|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v februarju...
6.2.2007 19:16:04   
metkica1
No punce pa se bom še jaz pofočkala!
Drage moje tudi jaz je user posted image  ne pričakujem v ponedeljek, sem zasledila,
da vas je kar nekaj, ki jo ne pričakujete drugi teden.
Marjetkica mislim, da je ti tudi v ponedeljek ne pričakuješuser posted image .
Želim ti da jo nebo, narediva test na isti dan, samo ne bi čakale do petka?
Kaj misliš? No upam, da naju kaj ne preseneti user posted image  že med vikendom.

Vsem, ki si želite bebice iz srca želim en velik + user posted image   user posted image  in da bomo srečne user posted image .

Punce javite, če boste deležne kakega novega znakauser posted image .

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.2.2007 19:30:08   
*marjetica*
Metkica1, kako dolg pa je tvoj ciklus?

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.2.2007 19:55:31   
mišk
Jst še vedno nimam user posted image . Nazadnje sem jo mela 30.12., ampak, kot sem rekla je dokaj neredna. Toda ta mesec pa zamuja rekorden čas! Do konca tedna še počakam, pol pa v lekarno po test. Mogoče me bo pa že prej pramamlo.

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.2.2007 19:57:50   
puhica13
Mišk,
upam na velik +user posted image user posted image . če si že nekje 7. dni čez datum, ko bi jo mogla imet, greš lahko mirno po test.  Javi kaj se dogaja, upam da si user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.2.2007 20:02:22   
mišk
Hvala, puhica13, jst tud upam, čeprav še nisem diplomirala in nimam redne službe sem pripravljena.
Fant bo glih zdej diplomiral, službo ma zagotovljeno, pa tud na starše lahk računam, če bi res kej zaškripalo.
Sej, kdaj pa je sploh idealen čas? Po mojem nikol, k ti zmeri kao še neki manjka!

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.2.2007 20:03:47   
mišk
Aja, ma sploh katera tle ciklus daljši od 30 dni, oziroma nerednega?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.2.2007 20:08:16   
puhica13
Sej to je največji problem. Ko čakaš, da si boš kao življenje uredil, se ti pa zatakne tuki, da težko zanosiš, oz. traja lahko kar dolgo časa, pa sej veš statistiko, tistim ki jim rata v prvo je zelo malo. Jaz sem čakala kao najprej, da si bom uredila šolo, no pa sem ji z diplomo, pol sem čakala, da dobim službo, katero imam že kar nekaj časa in to za nedoločen čas, pol sva čakala, da moj dobi službo, jo ima, nazadnje dobila stanovanje, sedaj je pa problem, ko delava na  user posted image , pa zaenkrat še ni ratalo, sicer še nisva preskočila tisto zoprno mejo 1. leta odkar se matrava, vendar vseeno se vedno nekje zatakne. če imaš možnost, da ti domači pomagajo, potem naj te ne skrbi. Ko boš user posted image  se bodo zadeve rešile same od sebe, bo videla. želim ti vso srečo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.2.2007 20:18:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Jaz svoje tako nezaželene user posted image ne pričakujem 18.02. , močno upam, da nama tokrat uspe, ker sicer ne vem kaj se dogaja z mano, ampak od ovulacije naprej me skoz špika v jajčnikih pa skoz sem na stranišču....

Upam da nimam kako vnetje jajčnikov ali mehurja..... 

Lp

(odgovor članu puhica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
6.2.2007 20:36:06   
mišk
Mene tud skoz neki špika, pa upam da ni to od prihajajoče user posted image .
Vsake tolk cajt mam že kr "blodnje" - občutek, da se mi je ful ulil (user posted image ), ampak ni nč, hvala bogu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.2.2007 20:54:33   
metkica1
Marjetica oprosti prej sem te malo preimenovala.

Moj ciklus je zelo točen 28 dni, mogoče kdaj 30, ampak to je redkost.

Upajva na user posted image  user posted image  kot sem ti prej napisala, oziroma vsem čakajočim nauser posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.2.2007 21:46:56   
kaja80
Jaz mojo user posted image  ne pričakujem tam okoli 20. Močno upam da je ta mesec ne bo.

Mišk jaz imam ciklus na 32 dni, tudi je bilo na 35.

Lp

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.2.2007 22:06:46   
Bimba80
Mišk, upam da bos zagledala + in da user posted image  ni ker si seveda user posted image . Jaz sem drugace ena tistih, ki imajo
neredno user posted image , zadnja se mi je pokazala kar po 52-ih dnevih. Tako da..........

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.2.2007 22:15:43   
stunfek
Dejmo punce! Madonca vas je na kupu user posted image . Blagor vam, ki že čakate na rezultate...mi še z akcijo nismo začeli v tem mesecu ampak se pa približuje user posted image . Pošiljam pozitivne vibracije za skrajno ploden februar!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.2.2007 22:23:44   
Bimba80
Mi smo tudi sele startali, ker se je gospa user posted image  sele par dni poslovila. Tako da na katerikoli rezultat bom
se cakala in cakala, ce bo pa tako kot prejsnji mesec bo zamujala 2 tedna in ne bo nic.... Se pa tolazim
s tem da smo komaj pri srugem mesecu poskusov in da ze bo.......user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.2.2007 8:30:07   
ur+sa
zdravouser posted image user posted image

še 10 dni...user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.2.2007 8:33:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Aja, ma sploh katera tle ciklus daljši od 30 dni, oziroma nerednega?

nas je kar nekaj tukaj ki imamo neredne cikle. moji cikli so sploh neredni. na zadnje sem gospo dobila na 40. dan.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.2.2007 8:38:44   
ur+sa
pina-1 a prov na 17., boš delala testuser posted image -... user posted image user posted image bom držala pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jset pa če je drug teden ne dobim, bom delala test šele k pridem z dopusta, alpa preden grem na dopustuser posted image user posted image ...bo to kr bolj...predn grem..user posted image user posted image user posted image

user posted image
EJ A BI ZDEJ KEJ POKAZAL, ČE BI TEST NAREDILAuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.2.2007 8:39:23   
stunfek
Mi pa čez en teden pričakujemo O, tako, da smo že začeli s pripravami, da bodo plavalčki sveži in entuzijastični user posted image user posted image user posted image . Jutri mi sicer mož "uide" ampak bo že v petek nazaj. Mal pavze ne bo škodilo. Končno se bo spet začelo. Danes bom šla tudi po OPK v lekarno saj bom čisto iz gole radovednosti ta ciklus sremljala ovulacijo še tako. Itak mi je vse v iber zanimivo, sploh ker mi telo dela kot urca...čisto po teoriji :).

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.2.2007 8:42:40   
ur+sa
ja toj pa dobr stunfek...men še telo včasih zatajiuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.2.2007 8:48:02   
stunfek
Če bi test delala zdele bi najbrž pokazal minus, ki pa je nezanesljiv, saj je lahko lažni. Pol si pa spet na začetku, ko ne veš pri čem si :) Se splača počakati! user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.2.2007 8:51:55   
ur+sa
a seveda, sej sam firbcam...user posted image user posted image user posted image

mene skoz neki špika pri desnem jajčniku...da nis pet policističenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.2.2007 10:15:12   
zorica

Punce moje user posted image  še vedno ni.Kakor koli sem se trudila biti cool, si pa sedaj že začenjam zamišljati kaj pa če sem user posted image .Kako sovražim to.

Aha pa vprašanje bi imela.V ponedeljek mi je BT padla iz 36,7 na 36,3.Sem mislila ok v toku dneva jo dobim, pa ni prišla.Potem sem mislila bo pa verjetno včeraj.Pa tudi ni prišla.Danes pa sem si zopet merila pa je spet 36,7, kar pomeni da očitno še danes ne bo prišla.Je pa 30 dan ciklusa, ponavadi pa dobim okrog 27,29 dne enkrat par mesecev nazaj sem jo na 31dan.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.2.2007 10:18:26   
Sulfinija
Pozdrav!

Punce immao danes kako novo user posted image ?Moje user posted image  pa niti znakov ne.Kot da bi neka slabost rahla matrala ojej ta psiha he.No punce skratka me se ne damo in pridno tečemo naprej,kajne?Jaz vam želim vsem,ki še čakamo da vse zagledamo user posted image .Če moje ne bo do sobote pa delamo test že čaka doma v predalu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.2.2007 10:19:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Pozdrav!

Punce imamo danes kako novo user posted image ?Moje user posted image  pa niti znakov ne.Kot da bi neka slabost rahla matrala ojej ta psiha he.No punce skratka me se ne damo in pridno tečemo naprej,kajne?Jaz vam želim vsem,ki še čakamo da vse zagledamo user posted image .Če moje ne bo do sobote pa delamo test že čaka doma v predalu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

P.S:Jaz mislim zate,da si ti kar za klub nosečk,če tvoje user posted image  ni in ni.Boš della test?Kok pa ti zamuja?

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.2.2007 10:24:29   
zorica

Mojca a mene sprašuješ ?Ker če ja, nevem če mi že zamuja glede na to da sem enkrat samkrat imela na 31 dan.Če pa gledam povprečje ciklusov, pa mi zamuja dva dni.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?