tejč
|
Petrinja, poglej na uro, kdaj ti pišem. Ne morem spat, odkar sem se včeraj zvečer zvagala in ugotovila, da sem se SAMO v januarja zredila za 4 kg. Pa saj to ne more biti res, a ne? Razmišljam, če je z vago kaj narobe...Ne vem, no, se pa res že cel mesec ne gibljem. In zdaj se moram resno v roke vzet, ker sem že po naravi zlo debela, tako da bo pri meni šlo vsak kg težko dol. Evo, nič več kruha, več sadja in malo ogljikovih hidratov. 13. februarja imam pregled in sem prepričana, da bodo G lasje pokonc stopili, če pridem s tako težo tja, moram shujšat. Pa mala se že od 4 nekaj zbuja in pogovarja in kliče, pa me skrbi, če nima vročine ali spet kaj drugega narobe... Počasi bom pripravila za kavico, zajtrk (mala čokoladne kroglice z mlekom, ati kruh in namaz, jaz pa sadje ). Dopoldne moram že na pol pripraviti za kosilo, ker moram opoldne v Lj k notarju (glede stanovanja nekaj), plačat kuhinjski pult in pa en les naročit za otroško sobo, potem pa na plavanje-moram mal migat... Pramette je zakon! Petra a, a v Domžale pa nočeš hodit v materinsko? Mislim, d aje malo krajša, pa še take strašne gužve ni, razmisli... Punce, men se pa fuul ne da še enkrat v materinsko. Sem bla za Ajšo, pa se mi zdi čist dost, sej ni nujno it v drugo, a? Pa mojemu se tudi ne da, ker težko uskladi s službo... Eca, otekat????? KAko se to vidi? A gležnji al kaj? Trebuh tudi meni zdajle dva dni otrdeva, ne vem...Pri Ajši mi nikoli ni. iMA še katera te težave? Jaz bom šla dons na plavanje, pa bom vidla, če bo kaj slabš/boljš... Joj, bogica, strogo mirovanje, grozaaa, jaz si tud ne predstavljam. Majchi in petra a, jaz v prvi nosečnosti tudi nisem tok zlo kot zdaj čutila bebice. Boste videle, v drugo je res povsem drugače, mi imamo tak žogobrc v trebuhu, da je joj, včasih že prav moteče. Lukrecija, res je, tile nakupi opreme in oblačilc na začetku so res ful strošek. Tudi jaz sem povečini zadovoljna, d aže imamo stavri od Ajše, včasih me pa tok zamika, ko vidim, kako lepo stavr. ZAdnjič sem v Bušiju vidla fuuuuuuul lepo posteljco, totalno nepraktično, ker jo blazno hitro preraste, drago kot žafran, ampak tooooooooook corti.... Nič ne bo. MAmo visok kredit za stanovanje. Ej, še to: poznate kako opcijo, kako vsak mesec dobit (ne vem kje, ropanje odpade!) švicarske franke po zlo ugodni menjavi? KAtera priporoča kako menjalnico ali ima mogoče katera Švicarja za moža ali teto v Švici?? Res me zanima kak predlog. Pa še tole kar se tiče vozičkov: prevleka za dež je skoraj obvezna oprema, mi smo jo ful rabili za sneg in dež ali za hud veter, ker smo me s tamalo v letu 2005 prešibale naokrog tudi po 4 ure sprehodov na dan. Tisto proti komarjem je pa fajn za poleti, če npr. daš malega spat v voziček nekam na teraso in ne rabiš vsako minutko gledat, če jo akkšna čebela ali osa ali druga golazen obletava. Pri mojih starših mjao muco, k je tok sitna, d abi kar v voziček splezala, pa sem dala to prevleko gor, je pa pol dala mir. Evo, dost je! MAte, da dons ful napišete, da ko pridem domov iz opravkov, ne bom sedla za mizo in kaj grickala (k sreči je une palčke do konca pojedel mož, še prej pa Ajša ene 7!), ampak za računalnik. Lepo jutro!
|