|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.1.2007 17:30:07   
gaya
Tasha zdaj pa nič, veselite se prvega zobka in čakajte na ostale user posted image user posted image user posted image , pa čestitke Gaelu za zobek. Upam, da ga ne boli preveč.

Attati, jst sem opravila vaje. Se mi je pa gaja režala ko utrgana in to na glas. Verjetno si je mislila, dajmo kanta stara, migaj migaj user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.1.2007 17:30:11   
tasha23
UZ kolkov: 8.1. imamo tudi mi slikanje kolkov- pri nas je brezplačno, je potrebno samo napotnico od pediatrinje.

pasenje kravic
naš Gael pa je že na nizkem štartu se na hitro obrne s tega položaja na hrbetuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.1.2007 19:07:50   
Arabela
Jaz sem bila tudi pridna in sem telovadila pa še na trebušni ples sva šli z malecko... je pa bila danes kar nekam tečna, ker se nikakor ni mogla naspati.. no pa zdaj pančka... ko se zbudi pa kopanje in spanje naprej... upam da je ne bo spet luna nosila in bo spala v svoji posteljici....

Tasha, a je res zobek? Sicer je kar zgodaj ampak se zna zgoditi... čestitke
user posted image

Tudi jaz sem za srečanje konec aprila....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.1.2007 19:43:44   
vava
Gaya dobiš pilates (Muki ti tudi), samo naslov mi pošlji na zs. Pa še počakamo kakšen dan dva, da moj dragi tole napeče pa, da se jaz do pošte spokam.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.1.2007 19:44:16   
mtina
Hej!

Imam dve vprašanji:
- midva dajeva malega spat od 19. 00 do 20.00 (torej ni prepozno), ampak se vedno joče preden zaspi. Definitivno je, da je zaspan: joče se od 10 min do 30 min - kljub uspavanju (duda, nošenje). Kaj delava narobe? Najprej se naje, nato pa postelja. Ampak, ko cuclja ni več v ustih je že halo, pa čeprav prej na flaši zaspi. user posted image

- čez dan zaspi samo zunaj v vozičku. Danes sem ga notri uspavala eno uro in pol in ni ratal. se je drl celo uro skupaj - tudi v naročju. tak je bil zdelan. potem sva šla ven na zrak in še tisto sekundo (dobesedno) je zaspal. Kako ga naj popoldan uspavam?

Hvala za predloge, Tina

Tasha: pa ravno ko ste spali že celo noč? Vseeno čestitke!!!

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.1.2007 20:04:55   
vava
Uau Tasha user posted image  za tele kravice. Naš Luka ni niti blizu temu. Sploh ne mara biti na trebuhu. Nekaj časa se matra z glavico v podlagi, potem pa začne jokati. Sicer pa v drugih položajih glavo precej časa pokonci drži. Recimo, če ga nosimo pokonci, pa tudi če leži v naročju jo dviga. Samo iz položaja na trebuhu pa niti pod razno. Je to kaj narobe? Kakšen predlog, kako ga malce vzpodbuditi?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.1.2007 20:20:03   
altati
Tasha zdaj ni nič...Imate zobek, čakajte še tistega zraven in to je to! Čim manj sladkega in bo! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.1.2007 20:21:38   
altati
vava- čim več ga dajaj na trebuh! Kar naj se malo trudi in razbirja, hitro jo bo dvignil, verjemi! pa kakšne igrače zanimive daj okrog njega, da jih bo želel pogledati!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.1.2007 20:28:41   
altati
kar se tiče zobkov: moja Tara (starejša) je dobila zobke pri 3. mesecih. Prva spodnja dva. Tia pa pri šestih. Je pa tako, da prej kot jih dobijo, lažje je, ker dlesni še niso tako trde. Ampak prej tudi izpadejo in pridejo stalni. Povem iz izkušenj! Tara je stalne dobila pri 5-ih letih. Tia je  pa zdaj ko je že pet pa pol izgubila prvi mlečni zobek. Obe sta pa imeli zgledne mlečne zobe, popolnoma brez kariesa. Je pa res, da nikoli nista imeli stekleničke s sladkimi pijačami. Tia sploh ni poznala stekleničke, Tara jo je sicer imela, ampak zelo malo in nikoli ji je nisem dala v roke.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.1.2007 20:56:23   
Lu
Ojla!

Iščem in iščem pa ne najdem vaj, ki jih je napisala altati. Sploh ne vem. Se kateri da prekopirat? Jih bom nardila, obljubim.

Glede pasenja kravc, jih Tian že od rojstva skoraj obvlada. Zato sploh ne zna spati na trebušku. Samo da ga položim na trebušček, se že dvigne. Nimamo kaj. Že pri Maji je bilo isto.

Tasha23 čestitke za bodoči prvi zobek. Zdaj bo mogoče edino kriza, da te ne ugrizneuser posted image Maja je prvega dobila šele pri 10 mesecih.

Srečanja se pa tudi jaz že veselim.

Zdaj grem pa likat. Je že gora perila. Pa še sušilc se mi je očitno pokvaru.user posted image

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.1.2007 22:17:31   
Pikabu
Pa sem končno tukaj. Otročka v posteljah, Ema je šla ravnokar, Maks pa že uro in pol spi. Jaz sem na pol zlikala cunje, zdaj mi je pa zmanjkalo vode. Jutri nadaljujem. Tako dolgo nisem likala, da se mi je res veliko nabralo. Če pa noče biti dežja. user posted image Saj se hecam, mi je čisto všeč, da ga ni. Mi smo se danes vrnili nazaj na stare tirnice. Zjutraj je precej dolgo trajalo, da smo se uredili. Maks je zaspal v vozičku veliko prej, preden smo res šli ven in ves čas spal. Najprej smo šli v Hofer po tisto žogo. Sem vzela 75 velikost, zdaj pa komaj čakam, da mi jo možek napihne. Danes jo verjetno ne bo, ni zneslo. Je pa gor nekaj sličic, kako se lahko telovadi, tako da se bom še tega posluževala. Pa trebušnjake bom tudi z žogo delala. Za tem smo šli na banko zamenjati kar smo imeli še tolarjev, pa v DM in nazaj domov. Sta bila oba zelo pridna. Ko je Ema pojedla, je šla spat, Maks je tudi zaspal za eno uro. Jaz sem vmes pospravila, se malo naklepetala s prijateljico, pripravila za kosilo, potem je bil pa Maks najprej buden, za njim pa kmalu še Ema. Ko smo se še tukaj gor igrali, je že ati klical, da prihaja, potem je bilo pa itak veselje in je zelo hitro minilo.

Telovadba: sem naredila vse vaje. Zdaj v postelji imam namen še nekaj trebušnjakov, pa še enkrat kolo. Je pa kar razlika, kej delaš trebušnjake. V postelji jih je lažje, pa več jih lahko naredim, na tleh mi je bilo pa kar težko, pa zelo me hrbet boli. Za kolo je pa tudi potrebno biti vztrajen, se zna 5 minut vleči, ampak je šlo. Pa vsak dan bo lažje. Sem že vsa nestrpna, kdaj bodo kakšni rezultati.

Lu
, kopiram vaje od altati:

- 30 trebušnjakov (če jih le zmorete)
- 5 minut kolo (pozicija ležanje na hrbtu na ravni trdi površini, noge v zrak in poganjati kolo)
- 15 počepov
- sukanje v bokih (15x desno, 15 x levo)

Sladkarije: danes sem se še pregrešila. Se morala pojesti košček potice, ki je ostal in mi je škoda, da se posuši, pa da jo stran mečem, drugič mi je pa Ema prinesla en bonbon. Ji jih je ati odprl in se je sama od sebe spomnila, da mi prinese enega, pa sem najprej zavrnila, ampak je vztrajala, da je zame in mi ga kar dala v usta, tako da na Emino veselje sem en majhen bonbon, ampak to mislim, da ne bo hudega, kajne? Jutri pa zares: NIČ!!!!!!!!! Hvala za vse ideje glede zajtrkov. Bom nekaj najdla, kar mi bo ustrezalo. Najraje bi samo kakšno sadje, pa ne vem, če lahko, da ne bo kaj z mlekom narobe. Pred nosečnostjo sem se šla tisto 90 dnevno dieto in sem se lepo navadila na sadje, potem sem pa zaradi sladkorne v nosečnosti morala iti na normalne zajtrke, zdaj je spet kriza, da bi kaj drugega.

Mojceca, ne vem, koliko so sicer te žoge, danes so jih imeli v Hoferju, pri nas so jih kar pobrali. Ko smo mi prišli, jih je bilo še čisto malo, ene 5, do zdaj jih pa še nisem videla v Hoferju. Kako se pa obnese, bom lahko povedala čez kakšen dan. Drugače pa upam, da si dobro opravila danes na faksu. Ste face vse mamice, ki zraven še študirate, vse pohvale. user posted image user posted image user posted image

Altati - Žusterna, saj se mi je zdelo, da zdaj ne boš mogla. Mi bomo pa tudi videli. Imava še en vikend, malo drugačen v mislih in mogoče se bova samo za tistega odločila. Moram malo možka povprašati. V kolikor pa mi vseeno gremo, pa da pride še katera, se lahko dogovorimo, da se en dan dobimo dol. Bom poročala, kako se pri nas odvija. Katere ste pa še mislile biti več dni dol?

Tasha,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek. Je bil pa res kmalu. Nobene panike. Ko bo malo bolj zunaj, kar veselo začeti z umivanjem.

Mtina, naš se tudi pred spanjem pogosto joka, potem pa vseeno zaspi v košku sam od sebe. Jaz mislim, da je že tako utrujen, pa ne more takoj zaspati. Jaz ga imam kar pri sebi v postelji, ga stisnem k sebi, mu delam šššššš ali kaj nežno pojem, toliko da se umiri, potem ga dam pa v košek, čeprav še ne spi in gleda. Zarije se v pikapolonico, obvezno mora imeti dudo, pa zaspi. Čez dan pa tudi zaspi samo v vozku. Jaz ga kar oblečem za ven in ga dam v vozek, pa zaspi, četudi ne gremo ven. Če pa tega ne naredim, mi pa z muko zaspi v naročju, pa če ga odložim, se takoj zbudi.

Vava, pri nas res palijo te nalepke na stranicah previjalne, pa igrače okoli. Zdaj se tudi že takole dvigne kot od Tashe Gael na sliki.

Zdaj grem pa počasi spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.1.2007 22:56:00   
frrrr
vava user posted image se mi je zdelo, da so smajliji namenjeni mojemu ironičnemu vprašanju... je blo tut retorično, zato so mu sledili smajliji user posted image

telovadba... počepe delala z Jašo v naročju, zasuke tut... pa 5 dvigov trupa sm z njim naredila.. ostale pa še morm.. bom... pa kolo je še na vrsti zdej, ko tale post dokončam in vas do konca preberem
altati, ti pa miruj! a res ne znaš le šefice igrat? user posted image

psaša, lepo te je bilo brati... upam, da se nam čimprej pridružiš na kakšni čvekarijadi na RR user posted image

bravo za Gajine in Jaševe kolke user posted image

altati, hvala za info glede UZ...

sem danes pr zdravniku tut vprašala pediatrinjo glede UZ in je rekla, da v ZD Vič delajo in mu bodo naredili verjetno pri 3 mesecih na pregledu (Jaševa pediatrinja je na bolniški in naju je sprejela ista kot pred prazniki)
sva bila naročena 16:30 in prišla na vrsto 18:15... pa še to sva 20 minut preživela v čakalnici nabiti zelo bolanih otrok... potem me je pa ena zdravnica napotila v izolacijo, da ne faše še kaj hujšega - rezultat: ušesa ok, ne rabimo več Tobrexa filat v nos, nosek tudi do 20x dnevno čistit s fiziološko, kašelj pa bo v roku 6ih tednov minil... no, na sprehod pa lahko že greva... kratek in s pleničko čez usta
aja, nč nismo več rumeni... učke so že bistre user posted image skor sm vam pozabla povedat user posted image

čestitke Gaelu za prvi zobek... mamica pazi bradavice user posted image
pa kravice tut luštno pase... mamica pa lepe fotke dela user posted image

pilates... js sm si z neta potegnila pilates za nosečnice, pa nism niti enkrat telovadila... bom raje altati poslušala... če bom pridna, mogoče kdaj celo kakšna nadaljna vadba pride v poštev user posted image

vava, Jaša tut ne pase kravic in joka v podlago, drgač pa nosi glavico pokonci kot polletnik... ga od podlage dvigneš za rokice, jo čist lepo zraven nese... pastirček pač noče bit user posted image

zobki... js sm prvega dobila pri 12ih mesecih, mož pri 8ih... še ne pričakujemo kaj... sem pa tut zadnjega mlečnega dobila pri 8ih letih... in izgubila v srednji šoli user posted image user posted image

Žusterna... mi se le za dan oglasimo, če vas bo več prišlo... drgač bomo pa kako drugače preživeli podaljšan vikend...

Pikabu, za študij ob otročku... hehehe... bomo še videli... sem tolk lena, še nč začela user posted image

dost... grem še knjigo To sem jaz mau dopolnit, pod tuš in spat... vsak dan ne smem čez polnoč bedet..  user posted image
nočko!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.1.2007 23:35:45   
mis
Punce jaz sem tolk trapasta! jaz sem našo Tino narobe popstavljala za pasenje kravic. Me je že res malo skrbelo ker se ni nič dvigovala. Ja roke je mela preveč narazen. Zdaj jih dam pa pred njo in pod telo in se dvigne kot nora. In danes sem prvič doživela materinsko veselje ob uspehu. tisto res veliko veselje. Obrnila se je potem iz pasenja kravic na hrbet.
me pa nekaj skrbi. Večinoma jo pestujem na desni rami. Pa me skrbi da bi mela zaradi tega kaj krivo hrbtenico. Ne ve no. Ko pase kravice se kmalu zvije v desno in se prevali na hrbet. na levo ne. kaj menite? Sem pa ful vesela za ta obrat!!!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.1.2007 23:50:37   
@lina
Tasha - prvi zobek je moj starejši dobil tudi pri 3. mesecih - žal se je takrat tudi nehalo naše spanje po 7 ur v enem kosu, saj je kmalu prišel še sosednji zobek, pa tista dva nasproti.... Upam da pri vas ne bo tako, pa vseeno čestitke za prvi zobek...user posted image user posted image

Mi smo dobili napotnico za UZ kolkov pri prvem pregledu...pa sem jo dala sosedi, naj me gre v bolnico naročit (ker je tam ravno mela opravke) in so vzeli napotnico, rekli da bodo uz delali šele pri 6 mesecih in da nas bodo sami poklicali user posted image   bomo videli... bom pa na naslednjem pregledu vprašala še pediatrinjo kako je s tem - saj vsem vam ostalim pa že delajo pri 3 mesecih?user posted image

Včeraj sem bila odkopljena od neta (nekaj je padlo dol v centrali) in sem prebrala šele danes o vaši telovadbi..... no jaz se lahko pohvalim, da sem kljub debelim praznikom (o obilici hrane govorim) zgubila 2 kg - ja to pa dela bolezen in vročično stanje, ko ti ne paše nič jest... vsaj za nekaj je tudi to dobro!

Se pa pridružim telovadbi, samo danes ne, je že pozna ura...jutri pa!

Lahko noč!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.1.2007 7:42:21   
Arabela
Dobro jutro!

Se javljam na hitro ker moja mala je že okice odprla user posted image  Kot da ve da mora mami seminarsko nalogo pisati user posted image ...
Pa tudi to noč je prespala pri naju v postelji... ampak nocoj pa bom bolj vztrajala, ker sem ful slabo spala...

Se pišemo preko dneva...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.1.2007 7:46:27   
gaya

Jutro

se sam na hitrco pofočkam, pol grem pa naprej drnjohat k Gaji. user posted image  Danes naša punčka dobi novo posteljico user posted image , božica je čist prevelika že za zibko user posted image , pa tko mala je bla, ko se je rodila. Posteljnina se že suši, samo še atija počakava da pride iz službe, pa gremo user posted image .

Drugače sem pa jst danes lubiju za roj dan ušpičila eno fajno. Okol 5 se je Gaja zbudila za jest. Jo podojim in moj začne žagat na ful(on trdi da ne žaga) in jst hop po kamero in sem ga posnela user posted image . In zdaj sem mu skuhala kavico, da sva se mal pocrkljala preden je šel in sem rekla da mam prvi del roj darila za njega na mizi v kuhinjiuser posted image , me je mal bukavo gledal pa kamero tud, pol sem pa uklopla sva pa umrla od smeha. Sedaj prizna da žaga hlode.user posted image  Ampak baje mi bo vrniluser posted image , jst pa res ne smrčim.

altati a če bom danes mela user posted image  na sporedu, k bo intenzivno, a moram telovadit tud user posted image ?

Zdaj  grem pa še mal v mižule, bo naporen dan. Pa naši user posted image  so tko topli ko se stisnešk njim. Komaj čakam da bo mal večja da se bova brez skrbi stiskali, zdaj me namreč skrbi da jo pomečkam.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.1.2007 9:17:28   
altati
Dobro jutro vsem!
Da ponovim vaje, ki se delajo tudi danes (madonca, samo ena šiba mi še manjka, da bi vas 'ganjala'), a ne?:

- 30 trebušnjakov (če jih le zmorete)
- 5 minut kolo (pozicija ležanje na hrbtu na ravni trdi površini, noge v zrak in poganjati kolo)
- 15 počepov
- sukanje v bokih (15x desno, 15 x levo)

Tele vaje bodo do ponedeljka, vsak dan na sporedu, v ponedeljek jih pa okrepimo, ok?

Ja, @lina, prav imaš, Tudi pri moji starejši se je končalo spanje celo noč pri treh mesecih, ko je dobila zobek....ker potem so ti zobki kar lezli, lezli, lezli, non stop...Tasha srčno upam, da pri vas ne bo tako...

Frrrr-jaz vem da sem katastrofalna šefica...imam problem, anmesto da drugim dajem delo in jih priganjam, raje sama vse ponaredim...se mi zdi hitreje in boljeuser posted image , to moram do službe nekako spremenit, pa ne vem kako...se že dolgo mučimuser posted image

Jaz sem pa zdajle pozajtrkovala kos potice in kavico, se pa od danes naprej odrekam večerjam-DEFINITIVNO!!! čeprav moram priznati, da mi kile ne rastejo, kljub prazničnemu prenažiranju. Očitno Jaša veliko pojeuser posted image ... Bi pa rada dala dol 5 kg,da pridem na meni ljubih 52. Bomo videli, če bo šlo...Upam! Drugače se pa zanašam an to, da mi bo bolnica in operacija vse pobralauser posted image ....

Arabela in Frrrr: sočustvujem z vama in študijem. jaz sem študirala pri Tari (ta veliki) in mi je bilo takoooo hudo se h knjigam usedet. Tako sem trpela, sem bila najbolj srečen človek, ko sem zagovarjala diplomo....Sem se zdaj že nekajkrat poigravala z idejo o podiplomcu, pa ko pomislim na otročke in zraven študij-NEEEEEEEE!!!!! FUJ!!!!!!! Naj kar možek ima tisto dodatno titulo, meni je dipl. popolnoma zadostiuser posted image

Gaya- user posted image  ne odtehta telovadbe! O ti lump, kakšne idejeuser posted image  Vaje so tako enostavne zato, ker predpostavljam da vsaka od vas vsaj pol ure na dan intenzivno user posted image ...user posted image

Gaya, Pikabu-kako bo zdaj z našim Bledom??????? Ali pa pridita vsaj k meni v Kranj na kavico in sprehod....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.1.2007 9:20:08   
altati
Še to- pri nas je pa danes sosed začel renovirati kopalnico...madonca, samo štemanjeuser posted image  Meni se že meša, Jaša pa zaenkrat še ne moti...
Pa z Jašem morava iti na banko en kup tolarjev zamenjat, upam, da ne bo preveč vrste...se še pišemo, se še beremo....
dajmo puncem, telovadit, da boste lepše kot jazuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.1.2007 10:01:39   
muki1
Dobro jutro.

Tasha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tvoj malček palček je pa napreden, pri treh mesecih zobeka. Pa kako pase kravice, vau. Našo Ivo bi lahko učil.

Gaya, glavno da ste se rešili. Eni res nimajo občutka za otroke, mislijo, da so iz gume. Ali pa se samo nam mamicam zdijo tako krhki user posted image

Mtina, tudi Iva ima take, da se dere včasih kot zmešana pred spanjem. Je utrujena, pa še vseeno bi rada gledala okoli, joške sploh noče zagrabit, kar nekam v tri dni opleta z glavo. Zdaj smo že toliko ugotovili, da ji pred spanjem zelo paše mir. Čisto malo svetlobe, nobenega hrupa, bože nedaj, da je Neža kje zraven, takrat ni šans, da bi zaspala. No, če vidim, da je sita, jo na tesno zavijem v dekico in stisnem k sebi, pa jo ujčak in nosim in vmes govorim šššš šššš šššš. Takrat kar hitro zaspi.
Izpadanje las; na srečo pri Neži tega ni bilo, pa do zdaj tudi še nisem opazila, ampak meni lasje nekak sezonsko izpadajo vedno spomladi. Ne vem, ponavadi mi takrat malo izpadajo nekaj tednov, morda se obnavljajo, kaj pa vem.

Telovadba; je pri meni uspela delno. 30 trebušnjakov sem naredila, pa zasuke. Za kolo mi pa ni uspelo, ker me je ful bolela medenica, ker sem včeraj eno uro šibala z vozičkom, da sem se kar fajn prešvicala. Danes sem zmenjena za vozičkanje, tak da bo bolj na izi, bom pa zvečer ,,kolesarila,,.

SEM ŽE 2 DNI BREZ SLADKARIJ user posted image user posted image user posted image .
He he, moje ime je Muki in sem čokoholik. Trezna sem že dva dni.....

UZ kolkov je tudi pri nas zastonj z napotnico od pediatra. Vsaj nekaj. Moramo pa imeti svoje vložke v porodnišnico user posted image . Naročeni sva pa 24. januarja, po dopolnjenem tretjem mesecu. Mi bo pa kar čudno, ko već ne bo v tetra plenički in pasku.

LU, stanovanje z atrijem se fajn sliši. Upam, da bosta našla pot do njega, če si ga želita.

Psaša, lepo te je brati, daj se še kaj oglasit.

Srečanje konec aprila pa moramo dobro splanirati, da ne bo kje praznični teden, ker takrat bomo kaj razleteli po raznih koncih.
Pa kje bi se sploh dobile? Žusterna je zgleda bolj pobožna želja. Enkrat sem brala, da so se ene punce dobile v Lj v živalskem vrtu. Lokacijsko je Ljubljana itak središče. Pa meni osebno, ki imam že 2 otroka, bi to fajn ustrezalo, saj bi prišli vsi štirje in ta čas, ko bi me klepetale, bi se tudi Neža in ati lahko prav fajn zabavala, pa še igral je ogromno. No, zdaj pa še ve kaj pokomentirajte user posted image  in dajte kakšne ideje, da se res zmenimo. Se bom spet imela eni stvari več več veseliti user posted image .

Altati, to s Holandijo se mamljivo sliši. Jaz bi tudi imela tam sorodnike user posted image . Pa še v Avstraliji bi mi pasala kakšna tetka user posted image . Pa v Braziliji tudi, če smem user posted image .
Daj, povej prosim, kako planirate? Z letalom, ali kakšen avtodom, ali pa kar z avtom?

@lina, ti si pa frajerka, greš med prazniki shujšat dve kili.

Še samo to vam povem, da je včeraj moja prijateljica rodila user posted image  user posted image  user posted image . Punčko Oljo. Sem bila tako vesela, zdaj še samo kakšen mesec, potem pa hopa cupa, vozičkarski žur do koca porodniške user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.1.2007 12:39:10   
Aja1
Punce, eno vprašanje bi imela za vas, ki ste malo pred nami...a dajete user posted image  spat ponoči izključno na bok? Jaz dam mojo popoldan, ko sem zraven na trebuh in ji full bolj paše in dlje spi. Če jo dam na bok se takoj zbudi in zato tudi ponoči skoraj nič ne spimo user posted image

Sicer ste pa prave čveke in z veseljem prebiram vašo temo. Le tako naprej, da bomo imeli kaj brat ponoči, ko ne spimo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.1.2007 13:07:55   
moci
dan.
dejte ga no nehat srat z odvajanjem od sladkarij. user posted image  a naj pol kar umrem al kakouser posted image
jaz radiram vse kar mi pride pod roke, če nič ne pride pa najdemuser posted image
grozna sem, vem. če pa nimam voljeuser posted image
mis, moja mala se tud prevrne na hrbet. včasih se mal maje kot pijanček pol pa padeuser posted image
@lina, nehaj nam moralo zbijat user posted image user posted image user posted image
arabela, o sotrpinka. kok te razumem. seminarske,... ne vem komu je tega treba. a ni dost da moram na izpit? kok ti manjka do finala?
gaya, mogoče si moram jaz tud kamero nabavituser posted image
altati, jaz sem še od včeri zmatranauser posted image
ej, še mene vzamite s sabo na bled! al pa se lahko tud v kr dobimo, jaz sem itak vsak teden tam.
izpadanje las - ampak meni fuuul izpadajo. sem že mal plešasta. a res nobena ne ve kaj najuser posted image user posted image user posted image
zdravo, muki. jaz sem mojca in sem čokoholik. brez droge že pol ureuser posted image
ej, a maš kaj absitnenčne krize? mene skrbi, da bi v delirij padlauser posted image
aja, jaz jo dam spat na bok, ampak spi pa na hrbtu user posted image user posted image  na trebuh sem jo prej tud dajala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.1.2007 13:10:42   
altati
Aja1-pozdravljena! Moj Jaša spi an trebuhu, že od enega meseca naprej. Moja mlajša je pa spala na trebuhu ves čas, mislim da že od kakšnih dveh tednov naprej, Jogi ima bolj trd, glavico sam obrača levo in desno, kravice fino pase...jaz mislim da ni panike, če tudi tvoji tako paše. Saj jo imaš blizu sebe, a ne? Moj Jaša nikakor ni hotel spati na boku, kot tudi naša Tia ni....Je pa tako, jaz tudi spim izključno na trebuhuuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.1.2007 13:12:28   
altati
muki1- izlet v Holandijo. Po vsej verjetnosti z avionom, manjša verjetnost da z avto. Se še meniva. Bomo videli. Avion je najhitreje, samo si potem tam fulll omejen. Meni diši tudi varianta z avto, da smo potem po Holandiji mobilni. Ker njegovo sorodstvo ne živi skupaj, so po različnih mestoh raztrešeni.....Bomo še videli, bom poročala, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.1.2007 13:13:24   
altati
Izpadanje las: meni tudi izpadajo! so mi po vsakem porodu, tam okrog 2-5 mesecev. Ampak nikoli da bi se videlo na lasišču. Upam, da bo zdaj enakouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.1.2007 13:16:01   
altati
mojceca- zdaj te bom pa po rit! Vsak teden v Kranju, pa ne da bi telefonirala za eno kavico! Da te ni sramuser posted image user posted image user posted image !!!! Nesramnica nesramna!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?