|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
1.2.2007 8:16:51   
Antigona
Jakaracman ni pnaike, vsak ima pač svoje mnenje. Glede letenja in Pušenjaka sem na Monu prebrala in ni bil nič pretirano proti, sevanje pa prejmeš če letiš čez pol. Milim da na poti v Tunizijo za tisti dve uri in pol kolikor si v letalu to ni možno... Drugače gremo pa v hotel z najvišjo kategorijo, tako da me vsaj glede čistoče in tega ne skrbi. Zakaj sva se odločila tako? Predvsem zato, ker že tri leta nismo bili na pravem dopustu in nadaljni dve leti tudi ne bomo šli. Potrdila pa takrat še ne bom rabila, mislim da bom noseča 24 ali 25 tednov? Kolikor vem rabiš potrdilo kasneje pa baje pri čartetrskih poletih ne komplicirajo...

Ančkabančka upam da se čimprej pozdravite in da se mali ni nalezel od Aljaža. Držte se!!!!

pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.2.2007 8:41:20   
Meceno
O bog punce, men se bo danes srce zlomlo.

Moja Tara je prvič v privat varstvu pri zaenkrat še tuji osebi. Pred 14.dnevi jo je prvič videla in ostala otročička, no, ima jih sicer tri, ampak je ena hudo slabokrvna deklica in je od včeraj v bolnici.
Ne vem ali naj že pokličem in vprašam kako je user posted image
user posted image user posted image user posted image  joj kako sem smotana user posted image

Rabim čas zase, pa za učit,...itd , a men se sedaj toži kakor mali bebiuser posted image user posted image

V glavnem, hodla bo 2* tedensko če ji bo všeč, če ne pa potem septembra direktno v vrtec. Rada bi jo samo  malo privadila da nisem jaz non stop pri roki, da nebo šok ko bo šla v vrtec,....a delam pravuser posted image user posted image

Glede cepljenja............moja je bila cepljena 10.1. in nima nobene reakcije oz nikoli ni imela. Končno smo rešeni injekcijuser posted image  do vstopa v šolo.
Teden pred ceplenjem je kašljala in malo ji je teklo iz nosa, jaz sem ji dala Sinecod kapljice proti kašlju, s fiziološko smo pa nos spiral samo zato da nebi cepljenje prestavli in nam je uspelo.
Ena dobra novica je tudi ta da smo bili od novembra06, pa do tega cepljenja vsaki drugi teden bolni, če ne drugega je iz nosa teklo, zdaj smo zdravi kot dranuser posted image user posted image user posted image  ( morem na les potrkat )

Grem varuško poklicat ..........

Lp

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.2.2007 9:02:00   
Meceno
Mene tale moj otrok preseneča, je rekla varuška da se obnaša kakor da je že 20let pri nej v varstvuuser posted image sploh ni problem user posted image
Res je, da sem ji danes zjutraj lepo razložila da gre k eni teti Andreji, da mamica bo doma in da bo videla otroke Primoža pa Tajo. Ko je videla varuško se ji je nasmejalauser posted image user posted image

Res no, nimam besed, zajokala je edino ko je Primož padel

Sem se spomnila kako je bilo na cepljenju.....jok, jok, jok. Naša je prišla v ZD in je tulila, dokler nismo prišli ven iz njega. Ne mara ZD in ves čas je kričala ... azaj, amov,ti-ti stic, mami posa. Prevoduser posted image  ( domov, nazaj,ti-ti stric, prosim mami ). Na testiranju je padla, saj me ni niti izpustila oz jo niti nismo upali vagat pa zmerit ,....cepli so jo v mojem naročju, bila je celo potna od same sile user posted image , pač takšna je.
Očitno bi mogel it samo ati z njo ali deda ( pri meni in babici ima protekcijo ),...dejansko pri njima nič je joče. Zdaj je že tako, da jo vidim kako se dela ko joče ( dobra glumica, za mehiške nanizankeuser posted image )

Grem klicat varuško kako je

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.2.2007 9:09:29   
Meceno
Šli bodo v mesto. user posted image

Saj mogoče je res, da otroci rabijo svobodo ( ona se pri meni noče igrat oz zelo malo, jaz jo morem božat,  lupčkat ,...pa filmski jok potolažit,...)

Dovolj RR za danes

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.2.2007 15:27:43   
Anonimen
user posted image  Meceno user posted image  odraščaš user posted image
Super je, da se ima mala super. Jaz mislim, da otroci ful uživajo, da so mal v drugi družbi, kot pa samo z nami user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
1.2.2007 18:37:21   
bobek05
Meceno, saj bo... mislim, da se bo ona prej navadila kot ti. user posted image

Sicer pa ima naš mali tudi zadnje čase prav odpor do pediatrov user posted image  Verjetno zato, ker je tolikokrat v ZD. Ko vidi dohtarja v beli halji takoj v jok, pa ne na mizo, pa takoj ven ... user posted image  12.2. pa imamo cepljenje in bo spet treba tja - če bo zdrav seveda.

Zdaj je super! Ful je dobre volje. Antibiotiki so takoj prijeli in zdaj le še tu in tam malce zakašlja, pa iz noska še mu teče, drugače pa je dober. Vročine že od včeraj nima.
Zdaj veselo sedi v stolčku in je kornflekse v mleku... user posted image  Mimogrede - do kdaj so otroci v teh stolčkih??? user posted image  Mi imamo prima pappa diner in je drek, ker tam ko je naslonjalo za nogice (spodaj) mu noge že čez visijo in ga včasih že moti user posted image  Kaj se da to odstranit? user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.2.2007 20:01:40   
Anonimen
Bobek, mi imamo tega iz Ikee za 10 eur pa je super user posted image  zraven se da dobit tudi mizica user posted image  
user posted image  

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.2.2007 0:05:45 >

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
1.2.2007 21:38:01   
PBJ
Evo, mene po dolgem času.
Tudi Jure je včeraj dobil vročino, danes pa je več nimauser posted image . Cepljen še ni bil, ker takrat še nibl povsem zdrav od angine. No, mi še nismo bili cepljeni ob 1. letu, pa nič zato, bolje da je malce starejši.

Drugače je Ok, veliko govori, pomaga mami in atiju pri kuhanju, sesanju, pometanju..., je vse kar mu užitnega pride v roke.Še vedno se topim, ko se stisne k meni in reče: Moja, moja, tvoj....
Zaenkrat je nežen, bolj mirne narave (na trenutke sploh ne) in večina stvari se mu da dopovedati, z malo potrpljenja.
Danes sva pešačila 40 minut. Vmes se je enkrat spomnil, da bi ga nesla, pa sem mu odločno povedala, da me roke bolijo in je veljalo. Sem mislila, da bo zvečer utrujen, pa nič ni bilo iz tegauser posted image .
Zadnjič smo uspeli narediti mini snežaka (on mu reče mož) in dva dni je lahko rovaril po snegu. Zdaj pa gleda skozi okno in pravi: seg, seg - ni ga. Čeprav nisem ljubitelj snega, ga letos kar pogrešam.

Zdaj pa še nekaj časa posvetim za službo, potem pa ajči bajči.

Držite se in pozdravite svoje otročičke.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.2.2007 21:49:57   
Meceno
Bobek moja pošisi ko vidi ZD, sestre, zdravnike in seveda še kakšno trgovko v belemuser posted image ....no, od zdaj bo hodla kar varuška z njouser posted image  mogoče nebi jokala

Da poročam našo zgodbo dalje.........jaz sem imela danes izpit, tole varuško sem non stop klicalauser posted image ......dobila glavobol in šele tretji Maridol ( to je isto kakor Lekadol, če katera ne ve ) je pomagal.
Mala kraljic je,saj ne vem kdaj nazadnje spala že pred 12h oz je zadremala v avtu, Andreja jo je samo prestavila na hčerino posteljo.  V sobi se je predramila in ugotovila da ima še bundo gor.

In tako izvem da je moj otrok resnično že velik oz šokirana sem bila že cel dan potem pa ti babika reče" teta jakno dol posam" (prosim ).
Ampak to še ni vse ....ko je htela varuška it v kuhinjo ( naredit mleko ), je Tara baje rekla (teta tako spala) Na
trebuh, roke spodaj, rit gor user posted image  .
Ona drugače spi pri meni s flašo v eni roki, v drugi pa me drži za prst in se tako carta. Kaj pa zdaj, zdaj pa je frajerka zaspala ko je bila varuška med vrati. Adijo pametuser posted image

In prvič ji je uspelo spravit štiri stavke skupajuser posted image in mene ni bilo zravenuser posted image . No, saj pri treh sem bilauser posted image

Anckabancka daj malemu tud ene antibiotike pa potem v vrtec, saj te bo pobralo. Drži se puncauser posted image

Mič,ko boš v mestu me pokliči na 041 719191 potem pa ti povem kako je na stvari

Lepo noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.2.2007 21:53:43   
Meceno
Sunqueen, a sedaj si morem uporabniško ime spremenit ? Velika Meceno? Ideje ? Jaz jih nimam

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.2.2007 22:39:12   
pravljica
meceno, ti kar meceno ostani user posted image

mi imamo cepljenje 13. 2. ...bobek, se bomo zgrešili user posted image  zaenkrat smo še zdravi - glede tega se res ne morem pritoževat...smo bili samo 1 dan doma zaradi vročine, pa še to je bil na "srečo" samo zobek kriv user posted image  

aja, pa v ponedeljek je imel neke bolečine pri lulanju, lulček je bil čisto trd in se ga pustil dotaknit (ko smo končno ugotovili, da bi lahko bil to problem) in samo ponavljal je "kaka, ajsi bo"...mi ni bilo nič jasno, najprej sem mislila, da je pokakan in da ga peče, pa ni bilo nič, potem sem razmišljala, da bi mogoče kakal pa ne more, ampak ni bilo razlogov za to (da lula, še ne pove)...zvečer pa ugotovim, da še od vrtca ni nič lulal...do večera je bil nagec in namakal se je v kamilicah...no, zjutraj je bil konkretno polulan in od torka dalje je ok...se pa očitno še spomni/boji, ker vedo ponavlja "ajsi bo", ampak normalno lula user posted image  kaj jaz vem, kaj je to bilo user posted image  

bobek, prima papa smo mi pospravili konec decembra...ko smo se selili, sem rekla, da ga nočem več videt (čistila sem ga 2 uri in pol!!!, madona ima enih lukenj, zares, pregibov user posted image  )...v načrtu sem imela kupit trip trap (če kje dobim kakšnega ugodno, ga še tudi vzamem), od takrat dalje pa sedi na našem stolu s podstavkom pod rito (tisto plastično pručko in c&a)...mu je ravno dovolj visoko potem, sedi pa lepo pri meru in ni potrebe po kakšni ograjici ipd....vaš je že tako velik, da bi lahko sedel kot mi za mizo, a ni? user posted image  

v glavnem, ženskice, za počitnice še velja (zadnji teden februarja), ne pozabit, pa pozdravite se do takrat, če se še niste! user posted image

< Sporočilo je popravil pravljica -- 1.2.2007 22:40:46 >

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.2.2007 10:40:18   
Antigona
Ojla punce!

Jst sem mela pa danes NS in zgleda da bomo meli še enga fantka... Rezultat je bil tud super tako da sem ful dobre volje...

Meceno tvoja pa res že velik pove user posted image  user posted image  user posted image . Žan sicer zdej vsak dan odkrije kako novo besedo, ampak o povezanih besedah pa še ni govora...

Bobek mi mamo tud Prima papa ga zaenkrat še zmeraj uporablja kadar je kosilo, če ima pa malico pa kar na navadnem stolu sedi, samo povšterček mu dam pod rit, ker je drugače prenizko... Moram reči da tudi ko gremo kam ven jest veliko raje sedi na navadnem stolu kot recimo v trip trapu oz. kar pač v gostilni imajo... Je bolj na komot se mi zdi.

pa pa

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.2.2007 16:41:31   
anckabancka
Antigona, bravo za še enega fanta!user posted image user posted image user posted image

Bobek, adeno viroza je pri nas taka: ful gnojno grlo, zeleni smrklji in visoka vročina že od ponedeljka - tudi nad 40, danes "samo" 39,6; vendar nam svečka ni več prijela... Drugače pa zgleda lahko tudi kot nekak rota virus...

Meceno, Aljaž ne more jest antibiotika, ker je to viroza. Pocajtati se mora kar sam. Samo temperaturo mu zbijamo.

O strahu pred belimi haljami raje ne bi govorila...

Sunqueen, mi imamo tudi ta stolček iz Ikee in sem zelo zadovoljna, posebej s čiščenjem, v primerjavi s prejšnjim Prima pappa.

Visim pa lahko na RR, ker mali štrukeljček celo!!! spi, Aljaža je tudi vročina čisto zdelala, pa še možek je že doma!!! Da ne boste rekle, da kar naprej rjamram, pa največ sem na RR. To je moj edini stik z zunanjim svetom. Saj še na sprehod z vozičkom ne morem, pa tako si želim...

Se pa sprašujem, če bi Aljaža kar izpisala iz vrtca, glede na to, da so se pojavile še norice... Samo potem bom pa res živela samo še za naše otroke... Ne vem, ne vem...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.2.2007 21:17:34   
Anonimen
Oj, ančabanča user posted image  ko se malo pozdravite, lahko prideva z Gašperjem malo okoli. Da boš skuhala kavo user posted image
Kar se pa noric tiče, bi bila pa tud jaz mal previdna, dojenček je še malo premajhen, a ne? hmm.

Uživajte!

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
2.2.2007 23:45:54   
pravljica
a so norice = škrlatinka user posted image  

če so, potem nič bat (za ta malega vašega mislim, aljaž pa ne vem, kako bi jo prenesel...eni so samo prenašalci, drugi so tako kot naša...1x je imela samo fleke po obrazu, drugič samo vročino nad 40, tretjič pa samo pikice po sprednjem delu telesa - dobila pa jo je vedno od prijateljice, ki jo samo prenaša, smo ugotovili na koncu user posted image  )...naša tavelika je imela škrlatinko, ko je hodila na obisk v porodnišnico...šele naslednji dan (ko je bila že več ur non stop v stiku s tamalim, sem bila sama v sobi in sta bila res kolikor sta bila lahko pri nama), sem ugotovila, da nekaj ne štima, ker je slučajno dvignila majčko, pod katero je bila vsa pikasta...seveda takoj panika, njen jok, ker je morala it, moj jok, ker sem jo morala stran poslat, v ZD so s težavo ugotovili, da ima škrlatinko (ni imela vročine ali drugih znakov, ugotovili so jo pri odvzemu krvi)...mene pa je pediatrinja v porodnišnici pomirila, da se nimam česa bat...in res je bilo vse ok, čeprav tudi doma nismo nič komplicirali - cartala ga je lahko, kadar je želela user posted image

< Sporočilo je popravil pravljica -- 2.2.2007 23:50:51 >

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.2.2007 21:41:06   
Antigona
No pa smo zboleli tudi mi. Že včeraj sta imela in Žan in Uroš vročino. Žan 39, Uroš 40, jaz pa se zaenkrat uspešno branim. Pa oba kašljata k pr norcih, mene pa začenja žgečkat, tako da predvidevam da bom šla za njima... No temperatura mi skače okoli 37, pa že prakrat sem bruhala ker mi je slabo. Čeprav so tiste slabosti bile že popolnoma mimo.

Bljak....
Moja dva že spita, jaz sem pa delala kruhove cmoke za v skrinjo, zdej grem pa tud jst spat...

Nočko!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.2.2007 21:42:16   
Antigona
A ja Pravljica mislim da norice ni škrlatinka, ampak mislim da je drugo ime za njih vodene koze. Naj me kera popravi če nimam prav. Se mi zdi da sem nekje to slišala user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.2.2007 11:50:43   
jakaracman
Škrlatinka je bakterijsko vnetje povzročajo jo streptokoki-potrebno zdravljenje z antibiotikom, ponavadi zbolijo otroci stari nad 3 leta.Če škrlatinka ni zdravljena lahko povzroči hude zaplete  in sicer revmatične bolezni, kronična vnetja sečil.
Norice ali vodene koze so virusna bolezen, torej za njih ni zdravila.So nevarne samo za male dojenčke takoj po porodu.
Antigona, pazi nase, če boš imela visoko vročino brž h zdravniku.Mi smo bili včeraj  malo na snegu , mala je uživala in norela.Mami in oči pa še čakata na svoje užitke.Najbrž bova odšla sama za tri dni smučat na en avstrijski ledenik, ampak brez silnih planov v naprej, ker nas lahko vstavi bolezen male ali pa kaj drugega .
Uživajte v soncu, baje bo v sredo sneg.Lp

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 4.2.2007 11:51:34 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.2.2007 12:08:57   
bobek05
Punce, javim se v nekaj stavkih, ker me ima moj mož tako neizmerno rad in je malega spet vzel s sabo k babici, jaz pa sama doma ...  uživam 1000 na uro (do večera!!!) user posted image user posted image user posted image  

Adieu! ... si grem dalje muziko navirat, pa poležavat, pa knjigo brat, pa se 3 ure tuširat... uh, madonca, imam še čas, da se v miru zdepiliram... Le kje naj začnem? user posted image  

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.2.2007 20:22:59   
CIPRESA
Oj da še jaz malo napišem, priznam da sem res lena na kvadrat kar se tiče RR-a, in zvečer kar padem na kavč in noge v luftuser posted image

Ančkabančka pazi da se ti nebo preveč nabralo in neboš mogla več normalno funkcionirat. Rabiš malo sprostitve vsaj kako uro na dan, saj veš nisi na elektriko, da bi se sproti filala!!!! Upam da je že konec z virozo in da ni več vročine!!!!

Pri nas zaenkrat še nismo zboleli to zimo, nazadnje je bil Žiga bolan z vročino tam pri 5 mesecih in od takrat naprej (že trkam) še  hvala bogu nismo imeli nobene viroze ali pa prehlada - zaenkrat smo zdravi. Se pa tega kar bojim ker najhujše mi je gledati otroka bolanega user posted image imam raje sama vse kar je možno samo da je Žiga zdrav.
Antigona upam da se tudi vi čimprej pocajtate!!!
Meceno sočustvujem s tabo glede varstva, pri nas se bomo s tem spopadli čez en mesec ko bo šel Žiga prvič v vrtec, raje ne pomislim kako mi bo takrat pri srcu. Pa mi vsi pravijo naj se pripravim da takrat ne smem pokazat kako mi je hudo.........ampak pri meni to ne zaleže, vem da mi bo hudo in vem da glede tega nebom nikoli odrasla, čeprav vem da bom s tem ko ga dam v vrtec samo njemu naredila veliko dobrega, ker se bo naučil veliko stvari eno izmed najpomembnejših - malo samostojnosti (toliko kolikor naj bi jo pri 18 mesecih pač imel).

Bobek stolček smo mi že zdavnaj pospravili ker enostavno ni hotel več v njem jesti ampak je gospodič moral jesti tako kot ati in mami na stolu ali na klopi za mizo. Nekaj časa sem pazila da mi ni cmoknil dol sedaj pa že obvlada stvar in se sam skobaca gor in dol. Kadar je lačen samo zleze za mizo in pove "mami papu bom"user posted image user posted image Govori že ogromno, mislim da ni ene stvari da mi jo nebi znal povedati, tistih osnovnih:
-mami papu bom
-mami kaku bom
-tole bom
-kolado bom (čokolado bom)...... res vse tako lepo da ga tudi drugi večinoma stvari zastopijo, nima nekih svojih besed.
Kaka že itak dolgo v stranišča, včeraj pa sem mu zjutraj dala namesto pleničke na rito gatkeuser posted image , je bil tako vesel ker ga ni nič tiščalo in se je lahko bolj svobodno premikal. In sem mu rekla naj pove sedaj ne samo ko ga bo kakat tiščalo ampak tudi ko ga bo lulat, ker drugače bojo hlačke in žabice mokre pa bova mogla spet dati gor pleničko in se v treh urah res ni polulal. Je pa res da sem sama po eni uri rekla sedaj greva pa lulat in se ga dala na WC in je lulal. Danes sem ponovila zgodbo z gatkami dopoldne in popoldne pa zaenkrat je še vredu - se še ni polulal. user posted image user posted image user posted image Saj po eni strani mi pravijo da je še majhen, ampak jaz pač probam, nimam kaj zgubiti, prej se navadi bolje bo za vse. Za ven in ponoči ali popoldansko spanje jo ima še vedno in tudi vem da zaenkrat moram še sama ga opominjat in po eni uri če še vedno reče da ga ne tišči ga kar peljem na WC.

Aja pa pred vrati je pust in tako bi mu rada kupila pustno obleko Nodija - ker brez njega ne more - pa nimam pojma kje naj gledam zanj. Ali morda katera ve ali pa jo je že kje videla????

Upam da sedaj kmalu spet kaj napišem in vas preberem - da nebo trajalo toliko časa!!!
Se slišimo....čau!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.2.2007 20:59:20   
bobek05
Jaz imam spet tiste momente, ko me "trga"... Mislim, da je kriva Antigona! Ne, saj se hecam... user posted image  Pojma nimam zakaj, ampak od vsepovsod dobivam te "nosečniške vibracije" in bolj si dopovedujem, da zdaj še ni pravi čas, bolj me "mantra".... user posted image  Pismo, MORAM še malo zdržat, ker sem trenutno res pod prevelikim stresom, da bi bila noseča. Mogoče bo jeseni kaj boljše, a kaj ko sploh ne vem, če bom takrat sploh zaposlena.. user posted image  

Ženske, daj povejte, KDAJ se bomo spet kaj videle???? Jaz vas že res pogrešam in ful mi že primanjkuje enega "julijskega čveka" user posted image  Dajte no, dajmo se dobit v Celju, spet eno soboto ali nedeljo... Moj ima zdaj 2 ali 3 tedne fraj - kar pomeni, da 2 ali 3 sobote nima tekem, tako da bi lahko zaradi mene tudi v soboto... Kaj pravite? Ni že čas za eno kavico/čajček in kakšen prigrizek? Pa da vidimo S. trebušček user posted image  

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.2.2007 21:14:49   
Anonimen
Ojla,julije, res bi se lahko enkrat videle, da vas vsaj spoznam user posted image .

Da ne bomo spet tako dolgo mečkale in se nazadnje dobile kar na morju v Splitu user posted image .

Jaz sem drugače tako-tako; sem si pa ta vikend po dolgem času privoščila savno. Pašeeeeeeee!!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
4.2.2007 21:55:33   
pravljica
jaz še vedno računam na srečanje pri nas doma...bobek, meceno, mič! računam še na PBJ in še kakšno iz tega konca...ljubljančanke pa se tudi organizirajte madonca, za en dopoldan gre! antigona, tinka...dajta pobudo user posted image
drugače pa tudi čez vikend v celju računajte name user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
5.2.2007 7:45:58   
žogicanogica
CIPRESA: tule poglej za Nodija, sem pa jaz klicala pa je gospa rekla da je to kostimček bolj za notri, ne za venuser posted image . Drugače ti ga pa pošlje na dom in če ni vredu ga pošlješ nazaj.
http://www.maskaradni-kostumi.com/index.html

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.2.2007 14:12:31   
bobek05
Kaj nobeni ni do tega (razen pravljici), da bi se vse skupaj dobile? user posted image  user posted image  

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.