Lusa
|
Ojoj koliko ste napisale.Sem lep čas porabila ,da sem vas prebrala ,a mi ni žal ,ker imamo vsaj eno lepo novico med preveč žalostnimi drugimi novicami. Lana tako sem vesela zate!!!!Joj,joj,joj ,da bi le bilo ,kaj bilo ,saj je.Sploh ne morem verjet ,kaj šele ti. Andreja raho ti je že tako lepo napisala ,samo ljubezen je potrebna in tvoji obiski v tem trenutku pomenijo največ kaj lahko storiš ,čeprav je hudo to zraven gledat.Ko so nam rekli ,da Ajša ne bo preživela(večkrat) se je vedno izkazala ,saj jo je obdajala sama ljubezen ,dotik njenih prstkov je bil dovolj in glej vedno je ZMAGALA in tako bo tudi pri tvojemu bivšemu.Zapustijo nas takrat ,ko najmanj pričakujemo. Raho ,ko sem prebrala ,da nas tako mlada življenja zapuščajo ,me je zmrazilo.hudo mora bit ko 7letni deček ostane brez mamice.Sploh si ne predstavljam in niti nočem.Glede mojih izvidov ,sem pa res zadovoljna ,le ,da mi ta moja splošna zdravnica vsakokrat govori :Še 1x ti povem nataša ,vzami si čas. Mene pa že muči ,ja mučit me je začelo in si želim samo kaj še niti prve po abraziji nisem dobila ,kje so pa še tri. Teri vem kako ti je .Jaz sem pred leti za mojo muco 2tedna tako hudo jokala.Je bila total razcartana-spala pri nama v postelji in glavo imela na mojem vratu ,vsakokrat je šla v tuš kabino ,ko sva se tuširala ,v glavnem mačka ,ki si jo samo želiš. Sem že prej pri junijkah napisala(se še kar vključujem v njihove debate) in sedaj še vam tu napišem ,da lahko od jutri naprej glasujete za Lušino sobico na www.delo.si in mogoče bomo prav mi tisti ,ki bomo lahko izbrali sobico ,ki jo podarja CRI Celje za revno družino oz. naraščaj ,ki si tega ne morejo privoščit.Odločila pa sem se zat za to potezo ,ker so/ste tudi meni rr-ovke pomagale ,da se je lahko naša Ajša vsaj parkrat zaužila svežega zraka s kupljeno kisikovo bombo. Zdaj sem pa že preveč dolga.Lp vsem
|