andreja2000
|
Pozdravljene moje punce.Jaz se res tako težko prikopljem do prostega računalnika,ki j v sinovi sobi.Velikokra pa mislim na vas.No,sedajle je računalnik prost in sem z vami. Lusa jaz sem med prvim in drugim otrokom imela 3 ss.Ko je prišlo do tretjega ss ,so začeli malo bolj resno okoli mene,naredili so mi nekaj krvnih preiskav,nakar so rekli nekaj glede toksoplazmoze,kot možen vzrok za ss,saj se takrat v ni testiralo na to bolezen.No,kolikor se spomnim sem dobila neke tabletke in bila sem prestavljena k dr. Brezniku v MB.Ko sem ponovno zansila sem preležala v bolnici tri mesece in kasneje rodila zdravo deklico. Sedaj pa so spet težave tu.Z novim partnerjem sva se pred tremi leti odločila za .Zanosila sem in bila presrečna.Naša sreča se je končala v 13t. . Kot možen vzrok so pripisali hudi virozi,ki me je takrat doletela.Potolažili so me tudi,da narava sama poskrb,tako da je prav in da bo drugič bolje. Zame slaba tolažba.Pa res spe zanosim in na amnicintezi ugotovijo,da ima naša deklica trisomijo 21.No,po tej žalostni UPN pa ne morem in ne morem zanosit.Leta so tudi taka,ko mi zmanjkuje časa,vendar še upam,močno upam..... To je moja izkušnja z ss,boleče je za vsako pikico posebaj,ko jo izgubiš in to resnično boli,vendar to smo močne ženske,posebne mamice vsem našim otročkom,pa če tudi nekaterih ni več z nami,so pa zavedno v naših srcih. Lusa,bodi še naprej tako pogumna in močna Rada bi se še zahvalila vsem,ki ste bivšemu zaželele lepih misli.Trenuno je sam zelo žaloste in kljub temu,da bi lahko začel jesti normalno po žlici,sedaj hrano zavrača in obrne glavo vstran koliko pač to lahko.Dikjagnoza pa je še vedno tetraplegik,a upam,upam,da se kaj spremeni. Oooo,sedaj pa sem se še jaz raklepetala.O,pa še ura je taka,da moram vsak čas k mami,ki je prišla z bolnice. Lepo bodite!!!!