|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 11:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moj sonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
28.1.2007 13:24:51   
Splet.Ka
Dober dan.

Tudi mi smo danes stari pol letauser posted image user posted image user posted image . Sploh ne morem verjet, se mi zdi, kot da bi prejšnji teden rodilauser posted image . Bambina, na seznam naju lako dodaš pod 28. julij...hvala!

Mi smo še vedno bolni.user posted image Sara ima še vedno vročino, ampak do 38, tako da jo nič ne zbijamo. Zobkov tudi ni na spregled, tako da je verjetno pobrala virozo od očka. Je pa ZELOOOO slabe volje. Jaz sem pa tudi prestopila v tabor bolnih - glavo mi bo razneslo, grlo imam kot jedrski reaktor, ušesa bolijo....

Drugače pridno papamo GH, začela sem s kolerabo, zdaj so na vrsti bučke, ful uživa. Samo danes ima probleme z dihanjem in sploh ni znala prav jestuser posted image

Aja, pa magični lonček smo naštimali. Zna potegnit pijačo iz njega, ampak vsebino potem ven pljuneuser posted image .

Binabona, hvala za nasvet, pri nas moramo takoj ob vročini dat vodo in kri, da se izključi bakterijsko obolenje, ki bi bila zaradi luknjice na Sarinem srčku lahko nevarno.

Upam, da maksimalno izkoriščate te lepe dneve. Mene pa, po pravici povedano, sploh ne ganejouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.1.2007 13:48:56   
Splet.Ka
Evo še par sličic.

Tole je naš zajček in Sandrin handmade medo....sta super za v usta
user posted image

Sara v akciji
user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.1.2007 16:26:11   
dalia
Hruska,točno takega zajčka imamo tudi miuser posted image
Kiar ga ima full rad.
Vsem,ki praznujete dopolnjenih 6.mesecev,želim vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.1.2007 18:24:59   
tiasha77
Čer!

Bambina in ostale - hvala za čestitkeuser posted image  (ful lepa slikica)

Hruska - z Zojo pošiljava Sari en koš slinastih poljubčkov in tole:
user posted image

Hruska - luštne slikice, pa upam, da se mala kmalu pozdravi

Todi - ja torta je bla bolj pita varianta (hruskova s skuto), taka, ki jo ma moj mož najrajši, pa še dokaj enostavna je za nardit, tak da so jo vsi pohvaliliuser posted image ; upam da se vam spanje kmalu popravi

Moj sonček: tale je za Špelo za pol svečke ( z enodnevno zamudo):

user posted image
Danes smo imeli prav lep dan, dopoldan smo šli na plavanje in je (ne boste verjele) uživala tudi v Fredovem obroču - očitno je to ATI efektuser posted image , bomo vidle kak bo jutri na tečaju; potem smo šli k dedku in babici na kosilo, popoldan smo pa imeli obiske, da so probali pito. Od tete je dobila ful luštno majčko in dve pižamice, mi2 pa sva ji kupila nekaj knjigic pa šopek (6) tulipanov, vam prilepim slikice, ko jih snamem. Smo kar malo pretiravali, ampak to je najin prvi otrok, pa sploh ne morem verjet, da je minio že šest mesecev, kak hitro čas beži. Vem da smo imeli lani tak čas nuhalno, zdej pa mala že sedi, pa vriska, pa se smeji, pa kumunicira, pa ... se pridružujem klubu mamic, zaljubljenih v svoje otrokeuser posted image . Sploh ne morem verjet, da tok uživam na porodniški, zaenkrat še službe ne pogrešam tok, kot sem prej mislila da jo bom; otrok ti res obrne svet za 360 stopinj. Ok, malo sem vam zabluzila, ne zamerit, lepo se mejte, T

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 19:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.1.2007 21:16:19   
Tanyka
Ojle
Se že kar nekaj časa nisem oglasla,zdaj pa tudi na hitro.
Smo kar naprej bolani, s Hu Anito si lahko kar roke podama.Enkrat en drugič drugi, in ta začaran krog se nadaljuje v nedogleduser posted image .In sedaj sem tudi jaz prispela v ta krog.Me grlo boli ko tristouser posted image user posted image pa vsaka kost posebej.
Vidim, da se nekaj dogovarjate glede srečanja v Mariboru-JAZ TUDIuser posted image user posted image .
Drugače pa kljub prehladu lepo papca-seveda tudi GH.Najraje ima seveda sadjeuser posted image ,zelenjava pa ima rogove.
5.februarja dobimo 2 pikico, in resnično upam, da bomo do takrat popolnoma zdravi,
Vsem, ki ste praznovali -
user posted image
BAMBINA-jaz bi tudi na seznamuser posted image :-03.09
                                                     -  RENE 3920g
                                                                - 51,5cm
Vse nove-user posted image

Je katera  slišala, kaj je z Bebo 76? če ne druga se je Todi tudi spomni-najina izdajalkauser posted image user posted image user posted image .Nič se ni oglasla odkar je rodila.Sigurno ima polne roke dela.

Beba76-če nas  bereš se kaj javi, kako vam gre, kako napredujete?
Aja skoraj bi pozabila.........moj nick...................
zdaj ,ko ste si ga končno zapomnile, sem ga spremenilauser posted image user posted image user posted image
Mknuple1 ne obstaja večuser posted image user posted image user posted image
ČAO ČAO
Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 28.1.2007 21:17:58 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.1.2007 22:20:44   
HuAnita
tODI,
mi se tudi za vsak prdec zbudimo, zdja je pa še capinka ugotovila, da ji ati popušča, in misleč, da spi, se odkradem iz spalnice, mala pa za menoj : GLem k atiju!',
Mislim....
Newborn pa itak samo zobe dobiva in slado bpi - zdaj jih imamo že 4!!!!

Kdaj bom spet kaj spala!?!?!

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.1.2007 8:23:51   
L & L
Joj Huanita ti ga pa pihneš s svojimi podpisi pod postom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Najprej en lep pozdravček, bom zelo kratka. V soboto smo bli v Leclecu v Lj. in smo nabavli njihove planice, zakon so pa še full pocen, 0,13e na planico.
No to bi blo to, veli a ne, za tolažbo vsem ki nič ne spite tudi mi ne, ne ta velk falot da o ta malem sploh ne zgubljam besed, skoz bi na zizi visu, mami in ati sta pa pol k rožici.
No zobkou mi še nimamo, jemo še zmer sam sadje zelenjava nam gre na bruhanje user posted image .
Hojco bomo mi imeli vsak kake pet min na dan.
Ok zej pa res morm it
Papa
Ps. Dobrodošle nove avgustovke, pa vse čestitke za pol leta zoji, pa najbrš sm kej pozabla sam res morm it, mali se bo prekosou napou.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.1.2007 8:58:47   
L & L
No evo me nazaj.
Mali je pojedu, pol je pa zaspančkou user posted image , ta velik falot se pa tut včasih mal zamot.
Glede sobotnih nakupov pa še tole, bili smo v Leclercu, sem prej narobe napisala, pol smo bli pa še v rutarju in tam je blo veliko stvari za user posted image znižano za 20%, potem smo šli še v Pikopoko in kupili Bugi borda, da se lahko naš velik falot vozi na njem, na sprehodu, tako da mi ga ni treba vsakič nosit ko smo sami zunaj user posted image , super zadeva.
No v Leclercu sem kupila tudi 5 bodijev za tam okol 9e, full pocen.
Aja da vas še mal vprašam kako kaj čičajo vaši pikci in pikice, naš ob opori že zelo lepo, sam brez opore ga pa še zanaša kot malega pijančka.
Pa še to kdaj bo kaj srečanje, rada bi se vam pridružila in spoznala?
No to bo to, se še tipkamo ko bo čas, beremo se pa sigurno.
Lep pozdrav, lepo se imejte in še lepše se smejte.

Pa še naš nagi zgagi user posted image

user posted image

user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.1.2007 9:29:24   
moj sonček
Zoja in Sara vse naj za prvih šest mesecevuser posted image user posted image . Tiasha 77. Mi smo tudi praznovali. Smo imeli trening za prvo svečko. Midva sva ji kupila eno igračko. Od mojih pa je dobila knjigico. Zdaj pa šibam. Slišim, da ima  v posteljici debato z medvedki.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.1.2007 9:32:50   
Anonimen
Pozdravljene stare in nove avgustovke!

jz semspet v normalenm svetu. Moram povedat, da je kuhinja uspela. Sam otroc so tak slabo jedl, da se veselijo tudi prašički.

Naš mali je še vedno bolan al kak naj rečem. V glavnem kašlja ko nor in jz res ne vem, kak mu naj kašelj umirim. včeraj in danes mu vsaj piska ne več v plučih. Nima pa vročine in je nasploh zelo dobre volje. Sam ko pa začne kašljat je pa tud čist rdeč v glavo tak se muči.V sredo mi je rekla, pediatrinja da ima čista pljučka, tak da ne gre za kak bronhitis ali pljučnico. Če bom pa danes spet notr klicala, me bodo pa najprej vprašal ali ima vročino. Drugače pa ga ni treba vozit k zdravniku.

Takle ko gledam seznam, nas je pa kar lepo število.

Sem kar pogrešala našga sončka zdaj za vikend, ko sem bila bolj odsotna. Z očkom sta se kar lepo imela. Res smo zaljubljene v svoje otročke. Sem v soboto zvedela, da je tle ena soseda rodila dvojčka v petem mesecu. Revčka sta oba umrla po 15.ih minutah na svetu. Je bil grozn pogreb. Tak sta se mi oba zasmilila. Res smo lahk srečne, da imamo otroke in da so zdravi.

Grem še mal po forumu brskat, pol pa pospravljat.

lp

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.1.2007 10:17:26   
TODI
Pozdravljene!!

Huanita, tolaži se s tem da user posted image manjka samo še 16 zob pa bo konec s slinjenjem in jokanjem, kaj pa jaz ko me vse to še čaka?? user posted image  user posted image

Tanyika, sem že zadnjič opazila novi nick, ko sem brala mal septemberke. ma je bil mknuple prav dober škoda. Seveda se spomnim bebe, le kje tiči, smo se tak fajn načvekale tiste zadnje tedne, pa piščanček se je mora tudi spomniti, kaj vse smo probale, sam da bi šli user posted image  ven user posted image  user posted image . A ne piščanček!!

Vsem, ki praznujete želiva z Loti user posted image

Vsem novim avgustovkam pa user posted image

Ptica ti bi morala odpreti gostilno, skoz neki kuhaš in ustvarjaš user posted image  user posted image dobra si, men sploh nič ne uspeva nardit sam perem še vse ostalo mi naredijo drugi. verjetno tudi zato, ker še študiram in se imam za učit. Bi pa prav rada probala tvoje specialitete in pomoje tudi ostale!!

L&L kakšne kvalitete pa so tisti body-ji a vredu?? V spar-u vem da so eni zelo slabi. Enkrat opereš in se vse že neki razteguje in obrača, tako da tam sploh ne kupujem. Meni so še vedno zakon Clar-ovi.

Tako sedaj se grem pa še mal učit potem se pa mogoče še kaj oglasim, sicer pa je danes spet lep dan in bova verjetno z Loti šle kmalu ven na user posted image

Lep dan želim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.1.2007 10:57:42   
stuhica
Dobro jutro!

no drage moje avgustovke mislim da je to skoraj prvič da sem uspela takoj zjutraj priti na računalnik!user posted image

Naš pobalinček Alvinček je po vsem čudežu zaspal sam v dnevni pod svojo igralno blazinico!user posted image user posted image user posted image  no ja naj kar spančka, čeprav me kar malo čudi ker ponavadi mi tak čas ne spi!

v glavnem ste priden s pisanjem !

Ptica prid še men kaj skuhat  k jest sem ful zasedena da nimam časa!? user posted image Upam da luka ne bo dobil kake šljuččnice sej morda se bo pa kašelj zdaj tudi umiril vsaj upam! Naš k sreči ni od mene nič fasal tko da j ezdrav kot ribica HVala bogu zaenkrat...... Je pa nervozen zaradi zobkov!!

Todi kaj pa ti študiraš, se tud učiš imaš še veliko sej ne vem lahko da smo že kdaj govorile o tem pa se ravno ne spomnim!?

Hruškica upam da Sara user posted image nima več vročine in da je bolje!

Andrejaz kje si se zgubla? Nikjer te ni mal se oglasi a si čist zasedena? Mi smo šli danes v Hofeja kupit igralno blazino pa naš pravi da je super, bomo vidl kakšna je ko jo prinese domov!Upam le da nav na šihtu telovadu na njejuser posted image user posted image user posted image

Aja sem pa tud v petek v hoferju kupila bodije za poleti z kratkimi rokavi ful poceni 850 sit dva oziroma 4 eure malo manj. So 100% bombaž in se mi zdijo v redu mislim da jih ceneje že skor nikjer ne dobiš pa tudi kvaliteta s mi ne dzi ravno slaba.

Glede našga PAMETNEGA KUŽA k je bil na pol pameten ja smo ga nesl nazaj v trgovino pa je dobil spričevalo da je šolo nareduuser posted image in da je pametan user posted image user posted image tko da zdej pa zna vso abecedouser posted image in pesmice in naš mali sonček je ful navdušen nad njemu!!user posted image

Tolk za dons, grem brat knjigo dokler naš mali barabon spančka!!

lp stuhica

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.1.2007 13:48:17   
Nea

Hojla!
Najprej čestitke vsem ki so do zdaj praznovali pol svečke!

Za nami pa je naporen in zelo lep vikend. V soboto smo praznovali Emin rojstni dan. Bilo nas je čez 20, skupaj z otroci, se pravi polna hiša. Ema je ful uživala, Lara pa je od 4-7 bila ful budna, se nič ni bunila, pol pa naenkrat za eno uro zaspala. Na zabavi pa je bila še ena user posted image , dva tedna mlajša od Lare in se je ves čas dobesedno drla. Mamica in očka nista več vedela kaj naj ji naredita. Sta pojedla torto in šibala domov. Očitno ji novi obrazi niso preveč pasali.
Evo še par slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

Ker je od sobote ostalo ogromno hrane včeraj nisem nič kuhala. Kak je to fajn. Šli pa smo s prijatelji na sankice in je Ema strašno uživala. Prijateljica mi je sposodila en taki platični stolček za v banjico. Laro sem včeraj kopala v tem stolčku, v veliki kadi, in je ful uživala ker je lahko sedela in z rokicami lovila igračke.
Od včeraj pa ima novo foro: naredi brrrrr in pokaže jezička. Ful je hecna. user posted image

Najraje se igra z vrvicami in etiketami od igrač. Tudi plastični kozarci jo lahko zamotijo.

Mi hojico ne bomo uporabljali. Tudi pri Emi jo nismo ker se mi ne zdijo preveč varne.
Stajico pa že od začetka uporabljamo. Jo imamo v dnevni sobi, kam Laro spustim ko moram šibat v klet, al pa na nadstropje v sobo. Lara je prve tri mesece čez dan noter tudi spala, hkrati pa je bil varna pred Emo (da se slučajno ne bi vsedla na njo, ker taki mali še nimajo pravega občutka za dojenčke). Je pa praktična ker ima nastavljivo dno in se zdaj koristi kot posteljica, pozneje pa kot stajica.

Se vpišem v klub nespečih. Že en teden se Lara zbuja vsaj 1x na noč. Se naje, zaspi, jo nesem nazaj v njeno posteljo in je kmalu spet jok. Zobkov pa še nima.

Lep dan,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.1.2007 15:11:29   
matejas
Ojla! Vidim, da pridno pišete in opisujete prigode vaših sončkovuser posted image .
No, naša user posted image  je tudi dopolnila 5 mesecev in prejšno sredo dobila drugo pikico. Težka je, 6300g in velika 65cmuser posted image , že zdaj pazi na linijouser posted image . Reakcije po cepljenju, hvalabogu ni imela.
Da bi se mi zbujali 1x na noč, ma jaz bi umrla od sreče, saj  se je to noč zbujala vsako urouser posted image , sem taka kot cunjauser posted image  in upam, da bo bolje.
Punce, dajmo se zdaj zaresno zmenit za en čvek ob kavici v Mariboru ali vsaj blizu Maribora. Katera je za, naj napiše kdaj ji najbolj odgovarja in se na koncu zmenimo za čas in prostor.

Zdaj, pa še grem malo na zrak, preden bo temauser posted image .

Cao Cao

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.1.2007 15:16:37   
matejas
user posted image

No, še enkrat moji zvezdici: Larisa 30.08.2001 in Enya 20.08.2006.

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.1.2007 16:35:08   
tiasha77
Zdravo!

Danes na plavanju skoraj ni bilo jokauser posted image , očitno je včerajšnja vaja zaleglauser posted image . Potem smo izkoristle še sonček za sprehod, zdaj pa mala spi, jst pa čakam na moža in školjke (super zadeva, sploh ko si fejst lačen). Danes naju je zbudilo smejanje in vriskanje najine žabice, se je kakih 15min sama zabavala, potem naju je pa poklicala (z jokom).

Nea - luštna triletnica, me veseli, da je zabava uspela

Matejas - kar se tiče srečanja, lahko pridemo z Zojo tudi v MB, če se zmenmo kje tak, da ne moremo kiksnt, ker MB bolj slabo poznam

Stuhica - sam da kuža dela; mi zaenkrat še nimamo Hoferja v bližini, tak da bojo bodiji še malo počakali

L&L - super za bodije in plenice, žal je Leclerc samo v Lj

Huanita - upam da spanje kmalu pride, če ne pa probaj dat otroke v varstvo za kako urco, dve, ti pa hitro v miževceuser posted image

Tanyka - dober nick, se že dolgo nisi oglasila, upam da se kmalu pozdraviš

Hvala še ostalim za čestitke! Lep večer, T

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.1.2007 17:57:00   
matejas
Sama sem sicer rahlo proti trgovskim centrom, vendar se v ta namen prilagodim in se lahko srečamo v Evroparku, pri MCdonaldsu. Tam se mi zdi vredu in tudi v Planetu Tuš, v prvem nadstropju ni slabo. Dajte še ve svoje ideje in bomo se na koncu odločile, kje je najbolj primerno. Lahko se bi dobile pri meni doma, pa imamo žal le 2-sobno stanovanjeuser posted image , malo za hec. Koliko vas ima še kakšnega otroka?
Bebo pa tudi jaz pogrešam in upam, da je z njo in njenim user posted image vse vredu.

cao

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.1.2007 18:15:58   
Vesna
ojla ženske.nisem vas še utegnila brat,sem na hitro samo slikce pogledala,vsi ste super,in vsem čestitke za roj.dneve cele in mesečneuser posted image user posted image .mi smo se meli na dopustu tako tako.smučala sem le eno uro(itak s še učim)in ni bilo haska,je prevelik strah,pa tudi mož ni bil navdušen nad tem,da bi pazil vala in da bi se jaz učila smučat,tako da drugo leto nimam namena it.v glavnem sva bila z valom v apartmaju,en dan smo imeli sonce,potem je dva dni snežilo,po cesti se nisva mogla glih vozit z vozičkom,po pločnikih je pa bilo večinoma pol metra snega.skratka ni bilo najbolj posrečeno,pa še val je bil maloihtav in se je tel skozi nosit ,pa ponoći seveda obvezno vstajanja vsaj 3x.je pa ful jedel,zgleda da ga je gorski zrak  zelo zdelal.vseeno sva šla na vrh na smučišče 2x,tako da se lahko val pohvali da je bil v gondoli 2300m visoko.še malo slikic
zasneženena pokrajina
user posted image
midva na smučišču
user posted image
val z sestro bianko
user posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.1.2007 22:00:46   
HuAnita
Čestitke praznovalcem!user posted image user posted image user posted image

Ptica, jas em nabavila eno mazilo Celjskih lekarn za izkašljevanje za otroke, menda pa šele po 2. letu, ampak mi je Jnačika rekla, da izključno zato, ker bi lahko kak dojenček dobil alergijo, no, jaz sem poskusila in se je fino izkašljeval!!!user posted image user posted image user posted image

Tanyjika - pa nisem štekala, kdo je to, ko sem brala....user posted image user posted image user posted image

Ene pa že pridno plavate, kaj? user posted image user posted image user posted image  Mi smo s Capinko tudi začeli pri 5m, ta drugi siromaček pa še nima te sreče, enostavno ni časa za vse... Nas moram kmalu zvlečt v Zreče.

Srečanje v MB? Sem za, samo povejte kakšno pametno lokacijo, ker znam do vzmepnjače na Pohorje, Muellerja in City centra.

Spanje pri nas je tako redka dobrina, da se mi že malo pelje in sem ful ful enrvozna in živčna, ker mi vse dobesedno in preneseno uhaja iz rok...user posted image user posted image user posted image  Danes ponoči se je tako veselo podriskal, da mi je jogi napacal, sebe pa še po vratuuser posted image user posted image  Sem ga šla preoblečt okoli 01.00 (potem ko je nekaj sitnaril od polnočiuser posted image ), pa mi je grulil do 3.00 - valda zbudil po nekem času Capinko, tako da je bil ubran duet, ki mi je kratil spanec.... Pa 'auf' ob 6.30, ko ati na ves glas zaškrta, ko zaklene vrata....user posted image user posted image user posted image
Saj bo, a ne? Da bi mi le kaj kg pobralo, me vse tolažijo, češ boš ponoči vstajala, te bo mimogrede pobralo..... Prosim, naj mene hitro pobere, še prej pa naj PEtja začne spat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 9:21:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.1.2007 10:01:39   
L & L
LEP POZDRAVČEK.
TODI: bodiji se mi zdijo kar vredu kvaliteta, so bombažni, bomo pa vidl kako bo ko se prvič operejo.
Zadnjič sem dobila uno knjigico od DM baby bonusa in not je en fajn receptek:
KORUZNI ZDROB Z BANANAMI
sESTAVINE ZA ENO OSEBO:
2 jedilni žlici koruznega zdroba
200ml adaptiranega mleka
1/2 banane
PRIPRAVA
Koruzni zdrob vmešajte v vrelo mleko, med kuhanjem mešajte s koholnico. Ko je kuhan, ga pustite stati 10 min. Banano olupite, jo zmečkajte z vilicami in vmešajte med koruzni zdrob.
Pa dobr tek.
user posted image
Meni se kar fajn zdi, bomo probal.
Joj dejte mi povedat kako naj pripravim zelenjavo da mu ne bo šlo na bruhanje, res se mu obrača tale zelenjava na pomoč.
No zdej morm pa nehat, grem tamaledva zabavat, po domače klouna špilat user posted image
Lep pozdrav iz gorenskih višav
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.1.2007 11:00:28   
miši
juhej
evo mene, oštja, sem imela za prebrat cel roman user posted image pridne. meni se zadnje čase ne da prav srfat, ker imam en kup dela pa skos se kaj potepamo. stanje se počasi umirja.
novinke, dobrodošle!
Nea, ful zanimiva torta, ste pa imeli veselo kajne.
Huanita, ste že kaj boljše? Moja kolegica daje spat dojenčka v hladno sobo, sicer ji spi precej dolgo, ne vem pa koliko je to pametno za zdravje.
L&L, fajn recept, po 6.mesecu se res meni orenk poveča, tako da se da papat marsikaj. glede zelenjave, poskusi s ščepcem soli. našo moti brokoli,ker ga ne morem čist speštat, ji večji koščki še ne grejo dol.
Vesna, uau, kako lepe fotke, super,da ste uživali, je mali zdrav, ste se kaj sankali?
matejas, eno vprašanje mimogrede, si dala ime po pevki?
stuhica, še dobro da si rekla, jaz moram našega kuža še sprobat, pozdravi andrejoz.
hruška, si že boljše? lušne slikice. aja, pa čestitke za pol svečkeuser posted image

no, mi pa smo imeli včeraj 3. cepljenje,tako da nisva šli na telovadbo, niti danes na plavanje, imela je 37 vročine, tako da je bilo bolj varno počakati doma. sicer ne vem, a so zobki al cepljenje. zjutraj je nenavadno nazaj zaspala za dobro uro, očitno je bil spanec zdravilen,ker je zdaj čist naspidirana in rije po kavču.
Ajda ima 7300g in 68,5cm, se lepo razvija, je bolj suhica ampak zelo žilava, smo zdravi, radovedni, čebljamo, pojemo, grizemo, telovadimo, plavamo, papamo....je res pestro. Spi 3x na dan po pol ure, včasih več, se pozna če gremo ven. zvečer pa imamo še kar borbe za spanje, zdaj je vsaj prešaltala na bolj zgodnjo uro. je pa prav smešna, ker je začela govorit zloge, ta-ta, da-da, ba-ba, se ji smejimo. je res dobrovoljka, kar naprej se smeji.

jaz pa imam krizo "zgodnjih srednjih let", bliža se namreč moj 30.rojstni dan, jaz pa bi še tako bila tam nekje okrog 20 stara.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn bodite
čawčaw
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.1.2007 11:16:22   
miši
še par vam jih pripopam:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?