na preglede edino če imaš v bljižnji družini kakšno osebo s genetsko napako...no po drugi plati pa izveš marsikaj novega....srečno.. Tinaja...TI,TI...pa ste si vseeno privoščili košek...hihiii DEJ POKAŽ,DEJ POKAŽ!!!! No jaz sem danes dobila .....jupi, je že tle...sem kr vesela... ...dobila ivide brisa pri G. vse BP, in tudi kri sem dala za ščitnico, in je tudi BP.. ...tako da mine in potem začnemo spet ŽIVET!!!! ...resnično sem vesela, ker imamo zeleno luč in ker resnično ni omejitev...seveda je pa prisoten strah!!!! ...Sicer vam lahko povem, da se dost ne obremenjujem, kdaj in kako bo ratalo....sploh, ker se je zdej začela izbira notranje opreme v najini hiški in res nimam časa razmišljat o čem drugem... jupi,,,pri nas bomo pa imeli ameriški hladilnik, sem komi mojga prepričala v to...sam če pa je toooookkkk hud.... no, to zaenkrat...jaz pa mislim, da nisem zašla iz teme in da se resnično lahko pogovamo tudi o čem drugem... L.p. Jest....hihihiiii
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 13:09:03
|
|
|
|
lana38
|
sonchek , super, da je vse OK in lahko začneta delati na . Morda pa bo zdaj takoj ratalo, ko nimaš časa razmišljati o tem. Pri nekaterih je tako. Jaz pa ta teden čakam na ali . Potem bomo pa videli, kdaj bom imela HSG, če pride . Drugače pa bom tako vesela do neba, če bom . LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 13:12:43
|
|
|
|
andreja2000
|
sonchek ah,pa kaj bi zašla s teme,seveda se lahko pogoarjamo tudi o drugih stvareh. Ja,res me veseli,ker imaš zeleno luč,to je krasno. . Jaz p ne vem kakšen je ta tvoj ameriški hladilnik?
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 13:49:59
|
|
|
|
sonchek
|
oj... Andreja...verjetno bo tale najin hladilnik...upam, da mi bo uspelo pripet slikco...
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 13:50:59
|
|
|
|
sonchek
|
ni mi uspelo...še enkrat.... ...ne gre...tlele je povezava..če te zanima....hihiiii http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=3636396C-207C-A6CB-CCAF-D5E47E7508C6&linkid=15 lep sončen dan!!!
< Sporočilo je popravil sonchek -- 13.2.2007 13:51:43 >
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 14:00:22
|
|
|
|
andreja2000
|
sonchek ,aha,sedaj pa že vidim,ja tole je pa res super,jaz bi ga tudi mela
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 14:02:54
|
|
|
|
sonchek
|
al more uspet....čakte še enkrat... ...no pa da vidmo... ...uspelo.... ...sam bl sive barve je.....
< Sporočilo je popravil sonchek -- 13.2.2007 14:04:20 >
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 14:17:39
|
|
|
|
lana38
|
To je pa kar velik hladilnik, sonchek. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 14:37:48
|
|
|
|
sonchek
|
Velik, VELIK, Lana...sej sam zaradi tega bi ga rada imela..no, pa mal tudi zaradi ledomata...hihihiii
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 15:00:21
|
|
|
|
krtekxx
|
Ja, Sonchek, a pol se boste vi že kmal selili????? JUPI! Res ful fancy hladilnik, jaz bi kakega svetlo modrega, če bi ga imeli. Najbolj pa je fajn, ko gor napopaš z magnetki vse sorte neumnosti, naš je že tak. Jaz pa sem včeri dobila pisemce iz endokrinologije, kjer je napisano, da bi me radi zdravili za PCO. Si ne morte mislit. Sem mislila, da to diagnozo postavijo sam tistim, ki ne morejo zanosit. Jutri grem spet mal tja, da mi kri puščajo, pol bomo pa vidli ... Uživajte in se mal naleste razposajenosti Sonchka. LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 15:08:52
|
|
|
|
sonchek
|
Krtexx...kako zdej PCO???? ...kako so to ugotovil ???? ni mi nič jasn... ...aja, jaz grem tudi jutri puščat kri...grem na krvodajalsko...hihiii ...k rabjo mal moje žleht krvi!!!! oziroma rabjo A skupino... l.p. zdej grem pa (spet) za ploščice pogledat!!!hihihhh
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 13.2.2007 16:46:11
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Velik, VELIK, Lana...sej sam zaradi tega bi ga rada imela..no, pa mal tudi zaradi ledomata...hihihiii Ti kok otrok pa mislis zdaj narest, d rabis tak hladilnik Krtexx, PCO ? A ni znak za PCO ful redke M? Ampak a PCO lahko povzroca ss? Nic jasno tud men.. Upam, da vsaj dobro zrihtas. Meli, midva sva imela dr. Volkovo (vsaj tko se spomnim), pomirjujoca oseba, empaticna, OK.. Takrat sva bila mal prevec sokirana nad rezultatom NS, so naju iz UZ direkt v genetiko poslal, da bi se bolj najno koncentrirala. Pol ko sva prisla na posvet glede rezultata Trisomije 13, pa je bila tud kul. Je pa tko, da men jeslo na zivce, da ti ne recejo, to pa to je dobro narest, ampak ti povejo opcije in ti se odloci. Ne poda svoega mnenja direkt. Moras malo pritisnit, da dobis kaksen konkreten odgvoor. Ampak je bilo pa cist pozitivno. Uzivajte v soncku dame
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.