LuLu
|
Ojla, prvo, da pozdravim novo februarčico Kveder P . Te bomo dali na seznam, jaz ali kera druga, samo, da stran menjamo, da bo nekaj časa gor Jenki, nehaj me strašit!!! Zdaj že aktivno razmišljam o predčasnem porodu, pa nimam nič za malega doma... Me že panika daje. Ki kaj koliko kupiti. Pa nekatere stvari sploh ne vem kak izgledajo... Joooj Malecka_mateja ali katera druga, mi lahko okvirno napišete koliko eur/sit stanejo te osnovne stvari za malega (iz seznama Mateja) , da ga iz bolnice pripeljemo, pa osnovna kozmetika... brez vozeka, lupinice, posteljice... te prčkarije. Približno vsaj, da vem koliko na stran dati (plenice, pajaci, majčke ...) So mi pa noge čez noč tak otekle. Sem nekaj slanega jedla, pa me je tak od gležnjev navzdol napihnilo. Kak naj to dol spravim? Nič slanega, to vem, še kaj? Čaj od koprive mogoče? Dajte mi neki nasvet, ker grozno izgleda, pa menda ja lahko nekak zmanjšam ta obseg gležnjev, vraga. Drugače mi je ok, driska je nahala, zgaga me že tri dni ne zafrkava, hvala bogu, je ta zgaga nadležna... Vidim, da smo prešle v novo fazo nosečnosti... nas že vse nekaj boli, moti,... in da bomo komaj čakale na dan D. Trebuh mi ne otrdeva, mi je pa pred par meseci nonstop, parkrat na dan. A otrdevanje bo sigurno prisotno, je to en od znakov ali je možno, da nič ne bo otrdeval trebuh ampak direkt popadki? Napišite malo tiste, ki že imate doma bebice, Jenki, za tebe vem, da ni prvi... saj pišem, me že malo panika grabi, včasih kanček strahu,... prvo dete je, po moje imam normalno razmišljanje. Je pa res lažje, če lahko tukaj kaj napišem, pa kakšen odgovor dobim, se pomirim in mirno zaspim. Sicer pa je tak prehitro, saj imam še mesec in pol. Eh, kar neko zmešnjavo imam v glavi, moram malo misli zbrat, pa se pomirit. Ajd, zaenkrat, lep dan dalje in mirno noč.
|