lilka
|
Joj, pa kaj vam je vsem nekaj slabo , ja ti boge nosečke, meni ni, morem potrkat, s tem da mi tudi na začetku ni blo. Zdej mam novo varianto, ko mam dopust, grem po kosilu zmeraj na sprehod.Joj sem pridna..... Jah, jaz tudi imam od svakinje veliko roza cunjic od naše Mance, so ji tudi za darilo prinesli, ona ni nič roza kupovala. Jaz sem jih pustila v vrečki, pa bomo vidli, če bo punčka jih bom že na hitro oprala. Ja še dva meseca pa se bo začelo a ne aprilčice ? Pa tako hitro čas beži, zato jaz že kar pripravljam. Včeraj sem še en pralni stroj belih 56 in 62 oprala, je blo veliko majčk na preklop, pa žabic, pa kapic pa celo slinčki, tako da zdej pa mislim, da mam res vsega dovolj, če ne že preveč. Jaz ne morem likat sede mi nekako ne gre, tako da bom lepo po obrokih, malo likat, malo noge v luft... Jaz si res ne predstavljam, da bi mogla vso to robo kupit Zdej mi po seznamu manjka še samo kozmetika, mislim od Bubchen vzet, pravijo prijateljice da je super kozmetika, samo še ne vem kaj(a je dovolj samo šampon, a je treba še kopel, al kaj še ko majo tolko vsega pa nebi rada po nepotrebnem zapravljala), pa iz lekarne olje, pa kremo za ritko pa fiziološko, pa mislim da bo počasi vse, aja pa dudo pa flaško. Hariba*:meni ponoči rata it samo enkrat do največ dvakrat na WC, s tem da grem ene trikrat pred spanjem, ker zmeraj prej še kakšno uro berem, čez dan pa kar naprej. Tudi meni uide če zakašljam, pa čeprav sem ravno iz školjke zlezla. Mi imamo že v rodu, da mamo težave z uhajnjem vode, tako da na to sem pripravljena. Nosim tamale vložke za vsak slučaj, sem se kar sprijaznila, da je pač tako zdej ko sem noseča. Okorna pa jaz še nisem, čeprav imam ogromen trebuh, jaz sem mela že pred kakim mesecem če ne več nazaj, 102 obsega trebuha...ampak se mi zdi da sem še vedno fuuuul fit. Pa to jaz govorim, ko mislim barvno omejevanje otrok, punčka roza, fantek modro, če punčko oblečeš v zeleno, pa že rečejo kako je pa vašemu fantku ime in obratno če ima fantek rdečo gor. In pol folk res samo ti dve barvi kupuje in nosi , ne vem meni je ful mimo to. A ne morejko kupit raje darilnega bona za tisti denar pa si bomo same izbrale, če ne drugega pa plenice, a ne?Ne vem midva zmeraj kupiva darilni bom za otroško trgovino, pa je. No, sem se spet razgovorila, se vidi da imam dopust in čas......lepo bodite!