|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
2.2.2007 23:07:36   
Sandra*
user posted image

user posted image

Takole sem napadel žirafo:
user posted image

user posted image

Spančkam v avtu:
user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.2.2007 23:47:50   
beba76
Evo, Beba76 je še med živimi!!

Najprej hvala Tanyiki, ki mi je poslala mail in me tako spomnila na vas. No ja, saj vas nisem pozabila le po prihodu iz porodnišnice sem imela z mojimi 4 otročički toliko dela, da mi je RR enostavno ušel iz glave in pol ga kar naenkrat sploh več nisem pogrešala. Upam, da se bo to zdaj spremenilo.

Ja, tiste zadnje dni je res bilo prav zabavnouser posted image user posted image . Smo se nasmejale user posted image user posted image user posted image . Pa vse smo že hotele rodit, naši user posted image  pa niso hoteli ven. Pol pa smo se očitno le vse včakale - ali še katera hodi s trebuhom?? Ali pa ma že spet trebušček?? Sem toliko zamudila, da nimam pojma kaj se dogaja.

Pri nas je tako: Tia je zelo pridna pupika, ki spi od prihoda domov cele noči - prvi teden smo jo budili, ker je v bolnici ful shujšala in smo morali pol nazaj na kontrolo, ko pa smo prišli na "normalno" težo, pa smo jo pustili spati in od takrat nam prespi noč. Prvi mesec sma se samo dojili, od takrat naprej pa si mleko črpam in dodajam riževe kosmičke, ker mamo probleme z refluksom. Tak da mam poleg toliko otrok, kot jih pač premorem user posted image user posted image , še delo s tem. In to mi vzame fuuul časa. Sem že ničkolikokrat rekla, da ne bom več, pa se mi Tia smili. Zakaj bi ji dajala nadomestek, če mam pa materiala več kot dovolj. Zadnje tri tedne pa poje že tudi kako zelenjavo in sadje - tudi zaradui bruhanja, a nič boljše. Pa enkrat bo že.

Drugače smo se lepo privadili na novi ritem, bratca in sestrica majo malo pupo radi, le Gal, ki bo marca star dve leti, včasih kako ušpiči, tak da mora biti zmerom kdo zraven. V časih pride malo krize, ko bi me vsi 4 radi naenkrat in seveda sem takrat sama doma, pa se pol nekak zorganiziramo in nekak gre. Zvečer pa je po navadi že moj doma, tak da vsak zrihta enega malega, večja dva pa itak sama obvladata zadeve.

Toliko zaenkrat. Nisem vas brala nazaj, ker enostavno nimam cajta par ur sedeti pred računalnikom, bom se pa potrudila, da vas bom v bodoče spremlajala in tako zvedela, kako vam gre. Pa seveda se bom tudi oglasila kaj.

Bi vam tudi kako sliko naše malčice dala tu gor, pa žal ne znam, pa nimam zaj cajta študirat, kako se to naredi, ker je ura toliko kot je, jaz pa še neumita, pa sušilec poln cunj.

Pa-pa, pa se beremo še kaj

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.2.2007 7:08:04   
Tanyka
jutro....

user posted image
BEBA 76

Pa smo te le doklicali

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.2.2007 9:39:54   
TODI
Ja beba si se le oglasla, smo te komaj dočakale user posted image  in seveda user posted image  Tanya, da si vse to organizirala!!  Saj vem, da je s štirmi otroki kar precej dela, tudi jaz z dvemi komaj folgam, a vseeno, kako dopoldne si pa le vzami kaj cajta tudi za nas!!

Šibam, se slišmo!!

A še to Tanya  čestitke Rene-ju za 5 mesecev!!! user posted image

< Sporočilo je popravil TODI -- 3.2.2007 9:48:47 >

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
3.2.2007 14:25:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.2.2007 21:25:45   
beba76
Joooj punce, kako ste pa ve prijazne! user posted image user posted image user posted image

Rene, čestitke še od nas! 

Zdaj pa mi še samo povejte, kako prilimam slikice tu gor, da vam pokažem našo zamudnico - 6 dni po PDP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.2.2007 21:58:15   
matejas
user posted image Pozdravljena beba76!
Sem že študirala, če si ti še zmeraj nosečauser posted image .

Za nami je zelo naporen teden. Ta velika pika je smučala in včeraj imela mini zlato lisico, popoldne pa še nastop na odprtju telovadnice  in novih šolskih prostorov na OŠ Starše.
Naša najmanjša user posted image , ga pa ponoči pošteno sračka, kljub temu, da ji zvečer zraven dojenja ponudim riževe kosmiče, se zbuja za jest 4x na nočuser posted image .

Nekaj slikic naše male in velike pike.:

user posted image

user posted image

user posted image

Larisa kaže Enyi, kako nastane dojenčekuser posted image .

user posted image

To je to zaenkrat.

Pa pa.....

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.2.2007 22:52:28   
piscancek
 user posted image

BEBA76, smo te pogreeeeeeeešaleuser posted image

user posted image

lepo da si spet med namiuser posted image user posted image user posted image

pa še js se pohvalim: sem naredla izpituser posted image user posted image ,juhuuuuuhu

tk,zdej pa vsem želim mirno in prespano noč- pr nas dvomim da se lahk kaj takega zgodiuser posted image

nočko

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.2.2007 23:05:20   
HuAnita
Pozdrave izgubljenki bebi77.
Aja, jaz sem že lani praznovala 30 --- ni mjalija 'nerodno mi je'...
Stara bajta med mladimi mamicamiuser posted image user posted image user posted image
Ju3, ko bo naše dete staro potčno pol leta, začnemo z GH. Korenček že čaka.
Lahko noč vsem, še posebej pa meniuser posted image

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
4.2.2007 4:51:20   
Tanyka
user posted image
Sem malemu šla delat flaško, potem pa hitro čekirat, če je kaj novegauser posted image .

BEBA 76-evo link za slike http://www.shrani.si/
Najprej stisneš prebrskaj-izbereš sliko.
Greš na dodatne možnosti-tam sliko pomanjšaš,pred št. v kvadratku označiš s puščico (najboljša velikost je 320, max.500)te se lepo vidi.
Nato pošlješ datoteko.Potem se ti pokaže polno kod.Označiš kodo za forum,stisneš desni gumb na miški (stisneš kopiraj).In potem "spustiš" z desnim gumbom-prilepi.ZDAJ SEM TI NAPISALA V POČASNEM POSNETKU.
Probaj mora ti uspet, če je meni ko sem pravi antitalent za računalnike.

Hvala za čestritke

GREM ŠEEEEEEEEE SPAT

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
4.2.2007 13:30:41   
tiasha77
Zdravo!

Beba76 - user posted image , svaka ti čast za 4 malčke, verjamem da je z njimi ful posla, ti se samo oglas vsake tolk, nas ni treba nč bratuser posted image

Piščanček - user posted image user posted image user posted image čestitke za izpit

Tia, Petja, Alvin, Sara in Žiga - čestitke za 6mesecev
user posted image

Danes imamo sonček, enkrat smo že bili zunaj, zdaj pa mala spi, ko se zbudi, pa spet ven - jeeeee. Včeraj ponoči me je mali zvilo, me je tresla mrzlica, pa skoz mi je bilo slabo, tak da je včeraj dopoldan ati prevzel malo, jst sem pa malo počivala in je že boljše. In ne, nisem nosečauser posted image . Lepo se imejte, T

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
4.2.2007 20:00:43   
tija75
Pozdravljene mamice in user posted image

Hvala vsem za čestitke za našo včerajšnjo polletnico user posted image , nismo nič kaj na veliko praznovali, bil je kar navaden normalen dan. Torta bo pol pri enem letu.

Letnik sem jaz 1975, tako da sem jaz predlani praznovala okroglo obletnico. No nekak so se mi moji načrti izšli, kajti v načrtu sem imela dobiti prvega otroka do 30. leta, sem mela pol še samo par dni časa da porodim, kajti Tia se je rodila 3.8., jaz sem pa 25.8. postala stara 31. let. user posted image

Piščanček: midve s Tio sva še kar zgodnji in hodiva k prvi skupini na plavanje, t.j. od 9-10 h

Srečanje: meni 9.2. ne paše ker nisem v Mb, pač pa pri starših user posted image . Imejte se lepo če se takrat dobite.

No zaenkrat bodi dovolj. Moram pripravit vse za jutri, ker gremo k pediatru po tretjo pikico pa tudi kri in vodo ji bodo pregledali. Kako ste kaj ve spretne s temi vrečkami, ki jih moramo dati gor, da dobimo vodo user posted image . Bomo videli jutri. Poroča pol več.

Čao in prijeten nedeljski večer vsem, ter predvsem nov teden user posted image

Tija75 in Tia

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.2.2007 21:36:20   
tiasha77
Da se vam še enkrat javim, prejle se mi je mudilouser posted image . Mamin kuža je namreč zbudil našo žabico in smo šli po hitrem postopku ven. Smo bili na sončku skoraj 2 uri, najprej je mala še malo zaspala, potem smo pojedli kašico, pa še en krog s kengerujčkom smo naredili. Potem smo imeli obiske, zdaj pa kao spi (sem ji morala že 4x dat dudo, upam da bo zdaj boljš).

Sandra - super slikice, kaj Mark se že sam vsede in proba posteljcouser posted image ?

Matejas - tavelika je prava smučarka, čestitkeuser posted image , pa kak lepo gledata knjigice

Tija75 - lovljenje urina v vrečko - ni tak težko, dobro jo prilepi, po možnosti takrat, ko veš da bo lulala (pri nas je to zjutraj, par minut po tem, ko je razvita), veliko sreče

Grem počasi v spanje, jutri imamo spet plavanje (kar pomeni bolj naporen dan zame). Nočko, T

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.2.2007 0:06:58   
beba76
Tikrat za probo samo tale slikica. Upam, da mi uspe, jutri oz. danes (ura je prava) pa bo še kaj več.

user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.2.2007 0:09:21   
beba76
Bravo jaz in seveda Taniyka z njenimi napotki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to je naša mala Tia stara 5 mesecev, ostale slikice naših junakov pa še vam pokažem. Uf, sem zdaj važna, ko znam tole narediti.user posted image  

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.2.2007 12:43:09   
Tanyka
OJLE
Samo na hitro ker sploh nimam časa, ampak ne morem mimo, da ne pohvalim,dolgolase lepotičke Tie.Beba 76 saj ni čudno, da ima takšne laskeuser posted image user posted image , če si bila noseča skoraj 10 mescevuser posted image user posted image user posted image .
Pravi sončekuser posted image .
No še na hitro ,naše nove mere smo iz posvetovalnice 6790 g in 66 cm-pravi mali atletuser posted image
Čist po mamiuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.2.2007 12:56:21   
matejas
Jutro!

Tiasha77- hvala za čestitke naši smučarki. Larisa pa mi z knjigicami zamoti našo Enyo, da lahko zraven marsikaj naredimuser posted image .

Ali katera obiskuje center štorklja, namreč jutri je v Mariboru srečanje skupine za pomoč pri dojenju. Tema bo: Uvajanje goste hrane pri dojenemu otroku.
Če katera pride, se vidimo.
Nekaj sem utujena zadnje dneve, zgleda da me to nespanje, že pomalo načenja. Tako bi spala, pa ne greuser posted image .

user posted image

Beba76- krasno deteuser posted image user posted image user posted image .

Cao!

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.2.2007 14:16:50   
TODI
user posted image

Kako se kaj imamo? Pri nas je tak lepi sonček, da je tamala kar cele dneve odzuni.
Beba, ti pa boš kmalu nucala denar za frizerja, ma tamala že tolko las. Mi smo dobri do tretjega leta. Sicer je pa Domen že tri leta star, pa ga še nismo ostrigli!!

Matejas, lušne fotke in kako starejša že smuča, gotovo, ji gre že prav fajn.

Piščanček čestitke za izpit!!

Evo tukaj so pa še  fotke naše manekenke:

user posted image

user posted image

user posted image

Lepo se imejte še naprej!!

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.2.2007 14:27:25   
Nea
Hojla!
Mi smo spet doma. Na smučanju je bilo super.user posted image Vreme perfektno, nebo brez oblakov, za ta letni čas toplo (+4C). Mi2 z Emo sva se dopoldan šli sankat, očka pa je pazil Laro. Potem smo punce šle v kočo in se ogrele in najedle, očka pa je šel smučat. V hiši je bilo veliko otrok tako, da Emi ni nikoli bil dolg čas. Zato pa so ob 20h že vsi bili v posteljah razen seveda naše party Lare, ki je zaspala šele takrat ko je mami šla spat (beri ob 23h).
Spali pa nismo preveč ker:
- Ema bi mogla spat na sofi, pa ni hotela in je vzela Larin rajsebet; zato pa je Lara spala z mamico in očijem
- postelje so škripale in vsakič ko se je kdo obrnil se je fejst slišalo
- en moški v sosednji sobi je smrčal
- v sobi je bila TA peč in se je hajcala sama, ko ji je pač pasalo tako, da smo spali zraven odrptih balkonskih vrat. Drugače se bi zadušili
-  ...
Lahko bi še in pe naštevala, ampak če izkljušimo nespanje je bilo res super in naslednje leto spet ponovimo.

Drugače pa smo OK. Lara se že tri dni postavlja na kolena in se ziba naprej in nazaj. Zbuja se še vedno najmanj 2x, se naje in spi naprej. Na previjalni pa je strašno nemirna in jo komaj oblečem. Se obrne na trebuh in z višine opazuje kaj počne Ema ter ji meče igraške na tla.
Ja, tudi Ema in Lara sta popolnoma različna dojenčka: Lara je veliko bolj aktivna kot je bila Ema, je pa tudi manj zahtevna. Zadnje dni je bila po 1,5 h sama na tleh in se igrala z vsem kar ji je prišlo pod roko. Pri Emi je to "igranje" trajalo 10min, ostalo pa je bila v mojih rokah user posted image

Ena me je vprašala če je tisto bila sadna torta? Ne, bila je čokoladna. Na kuilinariki se dobi recept za torto Reform, ki se da super oblikovat in rezat. Je pa tudi zelo okusna tako, da priporočam.

beba76 - čudovita punčka. A so tvoji ostali otroci tudi imeli tako dolge lase? Kolko pa so stari?

piscancek - čestitke za ispit!!!

slavljencem - čestitke za pol leta!!!

Jutri se nam začne skupina z dojenčki. Upam da bo OK in da bo Lari všeč.

Lep dan vsem skupaj,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.2.2007 16:48:20   
tija75
Pozdravljene pupe

Najprej hitro poročilce od pediatra.
Teža: 6920g, dolžina: 67 cm, smo bolj manekenske postave user posted image , saj tudi ko je oz. beri doji ni nikoli na miru user posted image , tako da se še kar namatram s tem dojenjem.

Sem pa danes čisto adijo od tega pregleda. Najprej zjutraj namontiramo vrečko, pridemo v laboratorij - seveda je vse steklo mimo user posted image , no pol damo novo vrečko vmes damo kri, katera se pol kar ni hotela zaustavit (sva umazale s krvjo mene in Tio, ter celo plenico - če je pa kar krilila z rokami) in nato nama je celo uspelo ujeti nekaj urina v tisto urinsko vrečko.

Pol pa še seveda pregled pri pediatru in 3. cepljenje, kjer se je na prstku spet ulila kri. Katastrofa user posted image . Na koncu še zaspanost tamale, jokanje pri oblačenju, tako da sem verjetno 300 x prešvicala vse. Sem mogla kar spat ko sva prišle domov, tako sem bila fertig.

No sedaj po spancu je vse v redu, nikoli je ni kaj matralo po cepljenju, tako da gremo jutri veselo na plavanje user posted image .

Beba 76 - tvoja ma pa res pravo čupo in prava lepotička je, ki se že zna nastavljati aparatu.

Matejas - sem tudi jaz zasledila, bom verjetno šla na to predavanje. Se pol vidiva!

Moram it, ker bo verjetno kmalu alarm (spet spi - verjetno malo posledica cepljenja ta zaspanost), pa še veliko je za postorit po stanovanju

Uživajte v sončku

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.2.2007 22:27:22   
tiasha77
Čer!

Beba76 - mala je prava lepotička, pa tok las ima, zgleda da pomaga, če prideš ven po PDPuser posted image

Todi - mala je prava lunca, se mi zdi da ti je malo podobna, samo tvoji lasje ji manjkajouser posted image

Tanyka - super za nove mere, je mali kar velik za 5 mesecev, tok ma naša pri šestih

Nea - super da ste uživali, men se tudi zdi, da mali čisto zaživijo v družbi drugih otrok, ni čudno da je drugemu lažjeuser posted image , pa čestitke Lari za 6 mesecev
user posted image

Danes je bil spet en tak lep sončen dan, mi je mala zaspala v vozičku in sem sedela z njo zunaj na sončku pa sem se počutla, kot da bi bla pomlad, prav pasalo je, bi še skor jst zaspalauser posted image . Drugače nič posebno novega, vsak dan je bolj gibčna, še malo pa jo bom res že lovila naokrog in pogrešala te "statične" časeuser posted image . Ma pa neke nove finte, če je pri kom drugem v naročju, pa vidi, da jst kam grem (izginem njej izpred oči), je takoj jok in stok, a vaši tudi to počnejo al je sam naša mamina mazauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Lahko noč vsem, pa jutri še en lep sončen dan!

Matejas in Tija75 - uživajta na predavanju, pa še nam poročajtauser posted image

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.2.2007 9:28:10   
TODI
Dobro jutro!!

A še vse spite, v takem dnevu??
Tudi meni bi pasalo, a kaj ko se naša user posted image  zbudi, tako kot tavelik, kot da gre ona v vrtec. Me zanima, kako bo v jeseni, ko bo res treba iti user posted image  user posted image .

Saj vem da je še daaaleeeč a vseeno me zanima ste že kaj razmišljale o vrtcu?? Mi smo se dogovorili tako, da v kolkor ne bo sprejeta v vrtec, jo bo imela babi. Smo dali prošnjo samo v en vrtec. je namreč naša babi še kar precej leteča in z dedijem še kar potujeta. privat varstvo pa je v Lj kar drago, tako da... pa še veliko stvari sem slišala, kaj vse počno varuške.

Tiasha, ja vsi pravijo da mi je podobna in mojemu očetu, kaj pa vem sam najtežje primerjaš, kot tudi kolk zraste in se spremeni. Razen po oblekcah, ki jih preraste.

Matejas in Tia, povejta kako je bilo na predavanju, mi bomo tudi kmalu začeli z GH.

Danes pa verjetno nebo nič s sončkomuser posted image  mam občutek, da bo kmalu deževalo!!

Najina pikica a ti si pa še kar okupirana s pripravami na poroko?? Saj vem je kar precej priprav!!

Nea: Čestitke Lari za 6 mesecev!!!user posted image  user posted image

No grem še mal prečekirat okoli, potem pa učit. Se slišmo!!

< Sporočilo je popravil TODI -- 6.2.2007 9:32:33 >

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.2.2007 11:50:20   
binabona
Pozdravljene

Jaz zmrzujem zunaj, ker naša dama vsa zadekana spi v vozičku (še dobro, da imamo debelo in zaprto košaro), notri tako spi samo pol ure čez dan, zunaj pa tudi 2 uri v kosuuser posted image .

Sočustvujem s vsemi, ki vstajate cele noči. Jaz ne vem če bi zdržala, naša pupi se čez dan full dogaja, zato pridem zvečer čist hin. Še dobro, da spi od 20h-6.30 ureuser posted image . Upam, da se bodo vaši sončki ugotovili kako je fajn spati in se odločili prespati noč.

Čestitke za opravljene izpite. Vas občudujem.

Mi se trenutno ukvarjamo z pikicami po obrazu, ki nočejo izginiti. Sploh ne vem od česa so-sem težila tudi za forumu Alergije-bomo videli. Upam, da ni alergija.

Da poskusim prilepiti slikico:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Se beremo.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.2.2007 11:51:48   
binabona
Joj mal so prevelike, bo drugič bolš obljubimuser posted image .

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.2.2007 13:17:21   
HuAnita
Babnice, potem se dobimo v četrtrek? Tabor načeloma vem, kje je, do Tuša v MB (da ne bom v CE zavilauser posted image ), bom menda tudi znalauser posted image user posted image user posted image
Koliko vas pride? Kdaj v Tuši v MB?

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?