crci06
|
Dobro jutro! Sicer sem že ob 8h vstala, naredila krog WC-hladilnik-RR, ampak, ker se tu ni nič dogajalo, sem si privoščila še eno kitico... Skoraj 12 ur spanja... sem že kar malo utrujena in se bom prestavila na kavč, hahaha. Glede London_paris smo pa pravilno sumile, da se nekaj dogaja, ter, da nam bo vampirka sporočila, ampak: se mi je kar zdelo, da bo vmes kaj takega... Tale vampirka nas kar malce zapostavlja, odkar je mamica. Tiste, ki že zibate, jo seveda zastopite, ostale, še čakajoče, smo pa "ljubosumne". Danes se mi izdi samoumevno, da bi lahko SMS FW naprej, vprašanje pa je, če bi se jaz to spomnila čez 14 dni, haha. Glede na to, da sem jaz prvo imela le od Vampirke cifro, sem ji hotela tud jaz poslati obvestilce za na RR, zdaj pa sem se mogoče malce premislila... Ah, ne zamerit, mal te moram hecat, ko pa si padla v RR mrk.... Moram preverit, če si že odprla temo.... sej pomoje ni fore, da nas čakate, kajne? Tolk, kot ste mamice zgovorne, se bo do takrat, ko bomo me sposobne bit za rač. ravno malo nabralo... hehehe, danes me je pa sama "zloba", sem na tak čuden način dobre volje... Sneg.... glih tolk je bil, da smo se mlao razgovorili o njem, ane? Vsaj tebe, lidijat ne bo skbelo, kako se prisankati v dolino... R1ta - R'dam... če pa ni snega, ga pa ne čakat.... ti kr... No, saj jaz bi tudi, samo se pa ne dogaja čisto nič...... ?????? Aha, pozabila sme se pohvalit... sem že skoraj zdrava, tako, da zdaj pa bi že lahko zibala... čez kakšen dan, da bom čist OK preden bom spet čisto preč, haha... No, a bo danes katera zgovorna? Danes (-2) bom imela samo kratek sprehodec do pošte, da oddam voščilnice, pa upam, da boste tačas že kaj napisale.. Lep dan!
|