|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novo mesto
21.12.2006 20:35:25   
katym
Ojla!

Ful lepo slišat, da je šlo tako gladko. Pa da maš tazga res v redu partnerja. da ti tok pomaga. Moj še vedno ne ve, če bi sploh bil pri porodu, k je reku da mu to ni preveč. Pa vem, da bi blo res tut zanjga koristno in lepo. ah, kaj čmo user posted image .
Drgač si pa res slišat, kt da si nanovo zacvetela. Hvala za informacije, js bom šla v materinsko šolo najbrž januarja. Sej to je nekak normalno, ane, v 6-em mesecu? Kdaj sta šla vidva?

Bodi v cvetju še naprej!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Novo mesto
22.12.2006 10:19:54   
frufru
Po moje bi moral fantje it zraven, če že ne zaradi tega, da bi pomagal pa zato, da bi znal svoje punce cent, pa da vidjo, da če jih kaj cuka, da je to mala malca. Je porod še vedno tko, da nosiš glavo v košari. Pri meni je bilo vse ok, pa se je pol zakompliciral, ko se maternica ni krčla, bi lahko izkrvavela, pa še pritisk je padu na 60 (zgornji). Pa če sta bila oba že pri nastajanju otročka, je prav da sta tudi pri rojevanju. Verjamem, pa da jim je težko gledat, pa da ne bi, ko lahko izbira. A ti si pa lahko sama, ko ga najbolj rabiš? Matr me pojezi, če so moški take reve, samo da malo krvi vidjo.  A skupi pade, če se v prst ureže, al pa če mu iz nosa kri lije? Kakšna si spodaj pa itak ve.
No, tako je moje mnenje. Moj R s tem ni mel problemov, zdaj me pa samo po rokah nosi, ko ve, da bi lahko sam z otročkom ostal, pa kar naprej ponavlja, da sploh nima pravice več jamrat, če ga kaj cuka, pa kako je narava poskrbela za nadaljevanje vrste, ker če bi moški rojeval nas več ne bi bilo.user posted image
Ja men se zdi prav, da greta čimprej, da bo skapiral, da gre zares. Pa kakšno knjigo naj prebere, ker menda ne boš samo ti za otroka skrbela? NPR. Dojenček, navodila za uporaba, ta je glih za moške. Kratko in jedrnato, pa zelo praktično. Ti se pa ne sekiraj, sem ti napisala kaj se je zakompliciral, zato, da boš tvojega lažji v red spravla, ne za to, da bi te skrbelo.

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.12.2006 10:27:11 >

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Novo mesto
30.12.2006 15:52:00   
čaki
kva je zdaj dolenke? se kej v nm dogaja? mi tle v brdovcih nič ne vemo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Novo mesto
30.12.2006 21:34:56   
frufru
Čaki, čaki, kje pa so ti brdovci, da ne prideš do NMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Novo mesto
31.12.2006 17:49:59   
frufru
user posted image
Vsem mamicam in user posted image , vašim user posted image  in user posted image  želim veliko miru, sreče, veselja in zdravja v letu, ki prihaja!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Novo mesto
1.1.2007 11:05:32   
čaki
tam pod gorjanci....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Novo mesto
4.1.2007 6:26:15   
frufru
Čaki a ti tudi ne spiš? A si doma na južni ali na severni strani Gorjancev? Jaz sem nadoma na severni, ampak sem malo tudi z južne strani gorjancev (Bela krajina)

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Novo mesto
4.1.2007 7:07:57   
nas5
Jaz sem tut iz NM(Grm). Nisem noseča, imamo pa 2 fanta in 1 punco. Tamala je stara 7 mes. Imam super moža, ki zna poskrbeti za vse, tako da ko se boste kje dobile, sem zraven.Sem 3x rodila v NM, glede porodne imam dobre izkušnje, oddelki pa so zgodba zase. Se najde 1-2 sestre, ki ti zagrenijo dan.Same superske pohvale gredo babici Metki, dr. pa ni bilo zraven.Sicer sem mal pozno našla tale vaš čvek, ampak upam da zdaj ne boste nehale čvekati! Se slišimo!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Novo mesto
4.1.2007 10:56:05   
frufru
Juhu nas5 user posted image take rabimo, ker so vedno kakšni problemčki ne? Pa take izkušene mamice bolj vejo kot knjigeuser posted image

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Novo mesto
4.1.2007 13:29:12   
t_t_y
O, vidim, da še čvekate na tej temi. Jaz se bolj redko javim, ampak vseeno. Nekaj ste se menile o Nm porodnišnici - ma ni je čez babico Metko. pri prvem je bila ona zraven in je čist bolj človeška kot ta, ki je bila sedaj pri drugem porodu (no, sej sploh ne vem akko ji je ime). Se mi pa zdi, da je Nm porodnišnica kljub vsemu kar fajn - ljubljansko veliko bolj kritizirajo. če bomo kdaj naredili še tretjega user posted image  (no, mal bomo počakal, ker ma prvi 20 mesecev, druga pa 17 dni, ha, ha), grem gotovo spet v Nm - sam tolk, da malo prepodim strah tistim, ki vas porod v Nm čaka v kratkem.
Nič lepo se imejte in pozdravček od priseljene dolenjke

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Novo mesto
4.1.2007 15:44:54   
Lunc_a
Pozdravljene punce!

No,jaz sem drugič noseča,štejem pa 22 let.A ste sploh še aktualne ali ste vse poniknileuser posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Novo mesto
6.1.2007 21:53:41   
čaki
JAZ SEM ŽE MAT, KER JE SINE ŽE V 2 RAZREDU TAMALA pa ima 2 leti.
sem pa na kontra strani gorjancev kot je bela krajina

uglavnem babca metka je zakon!!!!!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Novo mesto
7.1.2007 9:26:57   
frufru
Pri meni je bila pri porodu babica Jovanka in je tudi zelo v redu. Taka nežna in bodreča. Baje sta Metka in Ona tisti, ki držita NM babice na visokem nivoju.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Novo mesto
8.1.2007 17:48:32   
babajči
Ojla, punce!

Še jaz se javljam po dooolgem času... Tako malo časa mi ostaja zadnje čase, da me je prav groza. Najraje bi šla kar na bolniško do junija, ko imam rok. Počitnice so tako zelo hitro minile, da se jih skoraj ne spomnim!!!

Vidim, da ste se kar razživele. Ful lepo. Pa prav vesela sem, da slišim pohvale za NM porodnišnico. Ene par punc me je kar malo prestrašilo, sploh z nekim dr.Šekuranja ali nekak tako. Sem nekaj časa celo razmišljala, da bi bila zadnje 2-3 tedne pri mojih starših v MB, da bi potem šla v Avstrijo rodit. To je namreč zadnje čase kar redna praksa Mariborčank, pa vse so blazno zadovoljne.

Nič, pridne bodite, se beremo in tipkamo...

Pozdrav iz Italije (sem trenutno na službeni poti, kot že cel zadnji mesec, 3 dni v tednu :-( )

Maja

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Novo mesto
8.1.2007 18:17:23   
frufru
Babajči babice so res ok., za Šekoranjo se pa ne sekiraj, sej porod večinoma babica vodi, porodničar je zraven samo če kaj zagusti, pa da šive zašije. Je pa res, da glih ne ve kaj je to bonton.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Novo mesto
9.1.2007 16:58:20   
nas5
Hojla Novomeščanke! Kje ste zdej? Bomo kakšno rekle. Našo Tini matrajo zobki, je imela včeraj mal vročine. Do zdej je bilo vse ok, bomo videli kaj bo zdej zvečer. Kaj ste tle gor same user posted image , ali je tut kaj mamic? Sem imela med počitnicami težak dostop do računalnika, ker so ga fantje okupirali. Bom zdej nadoknadla. Sam pojavte se tut ve kaj!!! Lp!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Novo mesto
9.1.2007 21:10:23   
frufru
nas5 nisi edina mamica tuki, je pa res, da smo bolj ogrožena vrstauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Novo mesto
11.1.2007 10:04:16   
Aja1
Jst sm tut Dolenjka user posted image . Rodila sem pred dvema mesecema v Nm. Imela sem babico Jelko, ki je tudi full prijazna in nežna, res super. Rodila sem pa tudi z EA in je res ZAKON. Sestre na oddelku...škoda besed. Le eni dve sta svetli izjemi.

_____________________________




(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Novo mesto
11.1.2007 13:01:34   
frufru
Aja1, kako kaj voziček in spanje? Mi smo danes dobili krčke od kapljic pa samo jokamo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Novo mesto
11.1.2007 13:23:05   
Aja1
Voziček je super, se fino vozi, Neja pa takoj zaspi v njem user posted image .
Spimo pa zdaj že 4 dni vrhunsko 12 ur (2x vmes pa jemo). Krči so se pa končno nehali. Samo Neja krčev ni imela po kapljicah. Katere kapljice pa imaš? Mi imamo Plvit D3 in so ok, jih dobro prenaša. Želim ti, da tile krči pri Lovru čimprej minejo. Sem pa ugotovila, da našo daje polna luna...tisti teden je obupna (nič ne spi, se dere,...)
Sicer pa smo bili danes v posvetovalnici in neja ima že 5700g in 59 cm. Je že prava bajsika. Sta bila tam še dva user posted image , ki sta stara 2 meseca in oba sta bila full manjša in bolj suhcena. 

_____________________________




(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Novo mesto
11.1.2007 13:29:39   
frufru
Jaz mam tud Plivit D3. Pa je samo jok. Sem mu dala zdaj PLantex čaj proti krčkom, pa se mi zdi, da se zdajle umirja. Je že večji interval med jokom. Je zgleda na kemijo bolj občutljiv, ko samo pri meni papca.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Novo mesto
13.1.2007 9:38:26   
frufru
Aja1 na kolk časa si večala število kaplic, na dan (tko je meni pediater rekel) ali na teden (mi je rekla prijateljica)?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Novo mesto
13.1.2007 15:55:47   
Aja1
Meni je rekla, da naj dajem po 4 kapljice na dan, zdaj, po drugem mesecu pa po 5 kapljic. Po koliko jih pa ti daješ?
Kako mu jih pa daješ? Jaz sem ji najprej kar na žličko in je full pljuvala ven in se pačila...pol sem jih pa probala in so full grenke, zato ji jih zdaj dajem s Koroškimi kapljicami, ki so sladke.

_____________________________




(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Novo mesto
13.1.2007 22:02:29   
frufru
Sem začela z eno, tko kot je rekel. Ko sem dala pa 2 kapljici se začeli pa krčki. Mam s tem pravo znanost. Sem mu dala že na dudko, po žlički, direkt v usta med vpitjem, po dojenju, med dojenjem, pred dojenjem, pa je vedno isti rezultat. Hudi krčki. Pa ful smrdljivo prda. In sračkanje je začelo smrdet po gnilih jajcih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Novo mesto
18.1.2007 11:20:12   
Elen
Evo, še mene user posted image  ki se po dolgem času javlja.

Punce, enkrat je bila debata glede srečanja. Bi bilo to še aktualno?? Glede na to da je še vedno lepo vremeuser posted image  Za vse user posted image  in tiste ki ste že mamice.

Aja, sem pa iz Trebnjega, v 21t in že kar počasi napredujemo. Še vedno delam in je vse BP. Moram pa priznati, da komaj čakam, da ostanem doma. Sem se odločila, da bom kar 2 meseca prej zaključila, da imam še malo časa samo zase.

Upam, da bo tale stran kaj bolj zaživela. Kaj je res samo toliko dolenjk na tem forumu??user posted image

Božajte svoje trbuščke in razvajate sebe in svoje user posted image

Pa lep danuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)


Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!