katis
|
Dobro jutro, vesel Božič vsem skupaj - sicer malce z zamudo, ampak od srca .... Torej - midva sva sedaj sporočila tudi staršem. Ker nisva dobila mini štorklje, sva kupila tak magneten okvirček za sliko, kjer je pisalo nekaj o vnukih, notr sva pa kopirala slikco z UZ. In ko je bodoči tretjič dedek odpiral darilo, mu ni takoj vštekalo. Samo tisto 'o, kako simpatično' vsi ostali pa 'ej, to je ja sporočilo, a ne' in mu šele pol potegne. Je postal ves rdeč in nasmejan in začne čestitat. In seveda potem še babi uleti zraven...v glavnem je bilo Moje počutje - še naprej in . V glavnem, pri meni nič novega... pa tako si želim, da bi tele slabosti končno minile, ker sem že utrujena od tega stalnega mrcvarjenja znotraj. Sedaj nimam več niti malo pavze, saj mi niti hrana ne pomaga več. Sem čisto preč. Zvečer zato izjemno težko zaspim, ker imam želodec v grlu, zjutraj pa že navsezgodaj okrog robantim, da želodec malce dol zleze...v glanem hudo. Glede na to, da je G rekla, da bi lahko trajalo tudi do 14. tedna, me je kar groza - še 5 tednov muke... ah, saj vem, da bo vse pozabljeno v avgustu 2007, ampak vsak kak dan brez slabosti bi mi prišel prav, da spet malce k sebi pridem. Aja, pa pri meni slabosti definitivno ne povzroča tifol (sem zasledila, da so nekatere pri sebi vzročno povezavo našle). Sem bila sedaj 2 dni brez tablet, pa mi je bilo skoraj še bolj slabo kot prej, ko sem jih jemala vsak dan... Toliko zaenkrat punce... oh, me še kar v roke zebe. Sem drgnila mraz z avta zjutraj pri -8°C in sem še vsa premražena. Moram dobit kakšno vroče mleko ali kavico v roke, da se vsaj malce pogrejem.... LP