|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.1.2007 22:39:27   
Kalina
uffff sm jezna, napisem cel post, pa mi ga vn vrzeeeeeuser posted image user posted image tko da se mi neda spet vse.
na hitrco;

smo bili na nfth pohvaljeni in naj bi v roku slabega meseca za samostojno sedeli, hmm bomo videli, upam da bo, ker zdej sm pa ze kr mal zalostna glede tega razvoja.

žmož, kalinca je rojena v 33t, na nfth hodimo 1xtedensko, in na preglede, preiskave na pediatricno zaradi trombocitozeuser posted image Vlogo za dodatek dobis na CSDju, pripadam otrokom z motnjami v gibalnem razvoju. Ni greh probat, se pozna tist 21jurjev upps 88 eurov na mesecuser posted image

Evo se par slikic pripopam pa laufam v pojstlouser posted image

user posted image

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
9.1.2007 22:44:37   
Kalina
nina64 skoda, ker ti kdo ni prej povedal, ker jaz sem oddala vlogo se preden je bila Kalinca 3m stara, tako da ce mi zdaj odobrijo, dobim vse za nazaj, se pravi od njenega rojstva. mah kao nej bi se cakalo 60 dni na odgovor, jst cakam ze 6m, ker so parkrat nekaj zagubili, pa skoz zavlacujejo, baje bom jutri zvedla odgovor, al je negativen al pozitiven. Hm ti pisem na ZS, pa ti bom dala par linkov o informacijah itd.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
9.1.2007 23:47:05   
žmož
Kalina hvala za odgovor. Taja je rojena v 34t in ravnotako hodiva na nfth. Smo pa v razvoju tamtam z vami-sedi še ne, plazi se ne... Potem pa morda res ne bi bilo napačno poskusti dat vlogo. Kaj vse pa priložiš-pravzaprav bom šla kar jutri na CSD pa bom vse povprašala-hvala za informacije.
Prosim, če javiš, kakšen odgovor boš dobila.
Aja, koliko kil pa ima Kalina-lepa okrogla je na fotkah.  Tim od Nine64 vem da se je rodil 3 mesece prej, in če se ne motim, sem zasledila, da ima že okrog 6kg.user posted image  Popravi  me nina64, če se motim. Kaj pa vaši otročki kaj jedo-a že grizejo koščke hrane, kekse, kruh... Naša ima sicer 2 zobka, vendar ji ni še potegnilo, da se z usti lahko tudi kaj žveči in ne samo pogoltne dol. Dost za danes. Noč

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
9.1.2007 23:55:59   
nina64
žmož - prav imaš, naš Tim je imel v četrtek 6.580 gr, ko smo bili na cepljenju.Tud mi še ne vemo točno kaj se naj z žličko in hrano na njej zgodi user posted image , ampak bože.Saj so se vsi enkrat naučili jest z žlico, pa se bo tud naš. Ni vrag da se nebo user posted image .

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.1.2007 8:47:54   
mojca75
Ojla punce,

Za vse vas katerih otroci še ne lezejo vsepovsot. Mene je ena mamica na morju potolažila in rekla "bodte vesela, kjer jo odložite ta m jo najdete". Ja pa še res je BILO!

Zdej sem skoz v strahu kaj bo potegnila nase ker jo je cel stanovanje poln. Sicer še ne kolenčka, ampak se tko puza po tleh in v rokah je ful močna in zato je "NEVARNA". Včeraj je skoraj uspela cel štender perila potegnit nase! user posted image

"Moč pa jeza" pravi moj user posted image .

Vem da je to bolj slaba tolažba ampak ... vem da vse strmimo k temu da bi naši mladički čim prej osvojili vse veščine. AMpak res jim je potrebno dati čas. Men je tolk fajn k jo gledam k vsak dan nekaj novega pogrunta. NO zdele se že cel cajt igra z tetrapakom od mleka - kaka fensi igrača! Sedi v trip trapu za mizo, jaz sem zajtrkovala, pila kavo in "netala", Mojči pa čist zadovoljna s tetrapakom.

OK, letim  zdej se še javim.

Aja: cofek - kako ste danes spali, mi OK, ker JE SPET SPALA PRI MENI! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.1.2007 9:51:55   
lenika
Ojla!

Mi smo danes res po dolgem času slabo spali in sem popolnoma povožena, ker nisem navajena. Čeprav, ko pomislim spanje niti ni bilo tako slabo, ker smo v končni fazi kar nekaj spali, čeprav na obroke. Ob 1.30 se je prvič zbudil, sem mu dala dudo in je zaspal nazaj, ob 3.30 se je zgodba ponovila, ob 4.30 se je zbudil in ni hotel zaspati nazaj, zato sem ga vzela k nama in je takoj zaspal. Ob 6.15 je hotel jesti, ob 8.00 pa se je dokončno prebudil.

Mojca75, kar se tiče plazenja pa je še kako res. Včeraj, ko sem šla na plavanje z Maticem, sem ga po koncu posedla na blazino in se šla preobleči, sicer ga je pazila vaditeljica, a ji nikamor ni ušel. Bil je pa tam en fantič, ki je bil star dobrih 6 mesecev in je tako šibal po kolenih, da ga nisi smel niti za nekaj sekund spustit izpred oči. Tako da, še se bomo natekli za njimi.

Kalina, naš šele nekaj tednov sedi in se tudi nič še ne plazi, pa je rojen 5 dni čez rok, tako da nič se sekirat še ima čas.

Nina64 ja 6 kg naokrog prenašat je drugače kot naših 9. user posted image

Okrogle obletnice Jaz bom pa drugo leto okrogla. Mogoče tako in drugače. user posted image

Šibam, našemu Maticu niso nič več všeč robčki s katerimi se v stolčku igra, očitno so ga razjezili. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.1.2007 12:37:14   
pikicaa
Lana vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.1.2007 13:52:49   
F*S*M
pikicaa najlepša hvala se morava spravit kak dan na pijačo ko bom prišla kaj naokoli obljubim

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.1.2007 15:20:55   
tea
Tako, pa sva z mojim junačkom nazaj od zdravnika. Ima šesto bolezen. Včeraj mu je vročina padla, danes zjutraj je bil že čisto brez vročine, potem sem pa dopoldne opazila drobne pikice po trebuščku. Ko sva bila pa ob pol enih na kontroli, jih je imel pa že vse polnouser posted image . Tako da nama je pregled v alergološki odpadel in ga imava drugi teden. Je pa bila danes v alergološki ambulanti kolegica, ki tam dela in sva se zmenili, da me drugi teden pokliče, da ne bova spet 3 ure čakalauser posted image .
Lana- se tudi  jaz pridružujem čestitkam za rojstni dan! Se mi zdi kar malo hecno, da imamo že otročke, pa si bila še včeraj takšna mala punčkauser posted image  Se te prav dobro spomnim! Kaj sem že starauser posted image
O, prihajata moja fanta in pizzauser posted image . Se mi danes ne da kuhat, no samo za Jašeka kuham bučko. Mi bomo pa na fast fooduser posted image . Pa gre spet moja dieta po gobeuser posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.1.2007 15:29:19   
F*S*M
tea hvala
pa nisi tolk stara ker si bila ti tut mala punčka še pred kratkim nisi velik stari od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.1.2007 15:51:07   
cofek
helou!

ja, mojca tudi danes smo SPALI user posted image user posted image user posted image user posted image
(seveda pri nama - kakopak user posted image ) čeprav je zvečer bolj slabo kazalo - po pol ure uspavanja sem omagala in ga dala na pence igrat - tko da je zaspal šele ob devetih (jaz pa posledično nisem mogla na pilates - no, ja pa drugič, ne?!)

moram vsake toliko it pogledat kaj se dogaja - če je naenkrat tišina, se mi kar zdi da nekaj "prepovedanega" dela (kot da že ve kaj lahko in kaj neuser posted image )...ja, res se bomo še naskakali za temi navihančki...

vidim, da je spet kar nekaj bolančkov - upam, da se kmalu pozdravite - tea me veseli, da ni nič "hujšega"...glede diete pa - sem ravnokar pojedla ježka in bi še nekaj sladkega....tokrat moram pa pohvalit user posted image  - se je resno lotil diete in posledično tudi mene potegnil noter...moram povedat, da ste res face vse tiste, ki edine hujšate v familiji - jaz ne vem kako bi zdržala...
je pa zgleda tudi Ažbe podlegel trendu v familiji in se mi zdi da veliko manj poje, kot je...mogoče je ugotovil, da ga trebušček ovira pri raziskovanju okolice...je pa včeraj pogruntal čist samosvoj način premikanja - kolenčki-rita-kolenčki... in tako po načelu "počasi se daleč pride" prišel do srede stanovanja...

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.1.2007 20:10:50   
petka
dober večer user posted image

Vidim, da majčice lepo uvajate družinsko posteljo user posted image . Pri nas to ne gre, ker David potem sploh ne more spati. Se je zgleda tako navadil, al pa midva preveč brcava. Mi skupaj pančkamo samo na počitnicah user posted image .
V bistvu sem hotela tole povedat, pa malo bluzim... moja prijateljica ima 8 letno hčerko, ki še vedno spi med njima! Potem jo pa ponoči nosita v njeno posteljo ali pa gresta celo onadva spat v njeno sobo user posted image  No, sedaj je druguč noseča in je rekla da tokrat se to ne bo nikakor zgodilo, pa če se dere kot zmaj user posted image user posted image  No ja bomo videli... Kaj sem vse JAZ rekla, pa sedaj naredim vse, samo da je priden in tiho user posted image .

ja, tudi David se je danes začel plazit user posted image  Zaenkrat mu gre le po tapisonu, na parketu mu še preveč drsi. Se strinjam z Leniko, da gre vse prehitro... najlepše je bilo, ko je sedel lepo na tazadnji in se igral in semtertja malo positnaril in se spet lepo igral IN NIČ PREMIKAL! In pri nekaterih se je to zgodilo še veliko bolj zgodaj....
Drugač pa kar naprej odkimava, še posebej ko mu oblačimo ta zeleno bundo user posted image . Pa skos se dere bababababa... bog ne daj mama user posted image

lepo pančkajte, PA MIRNO NOČ!!!! papa,

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.1.2007 20:16:49   
petka
aja, pa še hotela sem pozdravit MarijoPo, ko vidim, da ravno čekira poste. . Upam, da ste Evico poredili  in da lepo napreduje user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.1.2007 8:57:02   
lenika
Petka naš se pa nonstop dere de-da-de-da in je naš deda ves ponosen. user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.1.2007 9:05:29   
Kalina
Oj!

Nasa Kalinca se dere ta-ta-ta-ta, ma-ma-ma-ma, ba-ba-ba-ba, sam se deda ne, ceprov ma njega najrajsuser posted image
Spet smo tecni, zgleda zobki, od 6h zutri ni hotla spat, kr jokcala je neki, pa glodala rokice. Tele zobki me ubijajouser posted image

Upam, da se kmalu pokaze soncek, da gremo lahko malo pohajatuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.1.2007 12:01:07   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: petka

Vidim, da majčice lepo uvajate družinsko posteljo user posted image

...no, če bi bilo po moje bi tole "uvajanje" lepo preskočili user posted image ....ja, tudi jaz sem namreč ena tistih, ki je rekla "pri nas pa tega ne bo" (in srčno  upam ,da bo tale razvada minila pred OSMIM LETOM user posted image )...ne vem več kje sem zasledila, niti kdo je to rekel - se mi pa zdi da je bil neki psihologuser posted image  - "preden sem imel otroke sem imel sedem metod vzgoje - zdaj imam sedem otrok in nobene metode vzgoje"...
in poleg vsega tega - danes ponoči NISMO SPALI user posted image user posted image user posted image  - se je mali princ zbudil ob polnoči in potem igral do pol dveh - kot bi vedel da grem danes delatuser posted image user posted image ...

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.1.2007 12:18:37   
mojca75
Zgolj v vednost (Cofek in druge) mi pa danes SMO spali vsak v svoji postelji! Ah ja, nič ne hvalim, ne!

Zdej spi, sta prej z mojim obadva zaspala, jaz pa sem šla po eno darilo in vmes kupila še eno budnico v Benetonu in dvoje hlačke v Zari za Mojco. Ne ne, jest pa že ne bom po razprodajah,... ZAREČENGA KRUHA ....user posted image

Bejba še spi, oči gre v službo. Ko se zbudi pa bova vseeno šle malo ven, da se preluftava! Ni sončka, mraza pa tud ne!

Evo zbudila,.... še kaj popoldan pišem

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.1.2007 12:27:39   
MarijaPo
Zivjo Punce,

evo, Igor mi je prinesel nek njegov bivsi racunalnik iz sluzbe in spet sem internetna. :)

Petka - hvala, da si se spomnila name.

Eva je zbolela, ponoci je imela 40 stopinj vrocine, si si lahko lepo roke pogrel na njej. :(
Po moje ji rastejo zobki al pa ima uno sesto cudo, al kaj je ze una bolezen. Temu primerno je tud s tezo vse v kisti - v zadnjih treh dneh je shujsala 200 gramov, pa glih smo prilezli na 6.370, zdaj pa ima 6.160. Pediatrinja nas bo spet kregala. No, bolnico imamo po novem 7.2. Kot vcasih slovenci vojsko, mi izbjegavamo tole bolnico, pa nam ne gre in ne gre. Bolnica je se kar tam, samo caka, da nam poje Evo.

Upam, da se imate fino in da vasi soncki lepo rastejo!

Lenika - jaz tudi kanim drugo leto za novo leto bit bolj okrogla, mogoce bova pa spet na Cvekanje v pricakovanju debatirali. :) Upam, da bova isti mesec, bova lahko ful vazni pred ostalimi zelenimi prvic noseckami. :)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.1.2007 12:50:45   
SelmaC
LP,

zadnje čase uspem le kaj prebrat, ne vem kaj je krivo ali to, da je Maj vse bolj mobilen ali pa to da sva še vedno večinoma sama. Mobilen pa je toliko, da je prejšnji teden padel s posteljce. Vam ne povem kako je zgledalo grozno ko se je prevagal in sem ga zamudila ujeti. Na srečo le manjša buška, je pa ugotovil, da se je fajn ob opori dvigat in zdaj samo to išče. Posteljca pa je sedaj seveda na najnižji stopnji. Tako sem jezna nase ker je nismo čisto dol spustil že prej user posted image . Drugače plazenje ipd. lepo napreduje, preobleči na preijalni in drugod je pravi izziv in spanje je tako, da sem obupala in spi med nama in se še 2 ali 3x doji vmes, v nasprotnem primeru imamo pa jok in stok. Armagedon skratka.
No vsaj hranjenje je boljše, vedno več poje, čaja pa še vedno skoraj nič. Po verjetno krivo dojenje. Ni kaj toliko za zdaj, je že kažin....
lepo se imejte
papa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.1.2007 13:01:00   
tea
Hojla!
Midva sva danes kar doma, mogoče bova šla malce kasneje s kengurujčkom na krajši sprehod. Imamo namreč gumidefekt na vozičkuuser posted image . Seveda nikjer pri nas ne dobim rezervne zračnice in tako bom morala jutri ali pa še danes v Ljubljano. Pa se mi sploh ne da. Mogoče bomuser posted image  nahecala, da gre on. Čeprav, mogoče bi pa kaj po trgovinah pogledala, ko so ravno razprodajeuser posted image . Veliko kolegic kupuje za otroke za drugo leto in moram reči, da sem tudi jaz lani nakupila nekaj stvari za Gregija. Pa je letos super fajn prišlo. Sam letos pa kar ne vem kakšno ševilko bi vzelauser posted image , res nisem dost pametna.
MarijaPo- upam, da z Evico ni prehudo in da se kmalu pozdraviteuser posted image user posted image . Smo se tudi mi zadnje dni ubijali s tako vročino, včeraj je dobil pa pikice, tako da mi imamo tisto šesto čudo.user posted image
cofek- tudi pri nas smo danes slabo spali! Bogve kaj je bilo v zraku! Jaša ga je pa okrog 5 nekaj biksal in ni hotel nazaj zaspat. Pa sem se okrog obrnila in se je z mojim hrbtom pogovarjal, pa mal mi je frizuro rihtal, potem je občudoval svoje rokice...., jaz sem pa dremala.
Nič, se naš murenček nekaj pritožuje in ni več zadovoljen s škatlo. Ga bo treba mal animirat.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.1.2007 14:48:02   
lenika
MarijaPo, a vidva to planirata za Novo leto 2008? Mi imamo sedaj plan, da bi začeli nekje poleti 2008. Ja no, bomo videli kako bo.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
   [Brisano sporočilo]
11.1.2007 16:41:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.1.2007 22:24:21   
nina64
auroraa - boga mala, te viroze so res nerodna reč še za nas ta stare, kaj šele za take male. Upam, da se čimprej porihtate da bo ok.

lenika in Marija po - ja kar mejte otročke da vam kasneje ne bo žal da jih še več niste imele user posted image .Sicer pa pregovor pravi da eden ni dobeden user posted image .Mogoče bosta z svojim navdušenjem še kateri drugi dali idejo, da ji ne bo prehitro dolgčas. user posted image  punci.

Povejte mi kaj se vaši otročki kaj sami zamotijo al morte ve bit vedno zraven. Naš Tim je znal bit kar priden, če druga ne se je sam z sabo pogovarjal user posted image . Saj ne dolgo ampak malo pa se je že zamotil. Ta teden pa ne vem kaj mu je.Sem se zgleda prehitro pohvalila glede jutranjega spanja user posted image . Zdaj zaspi nazaj le za kakšne dobre pol ure. Potem pa nastopi kriza ko prideva v dnevno sobo in ga dam v ležalnik ali stolček. Kako minuto gleda okol potem pa če nisem takoj zraven pa v user posted image . Moram bit kar naprej zraven njega in ga animirat. Tud na stranišče moram kdaj user posted image  in ko odidem že spet user posted image . Saj vem da imajo takšno obdobje ko user posted image , kadar te ne vidijo, ampak tut ko me vidi in sliši pa nisem zraven njega ni nič boljše. Zdaj je začel prav na glas jokat, ne tako kot je to prej bilo ko se je pač malo zajokal. Tako da obadva komaj čakama da greva ven, ker potem je mir. Se pa že kar bojim kaj pa bo ko bo slabo vreme user posted image .

Tako zdaj pa še malo kaj prečitat in potem spat. Nočko.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 8:20:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.1.2007 8:45:49   
Kalina
Jutrcko!

Aurorra mi tudi svojo tko oblecemo za doma, tj 1 bodi kratek rokav, en bodi dolg rokav, mogoce vcasih se kaksna majcka cez, zabice, pa nogavicke cez, sam ponavad jih da takoj dol in v ustauser posted image   Za ven pa se kaksne hlace, cevljcke, jopcko, pa bundico, pa seveda kapico.
Upam da boste kmalu zdravi in ne tolko pokakani. Nasa se je dons tud do vratu, pa glih nov bodi je mela goruser posted image

evo je krici, me kliceuser posted image jo grem mal mrcvarituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?