Naty*Taja
|
Joj, Kalbec, a ti kje v mojem postu vidiš velike črke????? Ne, torej to pomeni, da se ne derem in ne razburjam, sem te čist umirjeno skritizirala. Ja, sej malo humorja je valda fajn, sam ne cel dan iste fore! No sej si dokazal, da znaš tudi kej drugega povedat tak da ti kr ostan, še posebej, če ti bo to kej hasnilo pri izgubi obsega ! Drugače pa meni tale monti tak ugaja, da nisem nič živčna zraven! Sem pa rabla persen zaradi tamalih dveh, ko smo bili 5 mesecev skoz skup, večinoma sami in je bila polna luna.... No jaz sem zdejle pri pečenih jajčkah - mi je na neki zasociralo- Kalbo, a upaš pokazat, tak kot Tanika rit? Ja, kje sem že ostala, torej pečena jajčka s šunko in sirom, njami! Zajtrk mam pa jaz tudi tako na približno najprej sadje, sok, potem pa čez nekaj časa kavo in kruhek. Ura je pa taka, kot mi jo šefa (beri tamaladva) dopustita - od 5 zjutraj, do 11 dopoldan?! Ma sej ni take panike, sam da se držim glavnih zadev, ker bom čist zadovoljna, kolikor že bom spravla dol. Aja pa Kalbo, zakaj hudiča čakaš na pomlad za kolesarjenje, če jo imamo že od jeseni?! Kolesaru bi pa res lahko, še posebej na sobnem!