Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 20:24:00
|
|
|
|
tosja
|
Bravo za možeka Močno stiskam pestke, da jutri izveš kaj lepega Tudi jaz komaj čakam četrtka, ko izvem ali sem na listi za OP ali ne Me je strah, a želja da se vse obrne tako, da zagledam in dočakam je večja, veliko velikooooooooo večja Mislim, nate
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 8:51:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce, . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 16:26:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojej jaz sem tokle vesela saj imam novice iz MB vas pa nikjer vsaj na tej temi vas ni.Sem kar malce ratala ker vam ne moem sporočiti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 17:00:24
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000,sem ravno iz službe, takoj sem šla gledat, kaj je novega!!! No, povej!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 17:06:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce možek je končno klical v ambulanto.In je sestra rekla tkole,da v teh dneh morem dobiti pošto in naj bi bil začetek postopka nekje med 16.02 in 23.02. Torej jaz M čakam nekje med 7.02-9.02. in če bo resno vse po sreči bom začela pri februarski M z jemanjem tabletk.Torej punce resno bom padla med IVF marec,april.Punce jaz sem vesela do neba no.Za podpis papirjev in za kri pa ni problem mu vzamejo naknadno,ko boma že v postopku tkole da ne rabi na prvi razgovor z mano. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 17:21:15
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,ful sem vesela zate in vsa pohvala tvojemu možeku,da je poklical-bravo .No,končmo so se stvari začele premikati in to me resnično veseli,super,mojca,zdaj bo pa šlo zares in ti boš kmalu .V to popolnoma zaupaj in vem,da boš zagledala .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 17:29:41
|
|
|
|
citrončica
|
Super, Mojca9000, , res lepa novica, no vidiš, da si dočakala!!!Res super! Zdaj pa kar v nizki štart in gremo!!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 17:34:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ej punce ne me okregati.Povejte mi nekaj je resno vitamin E dober za rodila.Jaz bom na tale postopek stavila vse ali nič pa pol sploh ni važno kok bom ragirala na zdravila.Bom ful dober izkoristila ker bom šla na razgovor sama eno uro se me ne bo rešil tolk mam vprašaj za zdravnika.Odločena sem,da pijem folno,matični mleček in pa vitamin E,ki naj bi bil dober za rodila in vsako včer obvezno masažo stopal baje ful pomaga. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 18:13:14
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,tudi sama sem prebrala v neki knjigi,tole o vitaminu E.Potem sem si ga v lekarni kupila,ker konec meseca ni bilo ,sem nanj pozaila.Mislim,da sem prehitro vrgla puško v koruzo zato bom naslednji krog spet probala,ko si me ravno spomnila nanj.Ej,kaj vse sprobavamo,a upam,da bo nekega dne tud nam posijal sonček .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 18:21:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja! Zakaj pa tkole hitro puško v koruzo?Daj nehaj no borit se moremo do konca.Vsaj jaz se bom pa naj me stane kolk me če na koncu no.Glej jaz sem že tri mesece jedla matični mleček tele kapsule in sedaj bom še celo dozo povečala saj gor piše da lahko vzameš od 1-3tabletk na dan.Le sedaj sem mela en mesec pauze,ker ga ni bilo takoj na zalogi sedaj bom pa kar po dve škatlici naročevala naj mi ja ne zmanjka .Vitamin E pa začnem okrog 15.02 matičnega pa ponovno jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 20:10:53
|
|
|
|
citrončica
|
Vidim, da imate celo lekarno doma na zalogi..!? Jaz sem po ET jedla Tifol tabletke, moj pa je iz neke zeliščne lekarne dobil kapljice, katere je pred mojo punkcijo 1 mesec jemal, kako pa izgleda matični mleček in tole??? Na tem področju sem pa čist mrzla..
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 31.1.2007 20:45:17
|
|
|
|
tosja
|
Super Mojca sem zelooooooooooooo vesela takšnih lepih, spodbudnih novic Pa trikrat HURA za možeka
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.2.2007 8:42:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Vidim,da naše število postov kar nekam raste v tej naši temi.Punce imam eno vprašanje mi lahko poveste kok naj bi bil star izvid brisa?Več kot eno leto ne sme biti,kajne?Če je temu takole bom tudi tole mogla iti ponovno,da odnesem sveži izvid?In,če me še sedaj ne pripada,da mi ga vzame bom mogla samoplačniško na odvez ali kako se tej stvari streže? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 1.2.2007 13:09:25
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,tole z puško v koruzo vrženo sem mislila le glede vitamina E,ker sem ga že po enem mesecu nehala jemat.Drugače,pa še nikakor ne mislim odnehat,saj si z mojim resnično želiva eno najino štručko ,zato bom naredila res vse kar je v moji moči.Tako zelo sem bila prepričana da mi bo klomifen dal željeni rezultat,a sedaj se izteka že peti mesec in imam še ga le za en krog.Potem pa bom spet vsega vraga sprobavala dokler kaj ne pogruntajo v ambulanti za neplodnost.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.2.2007 13:17:07
|
|
|
|
andreja2000
|
Moja BT je danes padla,tako,da bo v kratkem tukaj Grem v nov krog. Imejte se lepo in vesel prihajajoči vikend
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.2.2007 15:15:29
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja2000, , ampak gremo skupaj v nove kroge, ne!! Drži se!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.2.2007 15:18:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja, . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.2.2007 17:07:54
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,punce,absolutno gremo skupaj naprej. Jaz pa sem še staknila virozo in me vse fu boli,vročine še sicer nimam,a se pa res slabo počutim,pa saj bo,pijem čaj in bolečine lajšam z lekadolom.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 2.2.2007 18:33:57
|
|
|
|
citrončica
|
Andreja2000, pozdravi se, zdaj je res ta zoprn čas viroz...a ne daj se!!! Pozdravček vsem!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.2.2007 12:01:33
|
|
|
|
arneja
|
Jaz ponovno obuvam špinterke za še en krog. Slej ko prej bom tudi jaz zmagovalka - no, bo dosti samo, da do cilja pritečem, četudi zadnja .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 8:00:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Kaj v svojem krogu jaz še sama tečem.Kje ste,nič več se ne oglasite? Včeraj sem bila besna ko en saj sem prebrala,da avgustovke i majčice že nekatere dobivajo pošto kaj pa jaz marca?Če do petka ne bo bom pa še jaz začela težiti kot je v četrtek mož.Pa vidim da ni nobene pravice.Razen,če v MB ne obstaja dve listi.Še dva dni in bi morala priti moja ,pol pa bomo videli kaj bo kdaj začnemo teči v temi IVF. Punce oglasite se kaj. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 13:08:44
|
|
|
|
andreja2000
|
Živjo,mojca Jaz sedaj bolj slabo tečem,ker me viroza vredu zdeluje,pa se še ni poslovila.Komaj čakam,da me zapusti viroza in rdečka,pol pa tečem ko nora naprej. Ja,jaz srčno upam,da tale tvoja pošta vsak čas pride,če ne pa spet mal poklič. Lep dan!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 18:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
prosim vas povejte mi kako naj izračunam plodne dneve
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 18:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Na prvi strani RR imaš ovulacijski koledar,noter vpiši prvi dan menstruacije in koliko dni traja in ti bo izpisalo. Pa ne se jokat,no.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.2.2007 18:15:29
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,čist točno je kar malo težko,saj je od punce do punce različno.Če imaš cikelj dolg 28 dni,potem pride do O običajno na 14 dan,če so cikli neredni,je to težko.Plodna si približno 4-5 dni,običajno nekje v sredini cikla.Dejstvo pa je da nastopi okoli 12-16 dni po O Pri tem ti lahko pomaga merjenje BT,ki pa zahteva natančnost. Lahko tudi opazuješ sluz in ko je sluzi veliko in je vlečljiva so tu plodni dnevi. Ne vem ,če sem ti kaj dosti pomagala,a upam da vama čim prej rata. Če bosta akivna vsak drugi dan, O NE BOSTA ZGREŠILA.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?