lilka
|
Gaja*:stari Krištoflc, da že po nekaj tednih čisto vsako na test glukoze, ne vem zakaj, on pač da, meni se to zdi prav, sej nimaš kaj zgubit če te da, pa vsaj veš pri čem si. Eni G. dajo vsako, eni pa ne. ne vem v čem je fora? Ja res, tisti tema nega dojenčka je bla meni najboljša v šoli za starše, dojeneček je pa res težek ja. Kar nekaj koristnih nasvetov izveš, glede oblačenja in umivanja, jaz sem bila kar zadovoljna. Smo pa dobili tudi seznam kaj rabimo za novorojenčka, koliko oblekic in vsega, kaj naj nasemo zanj v porodnišnico in kaj zase. Tako, da jaz zdaj malo po tistem seznamu gledam. ja če mam dopust bom pač doma, kaj jim čem šenkat, če mam še starega...Bom že kaj počela, čistila, brala.....in čvekala na forumu Sabri:čestitam za punčko in da je vse vredu. Jaz sem včeraj v knjigi prebrala, da od 6-7 meseca predelaš 40%kg(največ med vsemi meseci menda), in da naj bi mel otrok v 28T 1,1 kg. Se pravi, da je potem čisto super, če sem 2 kg pridelala do 28 T. No, danes so mi dostavili še dekorativni robek(baby center) in ga bom prilepila na eno steno , ki smo jo rumeno pobelili in bo tam povijalna. Ker je mož še en teden na službenem potovanju, bom kar atija nasrala, če mi pomaga spedenat, me tako firbec matra kako bo zgledalo. Tanchy:no lepo da sta odločena glede imen, sej midva se bova tudi zmenila, očitno ko bo čas za to.....Glede glukoze sem že zgoraj napisala kar vem. Napotnice jaz še nisem dobila, ne vem kdaj jih pri mojem G. talajo, dala je pa že papirje za porodniško. Jaz sem kupila nekaj malega ene 4 majčke na preklop, pa ene 4 bodije, pa 3 žabice pa en komplet za domov 56 št., nekaj pa sem dobila od sosede, morem še pregledat kako in kaj, bom mela čas, ko začnem z dopustom. Če pa moreš 2 majčki na enkrat oblačit(nam je v šoli za streše pokazala), ne vem meni ni jasno, pol jih pa ja moreš kar nekaj met, sej ne moreš vsak dan prat te male cunjice. Jaz bom oprala še od sosede, 56 in 62 št in vse pripraviula, ostalo bom pa še pustila, pol bom pa vidla koliko mam vsega. Banjico in ostale pripomočke za nego(ščipalec, termometre itd.) sem pa tdui že dobila, sem jih naročila pri baby centru. Ostalo bom pa še naslednji mesec. Zdej je pa dovolj čvekanja, grem malo kuhat....