|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
21.12.2006 20:55:31   
Mateja82
Pozdravljene!

Včeraj sva z user posted image  šla po božičnih nakupih. user posted image  pa je pazila tašča, tam smo tudi prespali ker sva prišla precej pozno nazaj.  
Včeraj sem tudi dobila  naročene koledarje in skodelico vsi  zgledajo user posted image user posted image . Babici, dedi in stric  bodo po moje ful veseli. Že ko so dobili voščilnice so bili čist navdušeni. user posted image   Tamala ima res taprav fan klub user posted image .

Blaž čestitke za 1 zoooobeeeekkk!!!!user posted image user posted image

Aljaž Vse najboljše za 9 mesecev!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer še naprej!!!

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.12.2006 21:22:17   
beti 1
Dober večer!

Aljaž z malo zamude čestitke za 9.mesecev!!! user posted image

Danes sem pa res utrujena. Ponoči je Blaž zaradi zobka slabo spal. Dopoldan sem se na hitro odločila, da grem v Kolosej s Katjoandraž na kavo, prej sem morala pa še k vulkanizerju, ker mi je user posted image  že včeraj dal zimske gume v prtljažnik in potem od vulkanizerja nazaj domov, letne gume v klet, voziček v prtljažnik in v Kolosej. Tam smo se prav prijetno naklepetale, s kar nekaj zamude se nama je še februarčica Ezi pridružila. Pa kavici sem jo kar peške (je skoraj nemogoče dobit za parkirat) mahnila do Creatine kupit prt za babico, ko sem bila že skoraj tam so me pa z drugega konca BTC-ja klical, da je moževa jakna popravljena in jo lahko pridem iskat, tako da se je moj sprehod še dodatno podaljšal.
Še dobro, da se je bratranec (je kuhar po poklicu), odločil, da mi danes pride spečt pico, ki mi jo je dolgoval za striženje. Se mi je kosilo "samo skuhalo", sem medtem lahko malo perilo pospravila. Ampak sem še vseeno jedla kosilo ob štirih namesto ob pol dveh. Popoldan je pa še user posted image  imel zobarja, tako da sem bila sama z obema. Blaž je k sreči nekaj časa spal. Žiga je pa totalno "not padu", ko sva delala novoletne voščilnice. Sem zrezala servietke on je pa potem delčke na karton lepil in ob tem res noro užival. Zdaj moram pa še primeren tekst najt.

Anuš midva greva jutri še na zadnje plavanje, jutri je zadnji dan v tem terminu. Sva pa dobila diplomo v sredo, samo je bil Blaž tako utrujen, da je še pogledat ni hotel. Jaz sem pa že tretjič obiskovala ta tečaj, pa si je moj ponos že dal duška.

Vsem bolančkom hitro okrevanje!!!user posted image

Me je vmes tašča s telefonom zmotila, moram zdaj res voščilnice dokončat, da gredo jutri na pošto. Že tako sem zelooo "zgodna".

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.12.2006 21:40:19   
katjandraž
Čer!

Se vam na hitro javljam, samo da poročam, ko je bilo na RA. Naša bejba se je zmanjšala za 1 cm (74cm), malo poredila (9500g), obseg glave pa se je zmanjšal za 0,5 cm (47 cm), če gledam od pregleda, ki ga je imela pred 14 dneviuser posted image . Naša žabica je sedaj cela hipotona, ni več zgoraj zategnjena, tako da sva dobili napotnico za fizioterapijo. Tam ni ne plazila, ne na noge se ni hotela postavit (če jo kdo dvigne, seveda)user posted image , čeprav to drugače doma že zna. Pridna bejba, tudi ona malo pomaga, da bi bili 3 mesece lahko še skupaj doma. Jutri nesem vlogo za podaljšanje porodniške na CSD, potem pa ČAKAM. Res upam, da bi mi ratalo. Če mi ne bo, moram iti 5.2. delat, mala naj bi se pa 14 dni prej uvajala v vrtcu. Samo takrat še ne bo stara 11 mesecev, tako da ne vem, če mi jo bodo sploh kje vzeli. So mi dans iz enega vrtca poslali pogodbo (oz. so mislili, da so jo, ker ni bilo priponke v mailu), samo moram jutri poklicat, ker ne vem, če mi bodo podaljšali porodniško, pa še ta vrtec je blizu KC, kamor je ob konicah težko pridt, težko pa tudi parkirat. Moram vprašat, kaj pomeni, če pogodbo podpišem in kakšne so posledice, če jo razdrem.

Glede stanovanja: štala!!!! Sama majhna stanovanja so razpisali, navečji ima 65 m2, pa en kup mini stanovanj (od 25m2 naprej). In oni pravijo, da je to za mlade družine. Me prav zanima, katera DRUŽINA bi si želela živeti v takem mini stanovanju. Tolk sem bial žalostna, ker sem res komaj čakala. Sej je bilo opazit, a ne?!user posted image

Drugače pa čestitke za 9 mesecev, tistim ki ste zadnje dni praznovaliuser posted image in seveda Blažu za 1. zobek. Je bila mami danes toooook ponosna, a ne, Beti?!user posted image

Kot vidite, se mi ne da s smajliji zdele ukvarjat, k mam milijon Aninih izvidov za preskenirat, da grem res jutri na CSD.

Lahko noč!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.12.2006 22:04:17   
cebelicamaja
Pozdravljene punce!

Beti user posted image user posted image user posted image za zobek.

Katjandraž, škoda za stanovanje. Držim pesti, da bo vsej na CSD-ju šlo vse ok.

Našemu jakcu že 14 dni z nosa teče. Pa ga pazim in raje ne hodim ven na sprehode. Ampak jutri pa gremo v Ljubljano. Malo v šoping, pa potem še lučke pogledat. Upam, da dete ne bo tako sitno, kot je bilo danes. Ponavadi je potem vedno ok. Po mojem je že ves živčen, ker je toliko doma.

Sedaj pa grem. Me glava boli. Uživajte,

maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.12.2006 23:38:12   
neja
Blaž čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image . No....mi imamo že šestegauser posted image user posted image . Vse naj naj tudi Žigiju za 3 leta user posted image user posted image . Pa seveda Aljažu za 9. mesecev user posted image .

Mončka tvojemu Maticu pa pošiljam en koš zdravja, da mu bo hitro spet bolje user posted image . Super, da je z Lininimi ušesi vse v redu in seveda tudi vam čestitke za 3. zobekuser posted image user posted image user posted image

Ksenija lepo da si se oglasila pri nasuser posted image . Seveda smo te vesele in upam, da še kakšno rečeš. Kako je kaj z Blažem? A je kaj boljše? Tudi njemu pošiljam user posted image  da bo kmalu bolje. Upam, da se kmalu spet vidimo....res smo se imele ful dobrouser posted image user posted image .

Tananejka....brž se pozdravita z Alino. Za vaju user posted image .

Zdaj pa grem spat...če bo čas napišem jutri kaj večuser posted image .

user posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.12.2006 0:12:58   
ksenija.
Še hitro malo pri vas nekaj naklopfam.

Hvala vsem za skrb in lepe želje za Blaža, res me vedno bolj skrbi, ker sploh več ne vem kaj naj mu dam za jest. Alergija se sploh ne umiri, sedaj je res že ves pikast. Pa glih sedaj pred prazniki. Sem bila danes spet pri pediatrinji, ki mi je dala napotnico za alergološko ambulanto. In smola, delajo samo ob ponedeljkih in torkih – torej letos ne več. Ker najina pediatrinja jutri ne dela, mi je šla na roko in mi dala telefonsko zdravnice, ki dela v alergološki ambulanti. Jutri jo moram poklicati (upam, da jo dobim, da ni tudi ona na dopustu) in jo prositi,če nas lahko pogleda izven časa ambulante, ker se alergija ne umiri.
Prosim, držite pesti, da bom zdravnico dobila in da nam ne bo potrebno čakati čez praznike.

Drugače Blažu nič ne manjka, je dobre volje, rad je in nima vročine. Če bi imel kakšne druge simtome bi naju danes poslala v bolnico, tako pa je rekla da nima smisla, ker mu čez praznike tako ne bi nič delali.

Jaz sem res že čisto obupana. Za jest mu dajem samo osnovne stvari jabolko, banano, mlečno kašico, riž, zelenjavo in seveda kruh, ki ga obožuje. Ne uporabljam več nobene kozmetike za njega, vsa njegova oblačila po dvakrat splaknem, da ja gre ves prah ven, ne uporabljam mehčalca, vse plišaste igrače smo dali vstran, tepihe prepucali…. Meša se mi.

Sem vprašala, če je možna alergija na pšenico ali gluten, česar me je najbolj strah. Pa je rekla, da je malo možnosti, ker nima prebavnih motenj. Upam, da res ni.

Beti1, ja najina sončka imata res lepi imeni. Mislim, da sva se midve že enkrat videli, na enem srečanju v Ljubljani v Tivoliju, takrat sem bila jaz še noseča. Nisem prepričana, ampak se mi zdi, da si ti bila takrat zraven.

SoncicaT, te čisto razumem, vem kako je živeti ločeno. Jaz sem tako živela šest let. Od januarja naprej pa bomo spet skupaj, odkar imava otroka, bomo prvič skupaj zaživeli, sedaj smo se videli samo ob vikendih.

Soris, Neja, Monči, tudi meni bi kavica bolj pasala po novem letu, ker je sedaj Blaž bolj tako, saj sicer ni nič nalezljivega, pa vendar.

Žaži, hvala, sedaj se res že dva dni držim pri Blaževi prehrani in mu dajem samo osnovne stvari, stanje pa niha iz ure v uro. Včasih se mu nič ne vidi, potem pa se malo zajoka ali razjezi in vse butne ven, pa zvečer ko ga dam v vodo tudi postane ves pikast, pa čeprav ne uporabljamanobene kozmetike.
Mlada pa sem 31 let.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.12.2006 8:27:18   
soncicaT
user posted image Dobro jutro!

Ne bom dolga, danes je big day, saj pride ati domov.user posted image  Teo mi je zaspal...

Sva bila ze ob 6h auf, ker mora vzet antibiotik in seveda akcija do zdajle, zdaj pa spi kot topek.user posted image

Mene pa caka likanje, ma kaj bo kdaj konc teh gospodinjskih opravil.user posted image user posted image  Tega pa res ni konc.user posted image  Likanje, pranje, pomivanje posode (pomivalc, ku ku, mi bi te rabli), pospravljanje, pomivanje po tleh, in gremo od zacetka, pa se kaj se najde.user posted image

Mončka... Tvojemu Maticu zelim res en koš zdravja!user posted image user posted image user posted image user posted image  ! Pa seveda Lini tudi vse lepo, pa saj bodo prazniki vse slabo pregnali, boste videli, itak pa ljubezen vse resuje, tako da...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, gremo peglat, se kak dan, ali dva, pa sibamo k mojim starsem v hribe, da vidimo kako se kaj majo..in ostanemo cez praznike tam. Meni je ful kul, ker je ful gozda okoli in narava, da mal pobegnemo ven iz tega betona.

Uzivajte!!!!! Po novem letu pa kavica obvezno! Da moj Teo spozna stajerske frajlice.user posted image

LP

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.12.2006 9:53:03   
mončka
user posted image

Sončica T - te držim z besedo da se po novem letu  vidimo ok.
Lina in Matic še spita  pa bom izkoristila  ta čas   za user posted image

Pri nas je stanje  vse slaše  zgleda da nam ti dobri možje letos res  ne bodo  pregnali  viroze.Sem bila z otrokoma včeraj pri ped.od Matica  pa mu ni dala nič zdravil ker  se  mora viroza sama  od sebe   pozdravit, pa je pogledala še kar Linine ušeske in so OK no vsaj to.Je pa mi rekla da bo verjetno  virus fasala tudi Linčika in res ponoči  je začela naenkrat nekaj jamrat pa se vseeno vstanem in se ji je prav  dvigovalo  ,ko pa sem jo dvignila  pa je samo vsipala user posted image user posted image uh revica.Je pa    zdaj res prava ,,,,štala,,, ker   ne  more zaspat brez dudice zdaj pa mora dihat  čez usta in je  zravenuser posted image user posted image .Sem tak jezna  ej  prvič je  zdaj bolana(no vmes je enkrat bila malo pa je hitro šlo nazaj  brez zdravil) pa ravno pred praznikiuser posted image user posted image user posted image Da ne govorim kaka jokica je celo noč seje na čase  malo po malo jokicala   in rezultat tega je nenaspanost (zato pa je taka tečka).Matic pa je res že pravi korenjak ej  res vse se sam porihta ;kljub temu da je tudi celi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ksenja  to  je res neprijetno  kar se vam dogala glede  alergije ,pa user posted image kak te ne ugotovijo  kaj mu  škodi...... mi sploh ni jasno.Želim vam vseeno koliko se da lepe praznike.Glede kavice pa  normalno  da se  dobimo  po novem letu; mogoče se nam pridruži še ena Štajerka PiaM če se strinjaš seveda

Anuš sem ti pozabila včeraj napisat - hvala ti  za lepe želje  za moja otroka si pa res  ful pozitivna oseba  vedno najdeš prave besedeuser posted image user posted image prava  dobrovoljka

Ljubljančanke     uživajte  jutri na partiyu in se  prijetno user posted image .

Žaži  čestitke tvojemu Aljažekuuser posted image za 9 mesecev.

Sončica T uživajte z atijem med prazniki  res vam privoščimuser posted image .......ja upam da res  ljubezen vse reši  in  bosta moja sončka  čimprej zdrava  ......hvala ti

user posted image                vsem za lepe želje za moja user posted image user posted image

Tananekja kako je kaj Alinčica   ....je že kaj boljša

Katjandraž ..... škoda za stanovanje, ker si si ga res šelela user posted image user posted image pa delajo res mala stanovanja.Mi imamo 100m2   bivalne površine  pa se mi  zdi da je še  premala bajtauser posted image

Neja   vi pa ste tak  legende z  vašimi zobki user posted image user posted image re špica   Jana super  babika si

cebelicamaja...lepo  nakupujte vse potrebnno user posted image user posted image

vsem bolančkom želim
user posted image

pe lep dan

< Sporočilo je popravil mončka -- 22.12.2006 9:58:28 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.12.2006 10:26:29   
soncicaT
Da pripišem..

Mončka...fajn čisti noseka Lini, da ne bo dobila vnetja uhic!!!!!  Nalij ji fiziolosko, pol pa s svaljkom palcke v nosek, da bo lahko dihala skozi noska.

Ima pa cisto iste znake kot je imel Teouser posted image , kar veliko naj pije. Prvo noc sem jaz prebedela dobesedno, skoz sem ga dojila, oz ga nosila, ker je toliko stokal.

Bos videla v parih dneh bo bolje.

Pa tebi in mozeku tudi svetujem da pijete ogromno caja z limono, pa bo!

Pa-pa

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.12.2006 10:55:27   
tananejka
Živjo!

Vse sem samo na hitro prebrala, ker ni časauser posted image

Vsem bolančkom želim: user posted image

Mončka: se pridružujem tvojim besedam. Res ni primeren čas za bolezen, pa kaj hočemo. Jaz upam nato, da bomo vsaj za novoleto zdravi, da ne bomo sami praznovali. Maticu želim čimprejše okrevanje. Super, da so Linina ušeska zdravauser posted image .

Aljaž: VSE NAJBOLJŠE ZA 9. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alinči je še vedno prehlajena, kašlja, nosek pucava po 5x na dan. Jaz sem boljše, ampak ne še čisto OK. Je pa še Aneja ulovila prehlad, tako da je tudi čisto nahodnauser posted image , pa mož kašlja kot nor in tudi dedek je prehlajen. Samo še Tanaja se drži (ona vedno zadnja zboli in ponavadi jo najslabše odnese).

Zabava: iz moje strani visi v zraku. Bom vidla, kako bodo moja mala piščeta. Jaz sem že za med ljudi, a če bodo punce slabo ne bom prišla. Ena se bo morala oglasiti pri meni, ker imam potrdilo o plačilu akontacije! Še vedno pa upam, na najboljšeuser posted image

Mejte se lepouser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.12.2006 11:08:01   
soris
Ker se Teja še noče zbudit bom hitro nekaj naklofkala.

Mončka in Tananejka - en user posted image za čimprejšnjo ozdravitev.
Aljaž - vse naj za 9. mesecev.

Jaz pa čakam, zraven perem ko zmešanauser posted image da se naša bejba zbudi in šibama še po zadnjih nakupih, da lahko v miru pričakamo user posted image . Očitno bo letos prišel peš, kajti nič ne kaže na sneg user posted image .
Zdaj samo user posted image da me bo user posted image razveselil in bo naslednji teden doma.

Toliko od mene zaenkrat, ker se je Teja že naspala. Zdaj pa jest, pol pa gas!!!user posted image user posted image user posted image

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.12.2006 11:45:18   
cebelicamaja
Pozdravljene!

Ksenija, hudiča ta alergija. Upam, da bo šla skupaj s starim letom. Držim pesti na najboljše.

soncicaT, uživajte z očkom čez praznike.

Mončka, vam tudi želim, da gospo virozo zapodite. Pa gospod zdravje naj zavlada v vaši hiši.

Tananejka, ti pa itak porihtaj tvojo Alinči, da se v soboto vidimo.

soris, uspešne nakupe želim. Sedaj bom pa poskušala našo čestitko gor pripopat. Upam, da bo uspelo.

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.12.2006 11:49:42   
cebelicamaja
http://www.moj-album.com/vstopnica/j2ahjlqric/?os=6150357

Ni ratalo. Tule si jo poglejte.

LP, maja

Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.12.2006 18:20:36   
tananejka
Ojla!

Cebelicamaja: čestitka je FUL luštna in tvoj fant pravi cukrčekuser posted image user posted image . Seveda, da bom probala zrihtat tako, da v soboto pridemuser posted image

Hvala za lepe želje, danes vse izgleda boljšeuser posted image

Ksenija: si sploh ne predstavljam, kako mora biti s tole alergijouser posted image . Upam, da bo zadeva minila in bo tvojuser posted image  jedel vse kar bo želeluser posted image . Držim pesti, da bo hitro boljšeuser posted image

Soris: upam, da si nakupila vse kar si rabila in da se nisi izgubila v tej gužviuser posted image user posted image

Dodajam 2 linka, eden je o rasti in teži naših user posted image : http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304

eden pa za večje otroke, za igrat: http://www.uptoten.com/kids/kidsgames-home.html

Uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.12.2006 18:54:05   
ksenija.
Evo sva bila z Blažem pri zdravniku, sedaj pa smo doma. Smo šli še k babici na kosilo. Danes ga je samo pogledala, testirala ga ni, ker mora vsaj pet dni bit brez zdravil, da ga lahko testirajo, tako da ga bodo testirali v petek, tik pred prazniki. Bila je res ena ful prijazna mlada zdravnica in sem lahko vse vprašala in sva se ful pogovarjale. Dobila sva dve kremici, eno za te večje pike, druga je hladilna z olivami, pa olivno olje smo dobili, da ga dam v vodo, ko se bo kopal. Očitno ni alergičen na nič od tega,kar sedaj nisva jedla, tako da se moram jaz sedaj ta teden izogibati mleka in mlečnih izdelkov, če bi slučajno imel alergijo na mleko. Pšenico oz. gluten, je ona tudi kar izločla, ker pravi, da takrat večinoma otroci niso pikasti.

Mi je kar malo odleglo, res je bila zdravnica ful prijetna in nas je vzela kar izven svojega delovnega časa, pa tudi naslednji petek nimajo odprte ambulante, ampak nam bodo vseeno naredili testiranje. Mogoče katera ve kako zgleda to testiranje?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.12.2006 20:53:10   
beti 1
user posted image

Z Blažem sva danes še zadnjič čofotala. Je res užival, tako da se morava z user posted image  res dat na to, da bova najina user posted image  čimvečkrat peljala čofotat.

Ljubljančanke: Januarja bi se pa lahko enkrat kar v Atlantisu dobile, da malo namočimo naše user posted image  in se zraven še nakofetkamo. Bomo ubile dve muhi na en mah. Pa še happy hour majo dopoldan.

Vsem bolančkom želimo veliko pozitivne energije in optimističnih misli, tud te pomagajo k hitrejšemu okrevanju. user posted image

Tananejka: držim pesti, da se nam boš jutri lahko pridružila, če pa res ne bo šlo, se pa javljam za pobiralca potrdila.

Vse, ki boste imele svoje user posted image  naslednji teden doma uživajte!!! user posted image  Mi gremo k mojim staršem, da bo moj lahko v miru delal nadure. user posted image
Bi vam z veseljem še kaj napisala, ampak sem že tretjič padla v Coyote ugly, mi tako fajn lahkoten filmček, da kar ne morem nehat gledat.

Bom jutri zjutraj kaj več napisala.

user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.12.2006 20:55:48   
mončka
cebelicamaja  res je  cukerček tvoj user posted image lepa slikica user posted image

Ksenja- jaz sedaj res ne vem kakšno testiraje  bo imel Blaž ampak ko je bil Matic  na testiranju    so mu prvič vzeli kri pol drugič ko pa sva šla pa so mu  naredili take  vzorčke po obeh  rokicah  .Ampak mislim  da je Blaž še premajhen za to  drugo preiskavo.

Tananejka  prosim povej mi kako dolgo  je Alino matralo (virus).Lina je res ful uboga sploh ne more spančkat revica.

sončica T saj čistim in ji  dajem fizološko  ampak kaj ko pa   je zraven ttttaaaakkkiiii jok da ne vem več kaj najuser posted image user posted image   hvala za nasvet

Mateja 82 sem že dobila  slikice  res je super tako naročanje  prek neta  HVALA TI   RES.

nočko

< Sporočilo je popravil mončka -- 22.12.2006 21:00:04 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.12.2006 21:48:57   
Anuš
Jello!user posted image

Mater to pa je VESELI DECEMBER! Pa kaj ta virus potuje preko net-a? Mamma mia. Res vsem želim norrrrooo veliko potrpljenja s temi viruski. Ker je dobro, da je mama supermama, ko so njeni telički bolani. Pa bojo lažje vse skupaj prenašaliuser posted image

Glede polnega nosa ena nagravžna ideja (ki se jo mi žal poslužujemouser posted image ). Klea je bila enkrat ful prehlajena in sem jo matrala s tistimi fiziološkimi svaljki. Najprej še gre, potem pa se je začela upirat, da nisi nikamor prišel. Pa ponoči luč prižigat- ma ni šlo. In sem enostavno njen nosek dala v usta in... SRK! Ja, sej sem rekla, da je nagravžno. Samo srečni smo bli pa vsi dosti boljuser posted image user posted image user posted image

Ob 19.00 sem laufala do kaselca, saj sem zadnji moment (kot vedno) delala in pisala voščilnice za dedija Mraza. Pa smo jih odposlaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image je na zabavi in upam, da uživa. Če se bo nažural, imam jutri proste roke jazuser posted image user posted image user posted image . Kdo ve kje bom na koncu končalauser posted image user posted image user posted image

Še to- ena prigoda, oz. 3 v 1user posted image : Ker sem imela polne roke dela z voščilnicami, sem Kleo prepustila... sami sebi pačuser posted image . No, in mi je iz omarice v dnevni, kjer imamo piškote in to, vse ven zmetala in rozine in suhe slive po celi dnevni razmetala in znosila po predsobi, kopalnici in kuhinjiuser posted image user posted image user posted image . Pa sem pobrala, se zraven smejala in hitela delat naprej. Pa je šla v kopalnico in, ko je bilo že sumljivo tiho, grem pogledat. In tamala sedi v WC papirju. Celo rolo mi je odvilauser posted image user posted image user posted image . In še tretja prigoda... Polila je od kužinje vodo- vse mokro. In se potem še z ritjo fajn gor vsedla. In sem jo mogla že vsa prešvicana ob pol sedmih še celo preoblečt, pa že tko mi je gustilo. Ja, takle mamo, če otroka zapostavljamo. Da ne omenim, da je revca mogla potrpeti, da sem ji dala večerjo kakšno uro kasneje. Jej, kakšna maticauser posted image Sej drgač sem kar v reduuser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.12.2006 21:59:28   
aljaža
sicer vas še dokaj sledim z branjem s pisanjem pa se mi ne dauser posted image .
Katjaandraž - za podljšanje baje ful pomaga mnenje ortopeda. Sicer mam jaz podaljšano do 6.5. user posted image , res sm ful vesela, upam da nam do takrat uspe 2.user posted image . user posted image
Drugače pa lahko poizkusiš zaprosit tudi za dodatek za nego in varstvo - mogoče ti uspe - izgubit nimaš nič.
Mončka - tudi midva sva imela težave fiziološko spravt v nosek...potem pa mi je pediater svetoval fiziološko v obliki pršila in je super, aljaž niti ne trzne.
Mi smo končno pomirili kašel in upam da ostanemo čez praznike zdravi.
Tananejka - mi kar odstopamo od teh tabel, sicer ne z velikostjo, vendar s težo user posted image No samo da jemo.
Ksenija - sicer ne vem kako delajo testiranje na tako majhnih otrocih, vem pa da pri šolskih otrokih ni nč hujšega - na roko dajo vzorčke in čisto malo prebodejo kožo, potem počakajo da se pojavijo pikice - če se.
Vidim da kar pridno kopujete , no mi smo se temu izognili, saj smo se odločili da je pri nas samo Miklavž in nič drugega. Saj imajo otroci danes tako več ali manj vse, igrač da se drek z njih dela, cunj cele kupe, starejši pa mamo tud vse in je nesmislno kupovat nevemkakšno navlako ali karkol.i drugega ... . -no tako je pri nas.
Uživajte na zabavi!
In če se ne javim več user posted image  user posted image

http://www.mojnet-si.net/Igre/cestitka-newyear.html

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.12.2006 22:10:57   
tananejka
ČER!!

S sestro sem bila v mestu na kuhanem vinčku in kostanju. Mnjam, kako je pasalouser posted image ...pa vzdušje je prav prijetno. Ljubljana je čisto polna, tako da sva komaj parkirali.

Vse kaže, da bom jutri šla na našo žurko. Alina je bila danes bolje. Joj, upam, da bo jutri tudiuser posted image

Ksenija: res je fajm, če je zdravnica prijaznauser posted image user posted image

Beti1: kopanje je super ideja!!!user posted image

Mončka: Alini se vleče od prejšne soboto. Vmes je bilo že boljše, ampak je šlo spet na slabšeuser posted image . Se mi pa zdi, da je bila danes že kar OK. Upam, da bo jutri še boljše. Držim pesti tudi za tvojo Linouser posted image user posted image user posted image . Spanje, je bilo pa tudi pri nas do (včeraj) katastrofa, ker ji je nosek tako nagajal. Pucamo ga pa NON_STOP s fiziološko raztopino (našpricam ji kar z brizgo), nato pa s pumpico vlečem ven....in privlečem marsikajuser posted image . Če ni zaspana, mi kar pusti spucat....zvečer imava pa v kopalnici krikr in jok....kaj češuser posted image user posted image

Anuš: si me pa tolk nasmejala s tvojim postomuser posted image user posted image user posted image . Thanxsuser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.12.2006 22:56:29   
Anuš
Sveže oprhana bom dodala še:

tananejka: sem superkalafrađilistično vesela, da se je stanje izboljšalo. EXPIALIDOUŠS!!!user posted image user posted image user posted image Sijutumorouuser posted image

Mončka:
AJ LAV JU TUuser posted image

Beti1: Atlantis velja.

Kar nekaj zavlačujem s spanjem. Že dolgo nisem šla sama spat. Mi je malo čudno. No, zdej pa grem prebrat še osebno pismo na RR-ju. Mogoče je pa kakšen Valentin majčkeno pohituuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.12.2006 23:08:11   
Anuš
Valentin je bil Valentinauser posted image . A daa-aauser posted image . Julijka Saša me je razkrinkala, ko sem malo stikala po njihovi straniuser posted image . No, zdej pa pančapanča. A? Je kdo omenil Sančo Pansa? 

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.12.2006 12:53:35   
cebelicamaja
Punce za danes zvečer se zanimam. Nejprej je bowling ob 20h, potem pa ob 21h v kratochwil. A je tako? Mene na bowlingu sicer ne bo, ker gremo ob 20h šele spat, pa dojimo se še pred spanjem. Potem pa še pot do ljubljane, ma potem se vam pa pridružim. A je to v BTC-ju?

Komaj čakam. Če karkoli pride, pokličem beti. Imam njeno številko.

LP, maja

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.12.2006 14:33:37   
Anuš
cebelicamaja: ob 20-ih je bowling, ob 21 pa papica v Kratochwilu. Oboje je v BTC-ju. Kratochwil je nasproti hale A in zraven tržnice. Ne moreš zgrešit. Pri meni bo pa Klea šla prej spat ali pa bo mogla zaajat brez dojenja. Se bo pač moj malo bolj namatraluser posted image Ker Klea dobi šele ob 21ih dojenje in potem zaspi. To je pa že pol žura mimouser posted image Ajd, se vidmo!

Neposredna povezava do sporočila: 1774
23.12.2006 14:55:04   
beti 1
Cebelicamaja Kratochwil je zraven tržnice BTC, takoj za halo A. Škoda, da te ne bo tudi na bowling, če ti pa slučajno uspe kaj pred deveto priti nas pa le pridi pogledat, kako tačemo žoge mimo kegljev. user posted image  BTW: lepa čestitka, pravi frajer vaš Jaka.

Anuš a si ti ziher, da ga nisi že včeraj žurala, ko si bla sama doma, sem se tako nasmejala tvojim postom,
user posted image  user posted image  Komaj čakam današnjega večera. Žiga ima spet tisto NE fazo, ko za vsako stvar reče NE, pa ne zato, ker res nebi hotel ampak ker se mu zdi, da je večji frajer oziroma šef, ker se nama upa reči ne. Me včasih prime, da bi ga kar nekam zaprla za kakšno uro. Malo odklopa bo prav pasalo. user posted image  spi na kavču, jaz sem pa prej komaj Blaža uspavala, mu dogaja, ko je Žiga doma in noče zaspat čez dan. Zdaj se pa še malo z Žigijem ubadam, upam, da ga bo kmalu zmanjkalo. Sem se prekasno spomnila in mi ni uspelo zrihtat slike Nodija za na torto, pa moram potem še v šoping da jo bom lahko drugače okrasila. Mere naših user posted image : pred časom sem se ponudila, da bom naredila malo "statistične analize" naših user posted image . Tiste ki ste že takrat vedele, koliko so bli vaši veliki in težki pri devetih mesecih ste mi to že sporočile. Zdaj bi pa še ostale še enkrat spomnila, pa še ta nove povabila. Če kateri ne paše pa seveda ni treba. Bom pa primerjala mere (teža, višina) ob rojstvu in pri devetih mesecih. Hvala Jaz pa naše baterijske pumpiceuser posted image user posted image user posted image za nos ne dam (no mogoče zamenjam za novo hišouser posted image user posted image ). Imamo veliko manj problemov in dosti bolj čist nos kot prej. Mu še svečke izpod nosa kar s to zadevo posrkamo, ker pri tem uživa, ko zagleda robček bi pa najraje user posted image .  Zgleda da je tud Žigija zmanjkalo, šibam v trgovino. user posted image

p.s.: Ti, ti Anuš, si me prehitela

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 23.12.2006 14:56:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?