beki24
|
Že cel dan mi internet ven meče( no zdej pa še smeški ne delajo) Mojceca, Arabela, Frrr:jst se moram tud učit !!!!!!!! 10 listov sem si že novembra pripravila, pa so ostali še nedotaknjeni! Ampak bom mogla začet, dragi je še naslednji teden doma in se moram vsaj za 1 izpit naučit in ga it po 15tem delat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst imam še 6 izpitov, 1 mini kolokvij( samo opravil ali ne ) in nič diplome ! Drugače bi pa za tele izpite ( Brez otroka) porabila približno toliko časa: 3 so vsak za 3 tedne učenja, 2 za 1 teden in 1 za 2 tedna- koliko bo to z otrokom pa Meni tudi tam maja ustreza ZOO, je veliko prostora za vozičkanje, samo lepo vreme moramo naročiti. Jst tudi naredila 40 trebušnjakov, zasuke, zlikala 3 stroje cunj, bila v trgovini in stala 20 minut na blagajni:), pojedla 4 domače rumove kroglice in si obljubila, da so bile zadnje! Se pa pridružujem ČOKOHOLIKOM ( NO SPET SMEŠKI DELAJO), jst prav ne vem kaj naj naredim, ko me prime, da bi nekaj sladkega pojedla Frrr- jst imam tudi vse te revije doma ( moj malček..), ampak dobro, da jih vsaj ti prebereš in tukaj kaj napišeš, da še jst vem kaj sploh notri piše Gaya- ti si pa s temi vajami taka, kot jaz z učenjem, vse drugo bi delala, samo da se mi ne bi bilo treba učiti ( v tvojem primeru telovaditi) Mene kar zvije, ko preberem kaj takega kot je napisala Frrrr( o dojenčku v ZD), men bi se zmešalo, če bi bilo s Tinkaro kaj narobe, jst sm že čist živčna ko jo tehtajo in merijo , vsakič gledam, a je dovolj zrasla/se zredila...... Mi imamo tudi novo posteljico (no v bistvu je že stara ), je bila zibelka tudi že malo majhna, pa slikice od Medvedka Pu-ja in kolegov sem prilepila, vam moram eno slikico pripopat (prej pa še slikat ), pa nov voziček smo sestavili, zdej pa samo še sončka čakamo in gremo.........na sprehod, seveda !! Mi imamo UZ kolkov 8.1( nas je že kar na 1. pregledu naročila), morava pa midve it zato, ker je imela Tinkara en kolk 1B, drugega pa 1A! Sicer je pediater v porodnišnici rekel, da ni potrebno široko povijati, ampak jst jo raje za vsak slučaj široko povijam ( upam, pa da bo v ponedeljek na pregledu vse že 1A in bom nehala povijati)! Zdej pa ne vem, a ve daste samo pampersko in body, ali daste tudi povijalko( samo pač brez plenice ) nočko