|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
22.1.2007 11:40:19   
smotka lonib
Pozdravljene! Ste se pa kar razpisale. Midva z možem pa sva se ta vikend preselila iz zgornje sobe v spodnjo. Moj oče mi je po tleh položil laminat, še prej pa sva sobo prebelila na rumeno. Zdej imava v njen tudi že posteljico in previjalno mizo (še od prejšnih dveh otrok). Sva raje pohitela, da me ne bi naš user posted image  prehitel. Starejša dva sta ful vesela, ker bosta zdej imela vsak svojo sobo. kakšen teden bosta morala počakati, da bova njuni sobo še pobelili. Starejši sin je rekel, da hoče svojo sobo pobeliti na rumeno, mlajša hčerka pa na zelenouser posted image . Se mi je prav smešno zdelo, ker razne puloverčke, pa majčke hoče zmeraj roza. Sem jo potem prepričala, da bo njena soba roza.
Zdejle pri nas med dežjem tudi snega mal pada, ker smo glih na višini okoli 600 m. Upam, da ga nav preveč.
Kar se zgage tiče. Mene je v drugi nosečnosti ful pekla. Mi je mami rekla, da user posted image  takrat lasje rastejo. Ne vem, če glih to drži ampak naša user posted image  je takrat imela ful las, prvi user posted image  pa ne vem, če jih je imel pet na glav. Zdej pa ima tako goste, da kar moram ful na kratk ostrič.
GAJA! Hvala ti za odgovor. Verjetno bom kaj skočćila čez mejo pogledat.

Lep pozdrav!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.1.2007 12:47:49   
lilka
lonib:joj laminat, jaz ga nikoli več nebi dala po tleh.....pa to sranje nikoli ne gre vredu očistit, kar neki fleki so in fleki in vsaka pravi da se ji to dela, pa vsak odtis se vidi, za crknit, midva sva kakašno leto in pol v stanovanju pa je že katastrofa, ene po vseh 4 lezejo in ribajo, jaz to ne mislim....

Pa glede imen sem prej pozabila dodat: moj mož si blazno želi Mojco, če bi blauser posted image , meni pa je to ime čisto mimo, zdej se nekako dogovarjava za Tinka. Če bo user posted image , bi jaz imela Erazem ali Filip, možu pa ni všeč, predloga pa še nima. Midva bova mela še pogajanja za ta imena.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.1.2007 15:33:54   
sabri
Ojla nosečke, sem morala po nekaj dneh kar nekaj prebrati, všeč, ker sem komaj čakala, da pridem do računalnika in prešnoflam, kako ste kaj in kaj se dogaja.
Midva sva šla v Celjski H&M in moram pohvalit, da imajo kar nekaj cunj za nosečnice, čeprav tudi tiste, ki niso znižane, niso drage, dokaj poceni. Za user posted image pa žal nisem dobila nič. To sem pa zaenkrat najlepše kompletke vidla v Baby Centru.
Počutje super, bebica brca, kg stojijo na 10+, tako da je kr vredu, zgaga me je zadnje dni zelo pekla, pa še grlo bolelo, tako da mi je toplo mleko z žlico meda zvečer ful pomagalo.

Wallery, ti moram povedat, da bo najina tudi Taja, če bo punčka, ti pa imaš PDP na moj rojstni dan, no če bo moj pohitel (20.4.2007) bom imela najlepše darilo za rojstni dan pa še srečave se. Če bo pa fant, pa nimava dosti idej, mogoče Teo.

Drugače pa uživajte na ta deževen dan pa se bomo mogoče kmalu kepali. LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.1.2007 17:25:18   
hariba
Pozdravljene! Jaz imam pa jutri pregled ob 11 h. Upam, da je vse ok. Tudi mene že začenja križ bolet, proti večeru mi rahlo noge zatečejo, pa ponoči imam čedalje pogostejše krče v nogah. To noč me ejzo močno pijelo, sem zjutraj kar malo šepalauser posted image .
Me zanima, če boste ve vzele epiduralnoa nestezijo? Mene ima, da bi šla na predavanje, imela je pa verjetno tudi tokrat ne bom. Drugi in tretji porod sat namreč potekala zelo hitro, tako da ne bi rprišla v poštev. Mi drugič ko sem prosila ob prihodu v porodno za sredstvo proti bolečinam niso hoteli nič dati, so rekli, da sem že preveč odprta. Pred 11 leti, ko sem prvič rodila se jim pa še itak ni sanjalo o epiduralni v celjsli bolnici.
Lilka jaz tudi nisem zadovoljna z laminatom, a se mi še vseeno zdi najprimernejši za otroške sobe. Hladen je in vse se pozna na njem, hitro nastane kak ris. Jaz ga občasno zribam s coto, ker ne prenesem flekov. ima pa dobro lastnost, da se fino igrat na njem z vsemi avti in podobnimi igračami. ima vsak pred posteljo tepih s cesto, da ne stopi na mrzlo iz postelje pa še igrajo se na tem.Tapisoni so leglo bakterij in prahu, jaz sem ga v bloku imela v otroški sobi in so se z vesljem valjali po njem, samo ima pa mlajši sin alergijo na prah,zato ga v hiši nimamo. Parket pa tudi ne pride v poštev, je preveč občutljiv in bog ne daj, da se kaj polije po njem. moja mala pa ima zelenos obo, je hotela tako. Zelena pomirja, meni je bolj všeč kakor roza.
Uživajte z velikimi trebuhi in jih božajte.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.1.2007 14:22:47   
lilka
Se strinjam Hariba, tapison absolutno odpade, parket meni ni všeč in pol mi je ostal še samo laminat, ki je enostaven za polagat in cenovno ugoden, pa sej je ful lepo, ko mava sivo beli laminat po celem stanovanju sam fleki....to ti pa živce včasih požre.....

Jaz sem že od začetka za to, da bi imela epiduralno, na predavanje še nisem šla. Ne vem jaz sem tak tip, če so jo izumili za to, da nam nekaj olajšajo, potem se bom jaz tega poslužila, oz. bom šla na predavanje in podpisala, če bom potem rabila, če pa ne pač ne bom. Če bi blo zelo nevarno zame ali za otroka potem tega nebi izvajali. Jaz sem tak tip pač, ko se mi ne zdi prav, da bi ženske morale s takimi bolečinami rojevat, kljub takim napredkom v medicini, bi blo fajn, če bi še kaj izumili, ker ene res peklensko trpijo. Upam, da jaz ne bom med njimi, da bom med srečnicami ko jim otroci kar skočijo ven.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.1.2007 17:12:03   
sabri
Ojla vsem, Hariba, zanimivo, da si zdaj pomislila na epiduralno, glede na to, da si imela dokaj hitre porode. Jaz tko ne vem, kaj naj pričakujem pri porodu, ampak se sploh ne morem odločit, za ali proti epiduralni. Načeloma nimam nizkega praga bolečine in računam na to, da bi šlo brez epiduralne. Ampak kakor poslušam izkušnje, da je to bolečina brez primerjave, se čedalje bolj nagibam, da bi jo pa vseeno vzela. Na predavanje pa vsekakor grem, pa se bom mogoče potem lažje odločila.
Glede laminata pa tko, jaz ga imam po hodniku pa ni tako slab, res pa moram večkrat pomivati, ker se pač hitreje poznajo fleki. V otroški sobici pa imamo parket, že kar star ampak na novo prelakiran, tak da upam da bo še malo zdržal. Stene sva pa prebarvala na svetlo zeleno in rumeno in nama je zelo všeč, zelo svetlo.
V petek imamo UZ, komaj čakam, da se spet malo vidimo. Je pa samoplačniški, ker nam baje ne pripada noben več po 24 tednu,, vsaj tako men pravi moj g. Upam, da bo vse ok, pa da tudi malo več zvem od g, težo, velikost, ali vidi srček, ker do zdaj nimam pojma, ker mi samo pravi, da je v redu in je skromen s podatki.
Lepo se imejte naprej.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
24.1.2007 11:52:24   
smotka lonib
Živjo!
Za laminat sem se odločila, ker je z ladijskim podom preveč dela in stroškov. Ga imava po zgornjem nadstropju, ki sva ga položila pred 12 leti. Takrat po mojem niso imeli še laminata ali pa je bil svinsko drag. Poleg tega pa sva z laminatom oblekla stare lesene stopnice že dve leti in nimam pripomb glede flekov, prav tako imava v predsobi, kjer je računalnik tudi laminat, kjer tudni ni kakšnih flekov. Mi je moja mami svetovala naj kupim neko čistilo za laminat.
Kar se tiče epiduralne anastezije: jaz se zanjo po eni strani ne bom odločala, ker sem oba user posted image  rodila zelo hitro, po drugi strani pa imam špikanja z iglami čet glavouser posted image .
Drug teden imam spet pregled. Mi je zadnjič naročil, da moram priti čez tri tedne in takrat bo naredil UZ. Sem ful ferbčna kakšnega spola je naš user posted image .
Kar se tiče snega, ga je pri nas kar 5-10 cm. je bla dons moja hčerka ful vesela, da je kar poplesava po snegu, ko jo je mož odpeljal v šolo.

Lepo se imejte in uživajte v snegu!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.1.2007 10:57:37   
sabri
Ojla vsem, kako ste danes? Končno smo tudi pri nas dočakali sneg, vsaj občutek prave zime je, se gremo mal kepat venuser posted image . Drugače pa vse ok, user posted image brca čedalje močneje, ampak mi je všeč, kar naj. Komaj čakam jutri UZ, da jo malo vidim, gre dragi z mano in me že cel teden pregovarja, da bi vprašala, kaj bo. Jaz pa še kar vstrajam, da naj bo presenečenje, vendar kake volje bom jutri, pa ne vem. Mogoče bova pa vprašala, ne vem. Važno, da je vse vredu in da je bebica zdrava, pa naj bo, kar bo.
Uživajte v snegu in čuvajte user posted image . LP

Neposredna povezava do sporočila: 683
25.1.2007 20:36:35   
Kaštrun
Lep pozdrav iz zasnežene Gorenjske še iz moje strani!

Jaz sem se pa začela obremenjevati s kg. Sem na 11+, vendar že prej nisem imela ravno 50 kg, zato me to čisto spravlja iz tira zadnje čase in zdaj čakam, koliko mi bo pokazala tehtnica čez 2 tedna, ko bom mogla spet nanjo stopit. Me je kar groza. user posted image

Drugače pa tudi naš/a brca kot strela in je prav luštno opazovati trebuh kako se premika. Je pa že zdaj navihano tole dete. Ko roko na trebuh položi moj mož, je tako, kot da bi vedel/a da jo zdaj "čuti" nekdo drug in tako neha brcati user posted image .

Danes sva kupila prvo cunjico za otročka. V H&M-u sem vzela kompletek 3 bodijev in eno majčko z napisom "I love my mom". Je moj rekel, da zakaj za vraga pa nimajo še "I love my dad" user posted image  Ja, takle mamo.

No, sem pa danes tudi fino "obrisala" na cesti (sem šla čisto počasi), tako da mi tale sneg ni prav v veselje. Mi je super ker je belo in je malo pokrilo "svinjarijo", ampak ceste in pločniki bi bili pa lahko suhi a ne? Ali pa vsaj posipani s kamenčki in soljo.

Toliko na hitro in uživajte s trebuščki še naprej!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.1.2007 6:47:23   
gaja*
Dobro jutro punceuser posted image
Končno je za mano pikanje za kri in test z glukozo. Sem morala it ta teden, da bojo do naslednjega izvidi, ker imam pregled. user posted image Nisem si mislila, da bo tista mešanica taaako sladkauser posted image Bljak. Ko sem jo popila, sem še eno uro čakala v čakalnici, potem pa spet pikico za kriuser posted image Mi je bilo tako grozno, ker ne maram igel. No in ravno zaradi teh igel se sama (zaenkrat) še nisem odločila za epiduralno in mislim, da se tudi ne bom. Ne dam roke v ogenj, ampak zaenkrat ne. Morem reči, da me je trenutno še bolj strah tiste injekcije kot pa samega poroda.
Danes imamo zadnjo materinsko (se mi zdi), tako da bo spet dolg dan. Potem pa malo počivanja. V torek sem bila v mb v h&m in v aladinu user posted image V h&m sem dobila ene fajne hlače za mene, pa mal mikic. Sem bila kar vesela, čeprav imajo vse v črnem. Ostale stvari, ki so bile kake druge barve, so bile pa vse take halje, ful raztegnjene in velike (ali pa dolge). Tako da bo treba kombinirat. Na koncu sem šla še na vrh samo pokukat cunjice za user posted image , pa si nisem mogla pomagat. Sem našla mal bodijev, pa nogavičke, pa kapice... Sem čist not padla v te male cotkeuser posted image user posted image In potem na poti do avta zavijem še mimo aladina in spet (user posted image user posted image ) nisem imela dovolj moči, da ne bi šla noter. Valda sem spet nabavla mal benkic, pa pajacev,... Iiiiii, v taki lepi barvi user posted image user posted image Sem poklicala moža pol domov, pa mu povedala, da naj se pripavi, ker bom imela modno revijo, ko pridem domov user posted image user posted image No, sej so se mu fuuul dopadle stvari.
Ko sem čez par dni pokazala mami moj ulov (takrat je še zvedela za spol - zaradi barve, seveda), je bila čist adijouser posted image Sem bila tako vesela user posted image
Tako, zdaj se pa pripravim za šolo. Vedno bolj računam in računam kako malo bom še skupaj z mojimi navihanci user posted image Nekateri so res faceuser posted image Včeraj mi je ena punca pri malici rekla, da naj jaz ne nesem kakava do razreda, da bo raje en fant, ker jaz ne smem kaj težkega nosit user posted image user posted image In ko so me zadnjič spraševali, če že veva z možem za imena, sem jim rekla, da če bo user posted image bo franček, če pa user posted image pa francka. Seveda je bilo smeha 10 minut, pol mi pa mama čez kak teden pove, da je slišala v službi, da otroci že vejo, kaka imena imam zbrana user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa res šiiiibam.
Lep dan vsem, pazite nase in na naše user posted image
gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.1.2007 7:52:26   
lilka
Gaja* a veš da meni pa glukoza sploh ni bla tako slaba, sem se pripravila, da bo totalen gnus pa ni blo tako hudo, pač slakana voda. sem pa tudi ena tistih, ki se boji dajanja krvi, me je blo nazadnje tako strah da mi kri ni hotla tečt so mi vzeli iz prsta. Amapak na glukozo je šel pa mož z mano in sem čisto lepo obakrat dala kri, šel je z mano ker jaz od straha včasih celo omedlim. ni me strah inekcij ker ko se cepim za gripo mi nič ni, jaz se samo krvi bojim. No rekla mi je da diabetesa ni mogoče malo povečan sladkor po obremenitvi in da naj se malo pazim.

Jaz sem se uspela zmenit z direktorjem in izračunala, da 05. 02 . delam zadnji dan, potem pa začnem s skoriščenjem 31 dni dopusta, potem pa porodniška. Sej ne vem, a se veselim a se ne, ne vem kaj bom počela doma, ampak, dopust mi pripada in ga bom izkoristila. Jaz imam blazno rada svojo službo in mi bo kar težko doma, imam odgovorno in vodilno funkcijo in mi najbolj vseeno za vse skupaj, mah sej se bom privadila...... zdej se trudim z uvajanjem moje namestnice. Zdej šele vidim, da sem vredu šefica, ker moji zaposleni ful jamrajo kako in kaj bodo zdaj ko grem.Mah se bomo že vsi skupaj navadili, sej leto hitro mine......

Naslednji teden imam pregled, kolker sem se v službi vagala sem se 2 kg zredila, hm, me prav zanima če me bo kregala....

Zdej čakam, da mi naredijo povijalno mizo, potem pa ,ko začnem z dopustom začnem počasi prat in likat tiste majhne cotke, kaj pa veš, kaj pa če prej rodiš pa nimaš nič pripravljeno, pa še čas mi bo minil.
Zdej mi je itak dolgčas, ker je šel mož za 10 dni na službeno pot, še sreča da sedaj ko sem še v službi , če ne bi mi blo res preveč dolgčas....

No lepo bodite.....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.1.2007 7:55:43   
BarbaraE
NinaF - povej dragemu, da obstajajo v H&M tudi bodiji z napisi I love my dad, le da jih najbrž nimajo na zalogi. Ko bodo topli dnevi pred vrati, bodo zagotovo obnovili zalogo. Mi smo namreč naši princeski kupili I love my dad. Sem takrat ob nakupu rekla, hčerka mora imeti tak bodi, sine bo imel pa I love my mom - saj veste - očijeve punčke in mamini sinki. user posted image  No, bomo videli, ali bomo tokrat nabavili I love my mom. Po spolu midva nič ne sprašujeva, no, čeprav mojega zadnje čase mika, da bi vprašal.

Gaja - z imeni sva se pa midva v prvi nosečnosti hecala, sploh mož je non stop ponavljal, da če bo sin, da bo Ervin. So ga vsi tako debelo pogledali. Saj z imenom ni nič narobe, edino jaz si kar nisem mogla predstavljati, da bi dala enemu malemu dojenčku ime Ervin. In tako je potem skoz ponavljal, da če bo sine, bo Ervin. No, zdaj v drugi nosečnosti pa še teme o imenih nisva načela. Če naju bo dete prehitelo, bova v porodni izbirala in se "prerekala". user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.1.2007 8:30:30   
lilka
Dej nehi, tak body bi tudi jaz takoj kupila, ful dobra fora, sploh, če je na zelo malem dojenčku.....user posted image , no midva tudi ne bova vprašala po spolu, bova tudi počakala kaj bo.

Eh ta imena, midva se verjetno tudi do zadnjega ne bova mogla zmenit.....

< Sporočilo je popravil lilka -- 26.1.2007 8:31:09 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.1.2007 13:36:27   
zalbi
hej!

Ej jst bi tut takoj kupla ta body. Ce ga bo kira kje vidla, naj sporoci... ful dobra fora.

berem, da imate tut druge problem z imeni. Ja midva se tut se nisva odlocla. Sicer neveva kaj bova imela, ceprav naju zelo firbec matra, ampak kaj ko dete noce pokazat.

Ja jst sem tut ze mal pajacke gledale, te kr povlece k jih sam na hitr hoces pogledat.

zakaj pa ste morale na ta glukozni test? Mislim, ali mora vsaka na ta test?

Lp

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.1.2007 15:02:10   
gaja*
Hej :)

Mene je na test z glukozo poslala nadomestna G, ker je bil moj G v bolniški. Pač, ko je videla, da sem se od decembra do januarja zredila za 4 kg, me je avtomatsko dala na test. S tem, da se do 22t nisem zredila čisto nič (najprej dol, potem pa nazaj na svojo težo). Tako da, ne vem, če bi mene moj G tako skregal user posted image (in dieta in sadni dan, sej se nisem držalauser posted image ). Pač, zdaj po 16 dneh imam pa spet samo 0.5 kg več. Meni se ne zdi taka katastrofa zaradi kg, zaenkrat se mi še niso kje tak strašno nabrali.  Ji je bilo pa že sumljivo, da so kg tako poskočili. Upam, da bojo razultati ok.
Sej vseeno, kolko vem,  ne dajo vsako na ta test.
Kar se pa imen tiče (resnih), pa midva sploh nisva imela težav. Takoj ko sva odprla debato, sva se še isti dan odločila za user posted image in user posted image .
Lilka, fajn tebi. Cel dopust boš že prej doma. No, jaz pa bi še kar delala in imam na rahlo izračunano, da tam do 2t v marcu. Vmes imam pa še en teden zimskih počitnic. Ne vem, če se bom počutla tak ko zdaj, mi sploh ne bo problem delat do konca user posted image Pa tudi  ne vem, kaj bi si začela  taaak dolgo prej doma. Po moje bi samo po trgovinah laufala in denar zapravljala user posted image user posted image Po moje bi se moj mož kar strinjal, da do zadnjega delam user posted image user posted image

Tako, zdaj pa nekaj malega pojest, pol pa v materinsko šolo :)
Se beremo,
pobožajte user posted image
lp, gaja

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.1.2007 20:20:12   
Tanchy
No, evo, punce, sedaj se vam pa po dolgem času tudi jaz malo javljam.

Midva z mojim sva se glede imen ukvarjala že bolj na začetku in sem za to full vesela, ker čas tako hitro beži ..... tako da sedaj imava pripravljeni obe imeni, le še user posted image mora pokukat na svet.

Tudi mene zanima kako je to glede testa z glukozo - meni G tudi omeni ne. Sem se pa tudi jaz v prejšnjem mesecu zredila kar za 3 kg, sedaj pa kg spet ne gredi nikamr, tako da sem na +6 kg user posted image .

Ali kaj veste kako je z napotnico za v porodnišnico - za rodit? jo katera že ima? Meni je kolegica rekla, da jo je ona dobila v 7. mesecu oz. ko je otroček sposoben za življenje....

Tudi jaz že veselo kupujem opremo in cotke za user posted image . Koliko benkic in bodijev ste si pripravile za začetek? Meni se zdi priporočeno full malo .... kot bi bilo treba vsak dan prati... Je katera morda kupovala benkice v pletilstvu Tome? Zanimajo me tamkajšnje cene...

No, naš user posted image tudi veselo miga, včasih malo bolj, redko pa malo - se vidi, da je tudi otroček lahko utrujen user posted image .

No, lepo se imejte!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.1.2007 23:15:43   
sabri
Ojla vsem!
Da se malo javim preden grem spat. Sva bila z dragim danes na UZ, sva bila ful zadovoljna, mogoče zato ker sva plačala, ampak se je G potrudu in vse razložu. Končno dal tudi slikice, ki jih do zdaj pri svojem nisem dobila, in pa seveda punce, kar je bil pa center pregleda: Imeli bomo user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , je rekel g, kakorkoli pogleda vidi žemljico. Tako, da bo moj dragi imel dve ovnovki domauser posted image . Aja, pa ve ste prve in zadnje, ki ste to zvedele, za vse ostale bo sladka tajna do poroda. Naj jih mal firbec.user posted image
Glede glukoznega testa ga meni moj g niti ne omeni, tako da ne gredo vse.
OK, za danes je to vse, čuvajte user posted image . LP

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.1.2007 8:17:24   
gaja*
Dobro jutro :)
No, za nama je končana materinska šola. Veraj smo previjali user posted image . Je bilo prav luštno, čeprav imajo tukaj tega dojenčka taaako težkega, da ne moreš verjet. user posted image user posted image
Spomnila sem se, da ne pozabim napisati, da tiste, ki pričakujete 3 otroka in imate druga2 otroka mlajša od 8 let, imate za 1 mesec podaljšano porodniško. Upam, da nisem kaj zamutila, samo mislim, da sem prav slišala in razumela včeraj. Saj tukaj je nekaj takih, ki pričakujejo že 3 user posted image ? user posted image user posted image user posted image Tudi moja soseda bo zgleda dlje domauser posted image

Javite se kaj med vikendom, drugače pa uživajte kar se da
LP vam in vašim user posted image
gaja

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.1.2007 9:54:26   
cicmar
Drageuser posted image !

Danes sem čist iz sebe, saj je ponoči rodila bratrančeva punca. Imata Evo 52 cm in 3500g.
Punca in pol!
Je zamujala točno en teden in smo bili kar malo na trnih, pa še vedeli nismo ali bouser posted image aliuser posted image .
Zdej grem počasi en lep telegramček poslat, pa da si jih še malo ogledam, da vidim kaj me čakauser posted image .
Drugače pa sva bila ta teden z mojim prvič na mat. šoli in je bilo super. Res veliko koristnih podatkov in nasvetov.
Sem si zadeve tako vneto zapisovala in poslušala, da sta dve urici minila kar naenkrat. Če bi bila na faksu tako pridna, bi bla verjetno že magistrauser posted image .
Imava še drugi teden štiri predavanja, potem pa v akcijo:nakupi in urejanje sobice za najinega škratka, JUPIIIIuser posted image .

V četrtek grem spet oddat kri in vodo, pa že vse papirje dobim, tako da bom počasi začela bit tudi to papirno vojnouser posted image .

11.april bo tik-tak tukaj in komaj čakam, da stisnem škratka k sebi. Si ga že čisto v živo predstavljam. Zadnjič, v soboto sem že tudi kupila prve oblekice, tako malo za dušico in sem jih potem doma še ene dve ure gledala...user posted image in prekladala sem pa tja...

Punce, bodite zdrave in pejte mal ven na ta lep sonček in snegec (če ju imateuser posted image ).
Pozdravček!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.1.2007 11:58:53   
lilka
Gaja*:stari Krištoflc, da že po nekaj tednih čisto vsako na test glukoze, ne vem zakaj, on pač da, meni se to zdi prav, sej nimaš kaj zgubit če te da, pa vsaj veš pri čem si. Eni G. dajo vsako, eni pa ne. ne vem v čem je fora?
Ja res, tisti tema nega dojenčka je bla meni najboljša v šoli za starše, dojeneček je pa res težek ja. Kar nekaj koristnih nasvetov izveš, glede oblačenja in umivanja, jaz sem bila kar zadovoljna. Smo pa dobili tudi seznam kaj rabimo za novorojenčka, koliko oblekic in vsega, kaj naj nasemo zanj v porodnišnico in kaj zase. Tako, da jaz zdaj malo po tistem seznamu gledam.
ja če mam dopust bom pač doma, kaj jim čem šenkat, če mam še starega...Bom že kaj počela, čistila, brala.....in čvekala na forumuuser posted image

Sabri:čestitamuser posted image za punčko in da je vse vredu.

Jaz sem včeraj v knjigi prebrala, da od 6-7 meseca predelaš 40%kg(največ med vsemi meseci menda), in da naj bi mel otrok v 28T 1,1 kg. Se pravi, da je potem čisto super, če sem 2 kg pridelala do 28 T.

No, danes so mi dostavili še dekorativni robek(baby center) in ga bom prilepila na eno steno , ki smo jo rumeno pobelili in bo tam povijalna. Ker je mož še en tedenuser posted image  na službenem potovanju, bom kar atija nasrala, če mi pomaga spedenat, me tako firbec matra kako bo zgledalo.

Tanchy:no lepo da sta odločena glede imen, sej midva se bova tudi zmenila, očitno ko bo čas za to.....Glede glukoze sem že zgoraj napisala kar vem.
Napotnice jaz še nisem dobila, ne vem kdaj jih pri mojem G. talajo, dala je pa že papirje za porodniško.
Jaz sem kupila nekaj malega ene 4 majčke na preklop, pa ene 4 bodije, pa 3 žabice pa en komplet za domov 56 št., nekaj pa sem dobila od sosede, morem še pregledat kako in kaj, bom mela čas, ko začnem z dopustom. Če pa moreš 2 majčki na enkrat oblačit(nam je v šoli za streše pokazala), ne vem meni ni jasno, pol jih pa ja moreš kar nekaj met, sej ne moreš vsak dan prat te male cunjice. Jaz bom oprala še od sosede, 56 in 62 št in vse pripraviula, ostalo bom pa še pustila, pol bom pa vidla koliko mam vsega.
Banjico in ostale pripomočke za nego(ščipalec, termometre itd.) sem pa tdui že dobila, sem jih naročila pri baby centru. Ostalo bom pa še naslednji mesec.

Zdej je pa dovolj čvekanja, grem malo kuhat....

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.1.2007 13:14:44   
sabri
Ojla, kako smo danes? Jaz sem imela zelo len vikend, ker me še vedno daje prehlad in nimam neke prave moči. Ampak zato pa pikica brca še namest mene. Da ne govorim, kje brca??? Tako ob strani, da mi ni blo nič jasno, kje je, hi. Zdaj pa res brca na vseh koncih trebuha.

Lilka, baje da res kg naraščajo bolj proti koncu, kar meni ne pomeni nič dobregauser posted image , ampak bo že. Bom pa tudi jaz na steno dala kako slikico, da res ne bo tak pusta.
Ali bo katera previjala v kopalnici ali boste imele bolj previjalne v sobi? Še nisva kupila in niti ne vem, kje bi jo naštimala, ker ene pravijo, da je najbolj praktično v kopalnici, če imaš prostor.
Cicmar, čestitke bratrančevi punci, zdaj boš imela zgodnji prikaz, pa kar boš zvedla v materinski, boš lahk probala takoj, predpripraveuser posted image .

Drugače pa tudi jaz komaj čakam materinske šole, da zvem kaj in seveda kaj butastega vprašamuser posted image . Moram pa povedati, da zdaj ko veva za najino user posted image user posted image , je tak težk biti tiho, joj. Ampak bova zdržala seveda.

Lepo se imejte in pišite, pišite. LP

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.1.2007 14:44:50   
smotka lonib
Hojla!
Tile naši nogometašiuser posted image  so pa od sile. Tud mene non stop brca ob strani. Ko se uležem na levi bok me tam brca, ko pa se takoj obrnem na desni, pa me spet tam začne brcat, da ne vem kako naj se uležem. Je pa fino opazovat trebušček kako valovi, ko je  user posted image  aktiven pri svojem delu.

Moja starejša dva sta pa čez vikend doma smučala, jaz pa sem na soncu nabirala vitamin D. Moja  mlajša hči je uživala, ko je prvič stopila na smučke. Sploh ni nč padla. Mi kar doma smučamo (jaz že 13 let nisem), ker smo itak v hribih doma, kjer imamo dost snega in sonca (pa še zastonj je), sam vlečnice nimamo.

Pa lep pozdrav in uživajte na soncu!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.1.2007 16:46:09   
hariba
Moja user posted image  je tudi od hudičauser posted image , je ponoči  tako brcala, da nisem mogla spati. 54 krat zapored, sem štela, ker nisem imela drugega dela user posted image , aja poleg rednega obiskovanja wc ja. Moj je rekel, da je najbolje, da si jogi kar  zvlečem v stranišeuser posted image . Zagotovo sem rekoderka med pridobljenimi kg, kar 15 mi jih je že uspelo pridelat, vendar se tolažim, da če sem zmeraj najkasneje v pol leta izgubila bom tudi tokrat. pa zmeraj sem se preveč zredila.
V torek sem imela pregled, je vse o.k. Glukoza in železo tudi. Jaz s tem itak nisem nikoli imela problemov. Edino med prvim porodom mi je ful padel hemoglobin, zaradi močne kravavitve.
Dobila sem vse papirje za csd. To sredo grem, prejšnjo nisem imela časa. Vzela bom denar.
Ja jaz razmišljam, da bi imela previjalno v kopalnici in ne samo banico. Drugače sem imela previjalno v saplnici, ke r v koplanici ni bilo dovolj prostora,
Joj jaz pa letos pogrešam smučanje, sem velika ljubiteljica ga. Moj pa ni, s mularijo sem ga komaj pregovorila, da jih je v soboto peljal smučat na Roglo. Med zimskimi počitnicami jih bom pa dala v smučarski tečaj zavtobusnim prevozom, da bodo vsaj malo smučali, ker tako radi.
UŽIVAJTE!

Neposredna povezava do sporočila: 698
29.1.2007 17:48:58   
sabri
Hariba: ti moram povedat, da se sploh ne sekiraj za kg, jaz sm na +10 ampak sem se nazadnje vagala več kot dva tedna nazaj. Pa seveda zdaj, ko sem te brala, pojedla zavitek napolitank zdravenuser posted image , ker enostavno nisem nehala prej, dokler jih ni zmanjkalo. Ups.
Pa ko si omenila smučanje, ah ja, še dobr, da letos ni dosti snega, da mi ne dela skomine. Drugače pa sem šla  z dragim, ko je šel smučat in sem se pač sončila na smučišču pa gledala, kako drugi uživajouser posted image . Ampak bomo vse nadoknadile kmaluuser posted image .
Sem mislila malo potelovadit, pa sem zdaj preveč sita in spet ne gre na poln želodecuser posted image . LP

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.1.2007 8:43:06   
hariba
Ja Sabri hvala za obojno tolažbo. Saj se ne sekiram za kg, zato pa grejo kg tako lepo gor, ker jem kolkor mi paše. Uh, malce se pa le bojim kaj še bo, ko ostanem čez 1 mesec na porodniški in bom ves čas mimo hladilnika in štedilnika hodia.Ah, bo že šlo dol, tako kot je šlo goruser posted image .
Ja si bomo pa naslednje sezone več smučanja privoščile. Drugo leto bo še bolj kriza zaradi varstva in dojenja, za sankanje bodo pa še premali.
To noč sem pa bolje spala, je očitno bila tudi bodoča nogometašica utrujena.
Aprilčice,pišite kaj in uzivajte s svojimi vsak dan večjimi bušiji!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

že imate posajene balkonske rože?
muška

Če se vam ljubi prosim komentirajte katere

da (29%)

ne (45%)

nikoli jih nimam (17%)

letos jih ne bo (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!