|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.1.2007 13:24:58   
moci
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ne me po rit. ob torkih okupiram taboljš soseda, lohk se pa res dobimo. sam ponavad koga s sabo vlečem, da mi vrečke polni pa voziček nosi.
ko bova šli sami te pa pokličem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.1.2007 13:29:38   
Arabela
Mojceca. 3seminarske, 5izpitov pa diploma... planiram do septembra vse končati... no vsaj do diplome!!!! user posted image user posted image
SAMO VOLJE MI ZMANJKUJE:::::0

Jaz sem tudi bolj za Bled da se dobimo, v LJ je ponavadi norišnica... ampak no saj mi je vseeno, oboje je skoraj enako oddaljeno, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.1.2007 13:39:34   
altati
Jaz sem tudi za Bled, Ljubljana iz gorenjske strani je katastrofa! saj veste, Celovška!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.1.2007 14:37:47   
frrrr
user posted image slončanje in telovadba user posted image joj bomo fit...
ampak punce, priznam... včer nism mogla 5 minut kolesa vozit... 2 minuti mi je ratalo, je blo pa tut že pozno in nism razdelila v več delov.. bom dans... mogoče še za včer nadomestim user posted image ostalo sm pa opravila in dans kr fajn čutim trebušne mišice - kolk je to faaaaajn filing user posted image

dodeljevanje nalog drugim... poznam to... sm imela kr mau problemov z uvajanjem moje namestnice... sva se en dan učile, drug dan sm pa šibala vse poštimat, ker drgač je preveč ostajalo user posted image
altati
, kr uči se pri nas, da boš lahk v službi šefico igrala
lepše od tebe? ujej... moremo prej še kakšnega otročka nardit... vsak otrok mamico polepša, a ne user posted image

gaya, čestitke možu za RD... pa Gaji za novo posteljico user posted image

punce, men se pa zdi, da bomo mi mogli kmalu lupinjico zamenjat... Jaša z nogami v naslonjalo sedeža buta user posted image

Arabela, drž se! dajmo, dajmo user posted image za vzpodbudo sm boljša user posted image pr men še ni zalaufalo učenje... bom dans user posted image

mis, js pa našga samo na levi rami pestujem... je rad skoz pokonci in sva večino časa gor kot pri podiranju kupčka... leže se noče pestovat, razen kadar se z njim pogovarjamo in smejčkamo
pa bravo za Tinino valjenje na bok user posted image

mene pa zadnje čase koža full srbi... bi se po nogah spraskala do krvi... zima bo user posted image

sladkarije... včer pojedla en čokoladni bombon, dans pa domače kekse pomakala v čaj (une dolge, k se jih na mašin dela) -> nism bla čist pridna, je pa to že velik napredek zame user posted image

bravo muki za nejedenje sladkarij user posted image user posted image user posted image   si moja vzornica user posted image

Lu, glede kreditov pojma nimam, ker ga še ne morem dobit in še nč nisem razmišljala o tem... upam, da najdeta ugodno rešitev in se vama sanje uresničijo

srečanje ZOO mi ustreza... je treba dobro splanirat, ker so velikonočni prazniki, pol pa tut že kr prvomajski... termin enkrat vmes... drgač sm pa js 2 km stran doma in lahk taoddaljene pridete k men previt

Aja1,  js dam Jašo spat na bok, vendar se prekotali na hrbet... punce pa kr dajejo na trebuh, naš ne zna spat na trebuhu...

a sem vam povedala kaj sem včer v ZD doživela... čakava z Jašo v čakalnici, v ordinaciji jok kot bi koga iz kože dajali... vse zdravnice in sestre letele tja... pride rešilec s sireno... in iz ordinacije prinesejo tako malo štručko kot je Jaša... sem dobila kr solzne oči in sm mogla globoko dihat user posted image

dost bo... sem ta post pisala 2 uri, morm zdej kopirat, ker bo itaq napisalo Sorry....
sm pa vmes imela Jašo na levi rami, kjer je dremuckal in vmes se je prvič tolk glasno nasmejal, da sm se mogla zraven smejat... ga pogledam in usta do ušes user posted image

se beremo zvečer... vmes pa še potelovadim in se izogibam sladkarij... no, pa učit se bo treba user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.1.2007 14:41:33   
frrrr
tolk dolgo sm pisala, da ste na drugo stran prišle in mam spet ogroooomno za prebrat user posted image pridne!!! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.1.2007 14:47:15   
gaya
user posted image

altati  ok ok ok, bom pridna, bom probala telovadit dans. Aja sem pa pomila vsa okna po stanovanju zdaj. A to kaj šteje user posted image , da bi vsaj kolo lahko gonila sam 2 min user posted image user posted image user posted image .

Ja punce jst sem tud za Bled. Samo kdaj??? Nimam pojma kako je vreme napovedano.  Dajmo enkrat drug tedn.

Aja stanovanje se blešči in diši user posted image , mogla sem se pohvalit. Zdaj grem pa na kavč jest sladkarije, pa ne me kregat, ampak temu se pa jst ne morem odpovedat.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.1.2007 15:05:56   
vava
Pridnice, koliko pišete. Jaz sem med tem, ko ve klepetate napekla dvd-je (sem se včeraj zvečer naučila po vaši zaslugiuser posted image , ker nisem hotela še danes dragemu moriti), pomila po tleh, preoblekla posteljnino na najini postelji, naredila 20 počepov in 15 zasukov, pojedla en piškot (velik, okrogel, s čokoladno luknjo na sredini user posted image )zdaj pa se lotim še trebušnjakov in kolesa. Matr sem jaz danes pridna. Dragi že dela kosilo, Luka pa spi. Danes ponoči se je zbujal na uro in pol. Ne vem kaj mu je bilo. Vsakič je trikrat potegnil, malce pogodrnjal, se umiril in zaspal nazaj. Vmes spuščal vetrove, tako da sem ga ob enih ponoči preoblačila, ker sva bila prepričana, da se je pokakal pa ni bilo nič, samo fino sva ga predramila.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.1.2007 15:44:41   
Lu
Dan!

Mi smo čisto v novem stanovanju. Danes ponoči me je popolnoma zvilo. Zdaj pa ne vem. Ali živci ali sem pa fasala kakšen virus. Skratka ob nekje 23 ure zvečer ko sem se sturširala sem rekla dragiju, da me neki oči zezavjo in da ko hočem prebrati kakšno besedo mi kar črke sfalijo. No potem zaspim in ob 3 zjutraj sem se zbudila z tako močnim glavobolom, da je kaj. Vstanem šibam bruhat. Tako sem skoraj drugi del noči prebedela in bruhala. Najbolj težko mi je bilo, ko sem vmes še malega fotrala. Men pa slabo za znort. Zjutrj stanje še nič boljše. Sem vzela Lekadol in zdaj tekom dneva me samo še malo glava boli. Sploh ne vem, kaj bi to bilo.

Drugače je pa mali imel včeraj, ko je bil cepljen kar reakcijo. Ga je bubalo revčka. Je dosti prejokal in tudi malo več spal podnevi kot ponavadi. No, danes je tudi sitko, ampak ni take panike. Trenutno je na tleh z Pametnim kužkom. Vadi obrat. Vam pokažem kako:
1.korak:
user posted image

2,korak:
user posted image
3.korak:
user posted image

Prvič je to danes naredu.- Je pa res da prej ni bil nikoli na tleh. user posted image user posted image Tian

Maja je pa danes pop. pri babici in dedku. Jo dobim ob 17 uri.

Nič. Me že kliče. Sračko mali.

Za Bled bi tudi jaz prišla.

< Sporočilo je popravil Lu -- 4.1.2007 15:48:41 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.1.2007 15:54:46   
muki1
Vau. Lu, kdaj pa je Tian tak zrasel? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.1.2007 15:56:13   
frrrr
punce eno vprašanje... sem v Mojmu malčku zasledila, da lahko otročke že pri starosti 6 tednov cepiš zoper rotaviruse in drži cepivo 2 leti... katera kaj izkušenj s tem?
Jaša gre v vrtec pri starosti 1 leta in bo verjetno kaj takega kr obvezno... kaj pravite?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.1.2007 15:56:36   
frrrr
bravo Tian! velik fant je že user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.1.2007 16:34:08   
Lu
U madona so velike fotke ratale.

Jih ne znam popravit. A bi jih morala najprej v datoteki zmanjšati pa potem še na shrani.si? Katera ve?

muki1 naš falot raste samo v dolžino. da bi pa kaj več pojedu pa ni šans. Manekenček bo user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.1.2007 16:36:08   
Lu
Pošiljam še eno fotko z Kinom in Majo. To pa je ljubezen, ni kajuser posted image
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.1.2007 18:04:49   
altati
Lu, kako pa vi rasteteuser posted image user posted image user posted image  Sem pol ure potrebovala, da sem eno fotko pogledalauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.1.2007 19:15:16   
moci
lu, koda za forum s predogledom. to kopiraj.
zoja spi. končno. da si mal odpočije pred  kopanjem user posted image user posted image  zvečer imamo vedno serijo dretja.
včer sem šla na faks doma so imeli pa maratonsko dretje. ko sem prišla nazaj je spala pri mojem bratu v naročju in se je še zmer tresla od joka. groza. upam, da to mine.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.1.2007 21:17:17   
Lu
altati user posted image user posted image user posted image

Pa da poizkusim:
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.1.2007 21:21:18   
Lu
mojceca hvala user posted image user posted image

Vam še enkrat pošljem korake obrata. Ja je Tian prebral, da telovadimo in se nam je pridružil.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Lep večer.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.1.2007 22:21:42   
frrrr
punce js potelovadila... bicikl morm še furat eno rundo po 2 minuti... 3 sm pa že... Jaša me hoče pa oponašat pri tem user posted image

drgač pa v Mojmu malčku zasledila članek o pasenju kravic... nč ne smemo silit... med 4. in 5. mesecem bi moral otrok sam to odkrit... js sm dans postavla Jaša na trdo podlago, pa je mau poskušal, se mau dvignil, pol je bla pa rokica bolj dobra in jo je moral lizat user posted image slikice se mi pa ne da zdej pripet... mogoče kasneje

aja, glede sladkarij odstopam user posted image bom raje bolj pridno telovadila + slončkala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.1.2007 22:27:42   
Pikabu
Danes pa res na hitro. Sem takooooooo uturjena, Maks je popoldne spal le ene pol ure, ostalo: "Mati, nosi me!". V kengurujčku gospodič niso več zadovoljni, če mora gledati vame, obvezno mora biti obrnjen naprej, da ima vse pod kontrolo. Amapk nekatere stvari res težko delam z njim v kenguruju. Ponoči ga nekaj "kvačka". Zbuja se na dve uri in hoče jesti, na srečo vsaj takoj nazaj zaspi, ampak jaz tako težko vstajam in ga kar naprej prestavljam. Grem danes prej spat, mogoče mi bo lažje.

Telovadba: bila pridna. Zjutraj naredila počepe in zasuke, popoldne z Maksom v naročju še enkrat zasuke, je ful užival, zvečer pa trebušnjake in kolo. Sem še moža zdražila in je tudi on šel delat trebušnjake in pazite to! z Emo na prsnem košu. Dobro mu je šlo. Zdaj zvečer je še žogo napihnil, tako da sem nekaj vaj še z žogo naredila. Pred spanjem pa bom v postelji še enrkat trebušnjake in kolo.

Sladkarija: uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image Prvi dan brez sladkarije. Sem Pikabu in sem sladkoholik. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem otročkom, ki se že pridno prevračajo. Našemu Maksu kaj takega ne diši. Tudi Emi ni, se je začela šele pri enih 4. mesecih, tako da ima tudi Maks še čas. Je pa zdaj začel prijemati stvari. Mene že kar pošteno pocuka za lase, Ema mu tudi zelo rada nagaja z lasmi, da jo potem potegne, danes je že sam zagrabil ropotuljico, pa igračke na lokih tudi že zagrabi.

Gaya, čestike tvojemu možu za rojstni dan. Naj bo vedno srečen v krogu svojih najdražjih. Vse najboljše.

Jaz sem za srečanje na Bledu, mi pa ni problem tudi v LJ pridet, za tisto, vse oktobersko. Sicer pa upam, da se vsaj Gorenjke in bližnje kaj dobimo na Bledu? Žusterna: mi gremo, sva se z možem dokončno odločila. Termin: 6. - 11. februar. Ni še rezervirano, naslednji teden se bom šla zanimat, ampak mislim, da s terminom ne bo težav. Če je inaters, če bo še katera dol, bom zelo vesela, če se zmenimo za en dan. Pa ne rpedlagam 8. februar, ker je takrat vedno zelo gužva, mi eno leto nismo noter prišli, ker smo se prišli kopat samo za en dan in je bil bazen že prepoln. Za hotelske goste pa ni problem.

Kje je pa kaj Clody, ona se pa že res dolgo ni oglasila.

Drugače pa pogrešam še Maxico. Tudi že nekaj časa ni glasu od nje? Maxica, pogrešam te....

Zdaj grem pa res spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.1.2007 23:03:39   
beki24
Že cel dan mi internet ven meče( no zdej pa še smeški ne delajo)

Mojceca, Arabela, Frrr:jst se moram tud učituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! 10 listov sem si že novembra pripravila, pa so ostali še nedotaknjeni! Ampak bom mogla začet, dragi je še naslednji teden doma in se moram vsaj za 1 izpit naučit in ga it po 15tem delat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jst imam še 6 izpitov, 1 mini kolokvij( samo opravil ali neuser posted image ) in nič diplomeuser posted image !
Drugače bi pa za tele izpite ( Brez otroka) porabila približno toliko časa: 3 so vsak za 3 tedne učenja, 2 za 1 teden in 1 za 2 tedna- koliko bo to z otrokom pa user posted image

Meni tudi tam maja ustreza ZOO, je veliko prostora za vozičkanje, samo lepo vreme moramo naročiti.

Jst tudi naredila 40 trebušnjakov, zasuke, zlikala 3 stroje cunj, bila v trgovini in stala 20 minut na blagajni:), pojedla 4 domače rumove kroglice in si obljubila, da so bile zadnje!
Se pa pridružujem ČOKOHOLIKOMuser posted image ( NO SPET SMEŠKI DELAJO), jst prav ne vem kaj naj naredim, ko me prime, da bi nekaj sladkega pojedlauser posted image

Frrr- jst imam tudi vse te revije doma ( moj malček..), ampak dobro, da jih vsaj  ti prebereš in tukaj kaj napišeš, da še jst vem kaj sploh notri piše user posted image

Gaya- ti si pa s temi vajami taka, kot jaz z učenjem, vse drugo bi delala, samo da se mi ne bi bilo treba učiti ( v tvojem primeru telovaditi)user posted image

Mene kar zvije, ko preberem kaj takega kot je napisala Frrrr( o dojenčku v ZD), men bi se zmešalo, če bi bilo s Tinkaro kaj narobe, jst sm že čist živčna ko jo tehtajo in merijouser posted image , vsakič gledam, a je dovolj zrasla/se zredila......

Mi imamo tudi novo posteljico (no v bistvu je že starauser posted image ), je bila zibelka tudi že malo majhna, pa slikice od Medvedka Pu-ja in kolegov sem prilepila, vam moram eno slikico pripopat (prej pa še slikatuser posted image ), pa nov voziček smo sestavili, zdej pa samo še sončka čakamo in gremo.........na sprehod, sevedauser posted image !!

Mi imamo UZ kolkov 8.1( nas je že kar na 1. pregledu naročila), morava pa midve it zato, ker je imela Tinkara en kolk 1B, drugega pa 1A! Sicer je pediater v porodnišnici rekel, da ni potrebno široko povijati, ampak jst jo raje za vsak slučaj široko povijam ( upam, pa da bo v ponedeljek na pregledu vse že 1A in bom nehala povijati)!
Zdej pa ne vem, a ve daste samo pampersko in body, ali daste tudi povijalko( samo pač brez pleniceuser posted image )

nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.1.2007 0:00:29   
muki1
prvaaaaaaaaaaaaaaaaa uuu aaa

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.1.2007 0:13:31   
muki1
V bistvu sem hotela napisati to, da nisem včeraj ( v četrtek) telovadila. Dopoldan laufala, prišla domov direkt z Nežo iz vrtca, skuhala, pomila, se igrala, potem smo dobili obiske, potem sem šla pedenat Nežo in z njo v posteljo, potem sem komaj uspavala Ivo in obležala pred tv brez kančka energije.
Čokolade pa tudi včeraj nisem. No, eno kroglico...to pa pri mojih količinah sploh ne šteje user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.1.2007 0:16:48   
muki1
Frrr, za cepivo proti rota virusu sem se naročila.
Moraš dobit dve dozi od 6 tednov do 24 tednov. Jaz bom Ivo dala cepiti. Je pa baje kar drago, naša pediatrinja mi še ni znala povedati končnega zneska, sem pa brskala na internetu in se mi zdi, da je dvakrat po 16 jurjev, tak nekak....ampak naj stane kolikor hoče, rajši si česar drugega ne privoščim.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.1.2007 0:58:43   
frrrr
hvala muki za info...

beki, v decemberski številki mojga malčka je o pasenju kravic... med dojenjem prebiram revije zraven... včasih se mu pa čist posvetim med dojenjem in cel dan niti članka ne uspem prebrat

no, zdej še fotke pripopam...
tt je roke:
user posted image
tolk je pa dans ratalo:
user posted image

drgač pa glih pogledala dokumentarc The secret... law of attraction... babnce, vse je v naših glavah... vse lahk zmagamo....

zdej pa še perilo na vrsti in spat user posted image

nočko!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.1.2007 6:52:53   
Evik
no dobro jutro, punce!

jaz sem bila pa včeraj zunaj - z društvom smo imeli postnovoletno večerjo...se mi zdi da sem bila kar glasnauser posted image ker sem šla v bistvu prvič ven po rojstvu pa nekje mi je v glavi govorilo - glasna si - pa se kar nisem mogla ustavit, še posebej če so me kaj o Matjažu vprašali. sicer sem videla, da so to teme, ki jim niso blizu, taka sem bila jaz prej, ampak se nisem mogla ustavit. je pa pasalo.
tamauček je pridno spal, ko sem prišla- no saj sem že ob 22 45 bila doma, ali nekaj takgea,ko sem šla pa spat se je pa začel dramit ampak ne tolik oda bi se zbudil, sem videla da totalno pest cuza in sem se kar odočila in ga podojila ko je bil še v polsnu, saj verjetno bi drugače še kakšno urico ali dve vlekel. in se je full obneslo - ker je spal do zjutraj do ne vem petih pol šestih in sem spala v kosu pet ur! zdaj pa spi naprej jaz sem vas pa malo prelistala. sem bila pa tako vznemirjena, da mi je še doma srce nabijalo in kar nisem mogla takoj zaspat in se umirit.
drugače smo pa včeraj končno popravili bojler - smo bili brez tople vode čez novo leto - potem pa vedrco iz kuhinje user posted image al pa k sosedom tuširat - tko da če je leto takšno kot ga začneš bomo mi umazanciuser posted image .

tamaučka pogosto dojim - predvčerajšnjim mislim da enajstkrat v celem dnevu, včerja pa nisem več štela. se totalno prisesa, upam da dobi dovolj ...

pa včeraj sem videla, kako sem grozno navezana nanj... tiste ki imate otroke vprašanje - a čez čas postaneš kaj bolj skuliran? ker jaz bi vsakemu ki ima čas razlagala kako čudovito dete imam. ne bi rada postala una ta zatežena "mama".

no dobro jutro, jaz pa mogoče še mal v posteljico user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?