|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
19.1.2007 23:24:55   
andreja2000
micka ,tudi jaz si želim,da bi lahko napisala kakšno veselo novico glede bivšega,morda se mi ta želja kdaj uresniči.Jutri greva z sinom k njemu,pa bomo videli kako se drži.
Držim pesti,da kljub zdravnikovi slabi napovedi tvoje user posted image  ne bo!!

Lusa,še enkrat hvala za vse tolažilne besede glede bivšega.
Jaz te čisto razumem,da si ponovno želiš detece,vem,kako hrepeniš in čakaš,da bo nastopil dan,ko boš lahko začela delati na user posted image .Želim ti,da ta dan pride čim prej.Ko sem jaz imela UPN in izgubila našo Tino,sem  si tako kot ti želela čim prej ponovno user posted image ,a mi žal še po 20 mesecih ni uspelo.
Upam,da bo za vse nas sreča kmalu na naši strani.

lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.1.2007 23:28:46   
andreja2000
Ups,pomota pri imenu ,mislila sem nate micla,pa sem te kar preimenovala,ojoj oprosti

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.1.2007 8:54:51   
lana38
Dober dan!
Sem user posted image  danes. Imam sina v bolnici. Že par dni ni imel pravega apetita, pa trebuh ga je bolel. Včeraj zvečer pa je še bruhal, tako da smo šli k dežurnemu in mu je dala napotnico za bolnico. Zdaj pa je tam na opazovanju. Zdravnik v bolnici mi je rekel, da bi lahko bila tudi viroza. Tega pa se zelo bojim. Če sem user posted image , je viroza nekaj kar zdaj najmanj potrebujem. Sploh nisem mogla spati skoraj celo noč. Upam, da bo sin čimprej OK in pride domov. Ko sem danes zjutraj klicala, mi je sestra rekla, da ni več bruhal in da danes pravi, da ga več ne boli. Od 12h do 15h so pa obiski in komaj že čakam, da pride ta čas.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.1.2007 12:19:41   
Liona
lana38, saj bo s sinkom vse dobro. Boš videla.

lusa, jaz nikakor ne najdem Lušine sobice. Pa se spomnim iz revije Delo in Dom tistih žiraf. Mi je bila soba res všeč...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.1.2007 13:29:48   
Milamay
Oh, Lana, saj bo vse v redu, boš videla. Verjetno je res viroza, a je vseeo bolje, da ga opazujejo in da izključijo kakšen drug vzrok. 

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.1.2007 14:27:56   
Anonimen
Lana38 - vse bo še ok. Mogoče pa je zastrupitev s hrano. Veš, ko jaz razmišljam o tem, ali je boljše, da Črtomira pacam doma, ali pa ga odpeljem v bolnišnico, se vedno odločim za slednje iz enega enostavnega razloga. Tam vsaj vedo, kaj narediti z njim.

Teri - hudo mi je za tvojo muco. Vem in razumem te, da si žalostna, ampak včasih nas življenje postavlja pred izjemno hude odločitve, takšnem, kakršna je tvoja. Kakorkoli se boš odločila. Naredi tako, da ne bo preveč trpela.

Lusa - jaz tudi ne najdem sobice.

Sama pa rabim malo tolažbeuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Sem z infekcijske - še dobro, da smo z zdravnikom družinski kolegi in me je spustil domov. Bojda imam zelo hudo obliko vodenih kozuser posted image user posted image user posted image  in se pričakujejo komplikacije. V glavnem dobila sem virolax (5 krat na dan po 2 tableti) in antibiotike na 6 ur. V ponedeljek pa nazaj. Če ne bo bolje, bodo me hospitaliziraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz se več ne grem!

(odgovor članu Milamay)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
20.1.2007 15:19:31   
stunfek
raho to je pa res zoprna zadeva. pri boleznih, ki spadajo med otroške odrazli vedno hudo nasankajo, če zbolijo. Upam, da bodo vse arcnije hitro prijele in ti olajšale tegobe.

lana38 upam, da se ti sine čimprej pocajta. nič ne skrbi zaradi viroze, kar se tiče nosečnosti. pikica je v tebi dobro zaščitena. ko se enkrat vsidra zdrava pikica jo kaj težko kaj dotolče user posted image . Držime pesti za sine in seveda zate, da izogneš vsem viruskom. A si se še kaj testirala? Kdaj pa planiraš še enkrrat preverit?

Držite se tudi vse ostale in srečno pri naših podvigih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
20.1.2007 16:20:31   
Anonimen
Danes sem malo razmišljala in zlagala neke miselne puzzle skupaj, sedaj pa potrebujem vaše mnenje, ker več ne vem, ali sem jaz tako občutljiva in neumna ali pa je kaj drugega. Vem, da ta tema ni namenjena medsebojnim odnosom, ampak kljub temu upam, da mi boste odkrito povedale, kaj mislite ve. Tudi kritika je dobrodošla.
V glavnem, imam kolegico (no, prijateljico), ki je 5 let starejša od mene. Njeni punčki sem botra. Do tod vse lepo in prav, a ne? Kar pozno je postala mama (z 38.) in je nenehno jamrala, kako je utrujena, kljub temu, da ima od čistilke in peglarice naprej vse. Pa sem jo nekako skušala razumeti, da je otrok mogoče za njo res večji napor kot zame, ki si blazno želim še enega. So me pa zadnje čase začele motiti njene izjave, in to zelo. Vse se je začelo z mojim SS. Ko me je prišla pogledat (prej sploh ni vprašala, če lahko pride - isti dan kot sem bila na abraziji je prišla), je na veliko razlagala, kako ona dela, kako je njen mož ubogi, ker mora sedaj pobirati breskve... Halo, jaz pa direkt z abrazije. Pa si nisem gnala k srcu. Sem mislila - ok, ne ve, kaj naj reče.
Ampak take neumne izjave so se stopnjevale. Do decembra, ko je pa res presegla vse meje (po moje). Najprej sem organizirala božičkovanje za otroke najinih prijateljev. Onadva sta prišla sama, češ, da je mala bolna. Naslednji dan sta zbolela tudi onadva, čez 2 dni še Črtomir in potem mi je rekla, da če bi vedela, da je Črtomir bolan, ne bi bila prišla, ker so sedaj oni vsi bolni (Črtomir je zbolel zadnji). Na rojstni dan -  piškotov - je prišla sama, saj sta njen mož in mala še vedno bila bolna. Ko je odhajala, sem jo vprašala, kako so bila malčici všeč darila, ki ji jih je Božiček prinesel k nam, pa je odgovorila, da sploh ne ve, kaj je dobila od nas, ker je bilo toliko dariluser posted image .
Prejšnji teden sem kolegici nekaj lektorirala v gostilni in pride not pa steče neka debata o rojstnih dnevih in ona izjavi, da bodo k njim vsi morali prinesti zdravniško potrdilo, da so otroci zdravi, da se njihova ne bi česa nalezlauser posted image . Danes pa me kliče, da je izvedela, da imam vodene koze in mi po telefonu reče, da je še vedno bolje imeti vodene koze kot biti mrtev (to se je nanašalo na mojo mrtvo prijateljico)user posted image .

Evo, to je samo nekaj najboljših cvetk (jaz jim pravim izjave meseca). Res več ne vem, kaj si naj mislim. Moj mož pravi, da se ona sploh ne zaveda, kaj izjavlja, ampak pri 39. pa bi res lahko malo premislila. Ali pa sem jaz preobčutljiva? Kaj pravite ve?

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
20.1.2007 18:02:35   
andreja2000
Lana38,žal mi je,da je tvoj sinek tako zbolel.Upam,da mu bo šlo iz trenutka v trenutek le na bolje.Vem,da te skrbi,če sluajno gre za virozo,a upam in mislim,da se tebe ne bo dotaknilo v taki meri,da bi škodilo tvoji pikici.Držim pesti za vas,da se vse doro konča.
raho ,oh ti grde koze,res te je doletela zoperna stvar.Upam,da ti bo kmalu bolje.
Kar se pa tiče tvoje prijateljce,ima pa prav zares čudne izjave in celo žaljive in nesramne.Meni se že to ne zdi čist normalno.Spoh si ne znam zamišljati,da lahko obstajajo tako "nizki"ljudje,a žal jih je očitno že kar nekaj.V bistvu,taka oseba vsaj zame ne bi mogla biti prijateljica,kajti prijatelj ne daje tako nepremišljenih izjav.Sicer se pravi prjatelj pokaže v naši stiski,ti stoji ob strani in ti zna prisluhnit,ta tvoja prijatljica pa je žal daleč od tega.
Mislim,draga moja raho,da z njo ne bi prav nič izgubila,naprotno ,dobila bi svoj mir.Jaz bi se je vsekakor začela izogibati,morda bi ji ob priliki celo povedala svoje.

LEP VEČER VSEM PUNCAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
20.1.2007 18:41:08   
Anonimen
Lana38 - sem vprašala našega infektologa, če je viroza nevarna na začetku nosečnosti, pa pravi, da moraš samo paziti, da ne dehidriraš, če si jo slučajno staknila. Držim pesti, da je nisi, če jo je že moral tvoj sine.

Neposredna povezava do sporočila: 3135
20.1.2007 19:14:25   
pilotgirl
user posted image No punce meni je pa ta stvar trenutno full in in mislim da ga bom naročila. Pa še mal njegovih lastnosti:
  • Palm-size electric fertility monitor
  • Identifies your six most fertile days
  • Displays your daily fertility level
  • Tells you when to test
  • Can be used by women with irregular cycles
  • Requires four AAA batteries (not included)
  • Includes instruction booklet  The ClearPlan Easy Fertility Monitor, a palm-sized electronic device, is one of the easiest ways to detect when you're fertile — it provides daily updates on where you are in your cycle. Unlike most ovulation detectors that test only for luteinizing hormone (in urine), which surges just before ovulation, this monitor can also check estrogen levels, which normally rise a few days before ovulation. Start by setting the monitor on the first day of your menstrual cycle with a simple push of a button. Each morning afterward, push a button and a small screen tells you how fertile you are. When you're entering your fertile days, the screen tells you to start testing your urine. The monitor reads test sticks (sold separately), telling you high and peak fertility days. If you don't get pregnant the first month, which isn't unusual, simply keep using the monitor daily. It adapts to your personal cycle, even if it's irregular.  Uglavnem to je ubistvu aparat kateri nam točno pove kdaj so plodni dnevi in kdaj bo ovulacija.Je rekla ena ženska da ji je zdravnik reku da naj si meri bazalno temperaturo in da naj pol še s tem aparatom spremlja in je rekla da je 100%.Ženske več al manj po 2 mesecih z njim zanosjo.  Tko da jst bom verjetno ga naslednji mesec kar naročila-res je cena visoka 179$=34,000sit,sam za bebiko vse.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Aha,pa link kjer lahko vidite kako deluje. http://www.clearblueeasy.com/resource/flash/dfm.html če vam nč ne prikaže,maste v spodnjem kotu eno ikonco kjer piše flash player,tisto inštalirite pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3136
    21.1.2007 8:31:40   
    lana38
    raho-to tvojo "prijateljico" lahko brez slabe vesti nekam pošlješ, ker je v tvojem življenju očitno odvečna. Hvala za informacijo o virozi.

pilotgirl-jaz tudi mislim, da je to kar ena fajn zadevica za spremljanje O in plodnih dni.

Milamay-a je tebi tudi na FF izginilo tisto preštevanje dni po O in napovedovanje po 30 dneh in bi zdaj za to bilo treba plačati. No, če sem user posted image , mi bo to tako vseeno, samo zdaj trenutno pa me jezi. Sem mislila, da bo graf vedno tak, ki ti vse živo pove.

Jaz pa imam BT še vedno povišano. Danes je 16. dan. Test bom delala ponovno v sredo, če bo BT še povišana in ne bo user posted image . Moj sin je pa včeraj že bil veliko boljši. Kdaj bo šel domov, pa mi zdravnik še ni vedel povedati. Izvidi krvi pa so vsi OK.user posted image  Sem že boljše volje.
    Lepo nedeljo vam želim. Moja bo bolj leteča. Hitro kosilo, bolnica, domov, spet bolnica in bo ura že 18.30 zvečer. Obiski so namreč od 12h do 15h in potem od 17h do 18.30. Še dobro, da je bolnica preko ceste. Sem na super lokaciji doma.
    LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 3137
    21.1.2007 8:48:03   
    tinaaja
    Lana, sploh si ne morem predstavljat, kok hudo morabit starsu pustiti otroka v bolnici in se to, da je bolan in te ni zraven. Jaz se ze vidim, kako bom trpela, ce bo kaj takega treba. Saj ves, da je tko najbolje, ampak... Mojo pokojno sestrico so morali zdravit v Franciji in je bila ene 2 meseca sama tam, ker starsa nista imela placanega bivanja. No, je bila ful priljubljena, pridna, se je pri 4 letih nucila francosko user posted image  No, zelim ti, da bos cim prej dobila domov zdravega sineta user posted image
    Raho - jaz ugotavljam ze dalj casa, da nas zgelda vcasih zivljenje vodi tako, da se z ljudmi, s katerimi smo bili ful prijatleji, enostavno to nismo vec. Da imas kar nek obcutek, da naj bi se naprej nekaj vzdrzeval, ampak ni tistega pravega obcutka.  Pa iz razlicnih razlogov: poti gredo v tok razlicen smeri, duhovni razvoj,... In se strinjam s puncami, da ce te to mori, se pocasi odmakni od nje in ce bo se morila, lepo povej, da to ni to. Jaz sem z eno nekoc zelo dobro prijateljico enako anredila, ampak enostavno nisva vec na isti valovni. Nisem prekinila stikov, se jim pa izogibam. Drugace pa se zmeri sprasujem, zakaj smo ljudje taki, da ce nas nekdo prizadane, mu tega ne povemo - da kao ne bomo njega prizadeli. Npr: da bi ji direkt rekla, da se ti zdi grdo, da otrok niti ne ve, katero darilo je od koga ali pa da bi jo sterala nekam, da ti pride na dan abrazije o seb govort.
    Pilotgirl, jaz sem tud gledala vse te aparate, pa morda en predlog, ki je dost cenejsi - O testi. Sem ze pisala tukaj - www.testforless.com. Dobis kombinacijo O testov in nosecniskih testov za ugoden denar, poglej na splet - combo opcija. In ce bi ene 2,3 se odlocile za ta najvecji paket, pride sploh ugodno. Sigurno veliko bolj kot tale masinica.
    Liona, a pol so ze nezne brcike user posted image
    Lusa, sem hotla glasovat, pa pise, da je clanek placljiv user posted image
    Andreja, kako je bilo pri bivsem?
    Teri - je muc kaj bolje?
    Punce, lepo prezivite nedeljo!

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3138
    21.1.2007 9:09:18   
    mehurčica

http://e.delo.si/deloindom/index_display_record.php?id=193

Zdaj pa bo šlo menda. Luša je vse to sama risala!user posted image

Lana38, upam, da bo s sinčkom čimprej dobro. Si pa ziher nosečka!user posted image Čestitam!

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 21.1.2007 9:10:38 >

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3139
    21.1.2007 10:29:05   
    Milamay
    Lana - Ja, žal je na FF vse tako lepo opisano samo nekaj dni, potem moraš plačati. Če ne plačaš, se ti sicer izriše graf in nariše dan O, kaj več pa ne. Žal. Sem pa pred leti, ko sva se z  možem trudila, da bi prvič zanosila (leta 2002 in 2003), takrat sem plačala tistih nekaj $ in sem tako imela dostop do vsega nekaj časa. Plačala sem kar preko kreditne kartice in ni bilo nikakršenga problema. Zdaj se za kaj takega nisem odločila. Me sicer mika, a  mislim, da mi je trenutno dovolj to, da si lahko beležim BT in da mi nariše predvideni dan O.
    Jaz sem si ta mesec merila BT, a me malo skrbi, da ta krivulja ni ravno natančna, saj me že ves teden po malem muči grlo, občasno mi teče z nosu ... tako da, imam sicer povišano T, a me je strah, da je to le zaradi prehlada. Kaj pa vem?! Sploh ne vem, če si naj še merim Bt do konca meseca? Zdaj imam BT povišano že 7 dni, FF mi je sicer izračunal, da bi naj bila O že 12 dan ciklusa, ker je bolj malo verjetno, saj sem imela zmeraj O nekje na 19. dan. Bom videla, kaj bo.
    Fajn, da je sinek boljše. Saj bo vse OK. Bolje je, da je tam in da ga dobro pregledajo. Pa če praviš, da si zelo blizu doma, tudi ni tako hudo, ker lahko skočiš kadarkoli k njemu. Si pa ne znam predstavljati, kako se počutiš, ko moraš pustiti otroka v bolnišnici. Meni bi se verjetno trgalo srce, a za zdravje svojega otroka pač naredimo vse.

Pilotgirl - ta napravica pa je res super, a je kar draga. Bi bilo pa fajn imeti takšno napravico, kjer bi si lahko vse beležila, pa še ovulacijske teste bi lahko delala ... Ni kaj, super!

Raho - gelde tvoje "prijateljice" - kot so že druge napisale - jaz bi se je tudi začela izogibati. Je pa res, da smo ljudje čudni, da tega ne povemo nekomu kar v obraz. Nekako ljudi toleriramo in se jih izogibamo, povemo pa ne zakaj. Tako, da se strinajm s Tinaajo.

Lepo nedeljo vsem skupaj

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3140
    21.1.2007 10:45:13   
    lana38
    Ja, bolnica je res čisto blizu, samo ne morem tja, ko bi rada. Otroški je bolj oddelek zelo zaprtega tipa. Je zakljenjen, ko ni čas obiskov. Na vse druge oddelke lahko prideš kadarkoli izven časa obiskov, pa ne komplicirajo. Tu so pač otroci in verjetno bi marsikateri odkorakal ven, če bi bila vrata nezaklenjena. Zdaj je veliko lažje, ko si moj sin že da dopovedati, da pač mora biti tam. Nazadnje je bil v bolnici pred 7 leti, takrat pa je bilo še zelo hudo. Pa tudi manjši je bil skoraj vsako leto tam. Zdaj je pravzaprav že petič po vrsti v bolnici, samo da je zdaj bilo 7 let mir. Prej je bil pa vsako leto enkrat. Hvala Bogu, da je to prerastel.
    LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 3141
    21.1.2007 10:53:04   
    Lusa
    Ma komaj včeraj ob 21.56 minut so  objavili sobico.Tako ,da lepo pridno lahko glasujete.

Kliknite na Lušino sobico in stisnite medvedka(5) ,če seveda želite.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3142
    21.1.2007 11:17:28   
    Lusa
    O ,pri nas pa se sonček kaže,jupii.

Raho-ko sem že brala 1x to tvojo zgodbo na drugi temi ,sem si mislila :imaš pa res eno čudno prijateljico ,ki si sploh ne zasluži tega naziva.To je moje mnenje.
    Ko je meni Ajša umrla ,takrat sem resnično spoznala ,kdo so pravi prijatelji.Povem vam ,ni jih veliko ostalo.Jih je malo ,pa še to tako resnični pravi prijatelji.Glede vodenih koz pa je res dosti hujša oblika pri starejših.Moj tast je imel po 40letih in je tud imel huuudee težave.

Lana-mene že tako firbes matra!Ma itak sem prepričana ,da si srečka nosečka.
    Me veseli ,da je s sinom že bolje.Žalostno pa je ,da ne moreš bit s sinom po ves dan pri njemu.V MS na pediatriji so lahko ves dan z otrokom in tudi v kliničnem in pediatriji LJ  ,ko sve z Ajšo bile sem lahko bila z otrokom ves čas in tudi vse ostale mamice ,ki so imele že večjega otroka.Pa je Ajša imela ogromno vsega od bolezni ,rota virus ,nonstop neki infekti ,pljučnica ,a sem bila lahko pri njej.Ne predstavljam si ,da ne bi mogla bit.

Pilotgirl-Jaz bi tud dala toliko denarja ,če bi se tako dolgo matrala kot ve.Jaz resnično teh težav z zanositvijo zaenkrat nisem imela ,vendar so pri meni druge težave ,ko ne morem donosit še enga zdravega otrokca.Saj itak že veste.

Liona-a ni lepo ko čutiš brcike ,pa čeprav so samo narahlo ?
    Tinaaja-še malo pa bo veselje!

Andreja in Teri mislim na vaju!iN čakam na lepe novice!

Mehurčica ,hvala ti!

Lepo preživite ta dan

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3143
    21.1.2007 12:04:08   
    tinaaja
    Lusa, glas oddan user posted image  Vidim, da prepricljivo vodis user posted image  in da si prava umetnica.

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3144
    21.1.2007 12:32:32   
    pilotgirl
    Ja tinajaa vem za tisto stran in sem jih tud že mela sam je blo vse neki zmešano.Enkrat je blo ful malo druge črtice,pol je pa kr naenkrat ni blo.Tem takim testom ne zaupam,ker nisem 100%.Ta od clear bluja je pa ful enostaven in mislim da je kr priročen.Tko da mislim da vsaj nimaš tolko zajbancije kot drgač.Je pa res,da je zadeva draga,sam kot sem že napisala-za bebiko vse,tut če košta 100.000sit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lusa čestitam ti za tvojo akcijo.Res lepo od tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lana38 a te nč firbc ne matra da bi test kej prej nardila?user posted image   (sm mal radovednauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3145
    21.1.2007 13:15:17   
    Sulfinija
    Punce,kje je pa tale sobica od Luse za glasovati.Ne najdem nikjer pa bi rda glasovala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3146
    21.1.2007 13:48:57   
    lana38
    Sin je že doma.user posted image

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 3147
    21.1.2007 13:57:36   
    Milamay
    No, to pa je ena dobra novica. user posted image user posted image user posted image  Mali vesel, mami pa verjetno presrečna, kajne? Lana, zdaj pa samo še čakamo, d anam sporočiš drugo veselo novico.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3148
    21.1.2007 14:02:00   
    pilotgirl
    Mojca9000 evo ti link    http://e.delo.si/deloindom/index_display_record.php?id=193 To kr se ti odpre je lušina sobica.

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 21.1.2007 14:03:43 >

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 3149
    21.1.2007 16:06:47   
    Lusa
    Lana -sem vedela ,da bo danes vsaj ena dobra novica.Pričakujem pa seveda še kakšno dobro.Super ,samo ,da je sin doma.Tako boš tudi ti bolj pomirjena.Ker seveda zdaj moraš bit za novo bitjece.Vem ,da vama je uspelo!!!Mora!!!Tako kot ostalim vsem!

Pilotgirl hvala ti za link.Jaz ga niti ne znam prilimat.Sem taki štor ,kaj se tiče računalnikov.Z računalnikom sem začela delat ko se je naša Princeska Ajša rodila ,ker sem hotla zvedet čimveč zadev glede DS.Prej sem pa bila anti talent za računalnik.Me sploh ni mikal.Zdaj pauser posted image Reče mož ,če bomo računalnik jedli za kosilouser posted image Zeza se ,ker mi imamo vsak dan lepo skuhano ,se vidi ,da smo na podeželju.

Tinaaja-Lušina sobica je res že visoko uvrščena.Prepričljivo vodi en drug ,vendar kdorkoli zmaga ,bo šla sobica v prave roke in lepo od CRI CElje ,da bo podaril sobico ,ki bo rasla z malčkom.Seveda bi si jo želela jaz podarit ,a v življenju marsikdaj kaj ne moremo na silo.Same predobro vemo!

Mojca9000 naša pilotgirl za vse postori.

Neposredna povezava do sporočila: 3150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.