mum2be
|
Juhu. Pri nas smo imeli bolj nemirno noč. Krčki jo dajejo, da je kaj in sploh ne vem, kako naj jo pomirimo. Tudi podnevi se je zvijala, da je bilo joj, pa tudi v naročju ni zasapala, kar ponavadi z veseljem dela . se podojiva previjeva in malo pockrljava, pa zaspi. Danes pa se je tam do treh samo drla oziroma napeto kukala v svet. Potem je ob treh končno zaspala - vstali pa smo tam okoli desetih, pol enajstih (seveda smo se pred tem dojili tudi ob devetih, pa ob šestih pa pred tem še ob dveh ponoči). Glede na to da je stara komaj 14 dni mislim, da ni bojazni, da se preveč dojimo in bi jo razvadili, hm? Že zadnjič je kupil kapljice v lekarni (sab simplex), ampak se jih kar nekako neupam dat tako majhnemu dojenčku. Mama je rekla, naj probam s kamilicami, da pomirjajo črevesje, pa tudi na forumu sem prebirala poste za nazaj, pa vidim, da ste tut druge s čajčki poskušale. Sem gojila full upe da bomo šli danes ven, pa kaj, ko se je tako jokcala in jo je tako zvijalo. Sploh je ne bi mogla iz 4. nadstropja do dol prinest, pa cela prešvicana je, ko se tako dere, me je prav strah, kaj naj bi ji sploh oblekla, da se ne prehladi slučajno, saj tko pregrete pa res ne morem kar v voziček poknit. Anyway, potem je itak od utrujenosti zaspala, pa bomo mogoče šli pa jutri ven... Komaj čakam, da se tole malo umiri in upam, da naslednji teden ne bo kak dež. Full si želim it ven na svež zrak, da se bo vsaj malo dan razbil, ker počasi postaja vse skupaj zelo monotono. Še dobro, da na RR lahko vskake toliko pogledam, če se kaj dogaja. Upam, da se imate ostali kaj bolj fino kot mi - vsaj tisti, ki imate malo starejše dojenčke, vam full dogaja.
|