|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.1.2007 13:09:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Pikapolonica za dvojni uspeh! No evo, pa je spet totalno pozitiven post! user posted image

Jaz sem pa zdajle se cisto jezna zaradi dialoga s prof. telovadbe (ji pac ni jasno, da mi ni treba telovadit, ker imam zdr. opravicilo za celo leto, ne glede na to, da treniram agility .. kaj pa jo to sploh briga!user posted image ).

Sem se v soli, imamo informatiko, pa imam ze vse narejeno ... in lahko lepo visim na RR user posted image

Pikapolonica, ampak enkrat bi se bilo pa cist fajn se v zivo spoznat user posted image  Mi je pa priblizno jasno za vase 2004, ker je tamali od fanta tudi 2004 .. Mam ze zdaj zeloooo dober trening za svoje otroke ... user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
8.1.2007 14:08:41   
Tinca7
Jeeee Pikapolonica!!!!! Res sem vesela, da ti je uspelo. Tudi Lara je prov presenetljivo dobro sprejela "izgubo" dude. Nam jo je sicer Muco odnesla in jo bo zdej za dojenčka nazaj prinesla.
Drugače vse po starem, noge imam kot slon, vsak večer me matra, pol pa nič. Naj povem, da še vedni nimam zritane posteljice oz koška za user posted image , ker sva šele pred kratkim ugotovila, da posteljica ne gre več v najino spalnicouser posted image (sva malo adaptirala). Tako da sem mogla zdej na hitr najdt košek, zdej mam pa problem s postelnino ki je draga kot 100user posted image . Me je skor na rit vrglo; cca 100 eur za en kompletek. Ti so prtegnjeni! Zdej probam dobit eno od ene žlahtnice, pa je bolj škrte sorte. Nikol ne veš, mogoče jo bom pa pojedlauser posted image .

Kar ne morem vrjet, da imam tale buši še kakšne dva tedna, pol pa bom mela malo štruco že v naročju (upam da kaj prej). Moram rečt, da kar komi čakam, čeprav me malo skrbi, kako bo vse tole delovalo. Dobro da imam vas, ki ste dale tole vse že čes in mi boste lahko kake nasvete dajale.

Zdej grem pa po Laro v vrtec. Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.1.2007 20:15:24   
Naty*Taja
Zdravo punce, sam na hitro , da vas pozdravim in zaželim zdravja in veselja z user posted image  v novem letu.
Ja Pikapoka, jaz še kr nič ne uvajam GH. No ja, tu pa tam ji dam kej za probat, kar pač imam pri roki (banano, jabolko za glodat, čajek...) drugače je pa ziza še kr zakon, čeprav mislim, da bo kmalu premalo za našo 9 kilsko princesko! user posted image  Sej bom začela.... kmalu user posted image . Ko tamalemu zalaufa v vrtcu - se namreč uvajamo in nam bo ratalo čez kak teden... se pišemo...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 128
9.1.2007 7:48:43   
Pikapolonica
No, tole pa moram povedat, ko smo že ravno pri naših user posted image .

Jaz, kadar se razjezim, včasih rečem tisto grdo stvar, ki sliši na ime Porkamizerija. In kakšno prijavi včeraj Tia, ko smo jo nekaj kregali (je hotla iz Line palačinko nardit).... Začne neusmiljeno ponavljati: POKALAZELIJA, POKALAZELIJA,POKALAZELIJA, TI TI TI, POKALAZELIJA!!!!!

Sva z mojim najprej skoraj iz kavča padla, potem pa še vedela nisva kaj naj... naj se smejiva ali jočeva.

Ja tak je to!

Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.1.2007 14:22:55   
Tinca7
Tebi vsaj tako "nedolžno" besedo ponavlja. Pri nas se je pa naučila piz**. Seveda jo ponovi ob vsakem neprimernem trenutku. Jo nič ne kregam, ampak jo čisto ignoriram in upam, da bo nehala. Samo mojega možeka "lepo" pogledam in se mu zahvalim za besedni zaklad.

Neposredna povezava do sporočila: 130
10.1.2007 11:42:52   
Pikapolonica
In spet jaz....

Včeraj smo bili spet na uregenci. Ampak tokrat z Lino, ne s Tio. Revčica se je tako nesrečno iz hrbta na trebušček prekotalila, da si je nekaj naredila na rokici. Pravzaprav sploh ne vemo kaj, ker doma ji je rokica čisto mrtva visela ob telesu in če si se je dotaknil je strašno zajokala. No, potem ko sva šli zadevo pokazat kirurgu, je k sreči z rokico že začela spet migati, ampak do danes je sploh ni hotela uporabljati. Kot da sploh ni njena. Men se je pa cel film od Tie odvrtel v glavi...ko si je pri 9 mesecih izpahnila komolček.... Kot en De Ja Vu... Ne vem no, a imata obe v genih to občutljivost sklepov, al kaj.  Včeraj zvečer sem mislila, da bom kar dol padla, tak sem bila sesuta. user posted image user posted image user posted image  Psihično, seveda.

Zdaj me je pa ful strah, kako naprej. Ker Lina se, odkar se je začela obračati iz hrbta na trebuh, obrne tako, da se ji rokica ujame tam pod trebušček. In potem ji včasih uspe potegniti jo ven, včasih pa tudi ne. In očitno se je včeraj tako nesrečno zagozdila tja, da se je nekaj zgodilo...  Jaz pa tud ne morem bit ves čas zraven nje in paziti kako izvaja te svoje akrobacije.

V glavnem, zaenkrat je vse v redu.

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 131
10.1.2007 13:57:23   
žiža
Ja, bogo malo dete. Kaj so pa rekli na urgenci? a je vse Ok?
Čist povsod jih lahko kaj doleti, tele naše kobacavčke. Pocajtejte se in čim prej.

Neposredna povezava do sporočila: 132
12.1.2007 14:19:30   
Naty*Taja
Jao, bom mogla se kontrolirat in čist prečistit moj besedni zaklad, ven zmetat razne pi... in porkaduše... !! user posted image user posted image
Smo se pa pri nas spoznali z gospo Trmo! Madona to ti pa pobere živce, a? Ampak jaz sem našem Marcelu že zdavnaj povedala, da ne glede na to, kako trmast je, sem jaz bolj ! user posted image  user posted image  Pa ga lepo pograbim in položim v postlo, zaprem vrata in ko se ohladi lahko pride ven. Zaenkrat deluje, čeprav bom nabila kilometrino, glede na to, kolikokrat na dan tole izvedem že zdaj. Pa ne vem kaj bo, ko bomo v trgovini, na poti.....  Ah bo že!
Joj Pikapoka vi imate pa iber pestro! Hit se pošlihtajte in da ne bo kej hujšga s tole roko.
Me že sirena kliče.....

MONTIGNAC

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 133
13.1.2007 23:39:42   
Anonimen
Ojej, Pikapoka user posted image  A je ze kaj boljse mala kaskaderka?

Jaz sem bila pa danes na razstavi psov in je bilo po eni strani super (sem lahko pocohala 4 beagle user posted image  in eno dalmatinko .. pa se lupcke sem dobila), po drugi pa ne .. se mi ti kuzki prav smilijo, sploh tisti z daljso dlako - cesanje, fenanje, parfumiranje, lakiranje, kodranje, tupiranje ...user posted image user posted image  Pa eni tko bogo gledajo, drugi spijo .. en pudeljcek se je stiskal ob rob svoje plehnate ''ograde'' in se ves tresel user posted image  Boscek .. Sem pa videla enih psov, ej. Pa prvic sem bila se vesela, da Luna nima rodovnika, da mi ni ''treba'' na take zadeve hodit (nekateri vzreditelji pac zahtevajo vsaj eno razstavo itd.).

Potem popoldne sva sli pa z Luno malo na parkur povadit agility in je bilo super .. sva bili sami na parkurju in se je lahko zdivjala, pa se ful je delala. Sicer sva prisli vadit slalom, delale sva pa vse ostalo, samo slaloma ne user posted image  Bom prilepila potem slikco ..

LP, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 134
15.1.2007 8:43:04   
Tinca7
No, da se še jaz malo javim. Sem bila štiri dni v porodnišnici, ker mi je pritisk malo preveč narastel, pa še moje noge,.... Imela sem Dr. Pušenjaka in moram rečt, da sem ful zadovolna. Mal sem bla sicer jezna, da mi ni želel sprožit poroda, ampak sej bo pa mal kasnej ven prišel. Skratka uspelo mi je znižati pritisk (brez tablet). Zdaj vidim kaj naredi pravi počitek. Sicer sem notr umirala od dolgčasa, ampak nog nimam več otečenih, pritisk pa je spet 130/80. Saj sploh nebi silila domov, če nebi bilo Lare, ki je jokala, ko je odhajala iz bolnice, pa zvečer, ko ni bilo mamice, da bi ji povedala pravlico,... Men se je kar srce paralo, ko sem jo poslušala iz četrtega nadstropja, kako se na parkirišču dereuser posted image .

Joj, Pikapolonca pri vas je pa skos pestro. Saj se bo naučila prevalit tako kot je treba, pa ne bo "pozabila" na rokico. Samo, da ni kaj hujšega!

No, zdaj grem pa nazaj počivat, pa se še kaj javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
15.1.2007 15:34:11   
Bejba
Ja vidim da se vsem dogaja sto na uro.
Pikapolonica, je z rokico že vse ok? Bogo malo dete.

Naš Nik pa ne ve ali bi začel kobacat po vseh štirih ali ne ? Se že lepo postavi (sicer se mu ena nogica še malo zaplete), potem pa ne ve kaj bi in se uleže na trebuh user posted image . Tako že nekaj časa, pa nobenega napredka od tega. Jaz pa tako komaj čakam, da začne okol šibat po vseh štirih (ja, saj vem da mi bo potem kmalu žal).
Anže ima spet svoja obdobja trme. Joj, kako me to razjezi. Ko me en 2-letnik tako zaj....... in okol prnaša. Pa nič ne pomaga. Sem bila iz petka na soboto sama z njima pa sem mislila, da se mi zmeša. Pa ne zarad tamalga, zarad tavelzga. Nisem mogla verjet, da imam s 27-mesečnikom 3x več dela kot z 8-mesečnikom. Ne zna se sam zaigrati, noče zaspati, ne na kahlico, ne jest, za ponort. Je to normalno?

No ja, se tolažim, da je obdobje in da slej ko prej mine.

Tinca7, še malo pa boš zmagala. Držim pesti, da se vse srečno izteče in se boste kmalu vsi štirje cartali.

Vsem lep pozdravček.

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.1.2007 10:08:55   
Pikapolonica
TINCA7, a je že kaj?????

No, z našo miško je k sreči vse OK. Je izgledalo veliko huje, kot pa je v resnici bilo. Zdaj je v bistvu tako, kot da se ne bi nikoli nič zgodilo. Z rokico veselo maha in tudi po tleh se ves čas obrača. Jo moram kar pohvalit, da zna zdržat tudi nekaj časa na trebuhu (Tia se je namreč takoj začela na vse pretege dret), predvsem se zna pa tudi iz trebuščka nazaj na hrbet spravit. Sicer samo na desno stran, ampak če sešteješ 1+1, se naš otrok zna že kotaliti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj je novega. Dobila je prvi zobek user posted image user posted image user posted image . Spodaj levo. Ven je pokukal predvčerajšnjim in je tolk luštkan!!!!!

No, zdaj bi vas pa še nekaj vprašala. A ste že kaj razmišljale, kako boste z avtosedeži. Mi imamo zdaj v avtu tistega od 9-18 kg, Lino pa furamo v avtosedežu od 0-9kg, ampak malo bolj oblečena gre notri že zelo na knap - je pač  bolj okrogelčkano dete....  Zdaj pa ne vem... Naj kupim še enega istega, ali naj raje vzamem novega malo večjega, od 15-36 kg. Sem videla da ima Romer novo kolekcijo (2007) in je takšen na voljo tudi v Isofix varianti (imamo pač to možnost v avtu). No, problem je ta, da ima Tia slabih 13 kg, ne pa 15. Ali pa to sploh ne igra tako pomembne vloge.... Jej, ko bi vedel?

No, drugače sem pa en mal besna na tisto našo žensko, ki nam pride na vsakih 14 dni stanovanje pospravit. Pred kakšnima dvema mesecema, mi je šla z Glitzi gobico krampat po rost fraj štedilniku - jasno naredila cel kup risov - in takrat sva se zmenili, da v kuhinji deluje samo mikrokrpa. In kaj mi naredi v soboto. Z Glitzi gobico mi gre spucat srebrn pomivalni stroj. Tako sem jezna, da sploh ne vem kaj naj. Naj jo naženem? Po drugi strani pa drugače dobro pospravi in že njo sem komaj našla... Ampak vseeno , mi je naredila škode za... eh sej se ne da zračunat. Uničla mi je v glavnem štedilnik in pomivalni stroj. GRRRRRRRRRR!!!!!!

No, dajte, pišite kaj!!!

Pikapolonica user posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica -- 16.1.2007 10:13:38 >

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 137
16.1.2007 18:44:10   
Anonimen
Pikapolonica, tamal od Alesa tudi se ni imel 15 kg, ko mu je ze kupil sedez 15-36kg. Tu pri teh sedezih je predvsem pomembna visina - da mu ne pride varnostni pas cez vrat. Römerjev in Maxi Cosijev mu je bil takrat se previsok in je prisel pas glih cez vrat (pa si lahko predstavljas, kaj se lahko zgodi, ko zabremzas ..), Cybex je bil pa edini tolk nizek, da mu je pas lepo prisel pod vrat - pa se najcenejsi je in se najboljse ocene ima po ADACovih testih! Kupila sva ga pa v Bušiju (www.busi.si/shop) - stal je 28.000 sit, je pa oranzen. Ales je full zadovoljen z njim.

Nic, se grem koncno ucit matematiko .. se mi ne da... cez 15 min bo pa itak treba ze Luno ven pelat ..

LP, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 138
16.1.2007 18:46:56   
Anonimen
Takega ima:
user posted image

Takle je pa opis:
Premagal Römer, Maksi Cosi, Concord... Prejel nagrado za najboljšo inovacijo leta 2005. Primeren za starost od 4 - 12 let oz. 15 do 36 kg. Varen, mehak in udoben. Licenca in test: ECE R-44/04 Universal. Dobro prenaša pranje.

Pa se test imas v .pdf formatu: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=1&podskupina=0&artikel=173 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
17.1.2007 7:46:21   
Naty*Taja
Hoj Pikapoka ti kr tavečjega kup, po moje se ti ne splača onega še enga! Mi smo tudi tavečjega (15,5 kg,90 cm) dali že v tavečji sedež. Imamo pa Romerjevga in smo ful zadovoljni.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.1.2007 9:26:49   
Tinca7
Pikapolonca, kaj pa Concord-ov? je od 9-36. Mi smo ful zadovolni. Pa še cene so dokaj dostopne.

Ja, jaz pa še kar čakam, pa se nič posebnega ne dogaja. Danes sem imela pregled, in ugotovila je, da imam zeeeelo malo plodovnice. Ja zakaj user posted image  sem bila pa jaz v bolnici? Saj so me tut tam pregledal in je bilo nekje na meji, zdej je pa že pod mejo. Jaz nisem nič ugotovila, da bi kej puščalauser posted image . Imam v petek še enkrat pregled in če ne bo zgledal nič bolje, grem spet v porodnišnico. Res mam dost tega! Problem je, ker je v porodnišnici taka gužva, da punce baje rojevajo na hodnikih in oddelki so hudo prepolni. Če ni fuuuul nujno, nočejo sproževat, ker ni placauser posted image . Pa se pritožujejo nad nizko rodnostjo!?!

Neposredna povezava do sporočila: 141
17.1.2007 11:46:58   
asso
Ojla,

joj tri dni ne grem nič na računalnik pol pa lahko kar pol ure sedim, da vse prečekiram...
Ja popusti so začeli in jaz za njimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No v soboto (prejšnjo) sem šla v Udine (Italijo) mal zapravljat, v nedeljo sem bila pri mami na kosilu, včeraj na UZ kolkov... in čas kar beži tako, da je hiša res v totalnem razsulu in sedaj namesto da kaj pospravim, zlikam... tule gor čepimuser posted image user posted image user posted image Sama nase sem jezna, ampak si ne morem...

Ja to sem začela pisati ene tri dni nazaj... danes pa nadaljujem.

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca7

Tebi vsaj tako "nedolžno" besedo ponavlja. Pri nas se je pa naučila piz**. Seveda jo ponovi ob vsakem neprimernem trenutku. Jo nič ne kregam, ampak jo čisto ignoriram in upam, da bo nehala. Samo mojega možeka "lepo" pogledam in se mu zahvalim za besedni zaklad.

Ja pri nas bo tudi potrebno paziti na besedni zaklad, ampak kaj ko morem dragemu 100000x na dan ponovit, da naj pazi in ne zaleže prav nič.

No, mi smo kar pridni. Ja trma je tudi pri nas že en leeep čas doma. Z menoj je še OK, ampak ko je tati doma, čim jo jaz kaj kregam takoj Tata, ker ve kje dobi potuho...
No Tarin je zaenkrat še pridna. No za spanje bo ista kot Nastia – zaspi z jokom in se dere kot jo bi z kože... drugače pa moram jo kar pohvaliti, saj se zna tudi sama zaposlit pod mostom...

No mi smo končno kupili sušilni stroj in se sprašujem kje sem bila prej... Sej že ene dve leti sem načrtovala, vendar ko sem se končno odločila je zapihala burja in ga nisem več potrebovala. Letos pa sem si rekla ga kupim, bo potem vsaj vreme lepše. Že dva dni lavfa non-stop. Mislim, da ko bomo videli račun od elektrike nas bo kap. No, jaz sem res zelo zelo zadovoljna. Vse je tako mehko, pa vse mucke iz cunj pobere tako, da se mi v hiši ne dela prah s sušenjem....

Pikapoka, lepo da je z Linino rokico vse OK. Ja glede smučanja nismo še bili, kam čmo pa it če pa ni snega. Ko bo kaj zapadlo bomo šli, vendar ne vem, če bom dala že Nastio na smuči, ker niti pancerjev ne najdem tako majhne številke. Bomo videli, če bo sploh kaj zime....

Tinca, daj reči jim, da ti ne moreš več... in kmalu nam sporoči veselo novico...

Punce a pijete kaj čajev v tem »zimskem mrazu«, namreč meni bi zelo prav prišle črtne kode Kolinskih čajev 1001 cvetuser posted image user posted image .

No, sedaj pa je Tarin v mojih rokah že zelo zelo sitna tko, da vas zapuščam...

Lepo se imejte vse...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 142
23.1.2007 8:36:03   
Tinca7
No, zdej se vam lahko tudi uradno pridružim na tem forumuuser posted image .  19.1. ob 7.56 je na svet prijokal naš mali Januser posted image , velik 51 cm in težak 3130.
Včeraj sva prišla domov, zdaj pa se že veselo cartava. Sploh ne moram verjet, kako sta si z Laro podobna; za pogledat in po kerakterju. Nažalost to pomeni, da je dojenje nočna mora, ampak tudi to bomo premagali. Ampak je pa SUPER občutek držati v roki tak kup sreče user posted image .

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 143
23.1.2007 9:07:40   
Pikapolonica
YEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO, TINCA7!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE IN EN VELIK ŠOPEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapolonica, user posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 144
23.1.2007 10:48:11   
asso
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Iskrene čestitke celi družinici in čim več lepih, zdravih in naspanih trenutkov skupaj vam želim.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 145
23.1.2007 13:32:27   
žiža
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tinca in celotna družinicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kr pogumno tud dojenje bo še zalaufalo, boš vidla
A je blo točno na rok?
Pridna si bila da si  zvozila vseh 40 tednov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 146
23.1.2007 20:41:37   
GoYa
Tinca7, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem štirim.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 147
23.1.2007 23:22:06   
Anonimen
O, cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo, tvoj mali je z mojim bivsim sosolcem (in mozem v 1. razreduuser posted image ) tocno 18 let narazen user posted image

Kako ste pa ostale? Jaz spet visim na RR, namesto da bi kaj delala za solo .. se vidi, da danes nisem sla v solo in da sem tudi jutri doma - sem namrec hospitalizirana na pediatricni in sem trenutno na zacasnem odpustu user posted image  In baje da tokrat zadnjic, potem grem pa ze naprej v KC .. user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
24.1.2007 7:36:33   
Naty*Taja
user posted image user posted image  Bravo Tinca in Jan! Pa imaš tudi ti par!!user posted image  Čestitke in veliko luštnega cartanja v četvero!

Ja Ribica, greš kr lepo za nami in si vsak dan starejša ! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
24.1.2007 8:39:57   
Lu
 user posted image   user posted image Tinca7 iskrene čestitke ob rojstvu Jana. user posted image   user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?