beba76
|
Evo, Beba76 je še med živimi!! Najprej hvala Tanyiki, ki mi je poslala mail in me tako spomnila na vas. No ja, saj vas nisem pozabila le po prihodu iz porodnišnice sem imela z mojimi 4 otročički toliko dela, da mi je RR enostavno ušel iz glave in pol ga kar naenkrat sploh več nisem pogrešala. Upam, da se bo to zdaj spremenilo. Ja, tiste zadnje dni je res bilo prav zabavno . Smo se nasmejale . Pa vse smo že hotele rodit, naši pa niso hoteli ven. Pol pa smo se očitno le vse včakale - ali še katera hodi s trebuhom?? Ali pa ma že spet trebušček?? Sem toliko zamudila, da nimam pojma kaj se dogaja. Pri nas je tako: Tia je zelo pridna pupika, ki spi od prihoda domov cele noči - prvi teden smo jo budili, ker je v bolnici ful shujšala in smo morali pol nazaj na kontrolo, ko pa smo prišli na "normalno" težo, pa smo jo pustili spati in od takrat nam prespi noč. Prvi mesec sma se samo dojili, od takrat naprej pa si mleko črpam in dodajam riževe kosmičke, ker mamo probleme z refluksom. Tak da mam poleg toliko otrok, kot jih pač premorem , še delo s tem. In to mi vzame fuuul časa. Sem že ničkolikokrat rekla, da ne bom več, pa se mi Tia smili. Zakaj bi ji dajala nadomestek, če mam pa materiala več kot dovolj. Zadnje tri tedne pa poje že tudi kako zelenjavo in sadje - tudi zaradui bruhanja, a nič boljše. Pa enkrat bo že. Drugače smo se lepo privadili na novi ritem, bratca in sestrica majo malo pupo radi, le Gal, ki bo marca star dve leti, včasih kako ušpiči, tak da mora biti zmerom kdo zraven. V časih pride malo krize, ko bi me vsi 4 radi naenkrat in seveda sem takrat sama doma, pa se pol nekak zorganiziramo in nekak gre. Zvečer pa je po navadi že moj doma, tak da vsak zrihta enega malega, večja dva pa itak sama obvladata zadeve. Toliko zaenkrat. Nisem vas brala nazaj, ker enostavno nimam cajta par ur sedeti pred računalnikom, bom se pa potrudila, da vas bom v bodoče spremlajala in tako zvedela, kako vam gre. Pa seveda se bom tudi oglasila kaj. Bi vam tudi kako sliko naše malčice dala tu gor, pa žal ne znam, pa nimam zaj cajta študirat, kako se to naredi, ker je ura toliko kot je, jaz pa še neumita, pa sušilec poln cunj. Pa-pa, pa se beremo še kaj
|