miši
|
juhej evo mene, oštja, sem imela za prebrat cel roman pridne. meni se zadnje čase ne da prav srfat, ker imam en kup dela pa skos se kaj potepamo. stanje se počasi umirja. novinke, dobrodošle! Nea, ful zanimiva torta, ste pa imeli veselo kajne. Huanita, ste že kaj boljše? Moja kolegica daje spat dojenčka v hladno sobo, sicer ji spi precej dolgo, ne vem pa koliko je to pametno za zdravje. L&L, fajn recept, po 6.mesecu se res meni orenk poveča, tako da se da papat marsikaj. glede zelenjave, poskusi s ščepcem soli. našo moti brokoli,ker ga ne morem čist speštat, ji večji koščki še ne grejo dol. Vesna, uau, kako lepe fotke, super,da ste uživali, je mali zdrav, ste se kaj sankali? matejas, eno vprašanje mimogrede, si dala ime po pevki? stuhica, še dobro da si rekla, jaz moram našega kuža še sprobat, pozdravi andrejoz. hruška, si že boljše? lušne slikice. aja, pa čestitke za pol svečke no, mi pa smo imeli včeraj 3. cepljenje,tako da nisva šli na telovadbo, niti danes na plavanje, imela je 37 vročine, tako da je bilo bolj varno počakati doma. sicer ne vem, a so zobki al cepljenje. zjutraj je nenavadno nazaj zaspala za dobro uro, očitno je bil spanec zdravilen,ker je zdaj čist naspidirana in rije po kavču. Ajda ima 7300g in 68,5cm, se lepo razvija, je bolj suhica ampak zelo žilava, smo zdravi, radovedni, čebljamo, pojemo, grizemo, telovadimo, plavamo, papamo....je res pestro. Spi 3x na dan po pol ure, včasih več, se pozna če gremo ven. zvečer pa imamo še kar borbe za spanje, zdaj je vsaj prešaltala na bolj zgodnjo uro. je pa prav smešna, ker je začela govorit zloge, ta-ta, da-da, ba-ba, se ji smejimo. je res dobrovoljka, kar naprej se smeji. jaz pa imam krizo "zgodnjih srednjih let", bliža se namreč moj 30.rojstni dan, jaz pa bi še tako bila tam nekje okrog 20 stara. fajn bodite čawčaw Taja