|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.12.2006 21:19:49   
Nely
Čer punce!

Skoz vas spremljam, sam časa za pisat pa kr nekako zmanjkuje. user posted image Sem kr jezna, da je tk, sam kaj čmo, če smo pa sami za vse. Ati je samo v službi in na zaključkih in pa pred računalnikom. user posted image  

Zadnje čase imamo tudi pri nas tako norišnico s tamalo kot pri Jančiki. Js ne vem od kod ji taka jakost. Ko sem že mislila, da se bolj dret pa ne more, je pojačala na višjo frekvenco in začela cvilit. user posted image Zgleda da se ji čez dan tolk vsega nabere, da je od petih popoldan sitna ko sirena. Sama ne ve, kaj bi rada. Tk da js mam roke do gležnjev, heksenšus v vratu na dnevnem redu, pa še ponoči se zbujamo na 3 ure. Jao, jao, jao... od kod nam mamicam energija?

plenicka, a tako ti je tvoj zagodel? Js sem bla tk jezna, ko sem brala tvoj post, da bi ga kr sklofutala.user posted image Dobro se držiš in ne daj se, bodi optimistična in nasmejana, to je najboljša obramba. Žigec je pa tak luštkan fantič, pa tako fajno mamico ima. user posted image  A tiste antilop stolčke imate vse? user posted image A ste še kterga za mojo Lano pustle?

dans še men neki računalnik šteka.. da le ne bo kak error vsega zbrisal....

klaja, tvoja Julija je pa taka luštkana princeska, kr za polubčkat. user posted image Kapesanta ti je res lepo napisala, otročki so res čudeži narave. Že tisti dve črtici lani sta bili zame čudežni.

Vidim, da ste ble že vse pridne z božičnim šopingom, edino js neki štrajkam. Večinoma sem brez avta, pešačim itak vsak dan z vozekom in tamalo (in zmrzujem, ampak vse nardim, sam da mi tamala spi), da bi pa še darila tovorla na tak način.. ma bejži.. nisem tovorna mula.. čeprav mam včasih filing, da se spreminjam v Fato. Ma, sej mam še 2 dni časa za šoping in ni vrag, da mi ne bo ratalo. user posted image

Lana spi, js grem pa zdejle še mal likat... plenicka, bi ti men posodla mal tvojo taščo? user posted image
Ja, pa da ne bom pozabla - vsi mali bolniki naj se čimprej pozdravijo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.12.2006 22:36:11   
Alisa

čer,
Joj plenička - vse smo tako jezne na tvojga bivšega bi ga vse najraj kar  user posted image , da bi pol takouser posted image  zgledal.
Saj boš videla, če je prišlo do tega je boljš da zdaj ko je še majčken in se še ne zaveda, kot pozneje ko je za otročke še večji šok. Drži se!user posted image
Ja pa tvoj frajerček je pravi cukerček, bodi srečna za njega!

Sašaš kak Ela gleda, prava lepotička jeuser posted image . Pa saj v teh stolčkih prav dobr zgledajo vaši otročki. Jaz mam pa enga velikega od Chiccota pa res mal bolj širok, al pa sm zgleda.
V petek prišibam, za uro ti še povem!

Klaja- pa saj naš Anže se noče več obračat 2x mu je ratal zdaj pa sm noče v usta pa je vs zadovoljen. Kobaca se pa tako da se kar na mestu vrti kot vrtavka ne vem kako to, oz. kak mu to sploh rata.
Jaz mislim da sem Anžeta do zdaj imela mal preveč v gugalniku in na tem se res ne more nič naučit kot sam tolčt gor po igračah, strgat dol, gugat in zdaj se še spravlja da bi rad sedeluser posted image .
Ja Klaja imata pa pravo princeskico, boš videla kaj kmalu jo boš lovila po stanovanju. Boš videla marsikateri otrok z DS bolj kažejo koliko so hvaležni do staršev ker jih imajo radi.

Nely- jaz sem vsako leto zadnji dan kupovala pa sem v enem dnevu vse nakupila zdaj se pa spomnim nekaj kupim danes, nekaj jutr,.......ah groza. Zdaj mi pa ćše prostor jemlje! Zame bo drugo leto še vedno zakon zadnji dan nakupovat,ker je res vse naenkratuser posted image user posted image user posted image .
Ja punce vidim da nam vsem kar malo časa zmanjkuje in se kar težko pribijemo malo časa za čvekat, pa no saj smo kar pridne.

Jaao, meni je pa danes končno uspelo zaviti vsa darilca, zdaj mi pa samo napota hodijo, k sploh ne vem kam naj jih pospravim. A že kar pod smrekcouser posted image ?
Grem spat se mi že kar mal  user posted image ,
Fajn se naspite ker jutri je nov dan!
Lahko nočka   user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.12.2006 22:38:05   
Jančika_
Punce, a veste, kaj delam - kopiram si moje poste z RR, da bom imela nekakšen spomin in dnevnik, ker ga sicer ne pišemuser posted image . Sem že vse sorte hecev našla, kar sem že pozabila. Trenutno pa obdelujem tole našo temo in ugotavljam, da se kar nekaj deklet ne javlja več.

KaMa, smeska, hruska, jaka3, najina pikica, miši, Azzura, tanja981 (pa verjetno še katera, nisem še vsega pregledala)...kje ste????

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.12.2006 22:43:09   
tiasha77
Čer!

Se vam javim samo na hitro, ker mi zadnje dni zmanjkuje časauser posted image .

Klaja - drži se, sej je kapesanta tak lepo napisala, pa še res je vse

Plenička - se strinjam za jančikinimi "smajliji" za tvojega bivšega, upam da se vama uspe zmenit brez odvetnikov, slikica malega božička je pa res lepa

Angellina - upam da se spanje kmalu porihta

Jančika - tvoj Kajetan je res super spreten, če že po hodniku kobaca, še malo pa bo ven pobegnil, punce lovituser posted image ; upam da bo Vasja kmalu zdrav

Samo še naša gospa božičkova:
user posted image

Vesele božične in novoletne praznike vsem!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.12.2006 4:18:29   
klaja
Pravkar se odpravljam spat, sem namreč kekse pekla do sedaj, upam da jih bodo jedli, ker drugače .....

Na hitro sem prebrala vaše objave, Kapesanta hvala ti in tudi vsem ostalim. Se kar  boljše počutim ko preberem nekaj spodbudnega. Dolgo sem zdržala, včeraj pa me je prijela manjša kriza, zdaj ko je operacija za nami poslušam od vseh zdravnikov še samo to, kako bo počasneje napredovala, da je hipotona,... Enostavno ne morem več tega poslušat. Saj vem to že od začetka, ampak vsak ti pove isto,...

Ok, še enkrat hvala vam! Zdaj pa grem malo spat, se javim kaj ko se naspim, mogoče bom boljše volje in bom malo pozabla na vse skupaj.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 905
21.12.2006 7:15:33   
ElaM
Punce, dobro jutro.
Ne morem spati, pa sem si skuhala user posted image  in vas berem. Ste se razpisale. Pridne, pridne.
Plenička, tale tvoj bivši si pa res zasluži eno brco v rit.user posted image  Upam, da po novem letu pride na sestanek in, da se boste domenili, tako da bo za Žiga najbolje. Je pa mali tak cukr, ima take velike očke.user posted image
Plenička še nekaj, kateri stol si kupila Žigu? Mi imamo tudi ala trip trap, Slo proizvod in mislim, da je bil okrog 9000. Super cena napram Stokke-ja.
Klaja, ti si dobra do 4 pečeš piškote.user posted image  Jaz ob takih urah še pri p nisem od piškotov.user posted image  Res vsaka ti čast. Že večkrat sem hotela napisat, da te občudujem, da si prava super mamica in boš videla, da bo Julija to znala cenit. Ti otroci so sončki!!

Nely, jaz sem tud skoz sama. Moj samo dela in dela. Zdaj, ko bo med božičem in nl doma, se najbrž sploh ne bova znala zoorganizirat.user posted image  Tinkara že v nedeljo zjutraj, ko smo vsi na kupu, debelo gleda, kaj je taka gužva.user posted image

Jančika, Kajetan je pa res dobr, da že kar puza, naša se samo kotali. In je prav smešna, tko da jo same ni več  za pustit. Mi je zadnjič skoraj iz kavča padla, zadnji hip sem jo prestregla. me je skoraj kap.
Kobacat se poskuša, vendar ji ne gre in potem se sliši geeee, geeee.user posted image

Kje se pa skriva Angie? A se je zgubila med podočnjaki?user posted image user posted image  Angie, res sočustvujem s tabo. Aja, pa še to, ker hujšaš, te vabim, da se nam pridružiš pri telovadbi na forumu Hujšanje (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1238985>), da boš nas s svojimi komentarji mal v dobro voljo spravljala.user posted image

Alisa, ti si pa full pridna, darila pa to. Jaz sem zadnjič malo nabavila, zavila pa verjetno ne bom. Sem na komot in so darilne vrečke zakon.user posted image
Še komplimenti za sončke na slikah. Pravi cukri vsi oz. vse po vrsti.user posted image

Zdaj sem se pa razpisala na dolgo in široko, lepo se imejte.user posted image

Pa še ena slika naše frkoline, ki ima več kašice okrog ust, kot v želodcu.
user posted image

:)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.12.2006 9:21:26   
Angellina
Serbuuuuuuuuuuuuus! user posted image

Zdej pa mam koončno neki časa user posted image .

Prvo kar bom nardila je, da bom enga user posted image  in se borbeno pripravila user posted image , nato pa prekletega strahopetnega ščeneta brez jajc, ki je imel nekoč priložnost biti z naboljšo žensko na svetu, Pleničko, povozila user posted image  , ga znosala user posted image , parkrat poknla user posted image , skakala po njem tok časa, dokler ne bo razpadel   user posted image , ga prisilila, da bo požrl to kar je skuhal user posted image , mu prdnila direkt na nos user posted image , ga ošvigala user posted image    ,mu 3 ure brala bonton  user posted image  in mu vtepla v glavo česa nikoli ne bi smel narediti user posted image  , na koncu bi ga povozila s kosilnico user posted image  in naročila stari babi, da ga zlorabi user posted image     ! Če bi mu blo na koncu še do kake neumnosti, bi poskrbela, da njegov dolg jezik, nikoli več ne bi okusil drugega kot staro zarjavelo železno štango user posted image  !!!!!

Ok, se javim pol, Marka je tok razpizdil, da bo sesul tipkovnico...

Plenička user posted image   drži se!

Lp

< Sporočilo je popravil Angellina -- 21.12.2006 9:22:06 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.12.2006 11:02:23   
Alisa
Jutro,
sem mislila kaj napisat pa se ne morem nehat smejat Angellina tebi. Res si carica. Ti ga kar .......
Se poznej javim.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.12.2006 11:23:54   
ElaM
Angellina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa od kje jih jemlješ, noooo??????user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.12.2006 11:24:15   
plenicka
Angellina, tud na moja usta si privabla nasmeh!!!Prav želim si, da ga nekdo tako obdela!!!Jaz ga namreč ne morem!Sem brez moči...pa sem mislila, da me ti prazniki ne bodo tako zdelal, pa se že začenja...želijo, da se za Božič sestanemo vsi...jaz tega ne zmorem...mene ne bo, ker bo on...Žiga je pa lahko z njimi...ah punce grem kr spat, ker danes ponoči sem jaz mela takšno noč kot ponavad Angellina...pa ne zarad Žigca...od vsega tega user posted image  s.... nisem mogla nič spat...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.12.2006 12:27:45   
Angellina
No lepo, da ste se smejale, smeh je pol zdravja...pol vsaj gub ne boste dobile! Ampak jst čist resno mislim, sem se že najedla fižola, tko, da sam čakam, da ga srečam pol pa ratatatatatatatataaaaaa user posted image   !

No zdaj pa da se malo pomenim z vami.
Plenička, ka pa če bi tvoja mami pršla za božič k vama? Oni bodo že razumeli, da tebi ni do ščenetove družbe...Pa itak on ne bo sposoben priti, ker bo Božiček na njegovem hrbtu stolkel vse palce, sanke in ga vpregel namesto jelenov   user posted image !

Irmy ne tuhtam kaj zinem, pa take pol  ven mečem user posted image . Ej a mate kako učinkovito shujševalno kuro, aaaa? K jst sem v teh tedni dala dol sam 7 kil. S tem, da sem ornk podhranjena. Smo mel v soboto obletnico OŠ...vsi so jedli k nori, jst sem pa spila 3 litre vode in pojedla 15 zrnov koruze, pa še to sem si dala full dela z njimi, kt da bi odirala purana user posted image .

Klaja ne pogleduj po slabih korakih, ki vas čakajo. Verjamem, da je to težko, saj bodo iz dneva v dan bolj vidni, toda pusti, da jih zasenčijo Julijini nasmehi, Julijina ljubezen, ki bo od vseh naših otročkov zdaleč največja. Ko te bo Julija objela, poljubila in ti rekla rada te imam, bo to tako močno, tako goreče, tako iskreno, da bi lahko s temi besedami premikala gore. Ti otroci premorejo toliko dobrote in če bi prav vsak od nas premogel le kanček tega, kar nosio v sebi, bi bil svet lepši.
Dajmo punce en velik topel božični objem za Klajo, Julijo in očka! user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuu Tjašaaaaaa kako damico božičkovo mate uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image

Janček žganček, kaj naj rečem...preveč časa maaaš!!! Sam je pa dobra ideja. Če bi bli še moji stai posti gor, bi najbrž crknla od smeha. Nekaj začetnih je blo takih, da dol padeš.

Pridne ste z darili, ni kaj. Jst sem bla vsako leto tko pozorna, pa izvirna, da je malo manjkalo, pa bi se spremenila v sladkorno palčko...letos pa...    user posted image user posted image  ni ni niiiiiiii!
Tko da sem vse (mami, taščo in tasta, babico...) slikala z markom v naročju, retuširala (beri: pomladila za nekja let), razvila A3 slike in jih dala v okvir. Slike bom nato prevezala z rdečim trakom+mašnja+rdeča kuverta z izbrano mislijo, pa objela jih bom, pa poslinila in to je to... Dragemu pa  zvečer ne bom rekla: "dragi danes ne, me boli glava", temveč bom oblekla rdečo svileno spalno srajčko in si nadela napis: Take me, Im yours user posted image . Bo ziher najlepše darilo user posted image   .

Ok preveč sem se razpisala. Punce lepo se mejte, polupčkite otročke, jst grem pa fotke pomanjšat, da vam jih prlepim. Zmajček Žorž s prijatelji še namreč pančka.

Cmooooooooooooook!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.12.2006 14:58:37   
Angellina
Čakam kosilo...le kje se obira mami?

user posted image

Kaj čem...bom pa mizo pojedel user posted image

user posted image

Glej jo user posted image  banano je! daj jo meniii! Meniiii jo daaaaj!!! Mamiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Bananoooooooooo!

user posted image

Nanaaaaaaaaaa! Koncnoooooooooo papaaaaaaa!

user posted image

Jaojao kaj mi dajejo tole spasirano sračko! Celo banano naj mi da, saj sem velik fant! A ne?

user posted image

Ampak doblo je pa bloooo! Banana rulla!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
21.12.2006 17:44:31   
smeska
Hojla julijčke user posted image

Tale Jančika je pa super punca... človek se parkrat javi, pa si vse zapomni... se mi je kar fajn zdelo user posted image  (enkrat sem namreč modrovala, kako se naredi odtis nogice).

No sem zasavka in imam sinčka z imenom Žiga, ki je bil rojen v začetku julija. Ja, še en Žiga. Midve s pleničko veva, katera so najlepša imena. A ne, plenička  user posted image ?! Tvojega bi pa jaz tudi po glavi mahnila... on bi že vedel zakaj. Ko sem brala tvoja sporočila sem se zjokala in take bi jaz kar že z državnimi zakoni dodatno kaznovala. Mislim, da so v nekaterih državah celo prepovedane ločitve v času nosečnosti in eno leto po rojstvu user posted image  Se mi dozdeva, da sem nekje to prebrala.

Vidim, da se nekateri vaši sončki že kar prehranjujejo z gosto hrano... mi smo pa še kar na mlekcu. Ga je prej tako zvijalo, da me je kar strah začet z drugo hrano - ampak se pripravljam, da bo treba začeti.

Kaj menite, je bolje začeti s korenčkom ali z jabolčkom?? Vsak pravi drugače in sem že čisto zmedena. Pa ali dodajate v zelenjavne kašice kaj maščobe npr. olivnega olja???

Pa lep pozdrav vsem in lupčka za vaše sončke.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.12.2006 18:24:09   
Alisa
čer,
po celem dnevu pospravljanja mi ne bo treba nič, user posted image , pa tud tega neuser posted image . Zdaj moram samo še dol odnest user posted image in bo stanovanje čisto.

Zdaj pa treba hitro za štedilnik in skuhat večerjo, preden pride moj dragi domov.
Sašaš user posted image ,za jutr, ker se tud mene nekaj loteva.
Po večerji pa veselo v user posted image in potem user posted image no mogoče se pozneje še enkrat javim ko pride možek domov,
 user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.12.2006 22:05:23   
kapesanta
jaz sem pa tolk lena za pisanje zadnje dni - ampak preberem pa čist vsak dan user posted image .
Kva dogaja? Mi še ne uvajamo GH - dvakrat je sicer malo poskusil banano in enkrat jabolčni kompot - mu je pasalo, samo videt je pa grozno - eno žličko v usta in potem še dvakrat isto žličko postrgat iz bradice in nazaj v usta - če bomo tako jedli, bomo po dve uri za mizo sedel - upam da bo sesalni refleks kmalu popustil...
Pa na trebuh se je tudi samo dvakrat sam prevalil (ja za račko se je pa vredno potrudit), puza še nič (na veliko pa gepla v prazno - se mi že kar mal smili tolk šiba s svojimi malimi nogicami, zgodi se pa nč). Pa sej še bo, mam vsaj še mal mira....
Mali je že tko lepo sam zaspal - po ziziki sem ga nesla v posteljo in je kakih 10 minut debatiral z nočno lučko potem pa zaspal - po novem pa že tri dni tečnari in joka, da ga potem vzamem ven in na drugo zizo, kjer potem zaspi in ga v spanju nesem v posteljco. Razvajenc mali.
Jutri mi bo pa mogoče poratal v šoping v Celje - bi me moral moj že včeraj peljati, pa je padlo v vodo, ker je moral ostati v službi - pa tako sem se že vidla v H&M, pa v Baby centru pa v Arielu,... Jutri bo pa sigurno taka gužva da bomo šli v BC, pol bo pa moj že čist nervozen in se bo sprevrglo v eno hitenje pa slabo voljo... Moramo kupit še nekaj daril, ker smo spet pozni - pa vsako leto si obljubim da bom drugo leto prej začela...

A ve katera za koga, ki prodaja neoprenske hlačke št. 74? Mi je kar škoda nove kupovat, saj ne da bi ble drage - to je ena stvar, ki pa res ni treba da je nova... Smo danes zaključili s plavanjem, nov tečaj se začne 01.02. in smo obvezno zraven user posted image . Imamo pa namen po novem letu mal na dopust, pa obroček smo kupili, pa se mi zdijo hlačke boljše od kopalk, ker bolje zadžujejo toploto.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.12.2006 22:06:42 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.12.2006 22:29:51   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
na veliko pa gepla v prazno - se mi že kar mal smili tolk šiba s svojimi malimi nogicami, zgodi se pa nč

user posted image Ja, bogi so takle! Pa ful se trudijo, reveži. Naš se skor na pol da, da bi kam prišel, pa gre sam u rikvercuser posted image .

Smeška, sem te zbezala na plano, lepouser posted image ! Pa še ena Zasavka, madona, ste se pa nagužvaleuser posted image . Jaz Kajčiju dajem kar riževo kašico od Milupe, ki vsebuje adaptirano mleko in se meša z vodo.Toliko, da ga malo nasiti in da se nauči jesti na žlico. Mu gre kar fajn, ne postiska hrane ven z jezičkom (Vasja jo je še ful dolgo). Ko bom začela zares, tam po novem letu enkrat, pa še ne vem, s čim bom začela. Po trenutnem navdihu verjetnouser posted image ; kakšne bučke, jabolko, banane, korenček, krompir, kumareuser posted image . Pri Vasji sem vedno dala kakšno kapljico olivnega olja v kašico.

Kapesanta, joj, ne hodit v to gužvo, če ni glih fejst nujno Jaz sem bila danes ob osmih zvečer z mamo in svakinjo (mama je hotela še par svari za tamale nabavit, jaz sicer ne bi šla niti v sanjah), pa je bilo kar znosno, čeprav še vedno precej gosto; čez dan je pa urnebes.

Kajetan bi tudi bil gospod in bi zaspal na joški po novem, samo sem jaz bolj zategla in ne dam, pa se ga že prijemlje in spet zaspi sam. Edino tole vstajanje ob 5.45 mi je pa taka muka...in danes je še Vasja vstal pred šesto, tako da je bil veselica že navsezgodajuser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.12.2006 0:26:43   
tanja981
dan oz jutro babike!

evo še ene zgubljene duše - madonca ste ble pridne in tolk napisale da sem vas do zdaj brala user posted image

no, vsega res nisem, sem bolj na brzino preletela vse skupaj tk da malo sem pa le na tekočem. Vglavnem, bom bolj pridkana pa malo več na forumu.

klaja: vaša miškica je pa res full sladka in sem vidla da ti je kapesanta tako lepo napisala da nimam kaj za dodat. Sem pa ta čas veliko mislila tudi nate in na tvojo princesko.

Ok, zdaj pa šibam spat ker je ura res že taka da me kr glava peče. Vglavnem, mi se mamo fajn user posted image

Se tipkamo bolj pogosto! če ne me nasekite!!!!!!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.12.2006 0:31:29   
miši
juhej julijke

jančika, dobro da si tu,da nas priganjaš user posted image  vsa pohvala ti, ne vem od kod ti čas, je pa dobra ideja tale dnevnik ane user posted image .

jaz se vam ne javljam toliko, ker sem bolj pri avgustovkah, za kaj več pa ponavadi zmanjka časa. ne mi zamerit, vas pa občasno prebiram.

naša Ajda je prava zverinica, izredno živahna, telovadi kot tavelik, vse jo zanima, smešno steguje vrat,če kaj ne vidi. blebeta, poje in novoletne lučke jo prav fasicnirajo. imeli smo preglede zaradi refluksa in na srečo ne bo treba v bolnico na dodatne preiskave, je sicer bolj suhica, redi pa se v mejah normale, kar je pomembno. ji pa moram v mlekec dajat žličko rižolinota, tut z gosto hrano smo začeli in prav lepo papa, odpira usta kot en vrabček. refluks se je občutno izboljšal, zdaj bruhne bolj zato, ker tako rogovili z rokicami in nogicami pa ko se napenja-da bi sedela no včasih pa kar tako bruhne ven pol flaše...dneve, ko smo kar naprej bruhali pa smo že skoraj pozabili.

Vidim,da so tudi vaši bambinoti fejst,
Klaja, zelo te občudujem, imaš neverjeten pogum in ljubezen, si krasna mamica.

čawčaw
"ko mame ni doma, Ajda žura v postelji"
user posted image
njam njam nogice
user posted image
uau, kaj je to neki dobrga
user posted image
to moje, ne dam!
user posted image  

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.12.2006 9:37:20   
Naty*Taja
Hallo! Men kr ne znese pisat! Ko preberem je ša že panika! Tudi naša tamala je ratala tečka!!!!!! Po moje so zdej v dojenčkasti pubrteti in jih malo lama, ker vidim, da so čist vsi isti! Kr neki bi se cartal, pa na joški viseli, pa nič spali.... Jaz sem danes kot zombi, ker je celo noč imela žurko!Ne vem ali jo bo kej skuhal, al so zobi...? user posted image  Smo bili v nedeljo na obisku pri kolegici in ona je v ponedeljek zbolela za ... kozami! (al norice al kaj so že to) No in mi sporoči, da je čist mogoče, da se je prijelo našihdveh in bomo  kje po novem letu (tak nekako po izračunu kako dolgo traja inkubacijska doba) imeli žurko na kvadrat! Upam, da ne!! Janči a je Vasja že mel to?
Drugače pa itak že oba kašljata.. kej drugega pa še ne?!
Pozdravljene vse staro-nove, ki ste se z Jančikino brco v rito spet javile! user posted image
Angelina mi vsak dan polepša s svojimi duhovitimi stripčki, pa vaše slikce.... jao se kr topim, ko gledam tele lepe sončke. Ja Klaja tako kot je ena napisala - tvoja Julija je in bo večni sonček!
Božiček pri nas samo še zavije in pod smrekico pokne! So pa bolj uporabne stvari, kot igrače, ker na teh se itak že vsakih pet minut spotaknem in se bom verjetno enkrat ubila! user posted image
Naš Marcel je začel pa do pol osmih spat!! Ja, zdej ko bo treba za v vrtec vstajat, bo pa veselo spal!! user posted image  prej ko bi pa lahko pa nikoli!!!
Imam alarm, tak da se pišemo.

MONTIGNAC

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 919
22.12.2006 11:08:33   
Angellina

VESEL BOŽIČ, V NOVEM LETU, PA VAM ŽELIM:

-nasmejana otroška srca-sladkorne palčke (brez kalorij)- sonce na zasneženem smučiču-udobne čevlje-pozitivno stanje na tekočem računu-veliko brezskrbnih kilometrov-romantične večere v dvoje-gretje nog pod isto odejo-prijazne sosede-pomaranče brez koščic-dišečo kavo v posteli-vikend na Krasu in tanko narezan pršut-hribovski zrak v pljučih-čas za knjige-računalnike brez virusov-zimo brez prehlada-karamelne bombone in pisane balone-vse zvezde z neba-objeme iskrenih ljudi-in slinaste poljubčke naših otročkov-

VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2007
Vam želi
Angellina z družino

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.12.2006 12:17:53   
tanja981
se oporavičujem ker tale post kr kopiram okol, ampak upam da se bo le kera javla:

Iščem ultrazvočni inhalator!
Naš mali namreč že par dni grdo kašlja. Danes sva bla v zdravstvenem na kontroli in naše kašlanje je vedno slabše.... :cry:
Svetovali so nama 3x dnevno inhaliranje ampak problem je v tem da zd čez praznike ne dela, vse inhalatorje ki jih imajo pa so že posodili. Klicala sem tudi v dve firmi pri nas, ki prodajata medicinske pripomočke, če bi si lahko sposodla, pa žal ni nobenega na razpolago.
Prosim če katera ima tak inhalator ali pa pozna kero mamico, ki ga ima naj mi lepo prosim to sporoči ker ga potrebujemo čim prej!
Hvala vam!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 921
22.12.2006 12:26:55   
Alisa
Drage punce, ker čez vikend se kar nekam potuhnete vam voščim;

Spet bliža se zaključek leta,
    ki ga že čakamo nestrpno.
     Ne vemo še kaj nam obeta;
morda zaljubljenost nesmrtno,
morda celo poročno slavje,
 morda trosobno stanovanje.
morda vso leto trdno zdravje,
morda v tujino potovanje....
Ob novem letu in božiču vam želim,
da se uresničijo ti sanje.
Zato vso dolgo mrzlo zimo
prepričano verjemi vanje!!

Srečen božič !!! Alisa, mali Anže in Jonyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 22.12.2006 12:31:32 >

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 922
22.12.2006 12:30:20   
Alisa
Tanja981 če slučajno ne boš uspela dobit, vprašaj še v Sanalaborju. Drugače pa v kopalnico spusti v bano vročo vodo in daj v bano žajbel. Ali pa v en pisker vroče vode in noter žajbelj potem pa skupaj vdihujta in pokrita z brisačo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
22.12.2006 12:43:14   
Alisa
Še to vse moje predrage Julijke; Nekatere se lepo javljate, druge malo manj, nekatere pa nič!

Jančika, Angie, Kapesanta, Sašaš, Plenička, Pearl,Klaja, Malički, Nely,Naty-Taja,miši, smeška, Irmy, Tanja981, Tiasha77, Azzura, najina pikica, jaka3, hruška, smeška, KaMa,sonček76, vrtnica24, S22, brskle, ZalaTM, Pikapolonica, bebi, Upam da nisem kake spustilauser posted image .
Želim si da bi vas vse skupaj lahko user posted image , res ste user posted image !

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
22.12.2006 14:46:02   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Še to vse moje predrage Julijke; Nekatere se lepo javljate, druge malo manj, nekatere pa nič!

Jančika, Angie, Kapesanta, Sašaš, Plenička, Pearl,Klaja, Malički, Nely,Naty-Taja,miši, smeška, Irmy, Tanja981, Tiasha77, Azzura, najina pikica, jaka3, hruška, smeška, KaMa,sonček76, vrtnica24, S22, brskle, ZalaTM, Pikapolonica, bebi, Upam da nisem kake spustilauser posted image .
Želim si da bi vas vse skupaj lahko user posted image , res ste user posted image !

Alison tudi jaz bi te objela, user posted image   
te pomučkala in malo zdručkala!

Ne vem punce ampak jst sem dans tko christmatično razpoložena! user posted image
Sem kr šla in nam postavla virtualno smrekco! user posted image

TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

sindarin

Kje najpogosteje kupujete igrače?

Baby Center (32%)

Pikapolonica (8%)

preko spletnih trgovin (1%)

v specializiranih majnih trgovinicah (1%)

supermarketi in hipermarketi... (10%)

ne morem reči, zelo različno (46%)

Število vseh glasov: 277

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!