andreja2000
|
Lana38,lepo,da je sin že doma,pri atiju in mamici.Vem,kako si se počutila,ko je bil v bolnici,saj sem to zelo dobro spoznala pri obeh mojih otrokah.No,super,da je doma,sedaj pa bo že bolje. Komaj že čakam,da potrdiš ,a jaz te že itak imam za Lusa ,tako rada bi ti sporočla kako dobro novico,pa je žal še nimam,a upam,resnično upam,da bo tudi to kmalu prišlo. tinaaja včeraj pa sva bila z sinom pri bivšem le pol ure.Bil je sprva zelo žejen in sin mu je dal sok,ki sva ga prinesla.Potem sem videla,da ima roko-komolec čisto zatlačen v tisto železno ograjo na postelji.Ko sem ga vprašala,če ga boli in če naj pokličem sestro je prikimal.Prišla je sestra in celega premaknila.Izgleda,da se je potem počutil bolje .Potem pa sem iz njegovih ust razbrala besedo-domov.Mislila sem,da želi domov,a se je izkazalo,da gremo naj mi domov.Kar zabolelo me je pri sru,vendar mislim,da je bil zelo utrujen in je želel mir.V očeh sem mu prebrala hvaležnost ,ker sem ga razumela in sva se tudi z sinom poslovila.Na vprašanje,če lahko prideva naslednjič pa je prikimal.Temparatura pa mu je malo padla-to je dobro. .raho ,pilotgrl ,milamay in seveda vse ostale,imejte se lepo.