|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.12.2006 16:00:06   
miši
angellina, hehe, si faca user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 926
22.12.2006 19:42:58   
Alisa
Lepa smrekica ni kaj!user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 927
22.12.2006 21:23:04   
plenicka
Oj...težek dan je za mano...dva, če sem natančna...pa še nekaj težjih me čaka...še hvala Bogu, da Žiga ne čuti vsega z menoj...prvi Božič in Novo leto bova preživela sama...sej, bi lahko bilo še hujše...lahko bi bila resnično sama, tudi brez Žigeca, če bi ga imel on...tud do takšnih situacij bo prihajalo...ampak takrat upam, da bom veliko močnejša...
Smeška, hvala za vzpodbudne besede...ja, Žigci so krasni fantje, čeprav imena nisem izbrala jaz...

No, kakorkoli že, ker ne vem, kako se bom počutila v teh dneh, vama vsem skupaj želiva družinske Božične praznike ter veliko lepega v letu 2007!!! Ob tej priložnosti pa bi se rada zahvalila vsem julijkam, ker ste me poslušale, razumele, tolažile, udrihale po njemu in mi stale ob strani, ko mi je bilo najbolj hudo...moram pa vam zaupati, da ti hudi dnevi še niso minili in da se zna zgoditi, da bom še kdaj potrebovala vaše rame...Hvala in srečno!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 928
22.12.2006 23:46:03   
Alisa
Draga Plenicka,

Vedno ti bomo stale ob strani in le zanesi se na nas. Vse ti bomo ramo ponudile kolikorkrat jo boš rabila. Vse juijke tuki smo kot družinica mamic in otročkov. Zato vedi da te imamo rade!
En velik objem tebi in Žigatu!
user posted image   in en poljubček user posted image

user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.12.2006 9:49:10   
sašaš
user posted image  Plenička user posted image

Angie, spet jih pokaš... user posted image

Punce, tako sem lena, da se mi ne da nič pisat...user posted image  Pa prehlajena kot user posted image  - ampak bolje, da ta teden in ne naslednjega! user posted image

Mogoče se mi bo zvečer kaj več dalo...zdaj grem svinjak napadat (beri: pospravljat)! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.12.2006 11:17:33   
Angellina
Ozravljam Sašo in vse bolehne ..........uuuuuuu prehlad stran, bejž lovit lopove, lažjivce in kadilceeeee (ups to sem pa jaz...to zadnje ne vela, sam rima se...) user posted image

Miši user posted image   user posted image

Jooooj kok dela mam dans! Dobim obisk, moram vse pospravt, kaj spečt, narezke prpravt, oprat cune...pa sama sem, moj dela, Mark pa po hiši teka in se dere...ne vem kdaj se bo kej umiril, odkar hodi ni nič pri miru user posted image  

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 931
23.12.2006 13:03:30   
Angellina
Ok zdej pa resno...en nasvet prosim...kako hudiča naj pripravim hrano za 6 folka, pa spečem in zglancam, če se zmajček žorž skoz dere in hoče pozornost user posted image

No pospravla recmo sem že, južna za naju je skuhana, rolada se peče, kdo jo bo dokončal, ne vem, kdo bo naredil ostalo pa tut ne...

kak nasvet????

Sem bla že mažoretka z škatlo od peki papirja, klovn z suho salamo na obrazu, žonglirala sem z jajci...

Neposredna povezava do sporočila: 932
23.12.2006 14:14:06   
Naty*Taja
Angi, če veš, da mu nič ne manjka, ga pa mal pust, da se dere! Mogoče bo pa čudežno nehal, tak kot naša včas! Se enostavno naveliča user posted image .

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 933
23.12.2006 14:15:28   
Naty*Taja
Že vem! Kr hallo food poklič!

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
23.12.2006 15:23:07   
Alisa
Angie jaz mu dam kar eno šumečo vrečko, pa se špila z njo in nanjo renči. Jaz pa v tem času pospravljam, likam, kuham, uglavnim ženska opravila.

Evo kosilo smo že pojedl, posoda je pomita, perilo oprano, kruhek pečen, mali spi, dragi je šol na šiht, jaz pa moram zdaj še zlikat potem bo pa vse kot v škatlci.

Pol grem pa mal spat k me user posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 935
23.12.2006 15:34:54   
Angellina
Evo fertik sem. Sem ga pustila dret...se mu je zmešalo totalno. Nobena igrača, ne moje vragolije nič ni pomagalo, hotu se je nosit in pika. Še raje bi on delal vse to, kar sem delala jaz. Pa sem mu dala peki papir in se je ubadal z njim kakih pet minut, pol pa spet ur nebes. Pol sem dala božične pesmi na glas, še glasneje pela, delala face, skakala, zraven z eno roko stepala belak z drugo roko mešala rižoto, če bi znala migat z ušesi bi blo to to. Sem pa ruknila dva red bulla in naredila turbo narezek z vso potrebno dekoracijo medtem ko je joni kakal in se napenjal user posted image  Zdaj spi... hvaljen jezus in njegove božične pesmi...zdej grem pa v pralnico...upam, da se ne prebudi...itak že neki cmoka...

Lep popoldan vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 936
23.12.2006 16:00:46   
Alisa
No ko si pa vse to storila, upam da se boste imeli finouser posted image . Zdaj se pojdi pa še hitro user posted image preden se zbudi. Pa uživajte!!
user posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 937
23.12.2006 17:53:09   
Angellina
Hvala Alisa, srček si! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.12.2006 20:51:05   
sašaš
Jao, Enđi, od kje tebi enerđi? user posted image  Pa da se ti da vse to ob tem, ko ti mali vriska zraven...kuhat za 6 ljudi, pečt, pospravljat... Jaz imam ljubi mir pa se mi nič ne da! user posted image  Samo čakam, da nas kdo kam povabi. user posted image

Ne no, saj taka lenoba res nisem, tudi mi imamo v pon. povabljene. Saj rada kuham in pečem, še raje pa imam, če to naredi kdo drug. user posted image  

A ste že kaj povedale, kje boste za silvestrovo? user posted image  Mi verjetno doma, bosta 2 prijatelja (par) k nam prišla pa bomo malo jedli, malo pili, če bo vreme, bomo šli kaj ven... user posted image

Nisem pri volji, da vam pišem kakšna osladna voščila in vam zato samo čisto na kratko zaželim

LEPE PRAZNIKE PA SREČNGA PA ZDRAVGA! mi3je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
24.12.2006 13:13:39   
Jančika_
A danes pa vse uživate? Hja, pri nas pa totalna štala. Vasja ima rota virus in kozla že od polnoči, vsi smo že čisto izčrpani (vključno s pralnim strojem). Odpovedali smo kosilo pri mojih in obdarovanje. Klinc pa tak božični večer.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 940
24.12.2006 14:43:45   
klaja
Hajli halo!

Uboga Janči, pa saj bo boljše!

Plenička - ti se pa kar obrni na nas, ko boš slabe volje in se izpovej. Meni pomaga, ko me malo potolažite, se kar pomirim. Čeprav sta sama, vendar si lahko pripravita čudovit večer "v dvoje", pa bo tudi držalo in se bosta imela fajn. Skrbi daj na stran in v naprej misli pozitivno. Če pa ti bo dolgčas, pa napiši kaj sem, bom vsake toliko pogledala gor in ti odgovorila. Ne pozabi, da smo v mislih s tabo in nista sama!

Angellina - pa res imaš smisel za humor, me hitro spraviš v dobro voljo, kar tako naprej!

Letos sem pa res bila med zadnjimi, saj sem šele danes zjutraj nakupovala darila. To se mi še ni zgodilo. No, glavno je da sedaj imam za vsakega nekaj.

Jutri bomo po vsej verjetnosti doma, ponavadi sma šla k njegovim, letos pa hočem za božič bit doma. Za silvestrovo pa bomo doma, grema pa prvega na ples(to je že tradicija par let), samo še ne vem kam boma dala Julijo. Se bo že kdo našel.

Rada bi se vam še enkrat zahvalila, da ste nam v zadnjih mesecih stale ob strani, me tolažile in mislile na nas. Res vam iz srca hvala!

Želimo vam vsem prijetne božične praznike in obilo družinske sreče!
Klaja, Julija in ati

Voščilo za novo leto še sledi - še je en teden časauser posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.12.2006 20:12:56   
Angellina

user posted image

HEJ!!!! A se date nehat nažirat!!!! user posted image Itak da ste zdele vse zabasane za mizo, pršut vam visi iz ust...kr od tlele vidm!!!! user posted image  Jst pa uboga meljem solato in se nalivam z vodo!

Phaaaaaaaaaaaa pa neeeeeeeeeee! Sem se tut jst mau nabasala! Zdej sem pa takale      user posted image !
Sam pšššššššššššššššššššššššššš!

Ve kr papcite! Janček upam, da ste kej boljš! Plenička skoz mislim na vaju user posted image

Zdej grem pa pomučkat Markeca!

user posted image  Gelca user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.12.2006 20:19:31   
Naty*Taja
Angi, te čist zastopi, da te takle trga user posted image . Mali tak kot naš pred letom, pa še shujševalna sred praznikov!! Jaz sem se kr nehala pazit z izgovorom, da ni mlekca user posted image .
Drugače pa ja ... tudi od nas štirih Vesel božič in srečno 2007! Bom pripopala našo letošnjo čestitko, ko mi bo ratal do nje pridet!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 943
25.12.2006 20:25:28   
Jančika_
Da ne bom še enkrat vsega pisala, takle je bil naš božičuser posted image :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1249258&mpage=1

Novoletno čestitko pa dobite - hja, pred novim letomuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 944
25.12.2006 20:45:59   
Naty*Taja
Upam, da bo ratalo....

user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.12.2006 20:48:17   
Naty*Taja
AhA---- Morete gor na onole ikonco kliknit in boste videle!!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 946
25.12.2006 21:43:52   
sašaš
user posted image user posted image user posted image  Angie user posted image user posted image user posted image

user posted image  Janči, upam, da bi čim prej vse ok z vašim ta velikim frajerjem!!! user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem pa lep jutri! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
25.12.2006 21:45:12   
kapesanta
Jančika user posted image  obema user posted image .
Zgleda da bomo mi za praznike kar doma - prvič v družinskem krogu - da bojo lepe slikce za v album...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 948
26.12.2006 7:41:11   
klaja
Jančika -glavno je, da gre sedaj na bolje, no upam, da ne bo še Kajetan kaj vstran dobo. Vse lepo vam želim in čim prej se pozdravite!
user posted image
user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.12.2006 8:52:50   
Angellina
Janček!! Naslednjič, pa da nam taprvim tako stvar poveš!!! Ti pa čist bdw, ne?!! Me smo ta prve na tvojem seznamu, pa pika! user posted image

Zdej pa prid sem da te shugiram!    user posted image
Kako pa je sedaj z Vasjo?

Aja jutro punce!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!