ronja
|
Luša, seveda si tu vedno dobrodošla! Ko da te damo! No, te posodimo čez kak mesec ali dva bodočim februarčicam ali marčevkam, ampak samo, če se boš pridno javljala tudi sem, pisala poročila, ... Upam, da si dobila mail, sem ti pisala, pa ne vem, a je ratalo, ker sem pisala direkt iz rr. Sicer punce me je danes skoraj na rit vrglo! Mi sodelavka piše, da je bil šef čisto paf, da sem noseča?? Pa sem mu šla posebej povedat, da bi on prvi zvedu... Ne sliši najboljše in včasih res ne veš, kaj je dojel in kaj ne, ampak 3x pa tut ne moreš rečt noseča sem za vsak slučaj, ne... Pa potem smo meli skupno zabavo in smo se skoz o tem pogovarjali, bogve kam je odlutal z mislimi takrat... NO, saj potem mu je sodelavka povedala, da sem mu šla povedat - skratka zdaj misli, da sem mu mal po ovinkih povedala, to je obema ok, sam da ne misli, da sem prej drugim povedala kot njemu... Ker tega res ne bi hotla, je tak v redu šef! No, sem šla danes jih pogledat mal v službo, pa mi je čestital En mesec potem, ko sem mu povedala, ampak bolje pozno kot nikoli Kar se tiče brcik in miganja sem jaz zdaj 100% da je to, kar čutim to in me noben ne bo prepričal, da ni. Je isto kot sem čutila že prej, ko še ne bi smela čutit brc, ampak poznam svoje telo in vem, kaj čutim pa pika Se mi zdi, ko da bi se mal pretegoval mali Glede kil je tako, da sem tam, kjer sem bila pred nosečnostjo - 54,5 nekje, no danes sem mela celo že 54,8! Zaenkrat še ni krize, a ne? ampak saj vsak dan bruham tak da je že to napredek... Moj metabolizem je neverjeten Evo, jasi, sem si šla še pas zmerit - posebej zate - na najožjem delu - malo nad popkom - imam že 66,5 cm, na širšem delu, tam, kjer je maternica, pa že 80! (Aja, original mam 62 - 63 nekje, na najožjem delu, seveda). Aja, vročino mam še kar, bruham še vedno, skratka na zahodu nič novega
|