cofek
|
halo punce! Marija - danes sem se spomnila na vas - kako ste zrihtali? držim pesti - če bi lahko bi vam dala kakšno kilico ali dve od našega nadebudneža. jaz sem si pa privoščila - nakupila sem si spodnje perilo - ampak ne danes, pač pa že v soboto. Smo se zjutraj spravili v Lj - v Emporiumu so imeli že nekaj znižano, ampak je (žal) spodnje perilo nesezonska zadeva , tko da tukaj ni kaj praskat...no, ja pa nekaj majčk in topov sem si tudi privoščila...itak mi ni nič od lani prav ... mi je pa ravno v soboto crknil telefon - sem popokala garancijo (na srečo so nokiam podaljšali garancijo z enega na dve leti - ja, točno leto in 2 meseca je od nakupa) in račun, pustila telefon na Mobiltelu in sem zdaj čist nesrečna s ta starim...upam, da ugotovijo kaj je narobe in po možnosti ocenijo "totalko" in mi ponudijo nov telefon (sanja svinja...) mojca - kot bi jaz pisala - tudi pri nas je bilo pestro danes ponoči - no, ja ni se igral, je pa nekaj hotel govorit, pa mi ga je nekako uspelo "pregovorit", pa vseeno nismo SPALI (ker nekako dremali smo ) od dveh do pol petih...da ne omenim, da že itak spi v najini postelji - sem ga zdaj dve noči dala v njegovo, pa se je po uri in pol zbudil in ful naglas zajokal - tko nikoli, če zaspi v najini postelji - po moje misli, da midva gostujeva pri njemu .. sem bila dopoldan čist zmatrana, pa itak nadoknadijo čez dan - je do kosila spal že uro in pol, zdajle ga je pa že spet zmatralo - vmes (okrog dveh) sem pa mislila da bo zaspal, sva pa pol ure ležela v postelji - je bil na stand by (učke gledale, pa čisto pri miru je bil - sem ga lupčkala po učkah, ker jih pol hitreje zapre in zaspi, pa nič), po pol ure sem pa vstala, šla pit kavo, je pa naprej ležal v postelji in se na hrbtu igral z igračkami, kar mu čisto nič ni podobno. grem zdaj Novo prebrat do konca - ja, je ga - bolj strokovno čtivo mi danes ne gre...
|