katis
|
Dobro jutro drage avgustovke Najprej seveda čestitke vsem novim ... ...poopsie in Klarita Vam moram povedat, da sem vsak dan bolj srečna ...bolj kot razmišljam o najinem otročku, bolj se topim in mi misli divjajo in sanjam in sanjam ... ja, samo še slabosti naj ponehajo in potem bo res. Se mi zdi, da bo tole najino dete bolj jutranje sorte - sama sem vedno rada spala in za vikend prav potegnila vsaj do devete ali desete ure, ampak odkar sem noseča, imam notranji alarm nekje okrog pol šeste zjutraj . Se moram prav potrudit, da mi včasih še uspe nekje do osmih zadremat, med tednom pa itak služba, takrat nimam kaj več, mi je šlo dobre pol urce spanja . Ampak zato me pa zvečer prej zmatra - nekoč pred polnočjo nisem mogla v posteljo, sedaj pa nekje orog enajstih že prav lepo pri TVju dremam... ah, kdo bi vedel Vidim, da mi res pmaga glede slabosti, če ves čas kaj grickam, ampak tako ne gre, ker se ne smem tako zrediti. Letos mi je namreč uspelo shujšati nekje 25 kg ( še 20 bi jih morala sklatit, da bi prišla na normalno težo ), zato moram posebej paziti, da mi ne bi kg preveč navzor prebijali, ker bi potem lahko imela kakšne nepričakovane zaplete zaradi debelosti... tega si pa seveda pod nobenim pogojem ne želim, da bi moji kg ovirali mojega otroka... Zato trenutno pijem melisin čaj z malo kamilic in razmišljam, da bi si notr usula še malo ingverje (baje ingver pomaga proti slabosti) - če se odočim probat, vam rezultate sporočim Sicer pa komaj čakam četrtek zjutraj, ko bova z videla najino pikico (zdajle smo že v 8.tednu in naj bi bila že okrog 15mm velika )... me prav zanima, če bo ginekologinja potrdila PDP za 1.8., kot pridejo izračuni... Vsekakor upam, da bo ostal pri levih - imam pač rada takše mogočne mačkone Lep dan vse skupaj! Pri nas imamo danes krasno sonce in bom verjetno šla na kak sprehod, da se nadiham ... P.S. Klarita - meni je bilo pravzaprav slabo verjetno že kar od spočetja, le da sem takrat mislila, da je kriv stres v službi. Par dni pred pričakovano menstruacijo pa mi je znotraj vse skupaj čedalje bolj klokotalo (ampak zvečer in ne zjutraj), vsak večer sem se težje spravila spat, ker mi ni bilo prav v trebuhu...no potem sem kmalu ugotovila zakaj Mi pa slabosti nikakor ne jenjajo. in ker imam tako hud pritisk znotraj ampak običajno ne bruham, mi je vse skupaj še težje prenašati (no včeraj v službi sem prvič bruhala in potem sem lahko zdržala v službi do konca). Se zaenkrat tolažim s tem, da bi naj vsaj do 12 tedna slabosti skoraj sigurno prenehale...upam manda_rina - midve sva očitno bolj enake sorte glede slabosti tudiII - poročaj! Midva bova poskušala držati jezik za zobmi do božiča....
< Sporočilo je popravil katis -- 16.12.2006 10:38:59 >