|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
6.1.2007 11:59:37   
nemsis
KLARA IN TIN VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO

user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
6.1.2007 12:35:45   
rija
KLARA in TIN, tudi od nas čestitke ob prvi obletnici treniranja mamic in atekovuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
6.1.2007 15:43:47   
KatjaD
KLARA IN TIN VSE NAJ NAJ TUDI OD NAS!!!!!!!

MatMaj -
jaz bi bila definitivno raje doma (no sej zdaj še vsaj pol leta tudi bom, ker moram dokončat faks), ampak potem pa ne bo več zneslo z eno plačo. Zdej sem vsaj preko študenta še kaj doprinesla, potem pa...
Drugače pa se naš Matic na momente še vedno ful lepo sam zaigra, tako da jaz lahko kaj opravim. Kuhava pa že kar nekaj časa skupaj (jaz na štedilniku, on pa na tleh, drugače ne gre user posted image . Je pa malo bolj naporen odkar je shodil, ker pač leta po celem stanovanju in moram bit bolj pozorna na to kje je, pa kaj doseže in kaj  (še) ne. Pa kar naenkrat bi se spet nosil, ne bi več hodil - sploh zunaj in predvsem takrat, ko nimava s sabo vozička - logično.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
6.1.2007 15:49:46   
Anonimen
Klara in Tin - čestitke za 1. svečko tudi od nasuser posted image
user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5054
6.1.2007 16:48:24   
alenkica
KLARA IN TIN: VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN. VELIKO ZDRAVJA,DOBROVOLJČKI SO PA ITAK. ČESTITKE TUDI OBEM STARŠEM user posted image user posted image user posted image

Matmaj:
po pravici povedano bi raje ostala doma. Tudi sama sem brez službe in na Zavodu. Ampak od nečesa je treba živet, ali ne? Upam, da bo kmalu kaj pametnega. user posted image
Jure pa se precej sam zaigra zadnji mesec. Prej pa se ni nič igral sam, zdaj je ful priden. Sasj se bo tudi tvoj Patrik navadil, ne se bat. Ali se i luštnoigrat z malim? Jaz ful uživam, seveda pa mi je všeč tudi da je včasih sam, da lahko kaj naredim po hiši. K sreči živim pri mojih, da ni take panike. user posted image

Renan: vidim, da ste se imeli lepo. Tvoj Vladimir pa je pravi angelček, res. Si je pa kar podoben, kot takrat ko je bil star 1 leto.

Le&Ta: dobrodošla nazaj!!  user posted image za Tinkaro, ki je shodila. In eno veliko user posted image , da bi se čimprej pozdravila. A ti je bilokaj hudo pustit Tinkaro samo in it v službo. Pa kako se je tatko znašel?

Raho:
zakaj pa potrebujem antibiotike? Moja sestra, ki je starejša od mene, jih ni dobila, vročine ima pa ful malo. Me je pa kar malo strah, da ne dobim kake hude oblike. Srečno, pa čimmanj noric!!

Lep pozdrav!

Lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
6.1.2007 20:15:50   
renan
Klara in Tin vse naj na naj od nas! In lepo praznujte! user posted image

Alenkica: angelček že, samo ni takih peruti, ki bi  zmogle prenašat to težo..user posted image meni se pa zdi, da se je ful spremenil...

Matmaj: jaz že komaj čakam, da se nekje ustalimo, in si najdem neko delo. rutina doma me ubija, in to moje razpoloženje bi dolgoročno slabo vplivalo na vladimirja...

tinkara: user posted image user posted image user posted image za prve korake!

vladimir je pa danes prvič na naslonjač splezal. zdaj ga več ne bom mogla samega v dnevni pustit, da ne bi slučajno na glavo z njega skakal...

Lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 6.1.2007 20:20:16 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
6.1.2007 21:13:33   
srečica
Pozdravljene punce moje

Po dolgem času se vam malo javljam.

VSEM MALČKOM, KI SO ŽE PRAZNOVALI  IN KI PRAZNUJEJO DANES 1. ROJSTNI DAN ŽELIM VELIKO VELIKO ZDRAVLJA, IGRE, VESELJA.... user posted image user posted image user posted image .

Sploh ne morem verjet kam beži čas. Naš Anže bo tudi čez 10 dni praznoval.
Dajte malo povedat kako ste praznovali pri vas in kaj ste pripravile za pojest...

Jaz se že full obremenjujem s tem, čeprav ne mislimo delat nič kaj posebej velike fešte, saj še itak ne ve za kaj gre. Samo domači in najožji prijatelji pa je to to.

Drugače pa pri nas vse po starem. Anže je spet zdrav in še vedno mali divjak. Laufa 100 na ura in ga je kot vedno vsepovsod polno.

Kako se imate v službah? Meni je ok, delam že kake 4 tedne po 5 ur na dan. bom tako izkoristila lanski dopust in bom 2 meseca delala 5 ur.

Super so vaše slikice. Malčki so pravi cukerčki. bom tudi jaz prilepila kake nove slike ko bom imela več časa.

Vas še kar redno berem ampak nikak ne utegnem ali pa se mi ne da kaj napisat.

Lepo se imejte in poljubčke vsem vaših sončkom.

Darja & Anže

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
7.1.2007 16:51:49   
Anonimen
MatMaj, tudi jaz bi veliko raje bila doma kot v službi, samo nama žal finančno ne znese. Upam pa, da bom kdaj lahko ostala doma in delala doma, pa da bo to dovolj. Sicer bom kmalu spet doma na porodniški, pa razmišljam, če čem it na polovično bolniško, ker me G itak hoče dat na polno, samo na polno finančno ne zmorem, ampak bomo še videli.
Se pa Špela kar lepo sama zaigra, me ne rabi veliko zraven, tako da lahko tudi kaj naredim ali jo pa samo z užitkom opazujem, včasih pa tule zabijam cajt.user posted image

LE&TA, čestitike za Tinkarine prve samotojne korake!!!user posted image

In še moj dolg čestitk, ker me ni bilo na netu pravočasno:
KLARA IN TIN, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imamo pa še dve slavljenki med januarkami. Dva dni nazaj je praznovala *hana*, včeraj pa nyah - VSE NAJBOLJŠE OBEMA ZA ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5058
7.1.2007 22:26:31   
MatMaj
Lep pozdrav!

Hja, tako je to. Jaz sem še vedno mnenja, da če bi naša država malo več dala za naše malčke, bi bilo dosti lažje in lepše.
A nimamo otrok zato, da bomo z njimi doma in jih videli odraščat in jih sami vzgajali? Ali pa bomo cele dneve v službi in nam bodo drugi pripovedovali o njihovih dosežkih?

Jaz sem se odločla, da bom dala vse od sebe in če bo le možno, bom nekoč delala doma in bom jaz s svojimi otroci (ja, rada bi še kakšnega imela)user posted image . Želim videt, kako raste, se uči, razvija.....user posted image
Ne pa da ga bom zjutraj peljal v vrtec ali pa v varstvo, pa hodla po njega popoldne ob 5h. Ma koja logika???
Saj ne vem ali kompliciram ali pa imam prav...Uuuu, sem zabluzla...

LP

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
8.1.2007 8:18:57   
renan
Pri tej odločitvi noben ne more imeti prav. odvisno je tega, kakšen tip je mamica. jo skrb izključno za otroka in gospodinjstvo zadovoljuje ali ne. če je ne, bo zlovoljna mama slab vzgled za otroka, v nasprotnem primeru pa imaš prav.
meni osebno je zelo neprijetno, ker trenutno mož sam skrbi za naju dva. počutim se krivo, ker nič ne storim za naše finance. pa tudi družba mi manjka in kakšna dodatna odgovornost, potrditev....

Za zelo majhnega otroka je verjetno pozitivno, da je mama doma, vendar se v sloveniji s finančnega vidika to največkrat ne izide...

lp, renan

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
8.1.2007 11:21:03   
nemsis
ELA, LOVRO IN MAJ VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN IN PRVO SVEČKO

user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
8.1.2007 15:12:32   
ajdaN
Čestitke ELI in MAJ-u!!!

user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste praznovali v preteklih dneh, ko ni bilo časa za oglašanje.

Naš enoletnik spi spanje pravičnegauser posted image . Ga je dopoldanski šoping takooooooo zmatral. Ampak je bilo treba malo zapravljati, da bo lepo napravljen zdaj ko ni več dojenček ampak otrok. Eno leto nazaj sva se ravno takle čas odpravljala v porodnišnico. Pa še to nisem vedela a bi a ne bi, strah me je bilo, da bom še "100 let" rojevala v porodni. No ampak je šlo potem super hitro.

Žurke so za nami - nič pretresljivega, tudi tamal ni bil nič znerviran nad vsemi ljudmi. Torto smo že skoraj pojedli - Lovro seveda tudi, ostanke sendvičev in piškotov bomo pa še par dni hamsaliuser posted image .

Ta glavno darilo (tricikel) še čaka da ga dobi - je oči zabičal, da ga morava NUJNO počakat da pride iz službe. In glede na današnji dežuser posted image  ga tako ne bomo mogli sprobati. Pa saj bo še čas.

Slikice bom prilepila kasneje. Jih moram še pregledat in izbrat. Če bo dolgo spal, mi mogoče rata že v naslednji uri.

No tako, kaj več pa kdaj drugič.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
8.1.2007 15:58:02   
bobika
VSEM ENOLETNIKOM in PUNCAMA, ki sta praznovali VSE NAJBOLJŠE!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da ste vsi fajn praznovali!
Kaj pa rija, kako je pa vaše slavje zgedalo? Nič nisi napisala user posted image  Je Til zdrav?
Kaj pa ostale, kako ste praznovali?

Zadnje čase vse majn pišete user posted image  . Vam res otroci vzamejo toliko več časa, ali vam res ni več za klepetati?

Matmaj WB, se te sploh ne spomnim več, tako dolgo te ni bilo med nami user posted image . Pa se sedaj bolj pridno javljaj pa bo user posted image .

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
8.1.2007 17:51:37   
Anonimen
Spet se malo vmešavam... Saj veste, je zdravo.user posted image

Alenkica, zakaj antibiotiki, nimam pojma.

Vsem slavljencem želim vse najlepše za RD: nekaj paketkov in tortic jim pošiljam po internetu:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da je dovolj.

Rija, tudi jaz bi rada slišala, kaj smo zamudili, zato pričakujem podorbno poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MatMAj če bi bilo po moje, bi tudi jaz bila doma, samo kaj, ko naš družinski proračun tega ne bi prenesel. Res pa je, da si v Sloveniji lahko to privošči malokatera mama. Veš, na začetku ti je hudo (jaz sem šla v službo za 4 ure po 2,5 mesecih - z možem sva si tistih 265 dni za varstvo in nego otroka delila), še posebej, če moraš nenehno usklajevati službene poti, neke neumne sestanke in dojenčka. Ampak se vse da, če se hoče. Piškot je bil na vsaki službeni poti z mano do dopolnjenega 18 meseca, dojim ga še danes, včasih si kakšno urico ukradem (si jo lahko, imam razumevajočega nadrejenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), včasih enostavno pokličem in rečem, da bom koristila nadure - dokler moj vejo, kaj morajo delati in dokler se v službi razumemo tako kot se, ni problema; jaz mojim zaposlenim mariskaj dovolim, zato tudi oni mene grdo ne gledajo, ko me ni v službo.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5064
8.1.2007 18:02:53   
rija
Evo, preživela dva dni praznovanjauser posted image

No, imeli smo se res krasno, še posebej v soboto, ko smo vabili prijatelje...saj veste, te si zbiramo samiuser posted image
vse je potekalo po planu, še mali je sodeloval s spanjem. In slavljenček je bil tak cartkan: vsakega je pričakal z velikim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in potem še darila. Smo pa ugotovili, da so mu bile najljubše kuverteuser posted image user posted image user posted image

Če katero zanimajo utrinki z našega praznovanja, pa si lahko ogleda album. Geslo je kot vednouser posted image

Pa še čestitke današnjim slavljencem in za vsakega ena velika user posted image

Drugače pa se mi še kar borimo s prehladom. Danes sva preventivno šla k naši P...pa ni nič videti. Saj tudi pred tisto bolnico ni bilouser posted image user posted image  Napisala mu je panatus in operil....

Sicer pa je bil v soboto pri nas tudi najin zdravnik in nama je dal en fenomenalen, vendar smrdeč  user posted image    nasvet, kako sprostiti dihalne poti malčku:
nad posteljo obesi v plenico zavito narezano čebulo......in res, midva že dva dni spiva s čebulo in spucalo je še mene, ki nisem normalno dihala že od srednje šole user posted image  mali pa je tak zadet od vonja, da spi celo noč....user posted image user posted image

Sva se pa pogovarjali o opciji cepljenja proti vodenim kozam. Cepljenje je predlagala zaradi vročine ob bolezni in pač nevarnosti za vročinskimi krči. Drugače ga nebi.

Raho: je rekla, da je otrok kužen en dan pred izbruhom in dokler ima izpuščaje. Tak da verjetno Til ni v nevarnosti. Je bil točno na enako obdobje prejšnjič skupaj z malim od moje sestrične in hvala bogu ni ničesar fasal.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
8.1.2007 18:19:30   
Anonimen
Upam, da res ne bo dobil vodenih koz. Mater, mi bo nabijalo slabo vest še 22 let, dokler se ne bo poročil.

Joj, kako fajn ste se imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mami, pljuča pa  (glede na to, koliko balonov si napihnila) imaš dobra. Meni je moj, ko sem prišla do 50 rekel: Pa saj jih lahko spodaj napihnem z (kajjazvemkakosereče). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa torta je bila viuuuuu lepa. Kje si jo naročila. Ah, saj vem, da si jo sama speklauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da je fešta uspela in prva in druga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slavljenec pa je drugo jutro bil malo skurjen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od čebuleuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5066
8.1.2007 18:21:33   
rija
ja raho, sem si šla danes nove modrce kupit....me je razneslo....pljuča namreč....samo one dolge je moj napihnil......user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
8.1.2007 18:24:46   
Anonimen
Moje čajne vrečke ga več ne potrebujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - lahko jim pomaga samo še plastični kirurg. No, cela ekipa. En sam se tega več ne ve lotiti, tudi če gre za samega gospoda Glumičiča.

In kakšno košarico imaš sedajuser posted image  F?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5068
8.1.2007 18:51:10   
lifcsi
Se kar strinjam z vama Matmaj in Renan. KOnec tedna je naša družinica prebila v tuhtanju oz. poslušajnu znancev, ki so bili vsi zelo pametni. Namreč user posted image se je ponudila možnost bajnega zaslužka v tujini, a na žalost medve s Taro pri tem izpadeva s slike, ker bi bilo delo terensko, 2000 km daleč, pa še tam z nestalnim prebivališčem... Ljudje moramo pri sebi razčistiti, kaj je za nas najpomembnejše, kaj za nas pomeni kvaliteto življenja. Nam trem čas, ki ga preživimo skupaj, pomeni daleč največ. Četudi bomo živeli dosti bolj skromno, zaradi tega ne bomo trpeli, saj nas prestiž že dolgo ne privlači. In midva želiva biti oba ob hčerkici, jo vzgajati in ji kazati pot, ki se nama zdi najprimernejša. Je pa tudi res, da osnovnim potrebam mora biti zadoščeno, da je življenje sproščeno in brezskrbno.  NO, te je bil naš ekstremni primer.

Vsem, ki ste v preteklih dneh postali otročki, vse lepo od nas.user posted image

Livija

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
8.1.2007 19:17:14   
rija
no moje jonatanke so še v solidnem stanju.....user posted image user posted image  zdaj mam končno Buser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
8.1.2007 19:26:50   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Upam, da res ne bo dobil vodenih koz. Mater, mi bo nabijalo slabo vest še 22 let, dokler se ne bo poročil.

samo še 17 let, se bo moral bolj hitro poročit user posted image user posted image user posted image  moram otroke čimprej v promet spravit user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
8.1.2007 20:51:24   
Anonimen
ELA, LOVRO IN MAJ, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5072
8.1.2007 21:03:24   
renan
Ela, Lovro in Maj, tudi od naju vse najboljše!user posted image

Bobika: jaz imam zadnje dva dni res manj časa za klepetanje, razen, ko vladimir spi. najnovejša fora mu je namreč plezanje na naslonjač. zato ga ne morem več brezskrbno samega puščat...

tašonka, ajda N in ostale nosečnice: kako ste kaj? večkrat pomislim na vas, ko moram vladimirja nositi, ali ko je tečen. kako vam kaj znese nosečnost ob živahnih enoletnikih?

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
8.1.2007 21:37:11   
Nannn
Punce hvala za cestitke...Ela posilja poljubcke Lovrotu in Maju za prvo upihnjeno svecko in posilja za vsakega eno user posted image user posted image

Nas dan je bil zelo custveno nabit predvsem smo se z ockatom spominjala vseh minut sekund ki sva jih podozivljala ob prihodu Ele...bili smo tudi vzunaj na user posted image  in se imeli prav lustno...gledali slike se smejali in jokali user posted image  nas pa cakajo se dve zurki in to bo naslednji vikend...torta je ze narocena...v soboto bomo praznovali z prijatelji in v nedeljo v druzinskem krogu....bo kar pestro ampak verjamem da lepo...slike sledijo...

rija dej mi prosim geslo da si pogledam tvoje slike od roj.dneva....

Sem pa trenutno jaz bolana ocitno sem dobila virus od Ele ki pa je ze zdrava...komaj se drzim pokonci zato bom sla danes kar hitro v posteljo in gledala koncert Siddharte ki je bil med prazniki v Lj...

Matmaj tebe pa sem ze zelo pogresala...res se nam nisi dolgo javila....in lepo da si spet tukaj user posted image  

tinkamiska prides ze kaj kmalu med nas?

vidim pa da vas je ze kar nekaj v sluzbah...jest se pocasi pripravljam da grem 29.01. delat in da je porodniske in dopusta nepreklicno konec user posted image  moram se pogodbo iti podpisat za 4 urni delovni cas...ce bo se letos vse po planu bom delala samo se v domacem podjetju in mi ne bo treba vec v staro sluzbo...upam da kmalu user posted image

Grem iskat slikce da jih nalepim...

LP Nannn

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
8.1.2007 21:49:07   
Nannn
No tkole je pa nasa Ela zgledala ko je bila stara eno uro user posted image

user posted image

in taka princeska je zdaj user posted image

user posted image

Nocko Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?