Jančika_
|
Pozdravljene. Srečnga pa zdravga vsem. No, jaz sem vam takole nekako na pol pridružujem. Že pred časom (pred prvo nosečnostjo, po njej in deloma med drugo nosečnostjo) sem težko kontrolirala z Montijem, zdaj sem 6 mesecev po porodu in bo treba kakih 5 kil snet. Izkušnje od prvega poroda me učijo, da ne gre dol kaj ekstra, dokler dojim, tako da bo verjetno šlo zelooo počasi. Trenutno še polno dojim, počasi bom začela dodajati. Nikakor se ne bom strogo držala, ker potem bom kmalu obupala. Za začetek moj plan izgleda takole: najprej sveže stisnjen sok pomaranč in grenivk, nato normalen, obilen, a zdrav zajtrk (brez tega sem cel dan ko cota), kosilo in večerja B+zelenjava ali (redko) OH+zelenjava. Črtam sladkarije. Če zvečer tečem, ni večerje, ampak napitek za regeneracijo. Tu in tam načrtni grešni dan. Začela sem danes. Zajtrk kot opisano, pred kosilom tek, potem ni bilo časa za kuhat in sem pojedla polovico svežega ananasa (še včeraj bi to bilo pol škatle Bajader, tako da sem kar ponosna nase, čeprav to ni ravno popoln obrok), zvečer pa popečen tofu in bučke v paradižnikovi omaki. Aja, ne jem mesa, zato je izbor beljakovin malo zožan, ampak se znajdem. S športom sem začela 6 tednov po porodu in mi gre dobro. Ne tečem, da bi shujšala, ampak tečem, ker - kaj pa vem, pač tečem . Ker mi je fajn. Pa kondicija tudi nič ne škodi pri dveh otrocih . Si pa ne postavljam kakih konkretnih ciljev, do kdaj shujšati, ker vem, da bo šlo počasi in bi se samo sekirala. Takole okvirno bi bilo pa lepo, da me poleti na plaži ne bi bilo preveč sram .
|