Anonimen
|
Ojla punce! Najprej SREČNO, ZDRAVO IN RADOSTI POLNO NOVO LETO, VSEM NAM ČIM LAŽJI POROD IN ZDRAVE BEBIKE, TER VELIKO UŽITKOV Z NOVIMI ČLANI NAŠIH MLADIH DRUŽINIC! No, jaz sem še vedno v enem kosu! Me pa je včeraj ornk stisnalo - sem se ful ustrašla Cel dan sem laufala okol, kuhala in pekla, pol zvečer sma pa dobila obisk, en kolega in njegova žena (tudi noseča), pa smo skupaj praznovali. No, ko je bila ura okoli pol 9 zvečer, sem jaz že čutila posledice nepočivanja in preobremenitev. Trebuh spet otrdeval, bebek migal 100 na uro, meni slabo, bi kr bruhala... Ful sem se slabo počutila, še plesat nisem mogla. Ko so obiski šli - okoli 3 zjutraj, sem hotla spat, ampak sem pol bila na školjki do 5 zjutraj. Trebuh me je tak bolel, da se nisem mogla zadret, da bi svojega zbudila, pa niti vstat se nisem mogla da bi šla do spalnice. Pol se pa spomnem, da je ena pisala za virus... Lahko da je to to, ker danes je že bolje. V glavnem bebek ornk miga. No, na kratko še to da smo se imeli super (razen mojih bolečin) Samo naša muca je pa bila boga - se ful boji pokanja petard, tak da je bila cel cajt v spalnici pod kovtrom al pa pod posteljo. Danes je pa spet živahna Punce men je kr nerodno, ker nisem vedela, da če trebuh 7-krat zatrdi ali večkrat, da moraš k zdravniku. Bom sedaj res pozorna na to, kolikokrat se to zgodi na dan. Bom še poročala, če bo kaj sprememb pri meni. Ampak mislim, da se bo sedaj stanje umirilo. Pišite še kaj, pa lepo preživite današnji popoldan. Jaz grem mal k svojemu dragemu, me že kake 2 uri ni nič stisnu k sebi!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 1.1.2007 16:49:18 >
|