Jumpy
|
Katis, po mojem je prvi dan tisti, ko zares krvaviš, ne vem. Itak pa se bo na UZ vidlo koliko je plodek star, in če bo preveliko odstopanje, se bo PDP korigiral. Vsaj meni se je prvič, ker je bila oploditev nekaj dni kasneje, prestavil PDP za 4 dni. Pa tudi pri drugem otročku je pediatrinja v porodnišnici dejala, da je mlajši kot je bilo izračunano (bil je nedonošen). Kakorkoli, glej nase, hitro na bolniško in počivat, da ne boš še kaj "pridelela". Pa veliko pit! Hja, jaz grem pa danes po enem tednu spet v službo (sem bla na bolniški), pa mi ni nič do tega. Sicer se pa malce bolje počutim, saj mi ni tako slabo - očitno imam dober dan . Snega tudi pri nas ni, sem kar malo žalostna, ker se ga zares veselim, po okoliških planinah pa že pada. Sicer sem vam pa kar malo "fovš", ker imate pregled vse prej kot jaz (10.1.). No, bom pa takrat že razločno videla pikico, saj bom že več kot 10t noseča. KatyMM Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti rjavkast izcedek, pa še maternica me je občasno špikala tako, da praktično tudi hodit nisem mogla, pa nizek pritisk, da sem skoz mislila, da me bo pobralo,... Pa se je rodila čisto zdrava punčara, ki je prejšnji mesec dopolnila 5 let. Jest upam, da bo tudi s tabo vse o.k. Pa tudi ostale se čuvajte in uživajte v nosečnosti, pa čeprav vam je slabo za znoret. Vedite, da bo to prej ali slej minilo. p.s. trebuh imam pa tako napihnjen kot, da sem že v petem mesecu. Se sprašujem, če imam slučajno dvojčke LP J
|