Encijan
|
O, punce, hvala vsem za vaše odgovore - glede pranja, pripenjanja, nedrčkov za dojenje, itd itd. Saj jaz tudi nisem pomislila, da se ne bi pripenjala, pa mi je zadnjič ena prijateljica rekla, naj se raje ne pripenjam, pa mi ni blo čisto jasno, kaj naj si mislim o tem. Zaenkrat tudi mene pas še ne moti, sploh ker trebuh še ni tako zelo ogromen, res pa je, da mi bolj paše sedeti na sovoznikovem sedežu in malo dremuckati (seveda, če mi ni ravno slabo!). No, naslednjo sredo imam spet pregled v Lj in če le ne bo snežilo, bom šla sama na pot. Če bo kriza, se bom pa malo ustavila vmes in se pretegnila... Barči78, jaz sem pri G dobila le potrdilo o PDP, ne pa o nastopu porodniškega dopusta, za tega niti ne vem, da bi obstajal. Sicer pa ni važno, je že adacta in pozabljeno. Je toliko drugih stvari, ki me še čakajo. Se mi zdi, da si pred kratkim ti spraševala glede tablet železa, jaz sem na zadnjem pregledu tudi imela hemoglobina 108 in mi je G predpisal tablete, se ne spomnim katere, ker sem potem v lekarni za doplačilo dobila druge, ker tistih niso imeli, v glavnem zdaj jemljem Haematopan 100mg po enkrat na dan pol ure do eno uro pred kosilom. Kakšnih hujših stranskih učinkov (zaprtja, driske, bruhanja) zaenkrat nisem zaznala, do zdajle pa nisem pomislila, da bi bilo to zdravilo vzrok za moje občasne slabosti (pravkar še enkrat berem navodila), je pa blato drugače obarvano, kar pa je normalno. Sem pa zadnjič G pozabila vprašati, če bom imela še kako kontrolo Hmg do PDP-ja, naslednjič dam spet samo vodo... Dolgolaska, hvala za odgovor glede posteljnine, sem ravno danes dobila še en namig, da imajo v Kilometru (BTC) zelo pestro izbiro in se najbrž naslednji teden zapeljem še tja, če se bom le skorajžila in odločila, da se šivanja posteljnine lotim sama. Drugače pa sva z mojim dragim pred kratkim ugotovila, da imava premalo prostora v omarah še za vse dojenčkove cunjice, zato sva že enkrat generalno pospravljeno spalnico še enkrat čisto "predrmala", prestavila obstoječe omare tako, da sva lahko postavila še eno, sicer rabljeno, ki je bila namenjena za čisto druge stvari, a ker se čez leto ali dve selimo v svojo hišo, nisva hotela kupovati nove omare, ki je potem ne bova imela kam postaviti. Jutri greva še po police, da bo v omarah več prostora in se bo našel tako prostor za zlikane cotice, prav tako pa tudi za škatle sposojenih cunjic, ki v kratkem še ne bodo prišle v poštev in jih zato sedaj še ne bom prala in likala. A je katera morda kaj za kupovala preko Neckermanna (katalog Naš dojenček) in če se vam zdi OK? Jaz bom najbrž naročila par ta malih cunjic, ki mi še manjkajo, ker se mi ne da več letat po trgovinah, pa upam da je OK. Včeraj, ko sem zvečer vstala od PC-ja je tudi mene precej bolelo v spodnjem delu trebuha in bolečina potem ni minila celo noč, spremljala me je še velik del današnjega dne, pa je zelo malo brcal oz. ga jaz nisem čutila, tako da me je že precej skrbelo. No, potem sem šla po kosilu malo počivat, pa se je malo bolj razživel, tudi zdajle je kar živahen, tako da upam, da je vse OK. Nisem šla pa danes nič ven, ker sem spet prehlajena in sem šla raje ležat, jutri moram vsaj za pol ure ven, ker je zunaj tako svež zrak, upam, da se mi tole curljanje iz nosu malo pomiri... L.p. vsem, ki odštevate tedne in dneve do 37. tedna, zdaj smo pa res že blizu, kajne? Encijan
|