|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
19.1.2007 10:15:46   
lana38
user posted image  bi naj bila 17.1. Tako da je šele 2 dni zaostanka.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.1.2007 10:18:03   
sonchek
...LAna38..ampak če se je pokazala že druga črtica (pa čeprav čisto šibka)...to že nekaj pomeni..in jaz močno držim pesti, da user posted image  NE BO!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.1.2007 10:20:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

user posted image  bi naj bila 17.1. Tako da je šele 2 dni zaostanka.
LP

Premalo betaHCG hormona je še, zato je črtica komaj vidna.  Čez 5 dni je več ne boš mogla spregledatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, mene vse tako srbi. Samo na faci imam okoli 50 koz...

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.1.2007 10:23:39   
sonchek
Raho...pa si kej poklicala svojo zdravnico, kaj ti je pa ona rekla..
...jaz resnično nimam izkušnje s tem, tako da ti res ne morem pomagat...ampak zdravnico bi pa poklicala na tvojem mestu????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.1.2007 10:27:06   
Anonimen
Bila sem pri zdravnici - nič - čakati, da bo bolje - glede na mojo starost čez kake 3 tedneuser posted image

Sam za zanimivost - sem šla preverjat na lunarium in mi je vrglo januarja in februarja ven risk 5. Na koncu bom še verjela v touser posted image  In glede na stanje bom morala februarja, ko imam O - čez kakih 5 dni še biti na hladnem.

Se pravi marec je moj mesecuser posted image user posted image user posted image

Od marca pa spet v akcijo in spet bomo imeli kozorogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.1.2007 10:43:16   
lana38
Raho, vse otroške bolezni so pri odraslih dosti hujše, kot pri otrocih. Upam, da se ti čim prej posušijo, da te ne bo več srbelo. A si dobila tisto belo tekočino za mazati se? Tisto bi naj kar pomagalo.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.1.2007 11:05:46   
SM10

Lana bravo zateuser posted image user posted image user posted image . Koliko dni pa že imaš povišano BT-če imaš že 18 dni si definitivno user posted image . Verjetno si že kje napisala, ampak jaz sembolj površno vse prebrala, ker je od mojega zadnjega obiska precej napisano. Sorry.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.1.2007 11:23:23   
lana38
BT še ni povišana 18 dni, ampak šele 14, zato pa še ne vem, pri čem sem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.1.2007 11:33:39   
stunfek
Ta negotovost je res ubijalska :). Kdaj pa planiraš napraviti test? Sem že ful mislila nate kako in kaj.
Kar se tiče temperature...jaz si jo merim bolj površno sem pa tja kdaj. A ko je povišana je konstantno povišana ali kaj skače? Meni se je povišala ta pravi čas, da vem kdaj je bilo O in da vem, da smo se trudili ta prave dni user posted image . Sedaj pa praviš mora biti povišana 18 dni? Pa lahko malo gor in dol ali ne sme nič pasti? user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.1.2007 11:50:38   
lana38
Meni se spreminja samo na 2. decimalki. Merim jo z digitalnim termometrom. Mislim, da ne sme pasti za več kot 0,20 stopinje. Nisem pa čisto sigurna.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.1.2007 12:37:56   
Liona
Joj, lana38, upam da je tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image . Saj veš, da ko ni bilo user posted image , se testna črtica sploh ni pokazala (niti malo, niti obrisa ni bilo).

raho, hudo mi je za tvojo prijateljico.user posted image user posted image user posted image Tako mlada... Ja, drugače je pa škratek verjetno že kar živahen. Danes smo vstopili v 19t in se mi zdi, da ga občasno že začutim. Sicer čisto narahlo, ampak se definitivno oglaša. Sicer pa mami in ati vsak dan poslušata njegov srček z AngelSoundom. user posted image  Res se tako lepo sliši, da se ne morem upret. Sploh takrat, ko sonček nastavi hrbet. Prav močno razbija user posted image ...

tinaaja, kako sta vidve?

Vse ostale, lep pozdrav in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.1.2007 12:41:28   
andreja2000
Lana38user posted image res upam,da je to to in si ti naša nova srečka user posted image .Potem ti je klomifen pomagal-mogoče sta celo user posted image user posted image Močno,močno stiskam pesti,da se ti to kmalu potrdi.Kakšne pa imaš' kaj znake,razen pogostega obiska wc?
raho,upam,da se čim prej rešiš kozic,res nerodno,da si jih dobila v teh letih,saj je za odraslega to dosi težje.
SM10,sonchek,hvala,glede bivšega,stanje pa je še naprej resno in še vedno ga spremja zelo visoka vročina.

Lep dan,vsem vam,drage punce in seveda lep vikend,ki je pred vrati.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.1.2007 14:05:40   
teri
Zame je pa danes user posted image dan.Zjutraj sem dobilauser posted image ,ampak na to sem bila pripravljena.Sem vseeno slabe volje,ampak zaradi hormonov,bolj kot pa zaradi razočaranja ker je prišla.Našuser posted image hodi vsake 3t na kontrolo.Danes smo ga tudi peljali.Pa se mu stanje ni nič izboljšalo.Pred 3t ko smo bli je rekla,da je že boljše pa da mu za vsak slučaj da še za 3t antibiotike.Zdej pa taka slaba novica-spet ima kri v urinu.Res veste  da je hudo,ker me je klicala 3x.Sem pa bla na enem sestanku in nisem imela tel. s sabo.Ob 5h,ko končam delat ga grem iskat in ji tudi moram povedat kaj smo se odločiči.Na izbiro nam je dala 3 variante:al ga uspavamo,al pridemo drug teden da mu pošlje v Lj kri pa vodo-poseben laboratorij(stroški min 200.000,00),al pa probamo na slepo z drugimi antibiotiki(kar ni nujno da bodo ta pravi).Ko sem jo vprašala kaj bi naredila ona na mojem mestu...je rekla,da se to lahko ponavlja(unetje mehurja)in da bi bil vsaj 3x/mesec pri njih.To pomeni,da je najboljše temu naredit konec.user posted image Ne morem vam povedat kako se počutim.Vse mi gre narobe,nič mi ne gre...Upanje imaš da se bo l.2007 začelo boljše.Pol pa vse to.Nisem ne user posted image in še user posted image (ki mi je kot user posted image )bom izgubila.Dovolj imam vsega,res hočem da 1x tudi v moje življenje posije sonceuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.1.2007 14:19:39   
lana38
teriuser posted image , zelo mi je žal za tvojo user posted image .

andreja2000, razen pogostega obiskovanja WC, mi user posted image  zamuja 2 dni in vsak dan mi je malo slabo že kakšne 3 dni. 10.1. pa mi je bilo popoldan kar pošteno slabo, pa nisem imela nobenih prebavnih težav. Morda pa se je takrat moj user posted image  vgnezdil. Ne vem, bomo videli, če sem res user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.1.2007 14:26:06   
Anonimen
Lana38, resnično upam da si srečka user posted image  

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
19.1.2007 14:50:37   
SM10
Teri upam, da se bo tole z tvojo muco uredilo čimprej.

Lana zate pa držim pesti. No tudi za vse ostale.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
19.1.2007 15:06:23   
tinaaja
Lana user posted image user posted image

Teri, joj, tocno vem, kaj prestajas. Moja kuza je bila po terapiji ful bolje, pol se je prejsnji petek tok poslabsalo, da sem cel popoldne sam jokala. Na sreco se je stanje pomirilo, ceprav ni ravno najbolje. Spet sem se soocila s tem, da slej ko prej se ne bo popravilo in se bo treba poslovit. ne vem, kako bom to zmogla in vem, kok ti je tezko. Tudi pri ans obstaja moznost operacije, pa ne vem, ce ne bi samo se bolj trpela... tko da... verjamem, da je danes grozen dan. Ampak odlocit se ti ni treba danes, vzami ga domov, razmisli cez vikend in sigurno z zamenjavo antibitotikov nimas kaj zgubit v tej situaciji. Mah grozno je ko se tok navezes in pol je to kot otrocek. Drzi se!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
19.1.2007 15:25:36   
andreja2000
teri user posted image , žal mi je za tvojo user posted image .Res je hudo in vem,da to boli.Včasih res pride taki čas,ko nam gre vse narobe,pa če prav se trudimo in želimo drugače.Vendar bodi močna,saj bo tudi tebi napočil čas lepših in srečnejšh dni,čas,ki bo olepšal in razsvetliv tvoje življenje.Zaupaj,da prihaja sreča tudi k tebi.
Želim ti veliko moči in volje ,pa objem zate.user posted image user posted image user posted image

Lana38 hvala za odgovor.Ne moreš si misliti ,kako zelo sem vesela zate,kar naprej mislim nate.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.1.2007 15:32:31   
teri
Sej sem se odločila da bomo probali z drugimi antibiotiki.Ampak je zelo malo možnosti da bodo tej ta pravi.Nočem ga še dat od sebe...nočem pa mu niti slabo.Zdi se mi, da mu bom z novimi antibiotiki samo podaljšala agonijouser posted image V glavne danes mi je grozno,čez 1t imam roj.dan.In ne bom bla neuser posted image  in brezuser posted image user posted image Lahko me kdo ne razume,ampak našuser posted image je kot naš nesojeniuser posted image .Enega sem že izgubila in ne vem kdaj bo prišel zdravuser posted image .In zdej bom še user posted image !Najraje bi bla sama inuser posted image .Hvala,ker ste me brale!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.1.2007 15:41:52   
nemrak
Lana user posted image user posted image user posted image
Sem vedela, da ta mesec pa bo.user posted image user posted image
Kako???
Bila si brez stanskih učinkov po K. Pri meni je bilo 2x tako.
Čestitam!!!!
Črtica pri meni je bila na 29 dan skoraj nevidna. Ampak jaz
sem potem 4 dni zaporedoma delala teste in je bila vedno bolj
intenzivna.Pa še G je rekel, da user posted image  je user posted image .

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.1.2007 15:42:53   
nemrak
raho, iskreno sožalje!!user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.1.2007 19:39:33   
ElaM
Lana38, želim ti, da je to to.user posted image

:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.1.2007 20:38:50   
micla
Dober večer punce.
Mi te dni ni delal neki računalnik in danes sem kar požirala vse vaše novice.

Raho nimam besed... žal mi je za tvojo prijateljico. Življenje je res kruto. Stalno nas daje na neke preizušnje. Drži se in naj ti lepi spomini nanjo nekoliko omilijo bolečino. GROZA.....user posted image .
Upam, da se kmalu znebiš vseh zdravstvenih tegob in končno v marcu napadeš s polno paro.
Andreja želim ti, da bi kmalu kakšne boljše novice o tvojem bivšem sporočila.
Teri ne bodi preveč žalostna. Verjamem, da si navezana na mucka, ampak kot si sama rekla, če je res bolje zanj, ga res ni primerno mučiti. Sej s tem, ko ga odrešiš vseh muk, mu dejansko izkažeš veliko mero ljubezni, čeprav ne zgleda lih tko. Boš vidla, da letos pa ti bo uspelo uresničiti želje. Sej veš, slab začetek, dober konec.
Liona, Tinaaja bravo naše nosečkeuser posted image . Tinaaja sej ne morem verjet, da je že skor tle. Liona, kako fajn da že čutiš brcike. Kmal pridemo za vami (upam).
Lana38 bravo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Končno se premika na naši strani.

Stunfek, SM10, krtekxx, milamay...... in še vse ostale da bi kmalu vse dočakale željene user posted image .

No, za konec vam na hitro povem še kaj se dogaja z mano. Ta ciklus smo merili jajčece in je seveda pred O zgledlo kar uredu, po O pa je G rekel, da stanje v maternici ni lih najbolj razveseljujoče. Da nakazuje na hormonske motnje. (Beri - v tem krogu se tudi najbrž ni nič prijelo). Tako imam še do torka za jemat prometrium, potem počakat ali pride user posted image  ali ne. V primeru da pride, moram začet jemat klomifen od 3 do 8 dne po pol tabletke 2x na dan. Tko da se bom kmalu tudi jaz vpisala v "klub klomifenk". Malo moram prečekirat kako je s temi stranskimi učinki..... Če sem pravilno zapazila velja, da tisti mesec, ko jh nimaš ti uspe. Bomo videli, do 31 mi ostaja samo čakanje, če se seveda prikaže tečka, pol pa dalje.

Dovolj sem načičkala. Lahko noč vsem in lep vikend.

PA PA,

micla

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.1.2007 21:36:52   
Milamay
Zdaj pa ste res dosti napisale.

Lana - ne morem ti opisati, kako sem vesela, da je upanje pri tebi. Dosti sem mislila nate. Mogoče pa je to, da smo vse stiskale pesti le pomagalo. user posted image  Po mjem si zagotovo user posted image , saj imaš kar tipične znake. Pa saj je tudi že bil čas, da je ena od nas user posted image . pridno nam še naprej sporočaj vse novice.

Teri - vem, da ti je grozno hudo. Tudi mi imamo doma muco in si tudi ne znam predstavljati, da je ne bi bilo. Ampak tako je življenje, čeprav se to grozno sliši. Živlai imajo krajšo življenjsko dobo in tako nam lahko polepšajo le del našega življenja. Moramo biti hvaležni za to, da so bili z nami in nam mnogokrat polepšali dan.

Moram pa vam še jaz zaupati nekaj, in sicer greva z mojim dragim junija na koncert od Il Divo v Ljubljano!!!! JUHUHU!!!!Ne morem vam opisati, kako sem vesela. Res si jih želim slišati v živo in pravzaprav bo to moj prvi koncert (če seveda odmislim Plavi orkestar v najstniških letih). Nikoli še nisem bila na nobenem tako pravem koncertu kake tuje skupine. Zdaj pa, ko sem prebrala, da je koncert že razprodan in da je bil razprodan v nekaj urah, sem seveda še bolj vesela. user posted image user posted image user posted image

Lep večer

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.1.2007 22:23:54   
Lusa
Ojoj koliko ste napisale.Sem lep čas porabila ,da sem vas prebrala ,a mi ni žal ,ker imamo vsaj eno lepo novico med preveč žalostnimi drugimi novicami.

Lana tako sem vesela zate!!!!Joj,joj,joj ,da bi le bilo ,kaj bilo ,saj je.Sploh ne morem verjet ,kaj šele ti.user posted image

Andreja raho ti je že tako lepo napisala ,samo ljubezen je potrebna in tvoji obiski v tem trenutku pomenijo največ kaj lahko storiš ,čeprav je hudo to zraven gledat.Ko so nam rekli ,da Ajša ne bo preživela(večkrat) se je vedno izkazala ,saj jo je obdajala sama ljubezen ,dotik njenih prstkov je bil dovolj in glej vedno je ZMAGALA in tako bo tudi pri tvojemu bivšemu.Zapustijo nas takrat ,ko najmanj pričakujemo.

Raho ,ko sem prebrala ,da nas tako mlada življenja zapuščajo ,me je zmrazilo.hudo mora bit ko 7letni deček ostane brez mamice.Sploh si ne predstavljam in niti nočem.Glede mojih izvidov ,sem pa res zadovoljna ,le ,da mi ta moja splošna zdravnica vsakokrat govori :Še 1x ti povem nataša ,vzami si čas.user posted image Mene pa že muči ,ja mučit me je začelo in si želim user posted image  samo kaj še niti prve user posted image  po abraziji nisem dobila ,kje so pa še tri.

Teri vem kako ti je user posted image .Jaz sem pred leti za mojo muco 2tedna tako hudo jokala.Je bila total razcartana-spala pri nama v postelji in glavo imela na mojem vratu ,vsakokrat je šla v tuš kabino ,ko sva se tuširala ,v glavnem mačka ,ki si jo samo želiš.

Sem že prej pri junijkah napisala(se še kar vključujem v njihove debate) in sedaj še vam tu napišem ,da lahko od jutri naprej glasujete za Lušino sobico na www.delo.si in mogoče bomo prav mi tisti ,ki bomo lahko izbrali sobico  ,ki jo podarja CRI Celje za revno družino oz. naraščaj ,ki si tega ne morejo privoščit.Odločila pa sem se zat za to potezo ,ker so/ste tudi meni rr-ovke pomagale ,da se je lahko naša Ajša vsaj parkrat zaužila svežega zraka s kupljeno kisikovo bombo.

Zdaj sem pa že preveč dolga.Lp vsem 

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.