tejč
|
Ojla, jaz sem zdle iz postle. No, ja, ob 6.15 vedno vstenm, preoblečem Ajšo, jo prosim, d abi šla na kahlico, pa noče, si umijeva zobe, ji naredim čopek....Potem on aveselo raznosi igrače, vozi mali voziček in dojenčka kot prava mamica, jaz pripravljam zajtrk, tati (tako ga kliče mala) se brije, rihta, oblači, včasih tudi pegla kako srajco, ki jo jaz pozabim ....Potem pojemo in odideta, jaz pa smuk nazaj, pa se kobacam in kobacam, pa ne morem naštimat, pol pa vstanem, ker me tale tanova podnajemnica v trebuhu tako brca in bode, da ne gre počivat. Včeraj sem zrihtala glede pulta, glede enih iverk za otroško sobo pa ne, tako d agrem danes spet v LJ, pa še k notarju, ker ni imel uradnih ur. Na plavanju na DIFU nas je okorg 10 in je super! Včeraj sem mal pretiravala in sem preveč delala razteg roke-rame in me je zvečer ful bolelo, dons je boljš. Kile na vagi grejo dol, izgleda, da sem mogla it kakat , pa je prec manj. Ne, res moram pazit, kaj pojem, že tko me je strah, d ase mi bo pristik dvignil, ker ga mam zdaj 130/70, vedno visokega. Tole za glukozo je mene mal panika, ker pri prvi nosečnosti sem menda mela mejno. ŠIT. Ni treba na tešče, normalno ješ, kot ponavadi,s amo tam ne smeš jest tisto uro. Ančka, ja vse sorte folk obstaja, pošteni in nepošteni. Mene je tud vedno panika, ko sva bla najemnika v Lj, za položnice, hitr, hitr plačat, jojojojojojoj, kakšne zamudne obresti, nikoli. NAjprej za položnice. Tako je še danes. Ma, kaj so to neki mladi not? JAz bi šla osebno tja in bi jim zatežila sto na uro, da ne bi slučajno mislili, d aboš ti plačvala. Imaš varščino od njih? ZAdosti za plačat? Danes moram stanovanje čistit, uhjej. PA skuhat zelenjavni riž, ah, izica. Petra a, dej povej še kej. dijo
|