tasja23
|
Hajjj Avgustovke! Z veseljem sporočam, da se vam pridružujem!! Test sem delala sicer že 23.12. za moj r.d. in verjemite, da je bilo to najlepše do sedaj . mi je sicer zamujala že skoraj teden, vendar kar nisem mogla verjeti, da bi lahko to bilo to!! In potem sem se odločila, da bom počakala še na moj srečni datum in takoj ko je ura odbila pol noč, sem letela delat test. Takoj so pritekle solzice sreče. Z možem sva se sicer zmenila, da bova začela, čez kak dober mesec ali dva, ampak ker očitno nisva več tako pazila, se je kar prijelo . Ko sem prvič zanosila, se je prijelo šele v četrto in zato sedaj toliko bolj presenečenje! Tolk boljš, ker vem kako se vlečejo tisti meseci, ko pričakuješ, celo večnost, a ne!? Čeprav me mal skrbi, kako bo potekalo vse skupaj, ker imamo doma komaj 9 mesecev staro punčko?! Ja, zato sva želela še počakati kak mesec.... No in ker je gužva doma, se tudi nisem uspela takoj javit, poleg tega pa še nisem verjela, da vas že toliko srečam tu gor med avgustovkami. Sem bila full happy Jaz imam sicer po mojih izračunih PDP 27.8.07, ker je bila zadnja men. 19.11., gin. pa imam privč 8.1. in upam, da bo zopet vse tako lepo potekalo, kot je prvič. Torej 2. nosečnost! Rodila pa bom najbrž zopet kar v Celju, čeprav nisem najbolj navdušena od prvič . No hočem rečt, da upam, da avgustovka tudi ostanem, ker prvič sem rodila teden čez rok, pa še to so mi ga pospešili. Marelica, sem bila ful vesela, da je še ena taka med avgust. ko ima malega doma . Se bova mal vzpodbujali , a ne! Veš kaj me zanima, ti še dojiš!? Moja namreč še sedaj ne more zaspati brez zize, pa tudi čez dan moram skor še na 4-5 ur dojit in se bojim, da jo bom morala še na porod zraven vzet . Nisem bila pa nič med aprilkami, ker sem rodila ravno 31.3.06. NO toliko od mene in moje pikice, ki že komaj čakam, da ji slišim srček si jih kar sama pošiljam lp, t.