|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
21.1.2007 16:33:20   
andreja2000
Lana38,lepo,da je sin že doma,pri atiju in mamici.Vem,kako si se počutila,ko je bil v bolnici,saj sem to zelo dobro spoznala pri obeh mojih otrokah.No,super,da je doma,sedaj pa bo že bolje.
Komaj že čakam,da potrdiš user posted image ,a jaz te že itak imam za user posted image
Lusa ,tako rada bi ti sporočla kako dobro novico,pa je žal še nimam,a upam,resnično upam,da bo tudi to kmalu prišlo.
tinaaja včeraj pa sva bila z sinom pri bivšem le pol ure.Bil je sprva zelo žejen in sin mu je dal sok,ki sva ga prinesla.Potem sem videla,da ima roko-komolec čisto zatlačen v tisto železno ograjo na postelji.Ko sem ga vprašala,če ga boli in če naj pokličem sestro je prikimal.Prišla je sestra in celega premaknila.Izgleda,da se je potem počutil bolje .Potem pa sem iz njegovih ust razbrala besedo-domov.Mislila sem,da želi domov,a se je izkazalo,da gremo naj mi domov.Kar zabolelo me je pri sru,vendar mislim,da je bil zelo utrujen in je želel mir.V očeh sem mu prebrala hvaležnost ,ker sem ga razumela in sva se tudi z sinom poslovila.Na vprašanje,če lahko prideva naslednjič pa je prikimal.Temparatura pa mu je malo padla-to je dobro.
 .raho ,pilotgrl ,milamay in seveda vse ostale,imejte se lepo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.1.2007 23:12:44   
stunfek
Glas za lušino sobico oddan. user posted image  Upam, da vam uspe zmagati.
Upam, da uspe zmagati tudi vsem čakajočim. user posted image

Lana38. Super, da imaš sineka sedaj doma. Crkljaj ga sto na uro revčka.

Raho, take prijateljice, ki si tega naziva sploh ne zaslužijo je treba odrezati. Vlagati v neproduktivne odnose, ki te tlačijo dol se ne splača.

Punce, en lep delovni teden vam želim.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.1.2007 7:21:30   
krtekxx
Punce, pozdravljene.
Najprej Lana ČESTITKE, jaz sem prepričana, da si user posted image . In super, da je tvoj sin doma.
Raho, user posted image za prijateljico, ki je zbolela za rakom na dojki in jo je ta spravil med angele ... jaz imam kolegico, ki je raka na dojki (zaenkrat) uspešno pozdravila - v času zdravljenja je tudi napisala knjigo o vsem skupaj in izdala. Glede druge prijateljice pa ... zavisi ali se le tako izraža ali tudi v resnici tako misli.
Teri, zmenjeno, jaz pišem, ti rišeš; bom nekaj napisala, ti poslala, ti boš pa ilustrirala. Sam ne vem kdaj, ker pada sneg in bo treba smučat ....
Tako je, Tinaaja, jaz sem smučala ta podaljšan vikend. Če že nisem user posted image lahko pa vsaj vijugam po snegu (tolažba pa taka).
Ostale, toliko ste napisale, da sem že vse skupaj pomešala. Aja, Lusa - sem glasovala, ne zaradi tebe na tem forumu ampak zaradi sobice, ki je prekrasna. Liona, Tinaaja, a bosta vidve tudi kaj takega ustvarile za dojenčka, ki sta se najavila. Res izjemno lepo. user posted image Lusa.
Grem delat, čez 5 dni pa spet vikend...o, kje je šele to.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.1.2007 7:29:44   
lana38
Dobro jutro!
Ne vem, če niso vaše čestitke prezgodnje. Moja BT je danes na meji. Se je kar precej spustila.user posted image Na meji pravim zato, ker tam, ko jo vnašam na FF je na tem nivoju narisana mejna črta. Zdaj pa ne vem, če bo danes prišla user posted image  ali kaj. Ne vem, kaj je pomenila tista bleda user posted image .user posted image  Nič mi več ni jasno. Pa še jezna sem, ker sem zamudila HSG ta mesec. No danes je 17. dan po prvem dvigu BT in je še čisto možno, da pride user posted image , če BT pade. Malo že zmedeno pišem.
Moj sin pa je OK.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
22.1.2007 7:49:45   
stunfek
Lana38. Saj je bila rahla črtica! Morda si nehaj merit temperaturo user posted image . No, saj bo v parih dneh vse jasno. Punce nič več čestitk in "teženja" Lani38, dokler  nam samozavestno ne potrdi kako in kaj. Lana, da se ne boš še ekstra obremenjevala slučajno! MOČNO držim pesti. A si naredila še kakšen test po tistmu prvemu?

Lana, kaj pomeni, da si zamudila HSG ta mesec? Si ga kam hodiš merit al kako?

< Sporočilo je popravil stunfek -- 22.1.2007 7:51:53 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.1.2007 7:51:44   
krtekxx
Lana, saj jaz vem, da ti nisi taka kot jaz, ampak jaz si ne bi živcev parala s temi analitičnimi metodami kot je merjenje BT ampak bi nardila en test ... zdej bi pa ja že kaj več pokazal (ali pa manj). Sem hotla sam povedat, da me prav fejst firbec matra kaj je s tabo. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.1.2007 8:02:31   
tinaaja
Lana, jaz ne bi zdrzala in bi ziher se en test delala user posted image  Mene bi razgnal od pricakovanja.. Drzim pesti!

Krtekxx, pol je bila uspesna smuka? Sklepam, da kje zunja, ker pri nas je bolj bogo user posted image  PA cene so nore, kr gora 7000 za tri zaplate snega. Se mi zicnicarji prav smilijo, grozno skodo bodo imeli. user posted image
JAh, nekega dne bomtudi jaz otrosko sobo opremljala, ampak sigurno se 5 let ne.. Zaenkrat bomo v sicer dost velikem, ampak dvosobne stanovanju. Pol pa bomo naprej videli. Bom pa imela otroski koticek v spalnici, ki ga ze karsi par nalepk :) ampak zanekrat je tukaj se pisalna miza, se ni pojstlice, tko da se nisem kaj dost okrasevala. Nekega dne pa ziher dobijo otrocki svoje kraljestvo user posted image
Liona, a bos do poroda na bolniski?

Pilotgirl, ja uni testi - meni so pokazali O, res pa je, da jih nisem uporabljala, da bi s pomocjo njih zanosila. Jaz sem testirala O, ce jo imam, ker sem 10 let jemala KT.

Moram se pocasi pripravit za materisko solo, pridn bodte in naj ta dezeven dan cim prej mine..

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.1.2007 10:29:38   
teri
Lep pozdrav iz Primorske.
Tako za muca smo se odločili probat z drugimi antibiotiki.Vam takoj povem,da ni upanja,ampak sem mu 3t podaljšala življenje.Tako,da imamo tudi mi cajt se poslovit od njegauser posted image Pol pa gremo k veterinarju na inekcijo.Zdej mu pustimo vse,dela kar hoče,...Niti vam ne bom govorila kako se počutim,ker mi res ni lepo.Zato sem tudi rekla,da se bom malo umaknila od vsega skupaj.Seveda vas bom še brala.In 1.boste,ki boste izvedele za user posted image !To pa brez skrbi!Samo ne bom več gledala kdaj imam O,bomo pačuser posted image ko nam bo pasalo.Res sem utrujena od razmišljanja.V 6m sem izgubilauser posted image in muca.Tako,da brez zamere.Mi boste manjkale,ampak se moram psihično malo spočit.Še vedno bom mislila na vas in vas brala in držala pesti za noveuser posted image in stareuser posted image
Raho:take prijateljice boljše ne imet,dovolj je stara da bi lahko vedla kako se obnašat.Ne rabiš imet odnose z nekom,ki ti ni privolji,zakaj bi jih imelauser posted image Raje imej več časa za ljudi,ki te razumejo in so te vredni.Upam,da bo čim prej boljše z vodenimi kozami!
Lana:super za sina!user posted image Komaj čakam da izvem lepo novičko,ko boš naredila test.Pa ne se sekirat testi zelo malokrat ko pokažejouser posted image -pa četudi rahlo lažejo!Moraš bituser posted image ,vsaj eni od naju 2 da je ta mesec uspelo!!!
Krtekxx:za slikico pa sigurno velja,ko napišeš kr javi!¨Pa nasmučaj se še zame,ker zgleda da letos mi ne bo zneslo it smučat!
Andreja:vsakokrat ko preberem kaj si napisala novega o tvojem bivšem me zmrazi in nimam besed zate.Res ne.Groznouser posted image !!!!Držte se!
Še 2 t pol grem pa na dopust!Punce,samo ne me pozabit,mogoče pa mi bo kmalu boljše.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.1.2007 11:03:42   
lana38
stunfek, HSG je preiskava, na katero bi šla 25.1., če bi dobila user posted image  do 20.1., kar pa nisem. 27.1. gre moj G na dopust. Ko se vren, pa bo za ta mesec že prepozno. HSG se dela par dni po user posted image .
Test bom naredila v sredo, če še ne bo user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
22.1.2007 11:50:24   
Liona
Lana, fino, da je z sinčkom vse vredu. user posted image  Glede te BT pa tudi jaz ne bi več čakala. Naredi test. Danes ti mora 100% pokazati user posted image , user posted image  če je bila zadnjič švoh črtica od user posted image . Kar pogumno.

tinaaja, očitno bom res doma celo nosečnost. Zdaj imam sicer podaljšano bolniško do konca februarja, ampak imam predlog od mojega ginekologa, da se bolniška podaljša do nastopa porodniškega dopusta (zaradi posteljice, ki sega čez ustje maternice in moje narave dela). Jaz bi sicer še sla malo v službo, saj sem zdaj čisto o.k., ampak se raje ne bom igrala. Zdaj moram gledati na najinega user posted image  in na njegovo udobje. Včeraj popoldan in zvečer se je spet tako lepo oglašal user posted image . Takšni mehurčki oz. sploh ne vem kako naj opišem... Včeraj je bilo precej intenzivno. Tudi danes se je že dvakrat javil, ampak čisto na drugi strani user posted image . Ne vem, če je to normalno. Jaz tudi ko ga z AngelSoundom poslušam, je srček vsak dan oz. vedno kje drugje. Enkrat direktno pod popkom, drugič na levi, pa na desni... In tudi sliši se kako nekaj počenja. Taki čudni zvokci. Ampak fino. Spraševala sem že Pušenjaka, pa pravi, da je vseeno, kje se nahaja plod v danem trenutku user posted image . Potem pa prav user posted image .

Vsem ostalim pa en lep pozdravček

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.1.2007 12:03:35   
tinaaja
Liona, hehehe ves kok placa ima se za svoje vragolije. Popolnoma normalno je, da zdaj fuuul spreminja svojo lego, ker se ni utesnjen. Naj ti povem, da mislim, da je moja vceraj zvecer popolnoma spremenila svojo lego, ker je gibe cutiti cist drugje kot prej - tko da... prej je bilo mednozje na udaru, zdaj pa jetra, tko da si lahko mislisuser posted image user posted image
Teri - take your time! Zal mi je, da se bos morala z muckom poslovit.. Jaz bi na tvojem mestu novega kupila.. Tudi, ko bo moja kuza morala it, mislim, da ne bom odlasala, ker je to tok enega veselja in lustnih zadev (seveda tudi obveznosti, ampak..). Ce bos potrebovala kaksno tolazilno besedo, ali pa se izpovedat, pa se le javi!user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
22.1.2007 12:12:49   
lana38
Moja user posted image  se je že prikazala. zdaj sem bolj jezna, kot user posted image . Ker je prišla prepozno, sem zamudila HSG ta mesec. Spet se bo vse zavleklo še za en mesec. Prehitro je bilo za čestitke. Ne vem pa čemu se je kazala tista bleda črtica. Morda pa že imam privide od silne želje. Zdaj sem se odločila, da dokler ne bo BT povišana vsaj 18 dni, ne bom več delala testa, ker tako ni realen.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
22.1.2007 12:13:53   
tinaaja
user posted image  Lana, zal mi je...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.1.2007 12:16:58   
stunfek
Oh, ti šit od šita! user posted image To pa res ni fer Lana38! Mislim, da se ne zgodi velikokrat, da bi bil test lažno pozitiven. user posted image Pa si se veselila, ko si ugledala črtici ali si bila še skeptična? Totalno sranje. Boga si, da veš! Zdele si imela pa res veliko na kupu. Upam, da se držiš kolikor toliko v redu. Mislim nate in upam, da se boš kmalu pobrala. Drži se Lana!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.1.2007 12:30:49   
lana38
Nisem ravno verjela, da sem res user posted image . Ker je bila črtica zelo bleda, samo upanje pa je bilo kar veliko. Jezna sem, ker je prišla prepozno in sem zamudila možnost iti na HSG 25.1. To me res prav jezi. Morda je pa zamujala, ker sem imela kar stresno obdobje zdaj, ko je bil sin bolan. Kaj pa vem?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.1.2007 12:37:45   
meli23
Ojla!
Lana 38 žal mi je zate. Sem upala, da bova skupaj srečni ta teden.
Jaz ne vem še kako bo z mano. Včeraj sem nardila test in je bil popolnoma negativen. Upam, da je bilo še prezgodaj in sem bila samo neučakana. Menstruacijo mam za dobit jutri. Morda imam tudi jaz od same želje že nosečniške znake. Grem namreč desetkrat na dan na vodo in danes zjutraj preden sem šla v službo sem skoraj bruhala.
Za teste vedno porabim preveč denarja. Tokrat sem se odločila, da mi naredijo test kar tu v službi, sodelavka mi vzame kri in potem mi naredijo v laboratoriju test na beta hcg. Delam namreč v zdravstvu tako, da bom v sredo, če ne bo menstruacije, naredila tak taprav test, ki naj ne bi bil lažen.
Kaj več bom vedela naslednje dni.
Lep pozdrav in držite pesti zame .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.1.2007 7:01:45   
lana38
Dobro jutro!
Najhujše se je že poleglo, ampak še vedno sem jezna, da sem zamudila HSG ta mesec. Nikakor mi ni jasno, zakaj se ni mogla prikazati user posted image  do 20.1., če je že morala priti. Upam, samo sa ne bo imel spet drug mesec dopusta moj G, ko so počitnice. Danes moram poklicati, da vidim, kako je s tem. Če bo imel spet dopust, potem se morda odločim, da mi HSG naredi kdo dtug. Mi je omenil to možnost, samo potem bi se moral dogovarjati  z nekom. Pa se mi je zdelo, da mu najbolj ne paše. Če se pa tudi drug mesec časovno ne bova ujela, se bom odločila, da mi HSG naredi drug G.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.1.2007 7:10:25   
stunfek
Dobro jutro! Lana, ti si pa zgodnja :). Jaz sem takoj pomislila na to, zakaj ti ne more nekdo drug izvesti HSG-ja. A ni načeloma vsak mesec dragocen. No, sicer če pa pomisliš, da bi imela PDP zamaknjen za dva meseca pa to tudi ni tako strašno veliko. Verjetno je potrpljenje res tisto največ, kar lahko vse čakajoče imamo user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.1.2007 7:11:03   
SM10
Lana user posted image user posted image user posted image , tudi men se je BT danes spustila iz 36.9 na 36.7 in sma že dve, ki sta razočarane. Za znoret je vse skupaj.  Se bom morala malo odklopit iz foruma, žal punce samo za kakšen teden.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.1.2007 9:08:25   
tinaaja
SM10 user posted image

Lana, mislim, da bi se na HSG lahko narocila tudi drugam brez problema, morda lahko Sonchek kaj svetuje. Namrec, gre se zate, da si skrajsas en mesec cakanja, ne pa za to, kako tvoj G gleda na to. Potrebujes pa napotnico in cim prej verjetno poklicat na kliniko. Jaz bi zase poskrbela, ce gre on na dopust, ni tvoj problem.

Meli, le javi, kako gre. Mas pa luksusz, da ti v sluzbi naredijo test user posted image  Si vsaj ziher. Jaz sem pri obeh nosecnostih hodila gledat teste vsak dan parkrat, da sem se prepricala, da so res crtice gor user posted image  

No tko, pocasi bom morala it pogledat, kako kaj nasa user posted image  napreduje. PA se pol javim. Lp vsem

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.1.2007 11:03:28   
lana38
tinaaja, če se naročim sama bom čakala mesec ali pa še več. Če pa mi poseg opravi on v bolnici, se lahko dogovoriva tudi od danes na jutri, ker ima on svoje določene dni za posege v bolnici. Drugače pa ima privat ordinacijo. Mi tak način zelo odgovarja, ker nikoli ne čakam v dolgih čakalnih vrstah, kot je to drugje. Bom že zdržala še en mesec, če sem že tako dolgo. Pa še v počitnicah bom lahko malo doma, drugače mi to v februarju nikoli ne bi bilo omogočeno, ker delam v računovodstvu.user posted image  Vsako slabo-za nekaj tudi dobro. Sem pa že klicala G in sva dogovorjena za naslednji mesec, ker nima spet dopusta.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.1.2007 11:23:16   
sonchek
Ojla...pozdravljene...

Meli user posted image
Lana38 user posted image ...punce žal mi je za vaju...ampak kot pravi Špela100, mogoče je pa to zadnja user posted image  (al kako že-neki tazga)...no, pa saj razumeta kajne...
Lana, pa ti bo delal G. diagnostično, al kr operacijo...???

Tinaaja držim pesti user posted image , da bo vse ok...pa itak da bo....user posted image
Liona...kdaj maš pa morfologijo????

Teri...resnično mi je žal za vašega user posted image ...pa javi se še kaj, ko boš rabila kakšen pogovor...

Andreja...me veseli, da mu je padla temperatura...to je gotovo že dober znak, kajne?...

Kje je pa kej naša Špela100?, se mi zdi da se že dolgo časa ni javila...

Ostale punce pa pridno user posted image , da se bo čim prej kaj pokazalo user posted image ...

Lep dan punce...
No, jaz sem še jutri doma in potem se bom počasi poslovila od bolniške in v službo...že komaj čakam, ko sem doma imam preveč časa za razmišljanje in mi gredo same traparije po glavi in pol po možnosti se še z mojim user posted image  spičva, itak da za čist brez veze...ker sem pač že sama sebi zoprna...mah, sej bo...

papapaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.1.2007 11:54:57   
lana38
sonchek, jaz grem šele na HSG-histerosalpingografija. To je slikanje maternice in jajcevodov. Če bo vse OK, potem spet čakam na user posted image . Če pa so kakšne zarastline ali kaj narobe z jajcevodi, potem pa grem na HSC-histeroskopijo ali LSC-laparpskopijo, da mi to poštimajo. Poseg pa bo pač odvisen, od tega kaj bi naj bilo narobe. Na HSC se namreč ne vidi, če je še z jajcevodi kaj narobe. HSG pa ti oboje pokaže, maternico in jajcevode.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.1.2007 12:40:40   
Liona
Sonchek, morfologijo imam 12.2. Pri Pušenjaku. Upam, da bo vse o.k. in da bomo izvedeli za spol user posted image . Če bo vse kul, greva takoj po voziček user posted image user posted image user posted image . Imam že izbranega.

Lana38 in SM10, user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.1.2007 12:48:28   
tinaaja
No smo z UZ in potrjeno tretjic user posted image  

Puna lepo raste, imamo ze skoraj 2kg user posted image  Danes se ni nalispala, tko da obrazka ni hotla pokazat, je stalno rokce drzala cez user posted image  Je pa tudi ze v glavicni vstavi, tko da tud to super. Verjetno ni treba omenjat, da so zivcki pred pregledom delali 100 na uro... V petek imam ze prvi CTG, ker sem v patoloski ambulanti in jih delajo vsakic po 30 tednu.
No skratka, kljub temu, da zunaj dezuje, je zame danes lep, super, cudovit dan user posted image  Gremo naprej user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.