ronja
|
pika, in Liona saj ti NI TREBA OSTAT V BOLNIŠKI DO TAKRAT! Do takrat ti pustijo bit, lahko pa greva seveda že prej v službo! Meni sicer moja g. ne dovoli vsaj še 14 dni, ampak potem pa lahko probam... Mogoče pa hočejo na ta način večat nataliteto, da poskrbijo za , hehe Nič se ne pritožuj, enostavno, ko boš lahko, pojdi službo, obvesti svojo zdravnico o tem, da si prekinila bolniško in to je to. Jaz sem ravnokar iz pregleda pri g.,sva poslušali , bije zaenkrat čisto normalno, 158/min in kot sem že napisala, mi je prepovedala it v službo še vsaj do 9.1., potem pa samo, če naredim tisti preizkus s stopnicami Pravi, da ona ne da kar tako bolniške , ampak da ve, če je katera bolana in taka pa mora bit doma in počivat... Sicer mava baje oba lahko probleme s , in jaz... naslednji pregled 22.1. - takrat še ne bo morfologija, ne? Ali že - to bo 18. teden, verjetno še ne... Joj, jaz pa nič ne spim! Odkar sem tako ok, da lahko sedim, cele dneve delam... kar pač lahko v sede (kosila recimo še ne morem naredit, vsaj ne brez posledic - da drugi dan cel dan ležim - to sem že ugotovila...) No, upam,d a bom čim prej fertig z vsem, kar mora bit narejeno... Pa da se še malo naspim Sicer sem navajena nič spat in sem navajena na ful tempo in sem ga kar pogrešala, ko sem bila bolana, samo mogoče bi morala res malo manj razgrajat... No, saj danes sem bila pridna: nisem šla na službeno zabavo - zdajle jo majo, jaz pa doma in za školjko... Meni je super izgledal, samo kaj mi pomaga, se mi prav ne da jest, da bom potem bruhala... Sicer sva danes šla po praznični LJubljani domov - ko sem se vračala od g. - in sva se ustavila na enih čevapčičih in na kostanju. No oboje je že bolj kot ne preteklost (šlo v kanalizacijo po hitri poti)... Zato tudi nisem šla na zabavo, itak bi samo bruhala tam, to pa nekak nima preveč smisla... Jutri ima samo naš oddelek zabavo, pa bom šla, za kako urco, samo da jih vidim in pozdravim... Okraševala midva še nič nisva - no, saj mava še čas do dedka Mraza... Zdaj mam še toliko stvari za naredit, da nekak ne pridem zraven, pa še po trgovinah zaenkrat še nisem mela moči it... Sva pa na novo priseljena, mislim, zdaj bo ravno eno leto in še nimava nič svojih okraskov, tako da jih je treba naredit, pa smrečico kupit... Na AC jaz ne bom šla, ker so rezultati iz NS tako dobri... Če bi pa mi pokazalo veliko tveganje za DS, bi se pa gotovo odločila za AC. Sem pa danes vprašala, če naj grem na THT, pa je rekla, da pri mojih rezultatih nima nekega smisla... Da je bolj za zmanjšanje tveganja, kadar je NS velika, moja je bila pa mičkena in da ona na mojem mestu ne bi šla, ampak uradno tega seveda ne sme rečt, hehe teika, če ne boš mela sabo knižice, ne bo nič tako narobe, povej, da ti je pač še niso dali pa je. Ni nič važnega, da jo maš. Hočejo pa zdravstveno, čeprav sama plačaš pregled liona,vrat počasi in previdno razgibavaj!
|