|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.1.2007 17:26:17   
Pikabu
Lep pozdrav še z našega sončnega konca. No, trenutno gledam sonce le še po vrhovih okoli nas, mi smo že v senci, je pa bilo krasno danes, neverjetno toplo in smo res maksimalno izkoristili.

Trenutno sem kar malo utrujena, pa se mi ne da iti pospravit, kuhat bom pa tudi kasneje dala. Ema je zaspala, Maks je pogovarja in igra v košku. Ga bom morala vmes verjetno podojiti. Pa da začnem z nočjo. Spet ni bilo preveč v redu. Mali se je dojil na tri ure, jaz pa kar nekaj vsa nervozna, sem imela občutek, da ga skoz dvigujem in prestavljam, sploh se nisem mogla naspat. Po predzadnjem dojenju je še možu budilka začela zvoniti. Je tako navajen, da mu ene petkrat zvoni, predno vstane, na 9 minut. Do sedaj me ni motilo, danes sem pa čisto znorela, da imam tega dost, pa ravno takrat se je spet tamav nekaj začel buniti nazaj. Mož je prej vstal, da mi ni več moril s to budilko, nama je uspelo zaspati in sva spala do pol osmih. Maks še ni bil lačen, samo sedaj se vsako jutro zbudi ob pol osmih in potem se mu smeji in pogovarja, jaz pa ko en zombi. Ko je Ema začela klicat, sem šla še po njo in jo prinesla k sebi, sta se z Maksom zabavala, jaz pa zraven na pol dremala. Ko sem se končno malo k sebi spravila, sem vstala, oba uredila, nahranila in smo šli ven. Med potjo sva se z Emo zmenili, da gremo v trgovino pogledat, če imajo kakšen hlače zanjo. Tako smo šli do Adesse (in tam srečali Gayo user posted image ), potem še v Takko in za Emo niso imeli čisto nič, no, kavbojke, amapk jaz sem bolj gledala za kakšnimi žametnimi. Na poti nazaj sva si z Emo kupili sok, ker sva bili žejni, pa nekaj malega za prigriznit, saj je Ema ves čas hodila sama, kar pomeni, da nismo bili ravno hitri in sem vedela, da bo še trajalo, preden bomo prišli domov, da bo jedla. Pri trgovinah je bila senca, zato smo se hitro vrnili nazaj gor na sonce. Po poti do gor se je Maks začel nekaj oglašati. Ko smo prišli do Razgledne, so tam na koncu ene klopce in Ema pravi, da so njene. Ura je bila toliko, da je Ema morala vzeti sirup. Na srečo sem že doma razmišljala, da ne bomo do enih doma in sem sirup vzela s seboj. Ker smo se pa ustavili, se je Maks čisto prebudil in če bi bili doma, bi bil lačen. Tako sem se na hitro odločila, da ga podijm kar na tisti klopci. Sonce je noro dobro toplo grelo, tako da nama ni bilo hudega. Je bil pa res božanski občutek, tako toplo, pa Maks v naročju. Ema, ki je okoli capljala in komentirala, super občutek. Ko se je še Maks najedel, smo šli počasi nazaj proti domu. Mali je celo pot nazaj gledal in ni bil zadovoljen, če sem strehico dvignila, sem morala imeti spuščeno, da je on lahko gledal ven. Ko je začelo pihati, sem mu zakrila, je tako protestiral, da je bilo groza.

To zgoraj sem začela pisati ob 15.00, zdaj je ura 16.30 in nadaljujem. Sem vmes morala Emo desetkrat na WC dati (toliko o tem,d a je zaspala, el tako tiho je bila v postelji), pa Maksa podojiti in uspavati. Sem mislila, da bo zaspal v spalnici na najini postleji. Ja, sigurno, mami akcija. Pa sem ga napokala za ven, pa v vozek in v roku dveh minut je zaspal. Zdaj pa res upam, da imam končno malo miru.

No, da nadaljuejem od zgoraj. Skratka: danes smo bili zunaj dobre 4 ure. Maksa sem kar vmes podojila, moram pa zelo, zelo pohvaliti Emo. Je skoraj ves čas sama hodila. Na poti nazaj je šele rekla, da je utrujena, da bi se malo peljala, pa se je vsega skupaj ene 5 minut, potem pa spet peška naprej. Od teh 4 ur smo pa skoraj ves čas hodili, razen v trgovini, pa kar smo se na klopici ustavili, da je Maks pojedel, ampak to je bilo največ 15 minut.

Me je pa tudi nekaj stvari fino pojezilo danes:
user posted image da odrasli, starejši ljudje mislijo, da zato, ker sem mlada, da se moram jaz njim umikat. Smo na zelo ozkem pločniku, komaj držim vozek in ga vozim čisto po robu, da ne bi Ema hodila po cesti in se najde user posted image in misli, da se bom jaz umikala na cesto, z vozičkom in majhnim otrokom. Da popeniš.
user posted image Pri nas so ponekod zelo ozke ulice, pa pripeljelo avtomobili v gostem naselju in niti slučajno ne zmanjša hitrosti, ko vidi, da je nekdo na cesti. Parkrat sem se pošteno ustrašila in Emo držala za roko, da jo je že skoraj bolelo. Ampak folk je res nor.
user posted image In pazi to: potem se najde ženska, ki ima v avtu še kup drugih opravkov (fina gospa, ni imela otroka), vozi v zelo ozekem delu hitro, pa direktno v nas. Jaz sem samo gledala, že tako smo stali čisto za robom, se stiskali, jaz sem že stopila pred vozček, da bi vame najprej priletela, je pa nekaj istala pri tleh in nas sploh ni opazila. Smo imeli res srečo, da je v zadnjem trenutku odvila.
user posted image To me pa še najbolj jezi: da se najde folk, ki misli, da so frajerji in ko zagledajo, da je nekdo na cesti, še bolj na gas pritisnejo. Saj ponavadi ne hodimo tam, kot smo danes, v bistvu smo danes prvič šli tam dol in verjetno zadnjič, ampak vseeno bi se lahko malo lepše obnašali. To z umikanjem se pa tudi drugje dogaja, da kar mislijo, da se jaz tako lahko umikam.

Oh, ful stvari sem vam hotela povedat, pa sem kar pozabila kaj. Nekaj vas moram vprašati. Rabim kakšno idejo: moja sestrična je diplomirala in je sedaj diplomirana babica, pa smo povabljeni na praznovanje. Rada bi ji kupila kakšno tako darilo, da bi bilo kaj povezano z njenim poklicem, pa mi nič ne pade na misel, lahko kakšno foro. A bi ji kaj bolj resnega, ker se letos tudi poroči?

Najino dojenje: kakor mu paše. Včasih se na obeh, včasih le na eni, saj na drugi noče več zagrabit, pa se obrača stran. Me pa bega, se recimo podoji na eni strani, pa se začne obračati in iskati, da bi se še na drugi, potem si pa na tej prvi stisnem in mi priteče mleko ven. A se malemu ne da vleči, ker ve, da bo na drugi hitreje teklo, a kaj mu je? To občasno dela. Pa potem se na prvi strani doji zelo malo časa (čeprav naj bi ta bila bolj polna), na drugi se pa potem dlje časa zadrži. Maxica, ni šans, da bi se mi dojili 15 minut na eni strani, ne zdrži. Zdaj mogoče vsega skupaj traja 15 minut, s tem, da se vmes on še po svoje zabava in če se slučajno spomni, malo zagrabi nazaj. Amazona: mene je tudi to skrbelo, da bi imela premalo mleka, če bi na obeh dojila, pri Emi ni šans, da bi se kaj takega poslužila, sem bila čisto panična, da ne bom imela mleka, zdaj sem si pa rekla, da se bo mleko tako začelo več delati, če bo več jedel in ni panike. Jaz mislim, da mleka imam dovolj, ponoči pa nimam pojma, kaj ga trka, da ne zdrži dlje časa. Pa upam, da se tudi tega navadimo. Si vsak večer rečem, danes pa bo, danes bo pa spal 7 ur v kosu, pa sem potem že ob prvem podoju rahlo razočarana, ampak enkrat bo res. Vem pa, da je sposoben, ker čez dan je že spal toliko časa. Imam občutek, da ima malo zamenjano, da čez dan preveč dolgo spi, potem se pa ponoči mora večkrat dojiti. Kakšna ideja, kako naj mu zamenjam?

Beki, super, ti kar straši ponoči. Mene še ne mika, da bi prevzela to vlogo.

Številke oblačil: 56 smo pospravili, trenutno smo na 62, 68, pa tudi kakšno 74 že damo gor. Danes ima ravno ene žabice, pa sploh ne delujejo prevelike, pa en bodi mu je tudi čisto lepo prav. Drugače jih pa imam nekaj od Eme, čeprav bo sedaj tega vse manj. Sem ravno zadnjič gledala, da če že ni roza, ima pa kakšne volančke in se vidi, da je za punčko, tako da mu tudi ne morem dati. Če pa ne bo prehitro rasel, smo dobri do poletja, mislim, da imava dovolj. Najprej pa gredo: 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 112, 122, 128 (vsaj mislim). Drugače pa mislim,da gre kao bolj po mescih oz. letih: 80 je eno leto, 86 leto in pol, 92 dve leti, 98 dve leti in pol 104 tri leta, naprej pa ne vem.

Evik, user posted image user posted image user posted image user posted image za nov način dojenja. Vidva kar ekspirimintirajta še najprej. Aja, pa super, da si tudi ti odkrila "čudežni" način uspavanja. Naš ravnokar lepo spi v vozičku. Glede noska: jaz mu ga čistim, ko slišim ali vidim, da ima kaj noter, sicer ga pa pustim pri miru, ker je fjst hud, če kaj preveč bezam.

Tasha:
user posted image user posted image user posted image user posted image za odločitev o še enem.

mis, midva se nikakor ne moreva pogovarjati o tem, kakšno razliko bi imela. Odločitev o drugem je prišla tako spontano, pa načrtno nisva delala na tem in mislim, da nama je uspelo narediti ravno pravo razliko. Za tretjega me je pa možek presenetil, ker je rekel, da bi imel podobno kot je zdaj, sem mislila, da bo hotel malo večjo. Ampak bomo spet bolj kot ne vse prepuščali naključju. Če prej uspe, sicer ne bo načrtovan, bo pa vseeno zelo zaželjen. Pri nama je pa odločitev o treh že kar od začetka, čeprav sva si vseeno rekla, da dopuščava možnost več ali manj. Da bi se pač po vsakem odločila, kako naprej. Kar se pa sitnosti otročkov tiče, pa zahtevnosti: VSE POZABIŠ. Jaz se od Eme spomnim samih lepih stvari. Zdaj, ko je bil Maks siten po cepljenju, sem prav rekla možu, da Ema pa ni bila taka in je rekel, da je bila tudi, samo da sem pozabila. Resnično pozabiš, najlepše pa ostane. user posted image

Muki, vi imate pa res že grozno z vsemi temi boleznimi. Naj gre hitro vse proč.

Kontracepcija:
midva še vedno na kondomih, ampak meni gredo tako na živce... user posted image A se je katera odločila za inekcijo?

Beki, meni je pa kolegica rekla, ko je klicala za mene, za telegram ob rojstvu, da so ji rekli, naj nikar ne pošilja kaj takega, kar so že drugi. In je vprašala, kako pa naj ve, kaj so drugi poslali, pa so ji našteli, kaj sem že dobila, da je potem izbrala nekaj takega, kar še nisem. Prvič sem slišala za to možnost, meni še nikoli niso tega povedali, bom pa od sedaj naprej vedno to vprašala.

naja:
user posted image user posted image user posted image user posted image za odlične mere. Kar se pa oblačenja tiče, imam pa jaz tudi kar težave. Pri nas, ko sonce enkrat gre, postane kar precej hladno, pa tudi rado piha, tako da jaz ga imam samo v kombinezonu, pa v vreči, deka samo preko nog, ker ima eno plast manj spodaj kot čez roke. Rokavičk mu ne dajem, šal pa ima, ampak zgolj zaradi dude, da jo sam najde nazaj, če mu pade ven. Me pa kar bega vse skupaj, glede na datum je čisto nenormalno toplo.

Frrrrr
, ne prehitevaj. Velikonočni prazniki še pridejo. Zdaj smo komaj novoletne obdelali. user posted image user posted image user posted image

mtina,
pri nas je danes bil prvič buden, pa ga ni bilo nič treba animirati. Nismo se smeli ustaviti, pa strehica je morala biti spuščena, da je ven gledal in je zelo užival.

mojceca, ti kar piši kot ti paše. Jaz se načeloma trudim prav pisati, samo tako hitro tipkam, pa potem prehitro berem, ko popravljam in vem, da ogromno stvari spregledam. Me včasih zmoti kakšna "cvetka", ampak ne tukaj pri nas, zamerim pa nikomur nič.

Ooooooo, groza. spet cel roman. user posted image Če sem vam pa morala toooooolikoooooo povedati. user posted image user posted image user posted image

Mene ja pa danes pomojem malo sonce dobilo, kar čutim, kako žarim v glavo. Se bo potrebno s sončno kremo mazati. user posted image user posted image user posted image

Grem, Ema ni nič spala, zdaj pa že kliče. Maks na srečo še spi. Se mogoče še zvečer kaj javim, če ne padem dol
.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 12.1.2007 17:30:56 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.1.2007 18:19:28   
Arabela
Katarina na dan rojstva: 48cm, 3170g..

ZDaj pa je uradno: MALA NOČE PO TRGOVINAH HODITI IN PIKA PIKA PIKA... Je bila danes naspana, previta, sita.. pa se je v Hoferju tako drla v kenguruju, da joj.... pa smo morali domov....

Zdaj pleševa, nato sledi kopanje in spanje.. mami je danes prav utrujena...
Sva bili na sprehodu pa naju je skoraj odpihnilo, tako je veter pihal... sonce pa žgalo ko noro... ampak je pihalo kot da se prpravlja orkan..

Pa je spet vikend... LEpo ga preživite, čveke čvekaste....hahahhaha

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.1.2007 18:55:35   
Evik
v glavnem tokrat sem sama zbrisala kar sem vam napisala- zanalašč. ker je bilo no ja...
prehitro sem se hvalila danes zjutraj - potem je bilo noro cel dan. meni se je zdela pa cela večnost. ni ga bilo za umirit, ne spat, ne jest... zdaj je končno en del za nami, sem komaj čakala dragega, da je prevzel s svojo energijo.
mali bi kar nekaj jokal pa se tudi malo smejal in pogovarjal. no končno je malce se pomiril, tako da je zadremal pol urice in končno se je tudi na kratko podojil. nekaj ga moti - ampak nima vročine. ali je pa tak dan.
v glavnem popoldanskega spanja danes ni imel, morda je pa že "velik"... toliko časa je pač bilo nekaj utečeno, da me je sprememba čisto pretresla.
no tako da dojila se danes tudi nisva po turško, muki fotk bom pa vseeno vesela... če ti bo uspelo.
ma s čim naj ga zabavam cel dan? pismu, zabavam po petsto otrok naenkrat, njega pa ne morem. user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.1.2007 19:32:55   
Maxica
Sem mislila, da bom zdaj lahko kaj več napisala, pa se mi je Max šele zdaj zbudil iz popoldanskega spanca (je spal kar štiri ure, se vidi, da smo bili po dooolgem času spet na svežem zrauuser posted image ), tako da zaenkrat samo:
Tasha23, za seznam, Lan se je rodil ob 19:19, mere pa: 3450g in 51cm.
Upam, da mi še danes uspe kaj več napisati. Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.1.2007 20:18:40   
lucika
tasha, saj ni panike; samo nas je aidan, ne ajdan; daj popravi, ko glih rihtaš seznam. saj smo ga mal zafrknili, bo moral za vsako povedat, da je aidan z i; pa se priimek ima tak, da bo isto moral:)
sem napisala prej cel roman, pa je stran potekla. pa prisezem, da nisem klamfala vec kot par minut. pa se mi ne da vec...
sem pogledala na koledar, ce je danes luna. mali ga je cel dan nekaj srackal, in se bolj igral kot jedel; za vecerjo pa dobil flasko in pojedel 200. po 150 je tako tulil, da je dobil se malo "dodatka". me zanima do kdaj bo spal.
upam, da ob, ker sosedje spet norijo. zvocno izolacijo imamo na nuli; pa cel blok grozno samozavestnih, ki norijo in letajo in skacejo cele bozje dneve in noci. se tolazim, da bomo enkrat vrnili...samo mater, mal kuplture pa imam, da vem da v bloku nisem sama. sem budala, ne.
no, tole posljem, prej ko me ven vrze...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.1.2007 21:04:06   
gaya

Da se še jst na hitrco javim. Se bašem s čokolinotam in vas prebiram.

Sva ble danes zunaj, pa je tko pihalo, da sva se kmal pobrali, sem hotla mal klepetat s Pikabu, pa se je Gaja tko bunila v vozičku, da sem se sam hitr pobrala. Popoldne sva meli obisk in je bla mala vsa presrečna, ker so jo spet po rokah vlačili, zdaj pa ne boste verjele spi že eno uro user posted image  nikol še ni zaspala ob 19 in spala sama v posteljici. Me prqv zanima kolk časa bo. Vedno je visela na joški in zizala tud po 2 uri. Zdaj sem šla pa ob pol sedmih z njo v sobo. Naredila temo. Si prižgala Tv in malo priklopila. Je pojedla in podrla kupček ter z dudo zaspala. Upam, da bo jutri tud tako, ko jo bo za eno urco čuvala moja mami. Mal mleka si bom probala spumpat, ampak upam, da bo šlo tako gladko kot danes. Samo okol 17 ji ne smem pustit zaspat. Pa sem zmagala. user posted image  Madona sem zlobna user posted image

Midve se tud dojiva po potrebi in vedno na obeh straneh že skoz. Verjetno nimam dovolj mleka v eni. Kakava pa ornk 2 krat na dan.

Evik si me nasmejala. Zabavaš res 500 otrok na en mah in verjemi da tud tvojga Matjažka zabavaš, sam mal mora bit zahteven, da mamica ve, da ga ima user posted image .

Komaj čakam april da se vse srečamo v živalskem vrtu. Pa v ponedeljek se pofočkam za Bled in sicer ob 11 v mali zaki(hangar) a ste za?

Zdaj grem pa še mal k možeku v naročje skočit user posted image , pol bom Gajo kr podojila preden grem spat, pol pa ninat, upam, da do zjutraj.

Se tipkamo, mirno nočko

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.1.2007 21:57:37   
Lu
Joj saj ne morem verjet. Medtem ko sem pisala mi je napisalo ob oddaji ČAS JE POTEKEL. Za zjokat se je. Pa tooook sem napisala.  user posted image user posted image
Pa naj samo na hitro povzame.   Vstali smo ob 6. Sem Majo peljala v vrtec, pa Kina zrihtala, pol je možek vstal in šel v službo, jaz sem kavico spila in nato se je Tian zbudil. Se je nafutral inspal cca 2 urce tako, da sem tudi jaz danes malo ˝šihtala˝. Potem je spal še 1 urco, da sem naredila kosilo. In ob 14 sva šla ven. Pa po Majo v vrtec. K sreči je spal, ker če ne bi bi bil veretno alarm. Ker prede Majo preoblečem in njihovih cunj v njene kar traja ene 10 minutk.
Je pa pri nas danes kazalo +15°C. Si morte mislit. In nato smo šli k našim in prišli domov ob 19.30.  

Glede oblekc. Mi smo tudi že na 62,68.  

Dojenje. Dojim na obeh. Od začetka sem samo na eni pa nekako ni šlo. Se pa štejejo podoji od začetka. Če začneš dojit recimo ob 8 pa dojiš 1 uro se šteje od 8-ih 2,3 ure naslednji obrok.  

Kaj še. Aja glede telegramov. Dobila sva ene 5 pojočih račk. A katera menja?  

Mojceca nisi nič napisala koliko sta pa zrastli in koliko sta se zredili? Glede pasenja kravc. Dajaj jo na tla oz. na trdo podlago, kot da bi pasla kravice. Saj sčasoma se bo dvignila. Aja pa naj ne bi več kot 10 minut. Drugače pa naš Tian že kar prikema igračke in si jih nosi k ustom. Ah pa te roke in prsti. A veste, da sem ga zalotila, da si že včasih prst cuza. Dudo pa skor skoz ven meče. Ampak jo pa že prime. Kakor je od začetka kazalo, da ne bo imel dude je zdaj super.  

Muki in altati čimprej se pozdravite.  

Maxica glede rolkice. Mi imamo podoben voziček PP Pramette kot vi pa ga komot sestavim skupaj ne da bi nosilce dol dajala. Edino rolko pa moram odstranit.  

Pikabu ja prave romane oz. novelce pišeš in te je prav prijetno brati. Tako kot tudi vse ostale. Ampak za Pikabu si je potrebno pa prav čas vzet. user posted image

Naj bo to za zdaj vse. Sem pol stvari že pozabila kar sem prej pisala. Mislim, zakaj je samo tako malo časa za odgovore?   Od zdaj naprej pišem najprej v Wordu, kar od začetka sem in sem si še sproti shranjevala sporočila, potem sem nehala in evo ti ga na. Pišem po dvakrat en post.  

Punce pa še nekaj. Že skoraj 100% je da se v roku 1 meseca selimo.  So se stvari popolnoma obrnile.user posted image user posted image

Pa lepe sanje.

< Sporočilo je popravil Lu -- 12.1.2007 22:00:09 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.1.2007 22:03:08   
Evik
no mali je užival v kopanju - se mi je kar zdelo, da bo topla voda rešitev... potem pa se je dojil pa dojil - na eni pa na drugi strani, sem ga kar pustila, dokler se sam ni odstavil in potem sem ga še kar gledala kako spi in diha, dokler se sam ni odločil, da bi spal bolj udobno. mam pa čist crknjene oči. dragi je šel domov - mora malo. jaz pa sem še malo likala -jutri dobimo posteljico. (madoniš sem prava gospodinja, samo preveč pedantna, ker plenico še vedno full popravljam, ko jo lepim - vse vidim pol moram pa popravit. saj ne morem verjet da take stvari pišem - jah ko se pa lotim se lotim ornk - k sreči dolgo ne bom zmogla pa bom nehala komplicirat). zdajle je pa na vrsti skuuutaaaa - ljubavi moooooja, joooooj! pa skrivnostni otok (si posnamem gospodinje pa otok in od poroda do sem kaže, da bom danes končno dohitela vse serije in bom do ponedeljka imela spucana nadaljevanja)
lepo noč!user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.1.2007 22:46:22   
mis
ja, tudi ko se naša Tina zbudi, pa da bi bla še v vozičku je hudo. Jaz sem praktično od 10h do ene 15h zunaj. Vmes se po 4 urah zbudi, jo nahranim, pol pa ko greva domov pa problem Že dva dni tako dretje. Pa razmišljam, da jo zanima kaj je okrog, da bi gledala. Pa vas vprašam. Jaz imam košaro na vozičku. Pa razmišljam, če bi že športni del namontirala gor, da če bi bla budna, da bi ji malo dvignila. Kaj mislite? Je dovolj stara?user posted image

punce, ki ste mi naročile pumpice za nos. V ponedeljek vam jih pošljem. Dajte se mi prosim še enkrat vse, ki ste jih naročile javit na ZS, pa naslove napište. Pumpica stane 8,3EUR, dodala om še poštnino in vam javim skupni znesek. Pa mi boste nakazale na račun al pa poslale po pošti. Boste pa vidle, da je res krasna zadeva.user posted image

nočko...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.1.2007 23:22:45   
muki1
Mis, jaz sem se že isto spraševala in prihajam do sklepa, da so te globoke košarice v bistvu bolj zaradi mraza. Jaz bom tudi zdaj enkrat namontirala športni del, saj tudi ko jih nosimo so dvignjeni.....kaj pa vem, najbrž bom počakala še do 24.01, ko imamo pregled, pa kolke, pa potem akcija, če dobim zeleno luč.
Lu, vidiš, kjer je volja, tam je pot. Super user posted image  user posted image  user posted image . To je res enkratno. Saj je še vedno tisto stanovanje z atrijem v igri?

Gaya, nič nisi zlobna. Malo je treba baterije napolnit, drugače ,,crkneš,,.

Evik, taki dnevi pa pridejo, ja...ampak na srečo tudi grejo. Vzemi to tak, da pride tak dan samo zato, da potem še bolj znamo ceniti naše sončke, ko so dobre volje in nasmejani user posted image . Slikce pa sem ti uspela poslati na ZS.

Arabela, danes je tudi pri nas pihalo. Se vidi da sva bolj ,,skupaj,, doma.

Pikabu, ti si pa res naravni talent za pisanje. Le kje vzameš to energijo, ženska? Drugače pa, bolezni mam res že poln kufer, ampak smo žilavi in se ne damo. Iva spet normalno kaka user posted image , Neži pa spuščam kapljice, pa upam, da bo že jutri bolje.
Kar se tiče kulture šoferjev in ljudi nasplošno, je tudi pri nas tak. Žaluser posted image . Nisem še doživela, da bi me kot mamico z vozičkom ali pa kot user posted image  nekdo privilegiral, res ne. Pa kak bi mi včasih prav prišlo, še posebej med user posted image . Zadnjič - ko sem imela poporodni pregled, sem šla še v trgovino, ki je v neposredni bližini bolnišnice, kjer je tudi srednja medicinska šola. Pa sem skočila še v trgovino in v predprostoru stojijo tri dijakinje, jaz se guram tam z vozičkom not, se rukam z ritjo v vrata...ej, nobena ni prdnila, res. Prav žalostno, da niti toliko kulture nimajo, da bi se katera spomnila, da mi odpre in prdrži vrata. Še bolj žalostno pa je, da so to bile bodoče medicinske sestre user posted image .
Za tvojo sorodnico pa.... kaj pa vem. Mi smo ponavadi ob diplomah podarjali ali knjige, ali pa darilne bone turističnih agencij, s tem, da smo vsi prijatelji potem vrgli na kup. Če boste kakšno šaljivo darilo podarjali, ji lahko priložite še čepke za ušesa, ker bo pač nenehno poslušala otroški jok. ?

Za konec pa še ena finta, ki sem jo danes pogruntala.
Iva zvečer zelo rada zaspi v objemu. Najpej zaspi ob dojenju, potem bi se pa še kar k meni stiskala. Danes sem jo pa po dojenju lepo zadekala, in ko sem jo položila na posteljo, sem še nanjo dala vzglavnik. Na trup, da ima občutek, da je stisnjena. Pa se mi zdi, da pali, ker spi kot ubita od takrat user posted image user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.1.2007 1:25:14   
frrrr
mtina, naš je zadnji teden v decembru bil vse sprehode buden in se mi na veliko smejal... in se prehladil, ker je očitno preveč mrzlega zraka s tem požrl user posted image zdej mu morm pa pleničko montirat okol, ker dude ne mara in takoj zaspi user posted image

mojceca, naš je nekaj dni nazaj začel po igračkat segat... v ponedeljek prvič prijel ropotuljico, danes pa prijemal igračke na loku in jih vlekel... prej je bilo vse bolj tko, kot bi se mu uzegnalo user posted image mau slovenščine user posted image
pasenje kravic... tut Jaša ima včasih stisnjene pesti...

nekaj urc nazaj je pa moja sestrična hčerkico rodila.... joj, smo veseli... Jaša bo imel družbo v familiji user posted image

Pikabu, darilo... men so razne masaže v salonih full dobre... pa mogoče kopalna brisača + sol za kopel...

Evik, sej veš kovačeva kobila user posted image sej te hecam... naš je tud zadnje 3 dni čez dan spal max. 2 uri... danes je pa vse nadoknadil... na sprehodu skor uro, potem doma 2 uri in še enkrat pred kopanjem 1 uro... in sedaj že od 19:50 spi... le kdaj bo lačen user posted image
dojenje, dans sm mau kontrolirala kdaj se dojiva in je bilo le enkrat razlike komaj 1,5 ure... med dojenji štejem, ker itaq hitro je in se ne dojiva nikoli dlje kot 15 minut... no, zdej je pa že 5.5 ur pa še nič lakote...

od torkovega izpita sem se odjavila... bom le v ponedeljek pridna, pa potem enega v februarju in enega v marcu spedenam... pretiravat pa ne smem in vsega zdej uštimat, a ne user posted image lenoba lena js user posted image

bravo Lu za selitvene načrte user posted image

Evik, gospodinje imam js vse dele že pogledane... sm si jih v nosečnosti z neta potegnila... rabiš?
skuta... zadnje 3 dni pr nas na sporedu... v sredo skuta+smetana+sladkor, včeraj skutni zavitek, danes rižev narastek s skuto user posted image

mislim, da zdej pa neki bo.. grem se kr pripravit... roke umit in v posteljo... nočko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.1.2007 7:51:50   
moci
prvaaaaaaaaaaaaaaa
frrr ne šteje, to je nočni strahecuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.1.2007 8:02:20   
moci
no zdej pa naprej
aja- 5600, 62 cm. nisem ziheruser posted image  ati je peljal... se kar v redu redimo.
lu, bravo za stanovanje. to bo luštno user posted image user posted image user posted image
saj dvigne se, kar precej pri kravicah. samo pesti stiska.

evik, ti ne boš nikol k meni na obisk prišla user posted image  natančni bi kar ušli user posted image user posted image

mis, kakšne pumpice? a električne. ne najdem, kdaj ste se to pogovarjale. pa sem mislila, da vse preberemuser posted image

frrr, ti se kar tolaži, nisi edina, ki se odjavlja od izpitov... no, jaz sem za petek še kar prijavljena. samo učila sem se pa eno urouser posted image
kaj pa s to skuto. moj user posted image  je pa sploh noče. potem pa peciva voha, če je slučano notri skrita user posted image

sonček že kuka. lep dan bo. izkoristite gauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.1.2007 8:19:38   
Pikabu
Zmaga za danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mami naspana, naspidirana. Ati v službi, spet gremo veeeeeeen, na sonček.

Gospodič so zaspali ob po devetih zvečer. Ob polnoči je bil že alarm. Aha, nič ne bo. Dobi dudo, košek sem pripeljala k postelji, da sem lahko ležala in ga vozila sem in tja. Ene 15 minut je trajalo, da je zaspal nazaj in je spal do dveh. Je bil ravno prav lačen, da ni zaspal nazaj in se je podojil na obeh straneh. Po podoju na drugi strani, je zaspal nazaj in spal do šestih. Sem bila že vsa vesela, ker sem že bila naspana in mi je bilo super. Ga podojim samo na eni strani, ker je zaspal nazaj in.... trenutno še vedno spi. Pojma nimam, kaj sem naredila, upam, da mi še večkrat tako uspe, ker se super počutim. Še moževe budilke nisem slišala danes, ker je šel v službo. Pa zelo mi je všeč, da imam zdaj zjutraj še čas zase, da se najem, sebe spredenam in potem v miru otroke.

Zdaj pa grem. Sem tako vesela, da sem morala priti povedat. Lep vikend vam želim, pridite na Gorenjsko, če nimate sončka, pri nas bo spet lepo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.1.2007 8:22:06   
Pikabu
Aja, še eno vprašanje za Tasho. Kakšno imate kaj vi vreme, oz. kako kaže za jutri? Imamo prvo nedeljo frej, da ni kakšnih obiskov (zaenkrat še) napovedanih, pa da nam ni treba kam iti, pa da nimamo drugih obveznosti, pa bi ful radi šli na morje, na kosilo pa na sprehod, ampak na oblačno pa raje ne bi hodili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.1.2007 8:23:51   
Arabela
dobro jutro!

Mojceca, frrrr... tudi jaz sem lenoba in si nikakor ne znam skoordinirati časa za učenje... pa še lepo vreme je zunaj in me ful ven vleče user posted image ... ampak tako ne bo šlo dalje.. bomo se morale bolj potruditi, a ne?

Naša pupika pa je včeraj prvič pila čaj... sicer samo 20ml, ampak je fajn vlekla iz flaške... user posted image  Ampak spet je pila pri samo pri mami, pri atiju je zaštekalo user posted image

Pri nas malecko zvečer skopam, potem pa jo leže dojim na kavču... mala kar hitro zaspi ampak jo kar pustim pri meni, ker mi je tako luštno... potem ko jo dam prvič spat (pa je ves čas zavita v svojo dekico) se zbudi, jo še malce podojim in po 10min spi kot ubita in jo dam lepo v posteljico.. tu pa tam pa spi v ta veliki postelji pa se sploh več ne sekiram..

Sirenica se je vklopila... PRIHAJAM PRINCESKA

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.1.2007 10:45:10   
mis
to so pumpice za nos, skaterimi s svojo sapo ven potegneš iz noska.

jaz grem pa danes v škofjo loko. se s kolegicami dobimo 1x ny mesec, vsakič pri eni doma. tako da se javim zvečer...

uživajte!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.1.2007 11:04:09   
vava
lep sobotni pozdrav!
Najprej poročilo iz včerajšnjega pregleda: 7kg! in 64.5 cm. Vse ok. Samo svetovala mi je, da se naj vseeno v razvojno gremo pokazati, če bodo oni kaj našli, njej se ne zdi nič narobeuser posted image  To pa zaradi še vedno povečanih ventriklov, ki jih je bilo videti na uz glave. (to so neki prostorčki v glavi in veliki so še zaradi našega super poroda in veleumnih dohtarjev - še 1x user posted image )
Luka je bil cepljen pa je naredil samo ghh, ko ga je pičila. Jokal ni nič. Ni imel časa, ker ga je ati ves čas na veliko animiral zraven. user posted image  za mojega user posted image
Po pregledu smo prišli domov, vzeli voziček in kar podaljšali na sprehod. V vozku je user posted image  zaspal in spal tako močno, da sem nekajkrat pogledala, če sploh še diha. No recimo, da je bila to reakcija na cepljenje.
Ob 15ih smo bili doma, pojedli in potem so se spet začele risanke. Očitno Luka popoldan ne spi več. Sicer se  mu vidi, da je zaspan, ampak če ga hočem uspavati in dati v posteljo - strašen jok. Pa poje (mislim hrane, ne pesmic) tudi zelo veliko do večera. Zaspal je ob 21ih in spal do 1:30 in potem še do 6ih in do 9ih. Sva spet spala sama v ta veliki postelji, ati pa se je za voljo lastnega miru umaknil v dnevno sobo. Razmišljam, da  je tole njegovo smrčanje vseeno malo moteče za user posted image , saj sama spiva veliko več in Luka se tako veliko manj zbuja (ali pa mu tako paše spat v zakonski postelji?). V glavnem jaz sem super naspana in moja gospoda tudi, tako da se bomo kasneje vsi dobre volje odpravili na sprehod.
Glede obračanja dneva in noči (Pikabu): Luka dopoldne zelo malo poje in odspi vsaj eno rundo,. Potem spi še ca 3 ure na sprehodu (vmes ponavadi dobi 100 ml čaja) in potem do večera ne spi nič več in veliko je. Ponoči se zbuja na ca 3 ure. Pediatrinja mi je svetovala naj en nočni obrok zamenjam za čaj. Tako se bo zbudil res lačen in bo jedel že dopoldan, se do večera fino napolnil in mogoče ponoči spal kaj več. Bomo probali pa vam sporočim rezultate.
Lu če karkoli rabiš glede stanovanja mi sporoči, saj veš - sem nepremičninarka in dobrega srca user posted image . Glede kakšnega nasveta res ni problema.
Evik za večerno uspavanje našega user posted image  pri nas pali ena lepa pesmica, ki se začne takole: "veter piha, jadra žene v daljnje kraje in dežele, tam kjer še nihče ni bil .... " user posted image
Pa lep vikend vsem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.1.2007 12:27:49   
Lu
Ojla!

Pri nas je pa noč minila pestro. Pa ne iz strani Tiana ampak tamalega user posted image Se je zbudila ob 5 in ni hotela zaspat. Jaz sem čisto znorela. No potem mi jo je le nekako uspelo uspavat in smo spali do 8.30.

Muki1 to je stanovanje z atrijem, da. In vam povem, da se bomo RES selili.user posted image user posted image user posted image Je uspelo. Mislim iz strani prodajalke.Naju je puščala v negotovosti in ko sem jaz križ čez njo potegnila se je pa stvar močno zasukala.

Tako bom imela zdaj v prihodnjih dneh malo več dela z iskanjem kuhinje, pa strojev. Kje najugodneje in tako. Če pa katera kaj ve, naj mi pa le pove. Bi prosila.

Tako. Maja pa trenutno spi. Popoldanksi počitek, kosilo se že kuha, mali se igra pod mostom, ampak bo tudi kmalu zaspal.

Je lucika pisala glede imena. Tudi pri nas je problem, ker ga vsi kličejo TiJan, je pa v bistvu TJAN. Z črko J. Sem že rekla, da bi mu šla spremenit ime v TJAN pa so me prepričali. Jah nič. JIh bo pa popravljal.

Danes je pa pri nas oblačno vreme in mrzlo. Upam, da se bo do 14 ure kaj popravilo, da gremo ven.

Bom kar nehala, da dokončam kosilo. Bomo imeli kisel krompir in osliča.

Lep dan.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.1.2007 12:59:49   
frrrr
vava, Evik - pr nas tut pesmica Za zaprtimi očmi pali za uspavanje user posted image

vava, čestitke za mere Luke - pridno raste user posted image pa še en user posted image za pogum pri cepljenju

mojceca, moj mož tut ni navdušen nad skuto... dans bo musaka, to ima raje user posted image

dans sprehod že mimo... mogoče po kosilu še kaj vn skočimo, čeprav imamo 2 obiska napovedana in se verjetno ne bo izšlo...

grem zdej dokončat kosilo... krompir že kuhan, meso še pripravim, potem bo pa pečica nadaljevala user posted image

mejte se!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.1.2007 13:01:45   
@lina
Tole sem včeraj napisala...pa mi je vse skup ven vrglo in mi sploh ni odprlo več RR, pol pa nisem več poskušala do zdajle - hitro sem skopirala tako da to je najprej včerajšnji post:

tasha, pridna za seznam user posted image - dodajam, ura 10.21, 3110g in 52 cm

3. otrok - me mika in me ne vleče... odvisno od dneva. Danes bi recimo rekla, da ne bo tretjega - prej je tako vpil pred spanjem, da res nisem vedela, kaj naj mu še ponudim - joško noče, kopat se ni hotel, pokonci bit v naročju ne, leže biti v naročju ne, dude ne, nič nič nič. Sej vem kaj je krivo - včeraj sem ga pohvalila tle gor...user posted image
Moj navija za to, jaz pa še nisem čist zaprmej odločena. Mi je pa to ful lepo, 3 otročki...Pa tudi to je, sem že enkrat to pisala gor: pri prvi nosečnosti me ni bilo nič strah, verjela sem, da bo vse ok, pri drugi sem se že bolj sekirala (verjetno sem slišala preveč takih in drugačnih žalostnih zgodb o nosečnostih in porodih)... kako bi se šele sekirala pri tretji nosečnosti?

Je pa res kar pravi Pikabu - ostanejo le lepi spomini, tisto slabo pozabiš...

Mtina - naš običajno prespi sprehode, res greva na sprehod nekako malo pred njegovo uro za spanje in takrat običajno zaspi takoj ko ga dam v kombinezon, če pa že krene na pot buden, pa opazuje iz košare (zdaj ko je tako toplo, imam spuščeno strehico, pa gleda okrog) pol ga pa kar zmanjka... Ni se mi še zgodilo, da bi ga morala animirat na sprehodu...
 Pikabu - pa saj ne moreš verjet, a da sploh ni gledala na cesto, baba user posted image ? Jaz ne vem, ampak danes ima res čisto vsak vozniško - danes smo se vozili za enim stričkom, ki je vsake toliko kar na bremzo stopil, pa avto je šel enkrat skoraj v robnik pločnika, drugič čez sredinsko črto, pa spet malo bremze... Ne vem, ali je kriva starost ali alkohol... user posted image
Glede darila pa ne vem: mogoče kakšen lep dnevnik, v katerega si bo lahko zapisovala cvetke in najlepše trenutke svojega poklica - to je res en tak poklic, kjer vsak dan srečaš nove ljudi, dogodki so ne vedno predvidljivi...ali pa recimo kakšno fajn kremo za roke (npr. Loccitane ali pa kaj drugega malo bolj fensi), ko pa bo imela opravka s tako drobnimi nežnimi bitjecemi...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.1.2007 13:08:19   
@lina
Lu - bravo za stanovanjeuser posted image user posted image  No, če boš imela kakšne fajn variante nakupov, kar poročaj... nam sicer drug teden polagajo ploščice, pol bodo še malarji in parket, pol bo pa kmal na vrsti oprema...

Vava 7 kg vauuu user posted image  - lepo rastete! Pa vaš Luka se je nocoj zbujal ob popolnoma enakih urah kot naš maliuser posted image  (se vidi da sta na isti dan rojena user posted image ) samo pri nas je kolovratil še ta večji in potem je ta večji spal z očijem v zakonski postelji, midva s tamalim sva šla pa v Juretovo posteljo, smo imeli ponoči selitve narodov user posted image

zdaj se je pa zbudil... se še kaj javim!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.1.2007 16:45:17   
Evik
hojla !

danes je pa dan za vzorec, vsaj do zdajle, zato si kar pišem kako se nama dogaja.
včeraj je potem lepo zaspal recimo da ob 21h
ponoči se je zbudil recimo da ob 2 30 (nisem prepričana, ker ponavadi zraven zaspim pa ne vem a sem zaspala takrat ali me je takrat zbudil
potem se mi zdi da spet ob 4 30 ali pa ob 6 30 pojma nimam (pa pišem da bo vzorec) - potem je spal pri meni do 7 30 ko sva se začela igrat in pogovarjat in sem ugotovila, da je moker skozi oblekco skozi dekco in skozi rjuho in jogi na ta veliki postelji.
smo se previli
potem sem ga dojila ob 9h pa je zaspal za pol urce do 10h
potem smo se igrali, previjali, vzeli kapljico veliko se je imel tudi s sabo za zmenit če se prav spomnim
potem sem ga dojila ob 12 h - sede in je zaspal na rokah in sem ga dala v posteljico in je dremnil do 13h
potem sva se pogovarjala in igrala do 13 30 ko je močno protestiral, ko sem ga začela oblačit za ven, tako da sem v eni roki držala košaro od vozka, z drugo pa si obuvala čevlje, da je vedel da gremo ven. no pa se je pomiril. nekaj časa je še gledal zdaj pa spi. pa cuzal je rob od vreče - torej rabi dudo, bom poskusila še z nukovo.
in zdaj še spi.
bomo videli kako bo zvečer.
ja pa vsakič ko sem ga čez dan dojila je jokal in bil siten pase ni hotel dojiti - samo sem si rekla, da po štirih urah ne more biti drugega kot lačen in sem pogruntala, da ga moram vsakič potolažiti pa božati pa miriti z glasom, ne pa samo na joško vreči, potem pa zgrabi in je ves zadovoljen. me je pa kar presunilo ko sem ga hotela dojiti on pa v jok pa stran glavo dajat pa se mu vidi, da mu je kriza. men pa od joka kar joške not potegne, ko se zakompleksajo... samo sem rekla, on še ne ve o kompleksih, tako da ne moreva zdaj na terapijo hodit, ampak moram najti način, da bo jedel. tako včasih ipak starš ve kaj je bolje za otroka, a ne?

mojčeca pa sploh ni res, jaz sem pedantna samo do sebe - se me da pa prav lepo primamiti s kosilom, ker ne maram kuhat in nič ne vidim nepospravljenosti, če si to mislila.

uf vava frrrr hvala - no, jaz sicer tistega cd-ja glih ne poslušam...

tko da sem se malo pohvalila - sem pa od včeraj sama in ni nobene krize. saj včasih se mi zdi, ko smo vsi, da sem kar malo raztrzana med obema svojima moškima.

evo vam nasmehuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.1.2007 21:07:53   
Clody
Ojla punce,

Najbrž mislite, da sanjate, ampak oglašam se po nevem kolk časa, men se zdi da je minilo celo leto, nenormalno vem.  Sem nameravala malo brat za nazaj pa sm ugotovila, da ni šans, da nadoknadim in da je najbolj, da preberem samo par zadnjih strani, ker ste toooollkk napisale.

Kje se bla?? Breeeezz računalnika. Se nama je čist sesul, novega nočva še kupit, ker ta še sploh ni tolk star, ampak popravli ga pa tud še niso. Se moj in prijatelji matrajo že en mesec vsak vikend, pa še niso obupal. Jest sm prvi tedn skor zbolela, pol sm se navadla, sej niti nism imela izbire ne??!!Bomo vidli kolk časa bodo vstrajal!!!

Dons sm pa na obisku pri babici na Dolenjskem, jutri grem pa k sestrici in ostanem nekaj dni.

Kako je naš Nejc? Super, ko sem že mislila, da ne more jit več n slabš in ko sem bla čist na tleh (neprespane noči, neskončno nošenje, nespanje čez dan,...) se je po dveh mescih čez noč vse spremenil. Nevem kaj je jedel. Kar naenkrat spi čez dan, spi ponoči, nič več nošenja, samo smejat in to na glas, grult in brcat. Edino kar imava, je polhen nos že dva mesca pa kakanje na en tedn, prdenje da te kap od smradu.

Evo, sem se uspela oglasit, ampak nevem kdaj se bom naslednjič. Mogoče pa še komu ukradem računalnik za par minut.
Tasha vidm da delaš seznam - Nejc, 3.970, 55 cm.

Upam, da se mi kmalu uspe redno javljat in flancat!!!!

Zdej pa me čaka babi da se prepustim domači pedikuri!user posted image

Pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.1.2007 21:54:19   
Pikabu
Pa se je spet po hiši vse umirilo. Kako je prijeten ta otroški šunder, ampak tudi takooooooo paše, ko oba mirno spita, sta taka lepa angelčka... user posted image

Kje pa ste kaj danes čveke?

Najprej, da ne pozabim: BLED. Kako zdaj kaže? Altati se spet ni nič javila, upam, da ni spet kaj narobe, če se ne motim, sva samo midve z Gayo rekli, da bi lahko. Če bomo same tri, predlagam Altati, da pride do Jesenic, če ji ne bo prenaporno, če ne bo nič, imam pa še eno ponudbo, tako da moram jutri vedeti ali jo sprejmem ali zavrnem.

Pa še današnje poročilo. Po lepo prespani noči imamo za seboj tudi zelo lep dan. Očitno je Maksa zadnjič res cepljenje matralo, ker danes je čisto drug. Ati je moral tudi danes v službo, ker imajo neko gužvo, tako da dopoldne nisem nič pospravljala, ampak smo šli na sprehod, po običajni poti in pazi to! spet se nam zgodi isto. Tam je kao sprehajalna pot, sicer je nekaj hiš gor in se stanovalci vozijo, amapk ni nikoli kakšne hude panike, so čisto strpni. Je bolj ozka cesta in se res veliko ljudi tam gor sprehaja, če pa pride kakšen avto, se pač lepo vsi umaknemo. Danes je pa bil en pametnjakovič. Cesta je sicer na tistem predelu bila dovolj široka, da smo se lahko umaknili, ampak malo traja, da jaz z eno roko dokaj težek voziček umaknem, z drugo Emo usmerjam, kam naj se postavi, tip pa z nezmanjšano hitrostjo (ki ni bila majhna) v nas in tudi mimo nas. Ne vem, kaj bi naredil, če mi ne bi pravočasno uspelo se umakniti, je pa šlo res spet za majhne trenutke, pa le kakšen cmntiemeter od nas je peljal mimo, čeprav je cesta dovolj široka, da bi bolj po levi strani peljal. Prav jezna sem bila, pa zelo prestrašena. Res ne vem več, kje naj se sprehajamo, če se bo še tam to dogajalo, ker pri nas ni kaj veliko možnosti. Gor je edino, da lahko Emo spustim, sicer je zelo pridna in se večino časa drži vozička, ampak za raziskovanje, pa da malo sama leti naprej, je pa edino tam možno. No, na drugi strani pa moram enega voznika pohvaliti, nas je lepo mirno počakal, da smo se umaknili, brez kakšne slabe volje in grdih pogledov. Potem je pa bilo prijetno eno srečanje s fantkom, ki se je vozil s traktorjem in veselo klepetal z nami. Maks je očitno spoznal, da je na sprehodih zanimivo in je del poti spet bil buden in je gledal ven. Razmišljam, da bi mu iz vreče vzela ven trdo podlago, da bi mu lahko rahlo dvignila naklon, če bi bil buden. Emi sem ga tak čas že dvigovala. Ko smo prišli domov, sem se lotila kuhati kosilo, Ema in Maks sta se pa igrala. Ema se že kar potrudi, da se tudi z Maksom malo ukvarja, samo hitro odneha, Maks ima pa najraje, če se pogovarjaš z njim. Po kosilu sem šla pod tuš, da bi si umila glavo, pa je prišla sodelavka na obisk. Sva prijetno klepetali in je prav fino, da malo izvem, kaj se dogaja v službi. Potem je šel mož na pevske in sem bila SPET sam z obema. Ema popoldne ni šla spat in je bila kar precej utrujena. Je najprej sama hotela si naliti sok in ga, logično, polila. Potem je hotela sama pobrisati in je porabila ene par servetov, pa vsa je bila mokra od soka. je prišla gor (z Maksom sva se v spalnici dojila) naga, da se gre preobleč (že prej se je pa tudi enkrat slekla, da je vse zaoprat, pa ni bilo) in sem "znorela", da naj se hitro nazaj obleče, da je dosti preoblačenja, pa je skoraj v joku povedala, da je polila sok. Sva se potem preoblekli, šli skupaj pobrisat. Potem je pa hotela radensko piti in ji jo nalijem, pa je šla v dnevno z njo, se spotaknila in spet vse polila, je bil pa tak jok, sem ji komaj dopovedala, da ni nič hudega (pa prej zaradi soka nisem bila huda, kregala sem jo najprej, ker sem mislila, da se za brezveze spet slači, ko je povedala, da je polila, sem jo pohvalila, da se je že sama slekla in povedala, da ni nič hudega, da se to pač zgodi in da se vse da pobrisati), pa da ji bom nalila na novo. Je bila res že utrujena, tako da sva na hitro umili zobe, vmes mirili Maksa, ki je hotel biti samo v naročju in je šla spat. Maksu se je pa poteem fino zdelo, da je ostal sam, sem ga dala na previjalno in sva se še igrala in zabavala, se je tako smejal, da sem ga samo gledala. Zdaj je pa tudi on zelo lepo in mirno zaspal. Čez dan sva se spet dojila samo na eni strani, zdaj zvečer se je pa spet na obeh. Upam, da se je dovolj najedel in da bo kaj dlje spal, ker danes čez dan ni tako veliko.

Lu, si napisala, da dojiš na obeh straneh. S katero dojko začneš pri naslednjem dojenju, s tisto, na kateri si končala ali z drugo? Sem malo na MON-u brala (zelo na hitro), pa sem nekje zasledila, da je kao tista bolj prazna, na kateri končaš. Meni se pa zdi bolj logično, da je prva bolj prazna, ker tisto sprazni, na drugi pa poje toliko, kot mu še zmanjka. Jaz ga zaenkrat pristavljam na tisto, kjer je nazadnje jedel. Itak imava pa zdaj vse zmešano, ker enkrat se doji na obeh, drugič spet ne. Ma važno, da je fant zadovoljen, to pa vsekakor je, ker je zdaj čisto druge volje. Pa čestitke za selitev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evik
, pridejo taki dnevi. Pa zelo hitro kaj vpliva na otročke, pa včasih sploh ne vemo, kaj. Jaz sem prepričana, da je bilo pri nas krivo cepljenje, potem so pa še zobki, pa če slučajno kaj zbolijo, pa še kaj se najde, da jih vrže iz ritma. Je pa pomembno, da mamice takrat ostanemo mirne, ker otrok čuti in je potem še bolj razdražljiv.

Muki, si vse kopiram in si delam dnevnik, zato tudi bolj podrobno pišem, pa mi je lepo, če lahko to tudi z vami delim.

Kar se pa trgovin tiče, hodim le še v take, kjer se vrata sama odprejo. Če je res nujno, grem v tako z navadnimi vrati, ampak to mora biti že res nekaj pomembnega in nujnega.

mojceca,
naš tudi med pasenjem kravic običajno drži pesti. Bom šla prav gleda za Emo, kako je bilo. Drugače pa že sega po igračkah, če mu dam ropotuljo, jo prime in maha z njo. Igračo na ležalniku pa zagrabi bolj z obema rokama, na pol s pestmi, na pol s prsti.

vava, točno to imam namen danes narediti. Sem že včeraj mislila, pa se mi ni dalo več dol hoditi in pripravljati čaja, zato sem se raje za "vožnjo" odločila. Danes je pa možek že pripravil čaj in če se prekmalu zbudi, dobi čaj, da zaspi nazaj, pa potem enkrat sredi noči normalno dojenje. Pa čestitke za super kilažo. Je pa res že ornk fant. user posted image user posted image user posted image user posted image

@lina
, hvala za super idejo. Mislim, da bom kar tole z dnevnikom uporabila, pa za začetek ji bom kakšno lepo misel notri napisala. Sem si v glavi že sestavljala, kaj bi ji v čestitko, predvsem ker sama, od kar sem mamica, ta poklic čisto drugače obravnavam, zdaj ji bom pa to v dnevnik napisala. Glede 3. otročka pa jaz razmišljam zelo podobno, čeprav kot sem že napisala, pri nas bo prevladala želja nad strahovi.

Zdaj grem pa še malo k možičku. Danes bova bolj pri pogovorih, meni pošteno curlja ven, prav zaliva me.

Mi jutri ne gremo na morje, smo povabljeni na kosilo, pa verjetno itak ne bo primerno vreme, bo pri nas več sončka. Sporočite, kako je za ponedeljek, drugače pa vam želim eno prelepo nedeljo.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 13.1.2007 21:56:01 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?