|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
1.1.2007 11:35:04   
ŠpelaP
SREČNO 2007!
Vsem nam želim, da bi pričakale naš junij čimbolj zdravo in umirjeno!

user posted image             user posted image               user posted image                user posted image               user posted image               user posted image             

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 1.1.2007 11:36:25 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.1.2007 13:05:10   
Lusa
Še kar naprej vas spremljam in vam vsem skupaj želim zdravo leto 2007.Če je zdravje pol tudi vse drugo pride.

Jaz upam ,da bo to leto 2007 lepše ,boljše za našo družino in grem s optimizmom naprej.

Hvala tudi vam ,ki se spomnite na nas.

papa

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.1.2007 15:51:47   
Pinokio
Ojla punce!

Jaz sem nova med vami, pdp imam 11. 6.user posted image
Srečno 2007 vam želim in zdrave sončke v juniju!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.1.2007 1:00:12   
ronja
pinokio, dobrodošla!
Kar se tiče praznovanja novega leta, je bilo lepo, intimno, tako, kot sva si ga želela. Bila sva sama doma in se stiskalauser posted image in jedla čokoladno torto... Pred tem sva ob 10h šla malo po mestu, ampak sva se malo pred polnočjo vrnila domov, tako da nisva bila v tavelikem đumbusu in bruhanju in petardah tam... Mi je prav pasalo tako, fant pa si je itak vedno želel tako praznovat kot svauser posted image

Kar se pa tiče samega začetka novega leta pa upam, da ne velja, da kakršen je 1.1., je še celo leto... Ker je bil... Hm. Bolan in pobruhan... Jap, žal vam moram sporočit, da se moje ceremonije na wcju še niso končale in so se letos v bistvu še okrepile, bruhala sem sicer 2x, ampak sem se res mučila, da nisem kar ves čas... Pa čisto bolana sem bila spet danes... NO, zdaj sem malo boljše, pa upam, da je bil samo kratek spodrsljajček...

Želim vam krasno leto, nič slabosti, veliko energije in prijaznih spodbud od povsod pa lepo se imejte v 2007, to bo za vse nas posebno leto, sploh za tiste, ki bomo 1. mamice...

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.1.2007 9:22:13   
Pinokio
Jutro! Kako ste spale, jaz bol slabo! Ronja kaj pa G. pravi na tvoje bruhanje? Kdaj imate morfologijo? Jaz jo imam 22.1. in komaj čakam, da zvem za spol. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.1.2007 11:36:24   
FLASK_A
Vse najlepše v novem letu, veliko lepih trenutkov v družinicah, ki se nam bodo povečale in seveda čim manj skrbi ter zdravstvenih tegob!!

Pinokio, pa dobrodošla user posted image user posted image  Jaz za morfologijo še nevem, imam pa jutri pregled in mi bo sigurno dala datum (mora biti najkasneje v 2h tednih pomoje- glede na to, da sem že 19T).

Najino novo leto je bilo najlepše leto dosedajuser posted image user posted image  Večerja je bila pri mojih, potem pa sva šla na morje. Bilo je res noro, toplo, romantično, ognjemet se je lesketal u vodi (gledala sva ga bolj na samem, ne u neki gužviuser posted image )... Res nepopisno, oba si ga bova zapomnila. Najin user posted image  je bil tudi super, spal je ob prižganem radiu in ni čisto nič slišal pokanja.

Lep dan vam želim!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.1.2007 15:22:05   
Pinokio
Nikical hvala za dobrodošlicouser posted image Mogoče maš pa že zdaj morfologijo, jaz bom tudi 22. 1. 19. T, poglej v materinsko, meni piše morfologija. A katero že ful firbec matra kaj bo? Mene full, komaj čakam, da zvem!
Midva pa nisva počela nič posebnega za novo leto. Imela sva obiske, pol smo šli pa si ogledat ognjemet, po ognjemetu pa na kavč pred TV, men je blo full fino!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.1.2007 15:43:46   
FLASK_A
Pinokio, v materinski mi nič ne piše user posted image  Samo datum pač. Eh, sej bom itak kmalu zvedla ane user posted image user posted image  Za spol-sva se zmenila, da bo presenečenje. No ja, moj user posted image   na preglegih itak samo TJA gleda, če bo slučajno kaj zapazil user posted image user posted image  Sva pa domenjena, da ne vprašava. Z otroškimi stvarmi ne bo problem, imava za fantka ali punčko stvari tako da- KOMAJ ČAKAMO DA MINE ŠE NASLEDNJA POLOVICA NOSEČNOSTI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.1.2007 16:23:28   
Pinokio
Ja pol boš pa mogoče čez ene dva tedna šla. Jaz bi pa zato rajš vidla, da bi bla punčka, ker bi za punčko vse dobil za obleč, ampak sploh ni važno samo, da je zdrav otroček. Ali je katera od vas na bolniški? Kako si daš pa trakec tja gor?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.1.2007 19:53:33   
Drnula
Pozdravljene user posted image  in srečno v 2007!

Z user posted image  sva se dva dni prej preselila in dočakala novo leto v novem domuuser posted image . Verjetno bova tu ostala kako dobro leto potem pa spet selitev. Majhno a popolnoma dovolj veliko in prijetno. Oba sva zelo srečna user posted image user posted image . Lani za novo leto sva uspela priti na Mt. Kenya - eden prekrasnih doživetij, težko bi opisala. Letos pa na kavču in je bilo prav tako zelo lepo.

Dopusta sva si vzela še do naslednjega tedna in prišel nama bo prav, da se še malo sprostiva, kam odpraviva, posvetiva sebi .... do novega leta sva bila tako do večera v službi in še ostalih opravkih .... da resnično paše !!
Naslednji torek 9.1. imam pregled in komaj čakam. Preveriti moram še, če bom imela morfologijo. Glede na to, da z G nisva o tem rekli nobene besede, dvomim.
Meni se zdi, da sem začutila prve premike, nisem pa sigurna ali je to to. Glede na to, da se pojavlja na enak način in na istem mestu -? je to verjetno kar to. Tudi občutka prej nisem poznala. Danes nisem začutila še nič.

KT - jaz imam občasno glavobole in to kar močne. Enkrat mi je trajal tri dni user posted image  Bolela me je podnevi in ponoči ... vendar način, kako me je bolela je bil zame nov. Baje se po 16 tednu lahko pojavijo t.i. nosečniške migrene, ki so posledica hormonskih sprememb - ?? Moram povprašati še G glede tega. Ker je zelo moteče.

Imate punce še kake druge zanimivosti ali tegobe ki spremljajo vašo user posted image ?
Jaz naprimer diham kot slon, če grem v klanec. Pa sicer nisem bila prav brez kondicije. Sem tudi bolj zaspana in utrujena. Drugega se sedaj ne spomnim.

LP

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.1.2007 20:37:33   
KT
Dobrodošla med junijke Pinokio!

Drnula čestitam ob novem domku, pa čeprav je samo začasen. Hej, kako bo šele veselo, ko ga bo napolnil otroški smeh.
Hvala ti za pojasnilo kar se glavobolov tiče - ker me je vse skupaj že spravljalo v obup saj se glavoboli kar niso nehali. No, sedaj med prazniki je bilo malo bolje - verjetno tudi res "malo" preveč delam kot pravi moj user posted image  in moje prijateljice, ampak glede na to, da sem freelancer-ka je pač treba stisnituser posted image .  Ko sem si dala porodniško zračunat me je skoraj iz čevljev vrglo. Zato pa moram pač sedaj še malo na gas pritisnit, potem se bomo pa lahko še dlje crkljali.

Lep kratek delovni teden vam želim!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.1.2007 21:06:48   
Pinokio
Pozdravček vsem in hvala za dobrodošlico KT! Mene tudi hudi glavoboli mučijo in en lekadol čisto nič ne pomaga, zato ga pa zelo malokrat vzamem. No trkam na les, ga nisem imela par dni in upam, da bo tudi tako ostalo. Pa mozoljčki se mi pojavljajo na mestih kjer jih nikoli ni bilo. user posted image Ja pri meni v trebuščku se tudi kar nekaj dogaja, pa ne vem kako bi opisala ta občutek, čutim, da je nekaj notri.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.1.2007 21:41:38   
FLASK_A
Ker vidim, da vas mučijo glavoboli, vam bom skopirala nek članek od PregnancyWeekly Tips.

Handling Pregnancy Headaches
Pregnancy-related headaches are caused by the hormonal and circulatory changes that occur when you're pregnant. Pain relief medications such as aspirin and ibuprofen are not recommended during pregnancy; however, acetaminophen (Tylenol) is considered safe when taken occasionally. Before reaching for any medication, try the following tips:

• Take frequent relaxing breaks, breathe and stretch. Consider taking a prenatal yoga class.
  • Wean yourself gradually from caffeinated beverages. However, don't try quitting caffeine all at once as this may cause serious migraines.
  • If you have a sinus headache, apply a warm towel to your forehead, eyes and nose. If you have a tension headache, apply a cold compress or ice pack at the base of your neck.
  • Ask your partner to massage your neck and shoulders, as well as your face, temples, and the bridge of your nose.
  • Maintain your blood sugar by eating smaller more frequent meals.
  • If you wear glasses, check to see whether they fit properly.

Pa čimmanj glavobolov! PAPA!

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.1.2007 22:03:39   
Jacqueline
Pozdravljene!!!

Pinokio dobrodošla!!! Dopiši vse podatke za seznam, te bom dala gor ko bom mela 5 min časa!!!

Ju3 se vam že javim iz FR!!! To bo zadnji slo post!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.1.2007 2:04:19   
ronja
Pinokio, kaj pravi moja g. na moje bruhanje? Da moram nehat... Hehe, bi z veseljem, če bi vedela, kako... Pijem po 3 litre tekočine na dan, pa nič ne švicam, ker sem na splošno tak tip, ves čas lulam, skratka, po vseh pravilih bi moralo ta progesteron že zdavnaj odplavit... Pa sem očitno zelo produkitvna in se ne da kar tako...
Se počutim ko kaka bulimičarka - po vsakem konkretnejšem obroku - beri kosilo, ne da se nažiram, samo da nekaj pojem, kar ni ravno en kos sadja... grem bruha - s to razliko, da se one (bulimičarke) trudijo, da bi bruhale, jaz pa da ne bi... Ampak princip je isti, sve su ostalo nianse, a ne?
Moja morfologija bo verjetno šele čez kak mesec... Sem komaj v 16. tednu, naslednji pregled pa imam 22.1. isti dan kot ti, zato verjetno še ne bo morfologija, vsaj predvidevam, pa tudi upam, ker jo mam dopoldne, ko bo fant v službi...Tudi naju že matra, kirega spola bo. Nimava preferenc, samo vedela bi pa vseeno rada čim prejuser posted image .
Aja, pa kaj za vraga ta tvoja deklica na avatarju požira oz. lovi z jezikom? Nikakor ne morem ugotovit...

Drnula, čestitke za selitev!user posted image Midva sva se v skupno gnezdece preselila na silvestrovo lani!user posted image Pa misliva tu kar nekaj časa ostat, čeprav je majhno, ampak nama je všečuser posted image , saj veš, kar je tvoje, je najlepšeuser posted image . V kako velikem stanovanju pa sta vidva, da se mislita že čez eno leto selit?

Aja, glava  je mene že kar nekajkrat ornk bolela. Pa me sicer nikoli. Bo že nekaj na teh naših hormončkihuser posted image Pa kadar mi je orto slabo, sem malo bolj sitna kot sicer... Me pa lih ne razganja od hormonov, niti na znotraj (čustveno sem kar stabilna, kot po navadi...) niti na zunaj (nobenih mozolčkov, za enkrat, sem pa tja se kak miniaturni pojavi, ampak ni nekaj, kar bi kdorkoli opazil, še jaz ne), naj kar tako ostane, ne enega ne drugega ne pogrešam... o mojem vsakodnevnem bruhanju user posted image pa itak že vse veste, več kot bi si želele, verjetnouser posted image ... Bolezen gre pa v splošnem na boljše, včeraj je bil sicer en za* dan, sem spet mela precej vročine, pa spet sem sam ležala, ampak danes je spet boljše, bo že: počasi pa ziher, a ne?user posted image user posted image

Jaz sem prejšnji teden čutila nekaj na levi strani maternice, čisto na zunanji steni, tako da črevesje ni moglo bit, zadnja dva dni pa na desni, mogoče je res kaj drugega, čeprav organi to niso, ker vem, kje so in tam jih ni... Lahko pa da se maternica razteza, to dopuščam, čeprav se mi bolj zdi, da je to kar moj/a mali/auser posted image , ker tisti maternični krči bolj bolijo, tole pa ne...

Jacky, čestitke tudi tebi za selitev! Madona, maš jajca, punca!user posted image Upam, da bo tudi tvoj dragi našel kaj pametnega, vsaj začasno, dokler se user posted image ne rodi... Veliko sreče obema oz. vsem trem!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.1.2007 9:02:33   
Pinokio
Punce dobro jutro, kako je danes lep dan!
Jacqueline
tenx, imam pa PDP 11.6., za ostalo pa še ne vem!
user posted image ta punca ima pa v ustih jagodo ronja. Joj ronja to mora bit pa ful nadloga, se mi kar smiliš, sem bila v bolnici z eno punco, ki je skos bruhala, to mora bit grozn. Jaz sem bruhala ene 3x, slabo mi je blo pa vsako popoldne, vsaj to, da mi v službi ni bilo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.1.2007 9:25:15   
janapan
Punce živijo...srečno 2007, pa da bi bli vsi naši otročički zdravi, lepi in pametni in da bi nas razveseljevali in podarjali nešteto poljubčkov

Hej, hej...pa smo zopet tu, praznovanje je bilo umirjeno, preživela sva ga s še dvemi pari še enim nosečim in enim nenosečim....naši fantje so bli vsi fraj od prejšnjega dneva in so spali pri mizi...no jaz pa sem želela izt opolnoči na trg gledat ognjemet, pa me je ta druga nosečnica kar ostro opozorila,da pokanje ognjemeta in petard škodi otroku in da ona ne gre in naj se tudi jaz malo zamislim...no kaj naj rečem nikoli nisem o tem razmišljala, po mojem če ne vznemiri mame ne more škodovat niti otroku...tako da smo šli in je blo ful lepo.

Sedaj čakam na morfologijo, ki jo bom imela 25.1.2007 to je čez 23 dni, potem pa greva 27.1.2007 na križarjenje za 11 dni in sicer Italija, Španija, maroko, Kanarski otoki, Madeira, spet Španija in nazaj domov...komaj čakam...
Lp pa bodite pridne

Aja pa še to ...jaz mislim da sem tudi čutila našo štručko...in sicer 31.12 pri maši  user posted image (ne vem al mi je hotel kaj povedati  glede na to grem bolj redkouser posted image ) No blo je pa tako, stala sem bolj zadaj in nič mi ni falilo, ni mi šlo za prdnit user posted image , nisem bila lačna, v glavnem vse bp...in sem začutila najprej tri brcike rahle in pol še dve in pol kot da bi se nekaj premaknilo...ampak bilo je res ful rahlo....tako da evo komaj čakam kaj bo naprej

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.1.2007 9:25:48   
ANDREJA 75
JUTRO PUNCE
Najprej DRNULAuser posted image tudi jaz sem v 16.t in imam zadnje čase predvsem popoldne glavobole ampak ne vzamem nič si mislim bo že minilo...
Se mi pa že nekaj dni (3) dogaja nekaj čudnega v trebuščku.Dva dni nazaj sem začutila zvečer eno močno brciko in včeraj spet nekaj malega ampak zaenkrat še ni nič konkretnega da bi začutil tudi mojuser posted image   punce po koliko dneh pa potem začutiš to bolj konkretno več krat na dan... Drugače pa imam pregled pri G 9.1. in pomoje
mi bo naredila UZ da vidim če sta moja dva user posted image user posted image kaj napredovala.A ima katera občutek da ji v trebuščku nekaj plava in se pretaka? Tak občutek imam namreč jaz.
To zaenkrat sedaj pa grem malo na likanje perila .ker se mi med prazniki ni nič ljubilo delati ampak sem se raje crkljala z mojimi 3

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.1.2007 9:29:47   
Bibyka
hojla punce

Sem vam 01.01. napisala sporocilo pa sele sedaj vidim, da ga ni nikjer.
Uglavnem... v letu 2007 vam zelim cimvec razigranih dni, zdravja, srece in ljubezni.

No pa da se malo razpisem in vam napisem kaj se mi je dogajalo v prejsnem tednu.
Na silvestrovo sem pristala na urgenci. Iz 30 na 31 sem imela močne krče v desnem predelu trebuha. Nisem mogla ne stati ne sedati. Ležala sem lahko le v pol skrčenem položaju. Krči so bili vendo hujši. Na koncu nisem mogla zaradi bolečin niti dihati in me je fant ob 5:30 zjutraj peljal na urgenco. Na urgenci sem dala kri in vodo. Rezultati so dobri razen sigmentacijo imam močno povišano. Dobila sem Buscopan in Magnesol ki moram jemati 3 x na dan. Rekla je da gre najverjetneje za krčenje maternice. Danes imam pregled pri mojem G pa bomo videli kaj po povedal.
Moram pa reči da sedaj ko jemljem zdravila da se sicer počutim dobro le sem pa tja me kakšen lažji krč še zagrabi. Samo ni tako kritičen.
Novo leto sem preživela doma s fantom. Nič posebnega ni bilo ker sem več ali manj preležala zaradi krčev

Moram povedati da me glavoboli zelo dajejo in komaj čakam da minejo (upam, da bodo čim prej).

Ronja... ko te berem mi je tako hudo za tebe. Upam, da se boš čim prej pozdravla in da boš končno lahko uživala v vsaki minuti nosečnosti.

Jackie daj pri meni popravi ime pri fantku.. ker ne bo Tadej ampak bo Jan. Ime pa sva spremenila zato ker je od fanta prijatelj dobil mesec dni nazaj fantka z imenom Tadej. In ker vsakič ko govoriva o Tadeju se spomneva na njegovega sina. Tako da sva se odločila da najinemu ne bo ime tako, ker smo tudi dostikrat skupaj.

nič punce, imejte se.... se pa javim ko pridem od G... imam ga danes ob 10:15. Čez dobrih 20 minut grem od doma ker imam G 10 minut stran.

LP, Biby

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.1.2007 10:13:26   
Pinokio
Janapan tud jaz sem šla na trg gledat ognjemet pa je parkrat tako počilo, da sem kar odskočila in takoj pomislila na mojo štručko. Mogoče ti je pa hotla povedat, da moraš večkrat k mašiuser posted image
ANDREJA 75  tut jaz mam tak občutek v trebuhu, kot bi se nekaj pretakalo ali pa valovalo, sam ne vem, če so to brcike, komaj čakam, da jih čutim. Bibyka groza, ko sem tole prebrala, samo da je z otročkom vse uredu! Zdaj moraš pa počivat a ne.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.1.2007 10:31:47   
ronja
janapan, jaz prav pretiravala ne bi s to skrbjo za user posted image ... Če mi vsi zagotavljajo, da ga moje vsakodnevno bruhanje prav malo briga, potem verjetno tudi tistih 5 petard ne more naredit neke škode...user posted image Moje laično mnenje... Saj ne, da bom zdaj šla v največjo gužvo med največjim pokanjem, ampak da pa ne bi smela niti ven, ker poka...

Midva sva bila prav za novo leto sama ne enem mostu v bližini in gledala rakete okoli in okoli... Nama je bilo bolj všeč kot v gužvi, sploh ker saj veš, kako je za novo leto - vsi pijani in temu primerno tudi bruhanje tu, bruhanje tam... Jaz pa nisem ravno imuna na take slike trenutno... Hehe, hvalabogu za lubija, je on gledal po tleh in me vlekel stran,d a nisem na kaj stopila... jaz si nisem upala... Da se ne bi pridružila...

Glede vsega, kar bi lahko škodilo, si pa jaz vedno rečem: po pameti... Če ni kak hud poseg, pa če me ne ustraši, potem verjetno tudi on/a ne čuti ne vem kaj... Da pa odskakuješ od pasjih bombic, ki ti jih mečejo pod noge, pa verjetno res ni najboljšeuser posted image

andreja,
moj lubi ves čas sliši pretakanje, ko mi posluša trebušček... Za kako redno brcanje bomo pa verjetno morale še kak teden ali dva počakat, za enrkat samo vsake toliko, da vemo, da so ok...

bibika, pozdravi se! Pa vseliiiiiiko pij! To naj bi pri vsem pomagalo... Držim pesti!

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.1.2007 11:37:47   
Pinokio
Punce a kaj veste kak je s tem, če se prijaviš kot mati samohranilka, po novem zakonu?
Če se sploh splača, al se je brezveze še s tem dajat?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.1.2007 11:52:25   
Bibyka
Hojla punce

Jaz sem že nazaj. G me je pregledal in poslušal srčka. Srček bije tako kot mora. Glede na probleme je zadovoljen. Definitivno ne smem delat, tako da me je dal še na komisijo.Me prav zanima do kdaj mi bodo podaljšali. Buscopan in Magnesol moram jemati še naprej.
Na morfologijo sem naročena 01.02 ob 8:30. Komaj čakam.
Uglavnem moram počivati. Edino kar mi je še priporočal da hodim na kratke sprehode.

No jaz sem zadovoljna. Važno da je z mojim zakladkom vse vredu.

LP, Bibyka

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.1.2007 12:34:07   
Pinokio
Super Bibyka, zdaj pa počivat!user posted image

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.1.2007 12:35:30   
Kati81
Srečno v novem letu!

Da se še jaz malo javim in poročam. Novo leto smo preživeli v Lj v satnovanju pri prijateljih v Bežigradu ki imajo fantastičen pogled na LJ iz terase. Bilo je umirjeno a lepo.  Kar se pokanja petard tiče mislim da ni bilo panike, ker baje mali šele po 18t začne sprejemati zvoke in to najprej iz tvojega telesa in šele kasneje iz okolice.
Naš malček se sedaj oglaša z brcami že vsak večer včasih so malo močnejše včasih jih je pa komaj občutiti, kdaj pa kdaj pa tudi jaz začutim nekakšno premikanje v maternici.
Glede glavobolov sem tudi jaz kakšnih 14 dni nazaj imela hude glavobole, sedaj jih pa ni več razen kakšen kratek blažji glavobol.

Drnula čestitke k selitvi.

Jacky vse lepo v Fanciji in uživajte vsi trije.

Jana lepo se imej na križarjenju, moj je tudi nekaj razmišljal v tej smeri, ko je dobil ponudbo, ampak glede na to da gremo 20.1. na smučanje v A, ne bi šlo ravno skozi, saj ga v službi preveč pogrešajo.

Pa en lep in sončen dan.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?