Angellina
|
No lepo, da ste se smejale, smeh je pol zdravja...pol vsaj gub ne boste dobile! Ampak jst čist resno mislim, sem se že najedla fižola, tko, da sam čakam, da ga srečam pol pa ratatatatatatatataaaaaa ! No zdaj pa da se malo pomenim z vami. Plenička, ka pa če bi tvoja mami pršla za božič k vama? Oni bodo že razumeli, da tebi ni do ščenetove družbe...Pa itak on ne bo sposoben priti, ker bo Božiček na njegovem hrbtu stolkel vse palce, sanke in ga vpregel namesto jelenov ! Irmy ne tuhtam kaj zinem, pa take pol ven mečem . Ej a mate kako učinkovito shujševalno kuro, aaaa? K jst sem v teh tedni dala dol sam 7 kil. S tem, da sem ornk podhranjena. Smo mel v soboto obletnico OŠ...vsi so jedli k nori, jst sem pa spila 3 litre vode in pojedla 15 zrnov koruze, pa še to sem si dala full dela z njimi, kt da bi odirala purana . Klaja ne pogleduj po slabih korakih, ki vas čakajo. Verjamem, da je to težko, saj bodo iz dneva v dan bolj vidni, toda pusti, da jih zasenčijo Julijini nasmehi, Julijina ljubezen, ki bo od vseh naših otročkov zdaleč največja. Ko te bo Julija objela, poljubila in ti rekla rada te imam, bo to tako močno, tako goreče, tako iskreno, da bi lahko s temi besedami premikala gore. Ti otroci premorejo toliko dobrote in če bi prav vsak od nas premogel le kanček tega, kar nosio v sebi, bi bil svet lepši. Dajmo punce en velik topel božični objem za Klajo, Julijo in očka! Uuuuuuuuuuuuuuuuu Tjašaaaaaa kako damico božičkovo mate uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Janček žganček, kaj naj rečem...preveč časa maaaš!!! Sam je pa dobra ideja. Če bi bli še moji stai posti gor, bi najbrž crknla od smeha. Nekaj začetnih je blo takih, da dol padeš. Pridne ste z darili, ni kaj. Jst sem bla vsako leto tko pozorna, pa izvirna, da je malo manjkalo, pa bi se spremenila v sladkorno palčko...letos pa... ni ni niiiiiiii! Tko da sem vse (mami, taščo in tasta, babico...) slikala z markom v naročju, retuširala (beri: pomladila za nekja let), razvila A3 slike in jih dala v okvir. Slike bom nato prevezala z rdečim trakom+mašnja+rdeča kuverta z izbrano mislijo, pa objela jih bom, pa poslinila in to je to... Dragemu pa zvečer ne bom rekla: "dragi danes ne, me boli glava", temveč bom oblekla rdečo svileno spalno srajčko in si nadela napis: Take me, Im yours . Bo ziher najlepše darilo . Ok preveč sem se razpisala. Punce lepo se mejte, polupčkite otročke, jst grem pa fotke pomanjšat, da vam jih prlepim. Zmajček Žorž s prijatelji še namreč pančka. Cmooooooooooooook!
|