|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
22.12.2006 21:16:15   
eya
Sem toliko časa pisala, da ste me Barba in Marelica prehiteli...

Barba-mi se gremo jutri prvič kopat, pa imamo kar DMove kopalne pleničke. Sicer baje voda pride zraven, tako da so bolj za zadrževanje kakice, če pride do nje. Se pa na spletni strani od Plavalne zveze Slovenije lahko dobijo neoprenske hlačke za male.

Kam pa se greste kopat-se morda še kje srečamo?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.12.2006 21:50:46   
Krista28
Živjo punce,
Bradavice lahko mažeš tudi s Tea Tree kremo. Ta je meni najbolj pomagala pri regadah na začetku.

Kolk ste se razspisale. Jst pa zadnje dni sploh nimam časa pisat. Jutri imamo pa družinsko kosilo pri moževih (nas bo ca. 20). Pa pečete tud kar neki, jst pa še moram kaj nardit, ker pridejo v pon. moji na obisk.

Kako boste pa ve kaj čez praznike. Imate povabljene, ko ste tako lepo spekle?

Marelica čestitke zauser posted image user posted image user posted image  

Eya, a pri vas ste tud kar štartal z drugim user posted image ?! Jst sm skoz neki govorila da bosta skupaj, zdaj bi pa kar še mal počakala. Cvikam kako bo z nosečnostjo pa s porodom, za potem itak si mislim da je štala vsaj od začetka. Kaj pa ostale? Tud že kaj planirate?

Držim pesti za Blaža. Je kaj novega?

Se pa pri nas še vedno borimo z gh pri Kristjanu. Nekako nam ne zalaufa. Skutke pa sadne jogurte pa kupljene kašice pomaže vedno, ostalo pa kukr kdaj. Dons sem recimo kuhala za dva obroka 4 menije. Groza, no na koncu je jedel...Kosilo/večerjo (med peto in pol šesto) z nama pa skoraj vedno lepo je. Ve ste že vse na gh?

Če se slučajno med prazniki ne beremo, Vam želim lepe božične praznike in da jih preživite čim bolj veselo in v miru...

Jst bom sigurn še kaj poškilila.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.12.2006 22:14:48   
*zvezdica*
No, pa sem se še jaz dokopala do računalnika. Petke zvečer imam zase, ker možek hodi na hokej...ampak mi je mali šele sedaj zaspal, tako da od večera ne bo prav veliko ostalo. Mi pa prav paše. Imam vsaj enkrat čas da mal pregledam RR...še kaj drugega, ne samo aprilke.

Joj punce kolk ste vse izvirne z raznimi čestitkami user posted image . Jaz sem bolj slaba za te stvari. Prvič, nimam nekega talenta in idej, moje ročne spretnosti so pa na ravni vrtca, tako da nima smisla. Mogoče bomo pa z malim naslednja leta čarali kake mojstrovineuser posted image . Letos sem kar kupila voščilnice...sem bla ponosna, da sem jih že 2 dni nazaj oddalauser posted image ...po navadi lovim zadnje minutkeuser posted image

Vsem hvala za lepe željeuser posted image

Tud men so mladi zdravniki kar nekako bolj simpatični...že zato, ker se bolj trudijo. Imam sama podobne izkušnje. Saj je rs, da so starejši izkušenejši...ampak če samo pomislim na pediatrinjo, ki sem jo jaz imelauser posted image ...bolj jo je zanimalo kaj se z mojo vesoljno žlahto dogaja, kot pa zakaj sem jaz prišla. Men je to totalno neprofesionalno!

Barba, glede pleničk...tud mi smo na tečaju imeli DM-ove in nič drugega. Skozi neoprenske gre isto vse skozi, tako da ni bistvene razlike.
Ja, kam se greste kopat? Tudi mi se namravamo med prazniki mal namočit, pa ne vem kje je otrokom prijazno. Ima kera kakšno idejo? Kaj pa Aquapark v LJ...a je tam vredu za otroke? A je že katera bla?

Uf, še nekaj vas mislim že ful dolg prašat, pa zmeraj pozabim. A so kateri ostale pigmentne lise od nosečnosti? Jaz sem bila na koncu nosečnosti kar fejst flekasta po obrazu...take rjave lise, kot da bi blo od sonca. Večinoma mi je vse izginilo, razen nad ustnico mi je ostal tak rjav pas...in mi res ful grdo zgleda...kot da bi bla brkatauser posted image . Pa sploh se ne da lepo prikrit. Mi je zdnjič še brat reku če mam brkeuser posted image

Pa še od men voščilo za vse vas in vaše male sončke

Za dva groša fantazije,
v žepu moraš le imet,
pa že delaš coprnije,
da vse lepši je ta svet.
Še v dežju ti sonce sije,
zvezde klatiš dol z neba,
za dva groša fantazije,
tukaj sreča je doma!
   (f. Milčinski Ježek)

Lepe praznike in srečno novo leto

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.12.2006 1:11:44   
ČebelicaMaja
Ojla punce, ste pa res pridne s pisanjem... sem komaj folgala bratuser posted image  

Čestitke Marelicauser posted image   sem ti kar mal fouš-ampak ne tko, zares, sej veš... ... midva sva planirala sicer imet 2 leti razlike, ampak nam očitno ne bo zneslo, ker z mojo službo bolj slabo kaže (mi je potekla pogodba...cela zmeda)

Sicer pa te dni veselo hodimo v mesto lučke gledat in na obiske in je Hana Ela tako pridna, da samo gledam, vedno sodeluje, potrpi, se pogovarja, skratka, pravi mali popotnik- če smo pa doma, mora bit pa ves čas nekdo z njo- naša res NE MARA bit sama...pa kaj čmo.

Sicer smo pa dobil ta drugi zobek in ima še bolj luškan nasmeh, me spominja na tiste otročke iz plakatov Anne Gedes.

Nekaj ste omenjale rumenjak- ravno včeraj smo bli na obisku pri prijateljih, ki imata9,5m sinčka in ju je pediatrinja pri 7 m dobesedno nadrla, zakaj mu rumenjaka še ne dajeta- pa ravno tko je rekla za navadno kravje mleko- nam pa oboje pri 1 letu... tko, da se res ne znajo zment ...in potem smo vsi zmedeni, zdravniki vsi živčni zaradi teh vprašanj...kaj pa vem.

Aja, pa za statistiko:
Hana Ela 8m- 9650g in 75 cm

Sicer vas pa berem in se samo čudim- vse nekaj pečete, delate ročna dela- jaz pa komaj sfolgam kosilo skuhat... res, ne vem kako to, ali je samo pri nas tako, ampak meni podnevi ne uspe nič, ampak res nič narest, spi itak samo 15 min v kosu, razen na sprehodu, potem pa skoz akcija...zvečer kaj preberem, pogledam tv, grem na RR in dneva je konec...če je pa še kakšen izpit vmes, pa itak ponoči študiram in možek potem zjutraj do 11h dežura pri princeski, da se mami naspi...če se temu še tko rečeuser posted image , potem gre oči do večera delat in princeska je v maminih rokah do kopanja...imam kupljene banane in vse sestavine za muffine, ki so res simpl, pa mi načrti propadejo iz dneva v dan, tko da so banane že čist črneuser posted image

Joj, a morda katera gleda Prison Break al pa Battlestar Galactiko...naju z možem je tole čist zasvojil, tko da sva ta teden še zarad tega dodatno manj spala...groza...epizode sva dobila od mojga očeta, ki jih je potegnil iz neta in jih ne morva pa ne morva nehat gledat...rečeva samo eno bova pogledala, pol pogledava pa 3,4 GROZA...če so pa tko napete...podočnjaki pa rastejouser posted image   user posted image

Moram pa rečt da je tud naša očitno bolj lenčina, ker se sicer preobrača, sedi, zdaj se je začela tud dvigovat na rokice, ampak o plazenju, vstajanju ob opori, pa ne duha ne sluha...pravijo, da je zaradi teže...se spomnim ene slikice od Žiga, ko se je dvigoval na rokice- kaj pa vem kakšen mesec nazaj, če ne še več- no to zdaj dela naša...amapk se kaj dosti ne bojim, ker še nobeden ni na vseh štirih ostaluser posted image

Zdej moram pa res spat...bodite lepouser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.12.2006 9:17:17   
mojčika
ČebelicaMaja, a tudi ti, pa so zadnjič pri tedniku pametovali, kako smo zaščiteni, no če nisi gledala, dobiš vse info na št 0801213 brezplačno...

Meni se sicer ne odvija tako slabo, zaenkrat, naj povem, da drug teden, če bo vse prav, dobim v roke papir z zagotovilom, da me aprila zaposlijo za nedoločen čas, bom pa koristila porodniško do konca, ves dopust, eventuelno en mesec zavoda, ta zadnja je najbolj skeptična, se mi prekine triletna delovna doba, ma če v sredo naslednji teden dobim pisno zagotovilo, me ni strah, bom pa malo več z mojo babuško...držite pesti, da v sredo javim, da ta papir držim v roki...

Marelica ti pa lahko povem še to, sedaj si deliš nasvete z mano, avgusta si jih boš pa z mojo sestrouser posted image user posted image

Lep vikend, gremo k noni in nonotu

A ja, pralni stroj mi je zaribaluser posted image , ne izčrpa vode, filter sem spucala, ne dela, še sreča, da je moja mama v sosednjem blokuuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.12.2006 11:06:07   
Marelica
Uf, Mojčika, a zdaj pa že tebe pralni stroj zeza. Daj, probajte pogledat, če je slučajno kje kak Mayin zokenček v cevi, ker ta fora je bila pri nas...

Aha, predvsem zato sem sploh vklopila škatlo, da to Mojčika sporočim, da je pošiljka prispela. HVALA, HVALA, HVALA!!!!!! user posted image  Uh, sem bila res v skrbeh, da nas bo komaj v sredo dosegla. No, kremica se mi zdi super, ima res tak osvežilen vonj in sedaj tamala že spi s to kremico pod nosek namazano. Je danes revica spet čisto šmrkava in zjutraj je kašljala skoraj do bruhanja user posted image .  Aja, kako pogosto pa misliš, da se lahko maže? A vsakokrat, ko se fajn nosek popuca, ali bi bilo to preveč pogosto?

Ja, a res da maš sestro med avgustovkami?  Supeeer!!!! Kak nik pa ima? No, jaz srčno upam, da bom ostala med avgustovkami. Čutim danes neke krče, pa me je kar naprej strah...

Ja, drugače pa ti seveda držim pesti, da se ti to s službo končno posreči. Res bi bilo super, da dobiš neko zagotovilo. user posted image

Zvezdica, meni se zdi, da imam od nosečnosti dalje nekam flekasto čelo in senca. Brk na srečo pa le ne.user posted image  Mogoče pa bo to od druge user posted image  ostalo.

Joooj, saj nimam časa čvekat zdaj. Moram malo stanovanje popucat.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.12.2006 11:55:39   
flecker1
Danes pa melissa končno zapušča klub brezzobih user posted image user posted image Nampreč ji je zobek prikukal na plano, zato je bila to noč neprespana..skoz je zbujala, jokala, ko sem jo vzela v roke je spala, ko pa položim v posteljico, čez nekaj minut spet jok...
Sicer je pa še nahodna, kak sovraži čiščenje noska, ko prižgem sesalnik, takoj si skremži obraz ker ve da bo treba nosek sčistit.  sicer 2-3 x s sesalnikom spucam, ostalo pa kar s pumpico. Sedaj je tudi starejša nahodna, možek pa toži da mu grlo boli...
Ej sedaj sem spomnila, kako kaj vaši user posted image jočejo za vas? Namreč ko Melissi dam očetu in jaz grem v drugo sobo, ona takoj v jok user posted image . Sploh noče brez mene user posted image user posted image
Sedaj čakamo da mala zbudi in gremo hop v šoping, pa zame mobitelček no upam da ne bo zmanjkalo? Ker mi bo možek podaril za božič. Končno nekaj, sicer sam ni tip da bi kaj daroval za r.d., obletnice,... sedaj pa mi reče, da mi bo kupil gsm za božič, jaz pa user posted image
Kaj boste naredili kakšno božično pojedino? Letos nisem nič pekla niti kekse niti peciva ne bom, ker potem nase spravim in zredim za par kilc user posted image Lani sem spekla čajno pecivo (kekse), pa kokosovo, letos bomo kar domačice ponudili user posted image
Še voščilo vam:

Kje se lepše iskrijo pisane decembrske luči
                                 kot v otroških očeh?
              Kaj nam prej prežene črne misli vsakdanjosti
              kot otroški smeh, ki se prepleta s čarobnostjo
                            zimskega ivja na drevesu?
                    Kaj vam je lahko lepša popotnica
                                 v naslednjem letu,
                          kot igra z vašim otrokom,
                      ki ga spremlja naklonjenost in
                                 ljubezen do vas.

VSE LEPO V LETU 2007!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.12.2006 12:03:14   
flecker1
user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 23.12.2006 12:09:08 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.12.2006 14:42:40   
mojčika
Marelica super, moja sestra pa ne vem, če se je že priključila, jo bom vprašala...

Daj Marelica, tisti ciccotovi pumci daj dol nastavek, namontiraj gor kako cevko, kakega šlavfka, in kar s sapo potegni, no nekatere mamice celo upajo z usti potegnit, ma to ponavadi uspe le pri zelo majhnih...Malo improvizirajte, oziroma možu naroči naj nekaj naredi, ker jaz si sploh ne predstavljam, kako bi bilo, če tega ne bi spravljali v celoti ven...

čakaj bom eno fotko naredila, kako zgleda ta Narhinel, pa naj ti mož nekaj takega naredi, samo domov moram prit, torej po 17. uri...

Namaži kar vsakat in še malo na čelo nad noskom...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 23.12.2006 14:44:34 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.12.2006 15:46:05   
ČebelicaMaja
O super Mojčika za tole info- sej več al manj že vem za postopek- po 8 dneh, ko poteče porodniška se prijaviš na zavodu itd...ampak bom vseeno poklicala... mogoče se bo pa meni tudi tako nasmehnila sreča...ena gre namreč spet na poroniško in bi jo sicer lahko nadomeščala, ampak je nova direktorica in bo morda kakšnega svojega noter spravila, tako, da imam kar malo slab občutek...ampak upanje ostaja user posted image

No, da se ne boš matrala s fotkami...evo Marelica spletna stran od Narhinela : http://www.babymarket.it/babymarket/narhinel/metodo.htm , je pa res nepogrešljiv- tud meni ni jasno, zakaj se ga ne dobi pri nas... (še eden: http://www.babymarket.it/babymarket/narhinel/usa.htm ).

Sicer gremo pa dans spet v mesto, samo, da se naša princeska zbudi...smo pa kupili en CD za otroke od Avsenika in je Hana Ela čist navdušena, če jo držim kar skače in ploska- me pa zanima Mojčika- vem da si enkrat nekaj pisala o tem- kje dobiš vso to luškano glasbo za otroke ker vsi CDji itak niso v redu po štacunah...če jih z neta pobiraš, bi te prosila samo za link...že vnaprej hvala!!!

Pozdravček, Maja

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.12.2006 18:23:00   
Marelica
Hvala za dobro idejo, Mojčika in hvala za link, Čebelica Maja. Ja, če bo imel možek kje slučajno še kako tako cevko na zalogi (še pred meseci sem jo po rokah vllačila) bomo pa res naredili. Ker tile smrklji so pa res ven z user posted image ! Kar teče in teče z nosa, tamala se mi pa že ful upira brisat. Sicer pa sem bila lani takega časa tudi jaz taka šmrkava in sem šla že sama sebi na živce. Ubogi malčki, morajo pa res hitro začet pobirat vse slabo...

kremica se mi pa zdi, da se bolj obnese med spanjem. Ker drugače ji tako s prvim brisanjem vse dol obrišem. Pa kaj ni to vseeno malo tvegano, da si prenese v oči? Mora verjetno pečt. Saj bi sama probala te učinke, pa imam še neko delo in očke nujno rabim user posted image .

Ja, zatišje pred prazniki se bliža. Pri nas bo komaj jutri dišalo po potici. Kekse sem pa celo škatlo od mame dobila, same mljask, mljask in sem ji zelooo hvaležna, ker toliko časa pa res nimam. Poleg tega se že res nekam utrujeno počutim na momente (user posted image ?user posted image , sem že pozabila na to) in sva prej s tamalo kar skupaj zadrnjohali za dobro urco. Je pasalo...

Lepo pečite, pospravljajte, okrašujte...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.12.2006 18:26:04   
Marelica
Aja, ČebelicaMaja, bližnjica do dobrih pesmic pa po moji izkušnji emule. Ne moreš verjet, kaj vse se tam najde. Slovenske otroške pesmice (ljudske, maček Muri, ful lepe od Romane Kranjčan.... imamo vse živo doma. Uuuups, kaj pa avtorske pravice? 

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.12.2006 21:39:02   
eya
Vauuu, kako je Melissa srčkana user posted image user posted image user posted image  Pa starejša kot slabih 9 mesecev mi izgleda. Pri nas Žiga nič kaj ne joka za mano, ko grem ven iz sobe user posted image  Mah, saj bokje to, kot pa, da se nikamor ne bi mogla premaknit.

Zvezdica-meni je med nosečnostjo nastalo kar nekaj pik po telesu, ki pa so še vedno in bodo verjetno tudi ostale. Pri tebi pa nisem opazila nobenih "brkov", ko smo se videli, tako da se res ne sekiraj, ker ni nobene lise opazit. Tvoj dragi te verjetno mal heca user posted image

Mojčika-čestitke tvoji sestri nosečki in pa tebi, ker boš teta user posted image  A boš prvič?

Meni pa še vedno ne dela pomivalni stroj, v bistvu je problem v vratih, ki se ne dajo čisto zapretuser posted image  Upam, da bo prišel v sredo ali četrtek končno popravit.

ČebelicaMaja-prvič slišim za te tvoje serije, a je to ZF?

Mi smo bili v Atlantisu danes (verjetno si ti mislila Atlantis zvezdica, ker ne vem, če obstaja Aquapark v Lj). Je bilo super, imajo kar velik bazenček tudi za tamale, voda ima pa 33 st. Vse mi je delovalo fajn čisto. Je pa mulček res užival, zdaj je bil prvič v bazenu in je brcal kot zmešan. Pa nisem vedela, da tudi pod tušem tako uživa, ga doma samo v banjici kopava, tam pa sva ga tuširala in je bil prav vesel. Sicer se pa sploh ne boji vode, kar sam se je nastavljal curkom vode na igralih in pod tušem-in to z glavo. Pa kar z obrazom se je pomakal v vodouser posted image  Pa zdaj prav opazuje druge otroke, kaj počnejo. Zgleda, da bo kar družaben fant, ker ga tako zanimajo drugi otroci.
Pa še ena slikica:

user posted image

Krista, pri nas še nismo štartali z drugim user posted image -moram prej službo najdit, potem čez par let pa mogoče. Sem pa vesela vsake nove nosečke, ker je tudi meni bilo to eno posebno lepo obdobje... Na GH pa sva midva tudi že kar nekaj časa, sicer na bolj malih količinah (ponavadi okoli 100 ml, zadnjih par dni tudi do 200user posted image ), včasih se po obroku še doji, včasih pa noče.

To je to, zdaj pa grem dat še pečt potico po Nenyinem receptu, mi ravno vzhaja. Nisem potem količinsko nič manjšala sestavin, sem videla, da tudi ti pečeš v modelu, verjetno imava podobnega.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil eya -- 23.12.2006 21:41:30 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.12.2006 21:50:07   
mojčika
*zvezdica* tudi jaz sem še flekasta, a hvala bogu tiste najhujše pike in znamenja, ki so bila tudi na obrazu, so izginila...

Pesmice pobiram z Dc++, enako koe emule.

Teta bom prvičuser posted image user posted image

Pralni stroj dela, mi ga je prišel sosed popravit, našli smo tudi novo črpalko...skratka kot namazanouser posted image user posted image

Melissa pravi zakladekuser posted image , Žigauser posted image

Eya, kje ste kupili šlavfek...

Marelica maži tolikp, da se vse v kožo vpije, no MM ne maže v očke, niti pod nosom, ji pa začne fajn čisto iz nosa teči po njej...
Upam, da bo uspela domača izvedba Narhinelauser posted image

Lepo spite

< Sporočilo je popravil mojčika -- 23.12.2006 21:52:47 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.12.2006 22:10:15   
barba
Eya, zvezdica - Hvala za informacije o pleničkah. Se bomo šli enkrat med prazniki kopat v Vodni park Bohinj. Men je gor ful dobr, ker ni gužve in majo kar čisto.

Krista28 - mi bomo čez praznike lepo doma, en dan bomo šli pa moje starše obiskat. Navabila nisem nič folka, ker mam za faks kar neki stvari za naredit. Zmeraj so pa vrata odprta, če želi kdo priti k nam.user posted image
GH nam super gre. Zadnja poslastica je namazan kruh s sirčkom.user posted image  

Marelica - čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image
Pri nas bomo drugega naročili, ko bo Meta imela 2 leti in bo brez plenic. Upam, da bom tudi jaz takrat imela vsaj službo. user posted image

Zvezdica - jst tud nisem opazila nobene rjave lise.user posted image  Men so od nosečnosti ostale samo strije po riti.user posted image

Melissa - ta bo pa lomilka src!user posted image  Res je luštna.

Jst sem pa čist pozabila na božično večerjo.user posted image  Me je pa prejle mož spraševal kaj bo jutri za večerjo, sem pa rekla da se bo že kaj v hladilniku najdlo. Me je pa kar mal pisano pogledal.user posted image user posted image  Se zgodi .... ementaler sindrom.user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat...

Lahko noč

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.12.2006 22:32:35   
Marelica
Eya, sem kar pozabila usta zapret, ko sem brala vaše vodne pustolovščine. Pa Žiga mi zgleda v tem obročku tak samozavesten najmanj enoletnik. Ja, kam nam rastejo malčki? No, še dobro, da smo naročili tako hitro, ker bom drugače že pozabila, kako se z dojenčki ravnauser posted image . Smo imeli danes tudi eno sosedo na obisku, ki je videla tamalo pred 2 mesecema in se zdaj kar ni mogla načudit.

Melisso pa predlagam za miss božičkov!!!user posted image

Barba, si me nasmejala... jaz še tudi razmišljam, kaj bo za večerjo. Bomo pa kar sami, če se kak sosed ne najavi na kozarčekuser posted image .

Z domačim Narhinelom pa nažalost ne bo nič. Je tista cevka že nekje ponucana, kake druge podobne pa nimam user posted image .

Zdaj sva z možekom ravno flaširala buteljke Katarininega vina. Jutri pa še nalepke sprintam in bo res luštno darilo in za arhivo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.12.2006 23:00:04   
mojčika
Nace, rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm
8,5 meseca:10610g, 77cm

Žiga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6,5 meseca: 7090g, 66,5cm

Maya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm
7,5m: 9100g, 70cm

Melissa,  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta, 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel, 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda,  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Hana Ela, 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)user posted image
ob rojstvu:3590g, 53cm
1. mesec: 4530g, 55cm
2. mesec: 5150g, 58cm
3. mesec: 5970g, 62cm
4. mesec: 7500g, 64cm
5. mesec: 7820g, 67cm
7. mesec: 8770g, 69cm

8. mesecev: 9650g, 75cm

Blaž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca, 20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Anže, 25. 4. 2006 (miaxxx)user posted image

ob rojstvu 3600 g, 53 cm
1.mesec - 4260 g, 56,5 cm
2.mesec - 5410 g, 60,5 cm
4.mesec - 6540 g, 64,5 cm
5. mesec - 7040 g, 67 cm
6. mesec - 7360 g, 69 cm

Lana,  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm
6. mesec: 7580g, 68 cm

Gaber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image  
 rojstvo: 3450 g   53 cm
1. mesec: 3710 g   55 cm
2. mesec: 3980 g   61 cm
3. mesec: 5980 g    63 cm
4,5 meseca: 7080 g   68 cm
5. mesec: 7680 g   70 cm
6. mesec: 8030 g  71 cm
7. mesec: 8500 g 72 cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.12.2006 23:01:29   
mojčika
Marelica uporabi slamico, spodaj ji pa nekaj dodaj, da bo malo širša, ali pa zlimaj na nastavek ciccotove pumpce...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.12.2006 23:10:06   
*zvezdica*
user posted image user posted image  za lepotičko Melissouser posted image user posted image

He he Eya, ja Atlantis sem imela v mislih, ne Aquaparkuser posted image ....sem se zvečer v postelji spomnila kakšno kozlarijo sem napisalauser posted image . Uf, pa mi je dala barba dobro idejo za vodni park v Bohinju...se gremo najprej na Pokljuko sankat, potem pa v vodni park mal pogretuser posted image .

Jaz sem pa tudi eno super perfektno novico danes izvedela...Marcel bo dobil bratranca ali sestričnouser posted image user posted image user posted image . Moževa sestra je srečka nosečka (prvič) in bodo avgusta dobili štručko! A ste opazile kolk je avgustovkuser posted image . Božiček letos bolj zgodaj nosi dobre noviceuser posted image

He he barba, ti pa si faca. Še dobro, da te je možek spomnil...kaj če bi ga jutri zvečer tako bukovo pogledalauser posted image .

Pri nas so že darila pod smrekico...se je Božiček že priplazil skozi dimnikuser posted image . Joj, kriza jih bo gledat še cel dan pod smrekco...pa čakat na večer.

Veste kaj pa jaz trenutno delamuser posted image ..pišem življenjepis in se na raznih zaposlitvenih portalih prijavljam na obvestila o prostih delovnih mestih. Počasi bo res treba začet službo iskat.  Novo leto je taka lepa prelomnica...upam, da mi leto 2007 prinese kaj sreče v obliki ene dobre službe....no, pa ne samo meni...nas je kar nekaj aprilk, ki krvavo rabimo službo, a ne!? Jaz upam, da nam bo uspelo! Držim pesti za vse nas borkeuser posted image

Eya, potica do sem dišiuser posted image

dost bo za dons

lahko noč

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.12.2006 8:31:23   
mojčika
dobro jutro

mi smo že zmazali eo naribano hruško, banano in en piškotekuser posted image , zadnje čase nam tek dobro dela, tri tedne nazaj bi mogoče pisala o eni hruški, banano je pa bila danes za probo, same je ne mara, s hruško in piškotkom pa je očitno še znosnauser posted image

*zvezdica* eno pomoč ti pa lahko nudim, sem menda ekspert za pisanje prošenj za službouser posted image , no pripravništvo sem dobila na ta račun, pa čeprav ni bilo mesta več, no lepe ocene in priporočila so tudi nekaj pridale, a ne vem, zakaj so me pohvalili povsod, tako ti lahko pogledam tvojo in lektoriram, ker to pa vem, da so alergični, če kaj najdejo v njej...no pa še mojo dobiš v upogled...
no lastna hvala....kak pravijo...cena malo, nisem želela tega, vem pa kako je iskati zaposlitev...

Tako lep dan in sploh večer vsem vam mamicam in otročkom

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.12.2006 8:55:29   
Marelica
Dobro jutro!

Jaz sem pa ravno testo za potico zamesila in danes bo tudi pri nas dišalo....mmmmmm

samo pokukat sem prišla in vas prečitat, me je firbec matraluser posted image

Mojčika, bom probala s slamico... res hvala, ker se tolko trudiš zame!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.12.2006 10:09:37   
ksenija.
Se malo oglašam, sva z Blažem sama, Zala in ati sta šla po mah, da nam bo ati jaslice naredil. Blaž je zaspal, tako da vam kaj napišem potem pa grem smrekico delat.

Včeraj smo cel dan pucali, smo še dve novi omari kupili, ker rabimo sedaj več prtostora, ko je ati prišel domov in privleke vse kar je imel v Lj.

Se mi zdi, da se Blažu malo alergija umirja, sploh po obrazu ni več tako pikast in hrapav kot je bil. Sedaj pa ne vem ali pomaga to, da ga kopam v olivnem olju (ima res mehko kožico ko ga vzamem iz bane) ali pa je to, da jaz ne jem mleka in mlečnih izdelkov. Bomo videli.

Mene pa je včeraj dobil virus, vročine k sreči nimam, sem pa ful nahodna, pa poln nos imam, pa grlo me boli da komaj požiram. Sedaj pa samo čakam, da se še Zala in Blaž nalezeta.

Lepo praznujte!!!!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.12.2006 10:26:56   
ksenija.
Sem se pozabila pohvalit. Včeraj je Blaž prvič sam prilezel po stopnicah. Sem šla gor po stopnicah, Blaž pa je bil doli z atijem in on kar lepo po štirih do stopnic in naprej, seveda ga je ati zadaj pazil. Prišel je do prvega podesta. Danes je vajo že dvakrat ponovil.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.12.2006 10:27:22   
barba
Jst pa še podatke za statistiko dodajam:
8 mesecev: 9300g, 72 cm

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.12.2006 13:12:37   
ČebelicaMaja
OJ! Do e mule ne morem dostopat, ker imam tako zaščito na računalniku, da nas ne spusti skozi, za tale DC++ pa prvič slišim in sem že pokukala na njihovo spletno stran...sam danes ne bo časa, bom pa vsekakor poskusla...

Eya Battlestar Galactika je neke vrste SF, Prison Break pa drama, ampak taka ful napeta. Zdaj to kroži med ljudmi, ki so vsi navdušeni nad nadaljevankama...v bistvu je pa rpav škoda vsega tega časa... no, jaz komaj čakam, da prideva do konca in je konec te obsedenosti, ampak gledat pa ne moreš nehat, ker je tko zrežiran, da te ves čas držijo v šahu...

Zdaj pa grem še zavit darila za pod smrekcio, kmalu pridejo obiski... torej...

Vsem en lep božični večer, pa seveda user posted image  čimlepše fotografije prvega božiča naših anglejčkov!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?