crci06
|
Barbk, kako za vraga tebi uspe s takim trebuhom škornje kupovat?? Jaz zdaj nosim le še ene nizke čevlje, ki jih lahko kar nataknem, da mi jih ni treba zavezovat al pa žlice uporabljat ipd. ... Ti faca pa greš in pomerjaš nove škornje... ?? No, tudi jaz čakam na razprodaje. Se je kar nabralo enih stvari, ki (sem) jih med nosečnostjo nosim za doma in sem jih že ornk pretegnila, tako, da upam, da ko bom "spet" šlang, mi sploh ne bodo več gor stale... Imam že kar seznamček v glavi, kaj vse bo romalo v smeti... Edino, če mi v kratkem ne uspe spravit gor nič iz prednosečniškega obdobja, hahaha. Tudi ta varianta obstaja... Jaz bom pa danes kar sama praznovala "sobico". Če vam povem, da me že čisto trena od teh majstrov... Sem pa morala obljubit, da danes še ne bom pospravljala, da se ne bo prah na svežo barvo prijel. OBLJUBIM, še enkrat, hahaha. Čeprav sem ravno prav usekana, da bi šla že zdaj kakšne šipe pomivat ipd. No, bom pa jutri toliko bolj z veseljem vstala... Aha, Barbk, zdaj si se pa čist lepo zagovorila, zakaj te ni nič na RR.... Ker maš tvojga doma. Zdaj mi je pa jasno. Jaz bi tudi.... Frufru... a nas malo strašiš z birokracijo, a? Vem, da je veliko papirjev... Ti si lepo zapisuj vrstni red, kaj moraš kdaj in kje, da bomo potem me imele plonkec... R1ta... če delaš generalko, da si sprožiš porod, ne vem, če sti bo uspelo... Se mi zdi, da to uspe puncam, ki si ene par tednov pustijo nepospravljeno, da se pol ornk lotijo dela in se jih bebice (predvsem punčke) usmilijo in jim pridejo pomagat... ti pa imaš vedno tolk pospravljeno, da ne vem, če se bo to sploh štelo pod generalko ?? Povej pa vseeno, če kaj pomaga.... haha... Čist se vidi, da me trena... spet cel roman... Naj bo dovolj za zdaj, da lahko še kasneje kaj napišem. P.S. Le do katere strani nam bo uspelo pridit " v pričakovanju"? (no, sej vem, da bomo še kar ene parkrat kopirale seznamček, samo vseeno - december ima le še 11 dni...)
|