gaja*
|
Dobro jutro Jaz sem spet sama pokonci, čakam moža, da pride iz službe Ja, čuden čas, samo je moral nekaj dokončat... Saj vseeno, celo noč smo imeli žurko!! Najina pikica je tako brcala, da sploh nisem spala. Včeraj zvečer je prvič brcnila tako zelo, da mož sploh ni mogel verjet. Je kr odmaknil roko Saj je že prej čutil razgrajanje odznotraj, samo včeraj je bil pa rekord No, jaz sem imela v četrtek pregled, zdaj ga imam 22. Vse je bilo ok. Malo sem imela višji pritisk kot ponavadi (130/80), ampak mi je merila ravno po tehtanju. Potem ni čudno. No, kg so ostali isti kot prejšnji mesec. Mene pa taka panika grabla, preden sem stopila na tehtnico, da verjet ne moreš Ko sem bila že pri G, sem povedala kako je bilo zadnjič, ko me je pregledala ena druga ginek., in pač, da sem bila kregana (pač dieta in sd). Moj G se je najprej zasmejal, ker mi ni verjel in je bil jezen, zakaj mi je vse to sploh rekla in zakaj ni pregledala kartoteke. Sej res no, iz 60 kg na 64,5 v 27.t res ni veliko. Pa še zdaj sem na tej teži. Tako da, je rekel, da on me ne bi kregal, da sem zaenkrat pridna ( ) in da ne potrebujem (zaenkrat) nobene diete. Trebušček mi je izmeril, maternica primerno velika, srček noro utripa, zaotekam ne ... Tako da, je rekel, da se vidiva čez 3t, pa ultrazvok še enkrat... Dobila sem še papir o pdp. Pač, porodniško nastopim 20. marca, pa še nekaj dopusta lahko izkoristim prej, tako da ne bo več dolgo. Jaz se že ful veselim, pa ne zaradi tega, da bom doma, ampak zato, da bo že koooončno april tu Ena je prej spraševala za epiduralno... No, jaz mislim, da je ne bom imela, ker me je bolj strah tiste pikice z iglo zadaj v hrbet, kot pa it rodit Ja, sej je čudno, glede na to, da imam precej nizek prag bolečine (aja, mimogrede, pri zobarju ni nič bolelo ), samo pač mislim, da ne... Še eno vprašanje. Kako boste oblekle vaše za iz bolnice?? Jaz sem čist zgubljena pri teh stvareh. Meni se zdi, da so eni mali ful preveč oblečeni. Kako pa kaj šopingirate?? Mene ravno tišči, da bi šla danes malo, pa zgleda, da je mož kar zato. Moram izkoristit Zadnjič sem v aladinu v mb take lepe stvari kupila. Nič veliko, samo barvne previjalne plenice, pa iste barve body in majčko... Oh, jaz komaj čakam, da bom lahko oblačla svojega Tako, zdaj pa na zajtrk, pol pa mal na teren LP, javite se kaj, gaja