Maxica
|
Dobro jutro. Jaz še vedno nisem kaj prida bolje, sedaj so me začela še ušesa boleti in sem si kar košček vate dala v uho, ker mi sicer vse nekaj piska. Pa kašljam kot kakšen star kadilec. Gaya, a praviš, da si pila sirup iz smrekovih vršičkov? To ima tudi moja mama, bom pa res šla malo popiti, če bo le pomagalo. Evik, osebno moraš dati delat, se ni za hecat, da ti potem pa otroka kje v tujini ne zadržijo, češ da ni tvoj. Saj velja za pet let. Jaz jo bom sicer šla delat tam nekje, ko bo Lan star pol leta, da bo lahko dovolj pokonci držal glavico. Tako smo tudi pri Maxu in je čisto ok. V tujino pa itak ne hodimo, oziroma smo dovolj blizu Italije, da če gremo v shoping, lahko Lana doma pustim, pa pripravim eno flaško mleka za en obrok, pa smo že doma. Mojceca, jaz AD3 kapljic še vedno ne dajem. Sem jih dajala kakšen teden, pa so ga mučili krči po njih, tako da sem kar nehala. Nameravam začeti spet tam enkrat pri treh mesecih, pa tako - en teden eno kapljico, naslednji teden vsak dan po dve itd. @lina, dobra ideja, to, z dajanjem kapljic po obroku. Res verjetno bolje, da ne "padejo" na prazen želodček. Bom probala tudi jaz tako. Jaz zaradi bolezni še vedno ne telovadim, nimam pa nič apetita, tako da kar pridno izgubljam dekagrame. Mi ne paše nič za jesti, tako da se moram kar prisiliti. To se pri meni sicer redko zgodi, ampak zgleda, da je kar za izkoristiti. Evik, za koga pa kupuješ jogi? Zase ali za Matjaža? Frrr, jaz sem v prejšnji službi sklepala zavarovanja za tujino Coris. Mislim, da se letnega kar splača, če imaš res v planu biti precej časa v tujini. Najboljš pa, da se kar pri kakšni zavarovalnici konkretno pozanimaš, je že kar en čas, kar sem jaz to počela, tako da nisem več na tekočem. @lina, midva sva si pred tremi leti tudi urejala stanovanje in te čisto razumem glede ogromne izbire ploščic. Ampak jaz sem sedaj kar trdno odločena, da ko se selimo v novo stanovanje - upam, da letos nam to znese - bom nabavila, predvsem za kopalnico, ploščice od Benettona. Mislim, da jih imajo tudi v Merkurju. So pa take pisane, barvne, super vglavnem. Takrat, ko sva midva rihtala stanovanje, jih še ni bilo, kmalu potem pa že. Na žalost, saj sicer bi res tiste nabavila. Pa absolutno bi dala po celem stanovanju, razen v spalnici morda, ploščice po tleh. Spodaj talno gretje in ploščice. Super za čiščenje. Sedaj imamo v dnevni sobi in spalnici laminat, pa je en sam prah in packarija, če se kaj polije otroku. Zato - jaz sem kar za ploščice. Spanje pri starših - jaz sem bila pri Maxu trdno odločena, da bo spal v svoji posteljici in tudi je, tam do 3 mesecev, ko smo imeli prvo cepljenje in me je bilo ful strah, če bo imel kakšno reakcijo, tako da sva ga potem kar ene 3 mesece imela pri sebi. Potem sem pa rekla, nič, bo šel v svojo spet in ni nič kompliciral, je kar lepo spal. Edino tako je bilo pa skoz, da se je zbudil tam proti jutru, ob 5h,6h, ga je mož dal k meni, sem ga podojila in smo spali naprej vsi v isti postelji. Sedaj je pa itak Lan tu, tako da pa Max spi že kakšno leto pri nama. Meni je čisto cool, edino precej grdo spi, oziroma si vzame kar precej prostora zase. Lana tako ne upam dati k nam, ker bi ga Max pomečkal. Bomo videli, no. Jaz sicer nisem proti, mislim, da otrok rabi bližino staršev, očka in mamica si pa tudi v tem primeru lahko vzameta čas in prostor zase in za svojo intimo. Gaya, čisto možno, da je vaša Gaja včeraj imela vsega preveč. Prenašanja iz naročja v naročje in je prišlo vse skupaj za njo. Vem, da je bilo pri Maxu tako, ko so si ga podajale tetke in mamce in je padel v tak histeričen jok pri ene treh mesecih, da sva ga z možem komaj potolažila. Verjetno je bilo to to. Muki, kako je pa danes kakala Iva? Spet driska ali normalno? Kot sem ti že napisala, kakšen košček črne čokolade si privošči, morda je zanjo res samo šok, ker si kar naenkrat spremenila prehrano. Ima abstinenčno krizo od sladkarij. A vi že pospravljate smrekico? Mi imamo kar v navadi, da jo imamo tam nekje do 15.januarja, pol pa dost. Ampak jo bomo ta teden kar verjetno morali pospraviti, ker nam pridejo nastavit Siol Tv in bodo rabili prostor. Toliko od mene zaenkrat, bo dovolj?