Bonni
|
Zivjo spet vsem , Bačko, ja, tudi mene včasih malo zgrabijo pomisleki, če je vse ok. Še posebno takrat, ko nič ne čutim, pa tudi slabosti v bistvu ni več, brcik še ni in je potem to zato malo smešno obdobje. AMpak jaz sem imela ravno včeraj pregled in je vse ok, trebuščak pa tudi počasi raste ... JUPI Jelencha, vem, da ne boš verjela, ampak sem kupila danes voziček v Arielu. Bila je taka velika SREČA . Jaz pravim, da mi je bil usojen. V glavnem, včeraj sem šla slučajno v Ariel po darilo za enoletnega fantka od prijateljice in glej ... nepričakovano vidim, da imajo Jaguarja 3 (moder). Pohopsam prodajalko in jo vprašam, kako to, da jih imajo, če pa povsod piše (beri: na forumih), da jih ni več. Mi pove, da so prišli čez vidend v skladišče tisti, ki po vsej Sloveniji niso bili prodani. Takoj rezerviram eksponatnega, ona pa mi obljubi, da bo šla jutri (beri: danes) pogledat v skladišče, če je še kakšen tam. Ker sem imela zgodaj popoldne čas, sem se odpeljala v BTC preverit, kako zdaj stvar stoji. In res. Še zadnji voziček iz skladišča so uspeli prodati meni, imajo pa še dva modra eksponatna, od katerih je en nekaj polomljen, drugi pa ok- če še katero zanima. Zraven sem kupila še mehko zimsko vrečo (ker tudi teh kmalu ne bo več), podlago za ravno podporo (da bo ziher ravno) bomo pa naredili sami. Sem res vesela, da sem tole tako super zrihtala: Baje bo nova kolekcija ful, ful slabša, tako da ... Fajn se imejte vse Julijke,
|