Pikabu
|
Pa sem končno tukaj. Otročka v posteljah, Ema je šla ravnokar, Maks pa že uro in pol spi. Jaz sem na pol zlikala cunje, zdaj mi je pa zmanjkalo vode. Jutri nadaljujem. Tako dolgo nisem likala, da se mi je res veliko nabralo. Če pa noče biti dežja. Saj se hecam, mi je čisto všeč, da ga ni. Mi smo se danes vrnili nazaj na stare tirnice. Zjutraj je precej dolgo trajalo, da smo se uredili. Maks je zaspal v vozičku veliko prej, preden smo res šli ven in ves čas spal. Najprej smo šli v Hofer po tisto žogo. Sem vzela 75 velikost, zdaj pa komaj čakam, da mi jo možek napihne. Danes jo verjetno ne bo, ni zneslo. Je pa gor nekaj sličic, kako se lahko telovadi, tako da se bom še tega posluževala. Pa trebušnjake bom tudi z žogo delala. Za tem smo šli na banko zamenjati kar smo imeli še tolarjev, pa v DM in nazaj domov. Sta bila oba zelo pridna. Ko je Ema pojedla, je šla spat, Maks je tudi zaspal za eno uro. Jaz sem vmes pospravila, se malo naklepetala s prijateljico, pripravila za kosilo, potem je bil pa Maks najprej buden, za njim pa kmalu še Ema. Ko smo se še tukaj gor igrali, je že ati klical, da prihaja, potem je bilo pa itak veselje in je zelo hitro minilo. Telovadba: sem naredila vse vaje. Zdaj v postelji imam namen še nekaj trebušnjakov, pa še enkrat kolo. Je pa kar razlika, kej delaš trebušnjake. V postelji jih je lažje, pa več jih lahko naredim, na tleh mi je bilo pa kar težko, pa zelo me hrbet boli. Za kolo je pa tudi potrebno biti vztrajen, se zna 5 minut vleči, ampak je šlo. Pa vsak dan bo lažje. Sem že vsa nestrpna, kdaj bodo kakšni rezultati. Lu, kopiram vaje od altati: - 30 trebušnjakov (če jih le zmorete) - 5 minut kolo (pozicija ležanje na hrbtu na ravni trdi površini, noge v zrak in poganjati kolo) - 15 počepov - sukanje v bokih (15x desno, 15 x levo) Sladkarije: danes sem se še pregrešila. Se morala pojesti košček potice, ki je ostal in mi je škoda, da se posuši, pa da jo stran mečem, drugič mi je pa Ema prinesla en bonbon. Ji jih je ati odprl in se je sama od sebe spomnila, da mi prinese enega, pa sem najprej zavrnila, ampak je vztrajala, da je zame in mi ga kar dala v usta, tako da na Emino veselje sem en majhen bonbon, ampak to mislim, da ne bo hudega, kajne? Jutri pa zares: NIČ!!!!!!!!! Hvala za vse ideje glede zajtrkov. Bom nekaj najdla, kar mi bo ustrezalo. Najraje bi samo kakšno sadje, pa ne vem, če lahko, da ne bo kaj z mlekom narobe. Pred nosečnostjo sem se šla tisto 90 dnevno dieto in sem se lepo navadila na sadje, potem sem pa zaradi sladkorne v nosečnosti morala iti na normalne zajtrke, zdaj je spet kriza, da bi kaj drugega. Mojceca, ne vem, koliko so sicer te žoge, danes so jih imeli v Hoferju, pri nas so jih kar pobrali. Ko smo mi prišli, jih je bilo še čisto malo, ene 5, do zdaj jih pa še nisem videla v Hoferju. Kako se pa obnese, bom lahko povedala čez kakšen dan. Drugače pa upam, da si dobro opravila danes na faksu. Ste face vse mamice, ki zraven še študirate, vse pohvale. Altati - Žusterna, saj se mi je zdelo, da zdaj ne boš mogla. Mi bomo pa tudi videli. Imava še en vikend, malo drugačen v mislih in mogoče se bova samo za tistega odločila. Moram malo možka povprašati. V kolikor pa mi vseeno gremo, pa da pride še katera, se lahko dogovorimo, da se en dan dobimo dol. Bom poročala, kako se pri nas odvija. Katere ste pa še mislile biti več dni dol? Tasha, za prvi zobek. Je bil pa res kmalu. Nobene panike. Ko bo malo bolj zunaj, kar veselo začeti z umivanjem. Mtina, naš se tudi pred spanjem pogosto joka, potem pa vseeno zaspi v košku sam od sebe. Jaz mislim, da je že tako utrujen, pa ne more takoj zaspati. Jaz ga imam kar pri sebi v postelji, ga stisnem k sebi, mu delam šššššš ali kaj nežno pojem, toliko da se umiri, potem ga dam pa v košek, čeprav še ne spi in gleda. Zarije se v pikapolonico, obvezno mora imeti dudo, pa zaspi. Čez dan pa tudi zaspi samo v vozku. Jaz ga kar oblečem za ven in ga dam v vozek, pa zaspi, četudi ne gremo ven. Če pa tega ne naredim, mi pa z muko zaspi v naročju, pa če ga odložim, se takoj zbudi. Vava, pri nas res palijo te nalepke na stranicah previjalne, pa igrače okoli. Zdaj se tudi že takole dvigne kot od Tashe Gael na sliki. Zdaj grem pa počasi spat.